• Camilla Larsen

  16

  Et nytt og bedre liv!

  • Publisert 27.03.2014 klokka 17:19
  • Kategori: Trening

  Heisann! 

  Nå har jeg kommet meg til Etne, og sitter for øyeblikket i sofaen og slapper av. Vi skal snart spise taco, nam nam gleder meg! :D Adelen ligger for øyeblikket på fanget mitt og sover søtt. Hun har hatt litt magevondt de siste dagene, så det er herlig når hun først sovner skikkelig. 

  Jeg føler meg skikkelig bra for tiden nå som jeg har komt i gang med treningen og spiser sunnere! På mandag var det slutt på alt av usunn mat og søtsaker. Etter å ha spist mer eller mindre det jeg ville i lang tid, merket jeg at det var utrolig vanskelig. Heldigvis merker jeg allerede nå etter fire dager at det begynner å bli lettere, noe om får meg til å se mye lysere på å faktisk klare å holde det i lengden. Målet mitt er veie det samme som jeg gjorde for 1,5 år siden - noe som uheldigvis er myeee mindre enn det jeg veier nå. Men så har jeg jo trossalt en unnskyldning også da - jeg har vært gravid. 

  Treningen har jeg også tro på at skal bli bra fremover! Jeg og Sondre skal begynne på et treningsenter som har barnepass, der jeg har søkt jobb faktisk. Jeg har funnet flere saltimer jeg har lyst til å prøve ut i tillegg til egentrening. Det er også så utrolig mye kjekkere å trene når man trener sammen med noen! :) Slenger med litt treningsinspisasjon!

  - Jobber du for å nå et mål? Hva er målet ditt?  16 kommentarer

  rebekka

  27.03.2014 kl.17:27

  målet mitt er å få en hest , å bli god i sprang :)
  rebekka: Så kjekt! :) Masse lykke til mot målet ditt! :)

  Camilla

  27.03.2014 kl.17:34

  Målet mitt innen trening nå er å bli klar og stille i bikini fitness til høsten :)
  Camilla: Så spennende! :D Masse lykke til!

  Vilde Marie

  27.03.2014 kl.18:21

  Dette klarer du hvis du vil! :) Husker bare fra språkreisen til Bexhill at du var ganske bestemt, så hvis du bestemmer deg for dette klarer du det. Har jo gjort det selv, så vet at det er mulig ;)

  Marte <3

  27.03.2014 kl.18:23

  Mitt mål er å fortsette med treningen jeg driver på med nå, og å ikke gi opp :)

  khulan

  27.03.2014 kl.18:42

  mitt mål er å få den perfekte kroppen <3
  Vilde Marie: Haha, håper ikke du mener bestemt på en negativ måte! :) Ja,er veldig imponert over deg! :D
  Marte: Samme her! :)
  khulan: Lykke til! :D

  Elise

  27.03.2014 kl.20:37

  Hvilket treningssenter skal du begynne på? :)
  Elise: Yes treningsenter er planen! :)

  Julieeee

  27.03.2014 kl.21:01

  Lykke til<3
  Julieeee: Tusen takk! <3

  Celine

  29.03.2014 kl.13:34

  Morsomt å se at det er flere som er "på samme vei" som meg! Jeg veide meg i vinterferien og så at jeg hadde gått opp nærmere 25 kg på 3-4 år. Så jeg har gått på en diett i to uker etter vinterferien, da gikk jeg ned en god del i vekt, nå har jeg lagt om kostholdet og begynt å trene og vekten står akkurat nå på stedethvil. Men jeg føler meg uansett mye bedre enn før :D Lykke til!
  Celine: Kjenner meg igjen i det du sier der! Håpe det går nedover etterhvert da! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits