• Camilla Larsen

  32

  - 25 kg på tre måneder!

  • Publisert 25.05.2014 klokka 19:32
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  I dag er jeg rett og slett skikkelig glad! Jeg gikk på vekta i dag tidlig og ble så utrolig glad! Nå er nemlig alle de 25 svangerskapskiloene borte vekk! Jeg hadde forventet å bruke evigheter på å få de av ettersom mye av det bare var ekstra fett. Jeg fikk nemlig en enorm apetitt under svangerskapet, og hadde ikke nok selvkontroll til å begrense meg. Dermed steg vekta sånn cirka dobbelt så mye som den egentlig burde. 

  Mange sier at det man legger på seg under er svangerskap bare renner av etter fødselen. Slik var det ikke her! Jeg gikk ned omtrent halvparten på nokså kort tid, altså så mye som selve svangerskapet veide. Så stoppet det fullstendig opp. Resten av kiloene som egentlig bare var fett jeg hadde lagt på meg var jeg forberedt på at skulle bli mye vanskeligere å ta av. Og det ble de også, men jeg har jobbet utrolig hardt! Kakemonsen over alle kakemonser tok seg nemlig hardt i nakken og innførte et superstrengt kosthold. Trening ble også en del av hverdagen og vekten begynte igjen å synke.

  Det å se resultater er virkelig den beste motivasjonen som finnes. Jeg gruer meg allerede nå til at vektnedgangen skal begynne å stagnere, for da må jeg finne en annen måte å motivere meg selv på. Det er nemlig fremdeles langt igjen til jeg har nådd det endelige målet mitt, men jeg har fremdeles god tid. Målet er å nå idealvekta innen 2014 er omme, og jeg er virkelig motivert for å klare det. Samtidig vet jeg at dess mer jeg går ned i vekt dess vanskeligere blir de neste kiloene. Jeg synes det er vanskelig å se resultater på kroppen når jeg ser meg selv i speilet hver dag, og da blir vekta den eneste måten å se fremgang på. 


  Dårlige før-etter bilder, men det var det eneste jeg hadde nå! Stor forskjell på lårene og rumpa i alle fall! :) 

  Heldigvis er det ikke lenger særlig vanskelig å holde seg til et sunt kosthold. Etter et par uker ble jeg vant til det, og sukkersuget avtok nesten fullstendig. Nå synes jeg det er gøy å lage og spise sunn mat. Det er gøy å utforske og finne ting som smaker utrolig godt, men samtidig kan være en del av et sunt kosthold. Jeg har blitt skikkelig glad i sunn mat og det er virkelig en egenskap jeg skal holde godt fast på. Når jeg har nådd målet mitt skal jeg nemlig aldri tilbake!  

  - Tenker du mye over hva du spiser? 
  32 kommentarer

  25.05.2014 kl.19:40

  Hei, tenker litt over før jeg spiser, men spiser alltid til jeg er met haha. Ha en fin kveld!
  Anonym: Takk for det! Du også! :)

  thefashionablemom

  25.05.2014 kl.19:46

  Wow bra jobbet!
  thefashionablemom: Takk for det! :D

  Marthe Susann

  25.05.2014 kl.19:49

  Så flink du er! :) Jeg gikk selv ned 25 kilo på 3 måneder, jeg gikk til å med ned litt av det jeg veide før jeg ble gravid. Men jeg var så heldig og trengte ikke å endre på noe eller trene for å gå ned :)

  Jeg tenker så veldig mye over hva jeg spiser, men hvor mye :)

  fjellgeitbundingen

  25.05.2014 kl.19:50

  Hei, så deilig da å ta av alle 25 kiloene igjen :)
  Marthe Susann: Tusen takk for det! Er rart hvor utrolig forskjellig det er fra person til person det med vekt og forbrenning! :)
  fjellgeitbundingen: Ja, det er utrolig herlig! :)

  Irene

  25.05.2014 kl.20:10

  Jeg tenker til tider mye på hva jeg spiser :)

  Men hender jo også at jeg ikke bryr meg så mye :P

  rikke95

  25.05.2014 kl.20:24

  Så herlig! :-D

  hannahogmamma

  25.05.2014 kl.21:00

  wow ;-) du er flink - tommel opp.

  Selv gikk jeg opp bare 8 kg som ble borte på 2 uker, men da Hannah var ca 10 mnd og nektet ta puppen mer, da kom kiloene rasende på igjen. Veier mer nå enn da jeg var høygravid :-( Så nå er det skikkelig innstramming og ned i vekt som gjelder ;-)

  projectbride

  25.05.2014 kl.21:16

  Flott både før og etter :))

  Flink du har vært og er - du klarer nok målet ditt med den innstillinga ;)
  Irene: Greit det også i blant! :)
  rikke95: Ja, veldig! :D
  hannahogmamma: Huff ja, det er kjipt! Lykke til med vektnedgangen! :D
  projectbride: Tusen takk for det! Jeg håper det! :)

  Elisabeth Bentzen

  25.05.2014 kl.21:54

  fin disign :D
  Elisabeth Bentzen: Tusen takk :)

  Tina

  25.05.2014 kl.22:15

  Wow for en forandring :) Jeg er nok ikke så nøye hva jeg spiser men går heldig hvis ned uansett hva jeg får i meg og det er etter 2barn :) Nå er jeg fornøyd med vekta og er klar for å stramme enda mer opp. Kommer endelig i klær jeg ikke trodde jeg skulle får 1år siden. Er tilbake til xs igjen det var mitt mål :)

  Jeanette Eikeland

  25.05.2014 kl.22:15

  Utrolig bra! Håper jeg også får kommet meg ned i normalvekten igjen. Sliter så veldig med vann i kroppen i tillegg til at appteitten er som den er. Er vant til å trene mye, og da også spise en del for å ha energi. Men nå blir det litt ekstra sjokolade eller is, alt etter som, og har gått opp ca 20 kilo allerede. Og det med enda 10 uker til termin.

  Så det er veldig godt å se at det ikke nødvendigvis tar så lang tid å komme tilbake til seg selv igjen! :-) Savner å gå med mine egne klær for å si det mildt :-)
  Tina: Takk for det! Så bra, alltid kjekt å nå målene sine! :)
  Jeanette Eikeland: Ja, det var slik med meg også! Nei, der er fult mulig viss man går inn for det! :)

  Charlotte

  25.05.2014 kl.22:24

  Eg mistet faktisk alt eg hadde gått opp under graviditeten etter rundt 2 uker etter fødsel... MEN nå som eg ammer har eg aldri spist så mye i hele mitt liv! Så eg har gått opp igjen. Nå skal eg prøve å kutte ut sjokoladen. Noe eg har blitt fullstendig avhengig av og spiser masse hver dag.. Wish me good luck ;) lykke til med trening og sunt kosthold :)
  Charlotte: Masse lykke til og tusen takk! :)

  Adriiana

  25.05.2014 kl.23:59

  Så utrolig bra :) jeg selv har null aning hvordan det gikk med meg, jeg hadde pløsemage etter fødselen i en stund, den føltes og så ut som en slapp vannbalong, men nå har den heldig vis trekket seg sammen så og si av seg selv, det lille som er igjen nå må bare trenes tilbake "inn" så er alt som normalt her, og pluggen er snart 3 mnd :)
  Adriiana: Tusen takk! :) Så bra! Stå på videre! :D

  Trude

  26.05.2014 kl.09:35

  Så flink du har vært : )

  Det varierer litt, men noen ganger tenker jeg veldig mye over hva jeg spiser, holder meg som regel unna søtsaker som godteri :)
  Trude: Tusen takk for det! :) Ja, men det er lov å ikke tenke så mye på det en gang i blant også! :)

  Helene

  26.05.2014 kl.16:51

  jeg tenker veldig mye om de ekstra kiloene jeg har igjen etter graviditeten, men siden jeg ammer(i mitt tilfelle punper), så vil jeg ikke spise mindre slik at jeg kan gå ned i vekt. leste at det ikke er så bra mens man ammer. og siden jeg spiser som vanlig og ikke har mulighet til trening enda, så står vekta stille.

  kan jeg spørre om hvorfor du bestemte deg for å slutte med amming/pumping. husker jeg leste at du skrev at du hadde så mye melk , at det gikk fort å pumpe . og jeg tenkte "heldig". selv bruker jeg en del tid på det nemlig. gjorde du noe spesielt for at melkeproduksjon skulle avta?

  takk for svar på forhånd!!!
  Helene: Grunnen til at jeg sluttet var konstant smerte uansett om jeg ammet eller pumpet... I begynnelsen hadde jeg mye melk, men pga smertene så pumpet jeg ikke så ofte som jeg burde ha gjort, og da avtok produksjonen. For meg var det rett å slutte helt, og jeg har ikke angret et sekund. Jeg har det mye bedre nå! Jeg skrev et eget innlegg om det som du kan lese her:

  http://camillall.blogg.no/1398172601_et_nederlag_men_samti.html

  Når det gjelder vektnedgangen, så kan du jo spise like mye bare du spiser ting med litt mindre kalorier. I tillegg kutte ut søtsaker :) Treningen kommer jo etter hvert så jeg synes ikke du trenger å tenke så mye på det ennå! :)

  Helene

  27.05.2014 kl.09:51

  Takk for svar, Camilla!

  Jeg er glad for at det går bra med pumping for min del nå (det var masse stress i begynnelsen, lite melk, masse vasking av flasker og diverse), men husker godt hvor mye stress det var med amming og ikke minst smertefullt, så forstår godt at når det er vondt og stress, så er det aller best å la være.

  Det er god ide det med søtsaker, jeg endelig skjerpet meg og ikke har så mye lyst på det som før. Brukte det litt som trøst for de søvnløse nettene heg hadde i begynnelsen.

  Skjønner jo at det egentlig det som er årsaken til at vekten står stille, jeg har nå 7 kilo av babyvekt, håper at jeg blir kvitt dem

  Du er forresten flink til å skrive. liker måten du skriver dine innlegg på!

  Jeg har forresten en datter selv , hun er en måned eldre enn Adelen

  Ha en fin dag!
  Helene: Tusen takk for det, slikt er alltid kjekt å høre! :) Det er forresten bare til å ta kontakt dersom du ønsker å snakke litt! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits