• Camilla Larsen

  23

  Vektoppdatering! - Minus 27,5 kg

  • Publisert 24.06.2014 klokka 20:54
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Jeg fant ut at det er lenge siden jeg har kommet med en oppdatering på hvordan det går meg vektnedgangen min. Som mange av dere vet gikk jeg mye opp i vekt under graviditeten. Alle graviditetskiloene er nå helt bortevekk pluss litt til! Jeg er faktisk hele 27,5 kg lettere enn da jeg var høygravid! Selvfølgelig forsvinner en del av kiloene av seg selv etter fødselen, men da jeg hadde mistet 15 kg sa det fullstendig stopp. Det var da jeg måtte sette i gang med en streng diett og trening, og det har nå resultert i minus 12,5 kg til! Det er bare fire måneder siden fødselen og jeg har allerede kommet mye lengre enn jeg selv hadde forventet. I utgangspunktet var målet mitt å bli kvitt graviditetskiloene innen 2014, men de var bort allerede 3 mnd etter fødselen! 

  Jeg begynner endelig å nærme meg det fullstendige målet mitt, og det er herlig å tenke på at jeg er langt over halvveis! Da jeg fremdeles hadde over 15 kg igjen før målet var nådd var det vanskelig å motivere seg selv. Nå derimot er jeg skikkelig giret på å nå det fullstendige målet mitt, og de innen slutten av 2014, helst litt før! Det er utrolig gøy, og ikke minst motiverende når man ser fremgang både på vekten og målebåndet. Jeg hadde nemlig en liten periode der vekten stoppet helt opp og da var det greit å ha målebåndet! Det gav meg en pekepinn om at jeg fremdeles hadde fremgang selv om vekten ikke viste det. 

  Det kommer likevel til å ta tid før kroppen begynner å ligne slik den var før. Den kommer naturligvis aldri til å bli helt lik, men det er noe jeg streber mot. Jeg skal jobbe hardt for å gjøre så mye JEG kan for å bli fornøyd med kroppen! Selvfølgelig er Adelen 100 % verdt alle merkene på kroppen min, men det er likevel lov å ikke være helt fornøyd med kroppen sin :) Jeg og Sondre tok for et par uker siden bilder av hvordan jeg ser ut nå, men jeg er usikker på om jeg tør å legge dem ut.. Hva synes dere? 


  Pretending to have muscles when you actually don´t

  - Trener du? I såfall, hva er målet ditt?
   

  23 kommentarer

  Victoria

  24.06.2014 kl.21:13

  Hvordan trener du?

  Kan du gi meg noen tips :)?
  Victoria: Hei! Jeg kan skrive et eget innlegg om det om du ønsker det? :)

  Victoria Wisløff

  24.06.2014 kl.21:23

  Kos deg resten av den fine tirsdagen!
  Victoria Wisløff: Tusen takk for det! :)

  Veronica Foldnes

  24.06.2014 kl.21:25

  Trener litt ja. Prøver å få til 2 ganger i uken , men er ikke alltid like enkelt. Får litt trim av å løpe rundt hele dagen med ærend. Hehe :-) Har mål om å få stramere bein og få vekk cellulitter og gå ned noen kilo til :)
  Veronica Foldnes: Masse lykke til med det! :)

  Victoria

  24.06.2014 kl.21:47

  Ja takk Camilla :) Det hadde vært utrolig fint!

  Sol Runesdóttir

  24.06.2014 kl.21:51

  Pfff, du har masse muskler under der! Det kommer du til å se når fettprosenten reduseres ytterligere. Veldig fine skuldre har du. :-) Stå på! Du har gjort en fantastisk jobb!!
  Sol Runesdóttir: Det håper jeg! Tusen takk for det! :D

  Charlotte

  24.06.2014 kl.22:54

  Så utrolig flink du er!:D
  Charlotte: Tusen takk for det! :D

  Karoline Johannesen

  24.06.2014 kl.23:06

  Så flink du ahr vært :) Går å venter på at sønnen min starter i barnehage nå. Så skal jeg få startet å trene mye mer. Men nå når han er hjemme går all energien min til han og er rett og slett ikke noe igjen til trening. Så regulerer kosten istede, og er så klart så aktiv som jeg klarer.

  men bare husk også, at om du ammer må du være forsiktig med slanking, dietere og vektreduskjon generelt. Regner med at du vet det, men tenkte jeg skulle si i fra sånn i tilfelle :)
  Karoline Johannesen: Tusen takk for det! :) Jeg ammer ikke så det er heldigvis ikke noe problem! :)

  Trude

  24.06.2014 kl.23:16

  Så flink du er :)

  Ja jeg satte meg et nyttårsforsett i år om at 5 kg skulle bort til sommerferien, det målet er nådd + litt til. Nå har jeg ikke satt meg noen nye mål, men planene er å kanskje gå ned litt til, men i hovedsak bare fortsette med å spise sunt og være aktiv :)

  Karoline Johannesen

  24.06.2014 kl.23:28

  Men da er det jo greit :)

  Kristina Hansen

  25.06.2014 kl.00:02

  Trener ikke, men målet er 15kg opp. Da er jeg etter høyden min, normalvektig :) jeg gikk desverre bare opp 11kg under sv.skapet, og det var stort sett det jeg måtte gå opp, gikk ned de 11 + 1kg (39kg) rett etter fødselen og har kjempet lenge om å komme opp til 50-55 kg igjen. Veier ca 46 nå så er litt nærmere! Lykke til med målet ditt, virker som du er motivert, man klarer som regel det man vil :)
  Kristina Hansen: Tusen takk for det! :) Lykke til med ditt mål også! :)

  Linn Engan

  25.06.2014 kl.11:26

  Så flink du er! Jeg trener også opp mammakroppen. Snart ett år siden. La på meg mye i løpet av svangerskapet jeg også, men jeg valgte å beholde 10 av de. Jeg er nå sterkere og ikke fokusert på vekt i det hele tatt - men cm, styrke og volum er heller noe som motiverer meg! :D
  Linn Engan: Tusen takk for det! Så bra! Stå på videre :D

  Proteinpulver

  25.06.2014 kl.18:02

  Hei,

  bruker du noe kosttilskudd eller trener du kun for å gå ned i vekt?

  mvh
  Proteinpulver: Hei! Per nå bruker jeg ikke noe kosttilskudd, men jeg har vurdert å begynne med det! Har du noe å anbefale? :)

  Jeanette

  25.06.2014 kl.18:28

  Så utrolig flink du har vært! Imponerende :-)
  Jeanette: Tusen takk for det! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits