• Camilla Larsen

  8

  Bolle i ovnen!

  • Publisert 28.03.2014 klokka 21:05
  • Kategori: Oppskrifter

  Neida, ikke boller, men knekkebrød! 

  Jeg holder for øyeblikket på med å teste ut Toro sin knekkebrødblanding. De står i ovnen nå, og det lukter herlig i hele leiligheten så jeg satser på at de smaker like godt! Det hadde overhodet ikke gjort meg noe å hatt boller i ovnen heller, men det passer dessverre ikke så godt inn i det nye og bedre livet jeg og Sondre har startet, haha! 

  Speaking of; jeg, Sondre og Adelen var tidligere i kveld ute på tur. Sondre gikk raskt med vognen, mens jeg småjogget litt på siden av. Det var utrolig herlig å komme seg ut i frisk luft etter en nokså tung dag. Vi har nemlig vært i begravelse til oldemoren til Sondre i dag, altså Adelens tipp-oldemor. Det var veldig trist, så det var godt å få komme seg litt ut og lufte tankene. 

  I morgen skal Sondre på jobb, mens jeg får besøk av en veninne som jeg gikk i klasse med da jeg gikk på skole i Sauda. Jeg har ikke sett henne siden jeg sluttet i Sauda(!!!), så det skal bli veldig kjekt å møtes igjen! :) Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, og satser på at Adelen sover til jeg er ferdig! God natt! :) 

  - Har du prøvd Toros knekkebrødblanding? Har du noen gang lagt knekkebrød selv? 


  8 kommentarer

  Julieeee

  28.03.2014 kl.21:20

  Nei, men har sett på reklamen og de ser veldig gode ut :)
  Julieeee: Ja, jeg håper de er det! :)

  Cathrine

  28.03.2014 kl.22:30

  Toro sine knekkebrød er knallgode :D
  Cathrine: Hope so! :D

  Lilly

  29.03.2014 kl.16:01

  Kem du får besøk av? Eg går sjøl i Sauda nå :)
  Lilly: Juul :)

  Lilly

  30.03.2014 kl.12:29

  Ahh, stilig! Kjenne hu ganske godt :)

  Kos dåkke!
  Lilly: Åå, så kjekt! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits