• Camilla Larsen

  8

  Treningsbagen - Innhold og info!

  • Publisert 18.07.2014 klokka 12:55
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  I dag er det endelig fredag og helg! Selv om det er vanskelig å være borte fra Adelen kjenner jeg at det også skal bli deilig med en helg med barnefri. Jeg vet tross alt at Adelen har det kjempefint her hos mormoren sin og at hun kommer til å få det veldig gøy :)

  For å fortsette innleggene om kosthold og trening kommer det her et innlegg om hva jeg har i treningsbagen min når jeg skal på treningssenteret. Selvfølgelig varierer det litt fra gang til gang, men dette er ting som er faste i treningsbagen min!

  Treningsbagen min er fra Nike og ble kjøpt på Outlet da vi var i Sverige. Jeg har lett lenge etter rimelig bag, så jeg er veldig fornøyd!
  Adidas Supernova Glide Boost. Disse skoene er et nylig tilskudd til treningsbagen min. Jeg prøvde dem for første gang da vi var i Gdansk på ferie, men kjøpte dem først for et par uker siden. Dette er virkelig helst fantastiske sko. Det er i utgangspunktet asfaltløpesko, men jeg bruker dem både på asfalt og på treningssenteret. Da jeg har hatt litt problemer med føttene tidligere er det veldig viktig at skoene jeg bruker sitter godt på foten og det gjør uten tvil disse. Jeg kjøpte dem på XXL til kun 799 kr! 

  Polar RCX3 Pulsklokke. Pulsklokken min er også et nylig tilskudd til treningsbagen. Pulsklokken ble kjøpt da vi var på vei til Sandefjord. Jeg hadde lenge ønsket meg pulsklokke og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Det er utrolig gøy å holde følge med treningen sin og hele tiden vite hvor høy intensitet du jobber med. Det er også selvfølgelig gøy å vite hvor mange kalorier du har brent i løpet av økta. Jeg har brukt pulsklokken på 6-7 treninger nå og er kjempefornøyd. Når jeg har fått prøvd den litt mer skal jeg skrive et eget innlegg om trening med pulsklokke. Polar RCX3(inkl GPS og DataLink) ble kjøpt på G-max til 1499 kr!

  VannPluss - Flaske og pulver. VannPluss har jeg skrevet om flere ganger før på bloggen, men de er verdt å nevne flere ganger. Når jeg skal på trening har jeg alltid med meg VannPluss. Jeg har en liten samling med ulike smaker i den lille boksen som dere ser på bildet, og den ligger alltid godt plassert i treningsbagen min. VannPluss-flasken er også alltid med. For dere som ikke vet hva VannPluss er så er det små pulverpakker med ulike smaker som man blander ut i 0,5 liter vann. VannPluss finnes i 12 ulike smaker, det kan du lese mer om HER. Jeg har alltid en flaske med VannPluss når jeg trener og for meg så fungerer det faktisk som motivasjon! For hvert sett med styrkeøvelser jeg tar vet jeg at jeg får en pause og en slurk av VannPluss-flasken min når jeg er ferdig. Absolutt å anbefale! VannPluss-smakene varierer litt i pris, men du kan finne en fullstendig oversikt på www.vannpluss.no.

  Håndkle og treningsklær. Når jeg er på trening pleier jeg ofte å trene med høy puls og da begynner man raskt å svette. Derfor har jeg alltid med meg et håndkle når jeg skal på trening. Som regel pleier jeg å kle på meg treningstøyet hjemme før vi drar, men det hender at jeg skifter på senteret og da er det greit å ha et sett med treningstøy i bagen. 

  Vektløftingshansker. Mange synes kanskje vektløftingshansker er unødvendig, men for meg fungerer de veldig bra. Som nevnt over har jeg en tendens til å bli raskt svett og da kan det være vanskelig å få et godt grep på vektene. Jeg bruker derfor hanskene for å unngå at vektene skal gli ut av hendene mine. Samtidig hindrer hanskene at jeg får gnagsår på hendene av vektene. For min del var det ikke så veldig nøye at hanskene hadde noe særlig høy kvalitet så de ble kjøpt på Ebay til en billig penge. 

  De gangene jeg IKKE gjør meg klar til trening hjemme har jeg også med meg deo, toalettsaker og et sett med bytteklær.

  - Hva har du i treningsbagen din? 
  8 kommentarer

  Ingrid

  18.07.2014 kl.13:09

  Spennende! Akkurat nå trener jeg bare hjemme eller i friluft så da har jeg ingen treningsbag :)
  Ingrid: Nei, da har man ikke behov for det! :)

  Therese Bråthen<3

  18.07.2014 kl.14:06

  For øyeblikket så går jeg bare turer eller jogger, da jeg har et bein jeg sliter veldig med :) Så da blir det ikke mye trening her i gården :) hehe Men utrolig mye fint du har i treningsbagen din :) Hvem senter trener du på? :)

  Trude Myhre

  18.07.2014 kl.15:58

  Likte innlegget. Jeg trener kun hjemme så da blir det aldri til at jeg må pakke noen treningsbag :)

  Sol Runesdóttir

  18.07.2014 kl.16:12

  Vi har samme bag! :D Lagde et sånt innlegg for et år siden, så tenker faktisk på å lage et nytt igjen nå ^^ Man samler opp så mye rart i baggen over tid, haha

  Camilla

  19.07.2014 kl.03:02

  Så kult! Jeg er en typisk håndballjente, så jeg har håndballen, ekstra treningsklær, hallsko og løpesko, sportsteip, ispose, flaske og diverse utstyr som hoppetau og strikk :)

  Sunnere hverdag

  19.07.2014 kl.15:56

  Kjempestillig treningsbag! Jeg er på jakt etter noe lignende :)

  Jannicke

  19.07.2014 kl.20:13

  kos deg med barnefri

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits