• Camilla Larsen

  11

  Pakkeliste til baby - Sommerferie!

  • Publisert 06.07.2014 klokka 11:44
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  I morgen reiser vi endelig på vår lille sommerferie. I den anledning var det noen som ønsket at jeg skulle legge ut en pakkeliste til Adelen. Hva trenger man egentlig til babyen når man skal på feire? Nå skal vi heldigvis ikke til varmere strøk så det er ikke så mye "ekstra" vi trenger å tenke på, likevel er det en hel del som må pakkes med på ferien. Her er en liste over hva vi pakker med til Adelen når vi skal være bort en uke.

  Klær:

  • 10-12 bodyer. Høres kanskje veldig mye ut, men det er bedre å ha for mange enn for få. Før man vet ordet av det så har man hatt et par uhell med f.eks gulp, og da er det veldig greit å ha et par ekstra bodyer. Adelen bruker også kun body til å sove i ettersom hun blir altfor varm dersom vi kler på henne mer.
  • 5 bukser. Vi har ikke pakket med fullt så mange bukser da Adelen skjelden pleier å skitne ut buksene sine. Dersom vi plutselig skulle trenge flere så er butikkene heldigvis ikke langt unna. 
  • 2-3 kjoler. Både jeg og Sondre elsker å kle opp Adelen i fine klær. Vi har derfor valgt å ta med et par kjoler, men det er overhodet ikke nødvendig.
  • 3 strømpebukser. Strømpebukser er alltid greit å ha, både under buksen og sammen med en kjole. Vi har ikke så mange strømpebukser i Adelens nåværende størrelse så vi må nok gå til innkjøp av et par til når vi er på ferie.
  • Litt diverse klær. 1 heldress, 1 genser, noen par sokker, 2-3 luer. 

  Utstyr:

  • Bleier. Akkurat dette punktet sier seg vel litt selv. Siden bleier er mye dyrere i Sverige enn i Norge så kommer vi nok til å ta med oss en god del bleier. 
  • Våtservietter. Også veldig obligatorisk å ha med når man reiser noe sted med baby. 
  • Vogn. Det som er utrolig praktisk med å reise på ferie med sin egen bil er at det er veldig enkelt å ta med seg barnevogna. Vognen kommer nok til å bli godt brukt både i Sandefjord, Gøteborg og Stavanger. I mine øyne er vogn absolutt et must! 
  • Babynest. Vi tar selvfølgelig med oss babynestet når vi reiser på tur. Da kan Adelen ligge trygt og godt i sengen sin å sove uten noen risiko for at hun ruller ut av den. 

  • Flasker og scrubbers. Flasker til Adelen må naturligvis bli med på turen. Heldigvis trenger vi ikke å ta med så veldig mange da vi har de geniale scrubbersene som jeg har skrevet om tidligere. Det er små poser med rensepulver til flaskene. (LES MER HER)

  • Nutramigen. Nutramigen er morsmelkerstatningen som Adelen får. Den er melkefri og må kjøpes på apoteket. Jeg vet ikke om de har den i Sverige også så vi tar med oss en ekstra boks bare i tilfellet.
  • Smekker. Det kan ofte bli litt søl når Adelen får mat, derfor er smekkene veldig greie å ha. 
  • Vippestol. Vippestolen er ikke helt nødvendig å ta med, men siden vi har god plass i bilen tar vi den med likevel. Den er veldig grei til å gi Adelen mat i, i tillegg til at hun elsker å sitte i den. 

  • Bilstol. Enda et punkt som selvfølgelig sier seg selv når vi skal på biltur.
  • Dyne og teppe. Adelen sover alltid med egen dyne selv om hun sover med oss, derfor må den også bli med på tur. 
  • Babyolje og babysåpe. Olje og såpe er veldig greit å ha med seg til når vi skal bade Adelen. Adelen liker veldig godt når vi tar henne med oss i dusjen, så når vi er på hotellet blir nok det løsningen. Vi har egentlig en reisebadestamp, men vi tar nok ikke den med oss denne gangen. 

  Jeg håper ikke jeg har glemt noe nå, men det er godt mulig. Hukommelsen er ikke alltid helt på topp så pakkelistene våre må som regel gås gjennom opp til flere ganger for at vi skal være sikre på at vi har husket alt. Uansett, nå nærmer vi oss klare for sommerferien 2014 og gleder oss veldig! 

  - Har du noen tips til hva man bør huske til babyen når man skal på ferie?


  11 kommentarer

  minlangehistorie

  06.07.2014 kl.12:03

  Å så fine bilder :) hun er så søt <3
  minlangehistorie: Tusen takk for det! :) <3

  Trude

  06.07.2014 kl.12:38

  Så nydelig det første bildet var, sovende med hendene under hodet, det var skjønt : )
  Trude: Tusen takk for det! <3 :)
  Kos dere masse på ferie :)

  Ha en fortsatt fin søndag! :)
  FlestLesere: Tusen takk for det! Samme til deg :)

  Emilie

  06.07.2014 kl.13:13

  Husk at alle nye klær bør vaskes minst 1 gang før bruk, spesielt viss en får klær fra utlandet, da det kan være andre bakterier der som ikke er så greie å få på huden til de små! :)
  Emilie: Ja, det er helt sant! :)

  Line

  06.07.2014 kl.13:33

  Når trekker du vinner av babynest konkurransen ? :D er så spent , håper jeg vinner en til min lille prins , men med min vinner lykke er det lite sansynlig :( krysser fingrene

  Line_1337@hotmail.com

  livjudit

  06.07.2014 kl.14:04

  Så nydelig prinsesse du har!

  Du må gjerne legge meg til som bloggvenn om du vil
  livjudit: Tusen takk for det!:) Det skal jeg gjøre! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits