• Camilla Larsen

  16

  Ikke lenger overvektig!

  • Publisert 01.06.2014 klokka 13:04
  • Kategori: Vekttap

  Heisann! 

  Husker dere appen som jeg viste dere for en stund tilbake, som jeg bruker til å holde oversikt over vektnedgangen min? Hver gang jeg veier meg fyller jeg inn der hvor mye den nåverende vekten min er, og så regner den ut forskjellig nyttig informasjon, bl.a. BMI og gjennomsnittlig nedgang per dag og uke. Da jeg i dag tidlig fylte inn den nåværende vekten min skiftet ENDELIG BMI'en min fra overvektig til normal!! Jeg var så utrolig glad, fordi det er noe jeg har jobbet mot så lenge nå. Det å se så store resultater synes jeg er fantastisk. Nå som alle graviditetskiloene er borte vekk begynner det å bli enda vanskeligere å gå ned i vekt og det krever enda mer av meg. Jeg er likevel fast bestemt på å nå målet mitt innen tiden jeg har satt. Som dere ser på bilder under ligger jeg bra an til å klare målet!     Det føles utrolig bra å kunne si at jeg nå er innenfor det man kaller normalvektig. Jeg er langt i fra fornøyd med hvordan kroppen ser ut nå, men jeg har nådd et stort delmål på veien mot å bli fornøyd. Egentlig er ikke vekten så viktig, den bruker jeg bare som en liten motivasjon. I bunn og grunn er hovedmålet mitt å til slutt kunne si til meg selv (og mene det) at jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg har overhodet ikke behov for å bli noen tynn og slank modell, det synes jeg ikke engang er så veldig pent, jeg vil bare bli fornøyd med mitt eget utseende.

  Jeg har lurt på om jeg skal skrive med på bloggen om selve livsstilen jeg har nå mens jeg holder på å gå ned i vekt, men jeg er usikker på om det er noe dere lesere kunne vært interessert i å høre om. Så jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på om innlegg om kosthold og trening er noe dere kunne vært interessert i her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du mener! :)

  - Bruker du en slik app til å ha kontroll på vekten din? 
  - Vil du at jeg skal blogge mer om kosthold og trening?    

  16 kommentarer

  01.06.2014 kl.13:51

  hei ka heiter appen??? kan du sende den på innboks på fb, eli-kristin endestad
  Anonym: Det kan jeg gjøre! :)

  01.06.2014 kl.14:36

  Rett før du kan omdøpe bloggen til vektblogg, utrolig mye snakk om det i det siste så nei jeg ønsker ikke at du skal skrive mer om kosthold eller trening - tvert i mot.
  Anonym: Fint å høre meninger! :)

  Elisabeth

  01.06.2014 kl.15:21

  Hva heter den?
  Elisabeth: Monitor your weight :)

  01.06.2014 kl.21:35

  Hei, synes du kan skrive litt om vekt, trening og kosthold. Gjerne en fast dag, for å kunne variere innleggene. Blir kjekt å lese hvordan du gjør det :)
  Anonym: Det var en god idé! :)

  Torunn

  02.06.2014 kl.00:00

  Hei, jeg synes ikke du trenger å skrive om trening, men sunnere alternativer innen kosthold kan du bare fortsette med. Har enda ikke prøvd ut noen av oppskriftene dine, men det har jeg tenkt til!

  Lykke til videre med alt, du er en utrolig inspirerende jente med stor viljestyrke :)

  Karoline

  02.06.2014 kl.20:52

  Må du bli så mye tynnere da? :( har aldri sett på deg som overvektig! du ser normal ut! :) <3
  Karoline: Hehe, takk for det! :) Målet mitt er å bli fornøyd og det er jeg ikke akkurat nå :)

  Kaja Elisabeth

  04.06.2014 kl.14:39

  Hei! Ke heite appen? :)
  Kaja Elisabeth: Hei! :) Den heter Monitor your weight! :)

  Kaja Elisabeth

  04.06.2014 kl.18:12

  Dao må eg lasta dan ned! Dan såg ganske bra ut :)
  Kaja Elisabeth: Ja, den er veldig bra OG motiverende! :)

  Kaja Elisabeth

  04.06.2014 kl.18:13

  Tusen takk for tipse! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits