• Camilla Larsen

  22

  Minus 15 kg!

  • Publisert 13.03.2014 klokka 16:13
  • Kategori: Vekttap

  Heisann! 

  Under svangerskapet gikk jeg mye opp i vekt, av ulike grunner. Naturligvis går man mye opp i vekt når man blir gravid, men jeg hadde i tillegg ekstremt mye vann i kroppen og en matlyst uten like. Den har heldigvis roet seg kraftig ned nå, og det viser igjen på vekten! Det er nå 23 dager siden fødselen og jeg er allerede kvitt over 15 kg! Det er fortsatt litt igjen før jeg er tilbake der jeg var før jeg ble gravid, men jeg hadde aldri forventet at det skulle gå så fort som det gjør nå! 

  Det hjelper også mye på at jeg pumper(blir det samme med amming) meg, da går vekten ned mye raskere. Det sier seg vel også selv at når frokosten består av 1-2 brødskiver i stedet for 4-5, gir det resultater. Når jeg tenker over det nå synes jeg det er helt sykt hvor mye mat jeg spiste mens jeg var gravid, haha! Sikkert mange som kjenner seg igjen her. Jeg spiste sunt under svangerskapet, men mengden mat ble ofte litt stor. 

  Jeg har sett på bilder fra de siste dagene før fødselen, og allerede synes jeg det er rart å tenke på at magen min var så stor. Enda rarere synes jeg det er når jeg ser på Adelen og tenker at den store jenta var inni magen min! Kvinnekroppen er nokså utrolig! Ja, magen min var stor, men det var nå absolutt babyen min også! 


  Tenk, denne "store" babyen var inne i denne "lille" magen!


  Har ikke fått tatt noen bilder av slik jeg ser ut nå ennå, men det kommer! Det skal bli morsomt for meg også å se før- og etterbilder stilt opp mot hverandre! Jeg var absolutt ikke av dem som hadde små gravidmager, så det er nok utrolig stor forskjell mellom bildene. 

  - Synes du det var lett eller vanskelig å bli kvitt kiloene fra graviditeten? 
         #
  mammablogg #blogg #foreldre #mamma #mor #pappa #vekt #gravid #svangerskap #kilo 


  22 kommentarer

  julieshverdagsliv

  13.03.2014 kl.16:23

  Fin blogg du har =)
  julieshverdagsliv: Takk for det!

  Miriam Johansen

  13.03.2014 kl.16:27

  jeg var en av de VELDIG få som gikk NED i vekt under graviditeten min, men det skyldes nok at jeg lå på sykehus i 2 uker med en ganske alvorlig "sykdom". men mot slutten mot terminen gikk jeg opp 4-5 kilo, og de ble jeg kvitt innen en uke etter fødselen uten å gjøre noe spesielt eller tenke noe over det :)
  Miriam Johansen: Skulle til å si heldige deg, men det var nok ikke noe kjekt å være på sykehus!

  Miriam Johansen

  13.03.2014 kl.16:33

  Det var ikke det nei, men det endte heldigvis bra :)

  Elise Regina Rudrudjordet

  13.03.2014 kl.17:06

  Wow, 15 kg på 23 dager er ikke ille! :)

  Kjenner meg igjen i det du sier om matlysten, jeg spiser så utrolig mye nå som jeg er gravid. I første trimester gikk jeg ned litt, men allerede nå (uke 22) har jeg lagt på meg 5 kg.

  Psssst! Lille jenta di er sååå søt da! :)
  Elise Regina Rudrudjordet: Nei, jeg er veldig fornøyd :D Tusen takk for det! :)

  Camilla

  13.03.2014 kl.18:20

  Oi, så gøy at du har gått ned så mye og er fornøyd på veien tilbake :)

  Hvorfor går man ned når man ammer? Alltid lurt litt på det...

  Blir morsomt å se før og etter bilder ved siden av hverandre, lettere å se en forskjell selvom jeg allered her tror jeg kan skjønne at du ser annerledes ut :)
  Camilla: Dersom jeg ikke tar helt feil er det pga at noe av fettet i melken kommer direkte fra mors fettlager på hofter og mage :)

  Karoline Johannesen

  13.03.2014 kl.19:46

  De ekstra svangerskaps kiloene forsvant av seg selv uten problemer, men de jeg hadde fra før må jeg jobbe hardt med.

  Julieeee

  13.03.2014 kl.20:43

  Flinka!
  Julieeee: Takk! :D

  signe

  14.03.2014 kl.13:38

  Dette var kjent. Jeg spiste også mye mer enn til vanlig og gikk opp 45 (!) Kg i svangerskapet. Fra 40kg til 85kg den dagen han ble født. Helt vilt;-) men heldigvis raste kiloene av så fort klumpen var født.
  signe: Ja, det er rart hvor fort kiloene kommer på!

  Celine

  14.03.2014 kl.18:12

  Kjempe fin blogg!:D

  Josefine

  15.03.2014 kl.09:50

  Veldig fin blogg! Det er SÅ bra at du hadde stor mage, og ei helt perfekt lita jente! Trist med de som vil ha små babyer osv. viser at du først og fremst tenker på Adelen, og deg selv etterpå, noe som er en nødvendig egenskap for å bli ei god mor :)

  a9

  20.03.2014 kl.10:36

  Tok meg 9mnd å gå ned alt jeg gikk opp nesten :) Gikk seff ned 9kg rett etter fødselen, men de kom på fort igjen...

  Så her har det vært hard trening siden 6-8uker etter fødselen og strengt kosthold :O

  Og jeg hadde egentlig ikke spesielt stor mage som gravid, og la "bare" på meg 12kg... spiste veldig sunt hele svangerskapet, men kroppen min er sånn som suuuuger til seg kiloene hvis den får sjangsen :)

  Blogger nå om vektnedgangen :)

  a9

  20.03.2014 kl.10:40

  Ang. at man går ned når man ammer er fordi kroppen bruker så mye energi og krefter på denne melka, drive den og produsere den- man sier at man forbrenner rundt 400kcal ved hver amming, dermed blir det som en 30min joggetur hver tredje time !! (hvis babyen spiser hver tredje time ofc!!) :)

  Derfor er det viktig å få i seg skikkelig næring og masse masse vann når man ammer!!! Jeg husker da jeg ammet såvidt i begynnelsen, alle voksne kom med et glass vann til meg mens jeg skulle amme ! <3 :)
  a9: Ja, kroppen min også suger veldig raskt til seg kiloene! :P Jeg la på meg hele 25 kg..
  a9: Wow, er det virkelig så mange kalorier det er snakk om? :O Det var jeg ikke klar over!

  Gudrun Marie

  20.03.2014 kl.16:42

  Gratulerer så mye som mor ! Og for en vakker datter du har fått deg, nydelig er hun !:)) Kos deg med tiden videre som mor :) og øneker både deg og din kjæreste lykke til :)
  Gudrun Marie: Tusen takk for det! :) <3

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits