• Camilla Larsen

  14

  Fremtidig toppblogger?

  • Publisert 23.07.2014 klokka 21:23
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag har jeg fått bekreftet to nye konkurranser som kommer her på bloggen snart, og jeg tror virkelig at de kommer til å falle i smak hos dere! Jeg gleder meg i alle fall til det er konkurransetid igjen. Er det noen som har lyst til å gjette på hva konkurranser som kommer? De av dere som gjetter rett får en ekstra sjanse til å vinne når konkurransene blir lagt ut :) 

  Som jeg nevnte tidligere i dag så hadde jeg planer om å lage litt mat, og det har jeg gjort! Om det ble så veldig vellykket er nok dessverre en annen sak! Vanligvis blir jeg skikkelig lei meg og sur når jeg ikke får til noe, men den siste tiden har det skjedd så ofte at jeg snart begynner å venne meg til det. Jeg prøvde meg både på sukkerfri suksessterte og matmuffins. Suksessterten ble mislykket fordi den gule kremen skilte seg, mens matmuffinsene smakte egentlig greit, men ble altfor små og satt fast i muffinspapiret. Neste gang bruker jeg silikonformer! Ettersom matmuffinsen smakte godt kommer jeg nok til å prøve meg på dem igjen, og når de blir perfekte så skal jeg dele oppskriften med dere!

  Utenom å lage mat har jeg og Adelen slappet av her hjemme. Adelen fikk bade i stampen sin ute i hagen, men for å være helt ærlig var det nok jeg som ble mest bløt, haha! Hun elsker å plaske så vi har vurdert å kjøpe plaskebasseng til henne allerede nå! Da kan vi også sitte oppi sammen med henne, noe som er mye kjekkere. Tidligere i dag fant jeg også Adelen liggende slik på sofaen! 

  Farlige tendenser allerede i en alder av 5 måneder, haha! Nye toppbloggeren kanskje? ^^

  - Hvilke konkurranser tror du kommer på bloggen?
  - Liker du å lage mat?

  13 kommentarer

  Stine Victoria Forsberg

  23.07.2014 kl.22:14

  Kanskje en bilde konkurranse eller noe :)

  elisescrazyworld

  23.07.2014 kl.22:24

  Liker å lage mat ja! Skal jobbe som lærling til høsten nå, innenfor kokkefaget! :)
  elisescrazyworld: Så spennende! Masse lykke til! :D

  Therese Bråthen<3

  23.07.2014 kl.22:31

  Så utrolig herlig Adelen er ! :)

  Jeg virkelig elsker å lage mat, elsker å både gjøre galt og riktig på kjøkkenet :) Det er jo det man lærer av, så del gjerne oppskrifter på bloggen!:)
  Therese Isabell Bråthen: Tusen takk for det! <3 Oppskrifter skal bli! :)

  Therese Bråthen<3

  23.07.2014 kl.22:39

  Da kan det hende jeg stjeler noen av oppskriftene dine, men linker så klart deg så lenge jeg prøver de å legger de ut :)
  Therese Isabell Bråthen: Selvfølgelig helt greit! :) Ta gjerne en titt på oppskriftene som allerede ligger ute! Du finner dem under kategorien "Oppskrifter" :)

  Emilie Toen

  23.07.2014 kl.23:22

  så utrolig søt unge du har!:)

  Ida

  23.07.2014 kl.23:48

  Kanskje sånn du må like no Facebook side å kommentere at du er med om du skjønner? Tror premien er no treningsrelatrert. Håper det er den thaitsen ( eller hvordan det nå skrives) som dubhar hatt på noen bilder. Med en stor x på

  Helene

  24.07.2014 kl.00:20

  nei, men...såå søt! har også en datter som er nå 6 måneder gammel ligner litt på din:) morsomt at de fort kan bli interessert i slike ting som pc og mobil i denne unge alderen, leker er ikke så gøy som de tingene voksne bruker, virker det som

  Lisa

  24.07.2014 kl.10:41

  Hei! Først av alt må jeg bare si at du ser utrolig flott ut! Det er tydelig at du e disiplinert når det gjelder kosthold og trening. Hvor i haugesund trener du og hvor mye betaler du i mnd? Hadde vært kjekt med en treningsspørsmålsrunde :)

  Therese Bråthen<3

  26.07.2014 kl.23:07

  Det skal jeg gjøre vet du ! :)

  Liljeliten

  28.07.2014 kl.18:35

  hhhaa, åå så søt! <3
  Liljeliten: Hihi, takk! <3

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits