• Camilla Larsen

  13

  Mitt mål for året!

  • Publisert 02.03.2014 klokka 19:28
  • Kategori: Vekttap

  Hei alle sammen og god søndag! 

  I dag er det siste dag av vinterferien og i morgen er det tilbake på skolebenken. Jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake på skolen og treffe alle vennene mine igjen. Jeg var borte fra skolen cirka 1,5 uke før vinterferien startet, så det er lenge siden jeg har sett mange av vennene mine. Det blir en stund til jeg tar Adelen med på skolen ennå, jeg vil helst holde henne borte fra store folkemengder så lenge som mulig. Når Sondre har muligheten til å være hjemme med henne, er det uten tvil et mye bedre alternativ. Etter hvert blir jeg nok nødt til å ta henne med på skolen en gang i blandt, men så lite som mulig. 

  Det dette innlegget egentlig skulle handle om er målet jeg har satt meg for året 2014. Mens jeg var gravid gikk jeg veldig mye opp i vekt. Jeg har til nå gått ned omtrent halvparten, men det er fremdeles en hel del igjen. Derfor er målet mitt for året å bli kvitt alle svangerskapskiloene. Jeg håper virkelig at jeg klarer det og er innstilt på å legge mye arbeid ned i det.   - Hvor lang tid brukte du på å bli kvitt svangerskapskiloene? 


  13 kommentarer

  Marianne

  02.03.2014 kl.19:31

  Brukte nesten 2 år første gang men bare 1 mnd andre gang:) (la på meg 10kg mindre den andre gangen vell og merke) :)

  Trude

  02.03.2014 kl.19:55

  Jeg tror du klarer det :)

  teresesofiet

  02.03.2014 kl.20:27

  Jeg la på meg nesten 15kg med førstemann, jeg gikk ned 25kg på bare noen måneder etter fødselen. Men jeg gikk ned så mye så fort pga sykdom da, så det tells vel egentlig ikke. Lykke til, det klarer du nok. :-)
  Trude: Håper det! :)
  teresesofiet: Tusen takk for det! :)

  Hege

  02.03.2014 kl.22:38

  Jeg la på meg 11 kg under svangerskapet, og de kiloene ble borte igjen når babyen ble født :)
  Hege: Heldige deg! :)

  momogallesyv

  03.03.2014 kl.00:45

  Du klarer det , du skal ikke tvile for de raser fort av med turer og et normalt liv med sundt kosthold.. Masse lykke til i morgen og med ditt mål :) natta...
  momogallesyv: Satser på det! :D

  Camilla

  03.03.2014 kl.11:41

  Samme mål som deg, må bare få ut babyen først :D
  Camilla: Masse lykke til med fødselen! :-)

  Maria

  05.03.2014 kl.07:26

  Jeg la på meg ti kilo, og etter ei uke var alt borte! :) Men som sagt, så har hadde jeg nok av kilo til overs før jeg ble gravid, så jeg har litt og jobbe med i år jeg også! :P
  Maria: Heldige du som gikk opp så lite!

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits