• Camilla Larsen

  6

  Ned i vekt? - Jeg tar utfordringen!

  • Publisert 31.05.2014 klokka 20:00
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Som mange av dere vet har jeg den siste tiden prøvd meg på å lage ulike søtsaker, bare sunnere versjoner. Jeg tenkte nå at jeg skulle involvere dere lesere i denne testingen min. Jeg vil gjerne høre hva deres favorittsøtsaker er, så skal jeg prøve å lage en sunnere versjon av dem! Oppskriftene blir selvfølgelig lagt ut her på bloggen. Det er en super mulighet for deg som vil ned i vekt, men som er altfor glad i søtsaker (slik som jeg), eller deg bare ønsker å ha en sunn livsstil. Tips meg gjerne om middagsretter jeg kan lage sunnere versjoner av også! :) 

  Dette blir faktisk en veldig stor utfordring til meg også ettersom jeg egentlig er nokså dårlig på å lage mat. Målet er likevel å bli god, så da må jeg jo øve! Og hvem vet, kanskje jeg har litt nybegynnerflaks. Jeg er i alle fall veldig giret på å bli flinkere og lage god og sunn mat.

  - Hva vil du jeg skal lage sunnere versjoner av? Takk for tips! :)    

  6 kommentarer

  Eline

  31.05.2014 kl.20:04

  Litt vel vanskelig kanskje, men de karamellfudgene fra candyking er dødsgode da, går sikkert ann å lage delvis sunn fudge?
  Eline: Hmm, det kan jeg prøve på! :)

  Randi

  31.05.2014 kl.21:16

  Grønnsakslasagne med shquash som pastaplater. Sunt og godt!

  Jeg elsker japp! :)
  Randi:Nam, det hørtes godt ut! :D

  Stor fan

  31.05.2014 kl.22:02

  Vil først og fremst si at jeg elsker bloggen! og at Adelen er super søt. Navnet er også nydelig.

  Tror ikke jeg hadde hørt det før jeg begynte å lese bloggen din, men nå er det et av mine favoritt navn. Hele hun er så nydelig, og ser igjennom bloggen at du er en fantastisk mor, selv om du bare er 17. Tror ikke alder har noe å si når de kommer til hvor god mor man er.

  Er det mulig å lage sunn sjokolade ( ikke flytende, men fast)?
  Stor fan: Tusen takk for det! Alltid hyggelig med kjekke tilbakemeldinger! Jeg er ikke sikker på om det er mulig, men jeg skal sjekke det opp! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits