• Camilla Larsen

  3

  Hvordan gå ned 0,5 kg på 30 min!

  • Publisert 24.02.2014 klokka 18:34
  • Kategori: Vekttap

  Hei alle sammen! 

  Overskriften i dag er egentlig ment litt mer som en spøk enn tips, MEN det var faktisk dette som var tilfellet for meg i dag tidlig! Når jeg pumper meg, holder jeg på til det er tomt og da blir det ofte mye mer enn det Adelen faktisk spiser. Om dagen pumper jeg mer enn nok melk til å holde henne mett gjennom natten. Siden jeg ikke MÅ, er det derfor veldig lett å la vær å pumpe meg en gang på natta, selv om det er noe jeg virkelig burde gjøre.

  I dag tidlig våknet jeg derfor opp med enorme, steinharde og sprengte pupper. Det er utrolig ukomfortabelt, men hva gjør man ikke for nattesøvnen, haha? Uansett, da jeg pumpet meg fikk jeg ut så mye melk at jeg var minst en halv kilo lettere etterpå! Jeg er så utrolig glad for at jeg har en så god produksjon, det ville vært absolutt grusomt dersom jeg ikke hadde hatt nok melk til å gjøre Adelen fornøyd. På dag 6 pumper jeg gjennomsnittlig ut over 150 ml på hvert bryst, så jeg kan absolutt ikke klage! :) 

  Nå ligger snuppa vår å sover på pappa sitt bryst. Hun har et utrolig godt sovehjerte, så hun sovner så snart hun har fått mat i magen. I morgen skal vi til Ølen å ta nyfødtbilder av henne. Vi skal til Svein Egil Økland, samme mann som tok gravidbildene mine! Jeg var så fornøyd med de forrige bildene at det var ikke tvil om hvem vi ville skulle ta nyfødbildene. Vi skal derfor bade henne nå slik at hun er ren og pen til i morgen. Det blir første gang vi bader henne hjemme, så jeg og Sondre er veldig spente på hvordan hun reagerer. Vi har kjøpt Stokke Flexi Bath som er en badestamp som kan pakkes sammen og lett tas med på reise.

  - Dersom du pumper, hvor mye melk har du? 

  - Hvordan bader du babyen din? 


  #mammablogg #mamma #blogg #bading #nyfødbilder #fotografering #melk #pumping

  3 kommentarer

  Bra du har nok melk!:) Melkeproduksjonen er høyest om kvelden/natten, så det kan faktisk være lurt å pumpe seg om natten også, du kan jo risikere at produksjonen minsker. Men dette er jo selvfølgelig helt opp til deg selv, hvis du har mer enn nok melk på dagen, skjønner godt at søvnen står høyest om natten ;)

  Toislengen

  24.02.2014 kl.20:31

  Du bør virkelig ikke droppe natteammingen. Melkesprengen du snakker om kan lett utvikle seg til tette melkeganger og/eller betennelse. DET vil du virkelig unngå.

  Supert at produksjonen er så godt i gang, men du bør også passe på å håndmelke i dusjen slik ar du får tømt deg helt-det gjør man ikke med pumpe nemlig.

  Som Maylen sier over her er det om natten det er mest av de melkeproduserende hormonene, så du bør pumpe deg minimum en gang iløpet av natten. Utrolig kjedelig om produksjonen går ned nå som du er så godt i gang. Håper du prøver med amming igjen snart, slik at vesla ikke blir for godt vant med flaske. Kan jo lett bli sugeforvirring, også kommer jo melka lettere fra flaska, så da kan de nekte puppen fordi den er for "treg". Masse lykke til=)

  Sofie

  26.02.2014 kl.17:39

  Kom plutselig over bloggen din, å måtte bare glo litt:P

  Jeg var like heldig som deg å hadde masse melk i starten jeg også! Desverre ble det delvis borte et er par mnd'er.. Men du burde virkelig følge tipsene over her! Og betenelse i brystet er 10 ganger værre enn å våkne opp om morgenen med stappfulle bryst av melk!

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits