• Camilla Larsen

  7

  Adelen har lært seg "brofist"!

  • Publisert 23.07.2014 klokka 13:12
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Dagen i dag har gått i ett siden vi stod opp i 9-tiden. For første gang på veldig lenge måtte vi faktisk vekke Adelen. Jeg er egentlig veldig i mot å vekke babyer når de sover, men ettersom hun hadde sovet mer enn lenge nok og vi hadde en avtale kl 10 tenkte jeg at det gikk fint. Avtalen vi hadde kl 10 var på treningssenteret. Jeg skulle ha en veiledningstime med en av treningsveilederne på senteret. Jeg sliter nemlig fremdeles litt med bekkenet under trening så jeg trengte litt tips, råd og hjelp til hvordan jeg skal håndtere det. Jeg fikk veldig god hjelp i tillegg til at vi satt opp et nytt styrketreningsprogram til meg. Det er ikke så lenge siden jeg fikk det forrige programmet mitt så vi gjorde bare noen få endringer. De øvelsene som fungerer fint beholdt vi, mens de som ikke funket så bra erstattet vi med andre lignende øvelser. Jeg tenkte å skrive litt mer om treningsprogrammet mitt senere for dere som er interesserte i det, så følg med! :) 

  Etter timen på senteret dro vi hjem fordi Sondre måtte gjøre seg klar til jobb. Han har siste innspurt med vakter på jobb nå for på fredag neste uke starter permisjonen hans! Jeg gleder meg utrolig mye til å ha han hjemme resten av året og har virkelig stor tro på at det kommer til å hjelpe veldig mye på depresjonen min. Dere lesere merker nok ikke så veldig mye til at jeg er mye deppet, men det er jo naturligvis fordi jeg ikke alltid skriver om det i innleggene mine. Her på bloggen prøver jeg å fokusere på det positive, så får jeg heller jobbe med det ikke fullt så positive utenom! :) 

  Etter at Sondre dro på jobb ryddet jeg litt på kjøkkenet mens Adelen lekte litt på babygymmen. Hun er fast bestemt på at hun skal ligge på magen hele tiden, også når hun egentlig er sliten. Til slutt måtte jeg derfor legge henne oppi babynestet på babygymmen slik at hun ikke skulle snu seg rundt på magen. Hun er en rar liten skapning den snuppa! <3 Jeg fikk knipset et par bilder av Adelen da hun satt i sofaen, og blant bildene kom dette blinkskuddet! Mon tro om det er Sondre som har lært henne dette? Hehe :) 


  "Hva er det du vil, mamma?"

  Ellers i dag har jeg planer om å lage litt ulik mat, og kanskje bake litt - vi får se! Viss det ikke er for varmt tar kanskje jeg og Adelen oss en liten trilletur også! Det skulle aller helst vært et par grader kaldere i lufta for Adelen er så utrolig varmblodig, men det har heldigvis gått fint til nå! 

  - Følger du et spesifikt treningsprogram?
  - Hva er dine planer for dagen?

  7 kommentarer

  Marita Beate

  23.07.2014 kl.13:52

  Så søtt! :-)

  Planene idag er å nyte siste feriedagen før pliktene kaller igjen. Følger dessverre ikke noe treningsprogram enda :/
  Marita Beate: Så herlig! :)

  Therese Bråthen<3

  23.07.2014 kl.15:27

  Idag har jeg ingen planer, har vært ute å shoppet litt idag ! :) Og nå skal jeg opp å kjøpe is sammen med min kjære og kanskje litt reker, så skal vi ha kose kveld idag ! :)

  Hilde

  23.07.2014 kl.17:01

  Så herlig Adelen er :)

  Når det kommer til trening må jeg innrømme at jeg er alt for lat. Kommer liksom aldri i gang. Men jeg går veldig mye turer da.

  Har ingen planer videre for dagen. Tenker det bare blir avslapping foran tv'en med orange is the new black. Kanskje lage en kake å feire at vi fikk vite at vi skal bli foreldre til ei lita jente:)
  Hilde: Turer er jo utrolig mye bedre enn ingenting! :) Gratulerer så utrolig mye! Masse lykke til videre! <3

  jegskriveromhverdag

  23.07.2014 kl.17:22

  Så fine bilder : )
  jegskriveromhverdag: Takk for det! :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits