• Camilla Larsen

  7

  Pause fra livet

  • Publisert 25.07.2014 klokka 20:22
  • Kategori: Hverdag

  Hei dere. 

  Dagen i dag har rett og slett vært en tung dag. Det er mye som foregår i livet mitt for tiden og det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal håndtere det på best mulig måte. Spesielt i dag har det blitt litt for mye av det vanskelige og dagen har rett og slett vært skikkelig bånn. Det er på dager som disse jeg virkelig skulle ønske at det gikk an å ta en pause fra livet. Bare komme seg bort fra alt som heter bekymringer, problemer og negativitet. Rett og slett tatt en liten pause fra virkeligheten. 

  Uheldigvis er det nok umulig å ta seg den type pause. I det virkelige livet har man ikke noe annet valg enn å holde ut og komme seg videre. Til tider kan det likevel være utrolig vanskelig, og det er slik jeg har det for øyeblikket. Når livet blir tungt og vanskelig har jeg aller mest lyst til å bare legge meg ned å gråte litt, selv om jeg vet at det ikke kommer noe som helst positivt ut av det. 


  Jeg har heldigvis denne snuppa som hjelper utrolig godt på humøret <3 Tar en liten pause hun også! :)

  Som mange av dere vet har jeg slitt med fødselsdepresjon etter at Adelen ble født. Det er egentlig ikke noe spesifikt jeg sliter mer eller mindre med, men det skal utrolig lite til for at jeg blir lei meg eller gir opp ting jeg har startet på. Ta f.eks trening; Jeg sliter mye med motivasjon til trening fra før av, noe som gjør det enda vanskeligere nå. Dersom ikke ALT går knirkefritt etter planen jeg har i hodet så gir jeg opp. De minste, gjerne ubetydelige tingene kan få meg til å gi opp. Akkurat det skjedde i dag. Ikke bare gir jeg opp, men jeg ender også opp lei meg, trist og skuffet over meg selv. Så er resten av den dagen ødelagt. 

  "Du må bare lære deg å ikke gi opp så lett", tenker kanskje du? Vel, det er lettere sagt enn gjort. Jeg tror mange av de som har opplevd en depresjon vet hvordan det føles. Jeg gir opp, jeg orker ikke, jeg klarer det ikke - typiske tanker som preger min hverdag for tiden. Livet er ikke alltid like lett, og det har jeg virkelig fått kjenne på en siste tiden. 

  7 kommentarer

  Diaval

  25.07.2014 kl.21:21

  Ush, FD er ikke noe morsomt å holde på med... Jeg hadde det etter jeg fikk lillegull også... Det er ikke mye til trøst, men jeg kan si så mye som at det BLIR faktisk bedre til slutt :)

  Blogggjest

  25.07.2014 kl.21:42

  Du må finne deg en god psykolog som dy kunne snakka med om det så du har på hjertet ditt, det er ikkje nok å vite at du har en depresjon, det er viktig å finne årsaken til dette. Du trur at det er en fødselsdepresjon, men kanskje du tar feil, kanskje det er noke som du hadde før du fikk Adelen? Eg ambefaler deg å finne en god spesialist som kunne hjelpe deg å finne årsaken og løysningen på dette. Depresjon er bare eit skummel ord som faktisk demotivere oss ennå meir. Eg vet sjølv at det er ikkje lett når du har det vanskelig og det ingenting som hjelper, men det er bedre å finne løysningen så fort så mulig sånn at det ikkje kommer til å føre til manisk depresjon eller noko værre. Psykisk helse og Fysisk helse henger jo sammen, så man må nok ta vare på begge dei to. Viss du hadde hatt vondt i magen så hadde du gått til legen, gjør det samme nå og, gå til legen! :) God bedring! :)

  Ragnhild

  25.07.2014 kl.22:03

  Masse god bedring, det blir bedre !

  anonym

  25.07.2014 kl.22:53

  Det å være deprimert er ikke en sykdom. Er også viktig å ikke få en lege til å overbevise deg om at det er noe galt med deg. Alle er deprimerte,jeg er deprimert rett som det er, men man skal ikke dyrke deprisjonen, da blir man aldri bedre. Og nei, det er absolutt ikke lett, men så lenge man gjør sitt for å bli bedre, blir man mest sannsynlig det, selv om det tar lang tid. Fødselsdeprisjon er egentlig en ganske alvorlig sak, men ikke noe som virker så alvorlig at du må ta det til lege, hva kan en lege fortelle deg som ikke noen andre kan si. Etter egen erfaring kommer venner og familie med bedre råd enn en psykolog noen gang kunne kommet med. Det er jo tross alt familie og venner som kjenner en best. Du kommer deg gjennom det, god bedring:)

  Sol Runesdóttir

  26.07.2014 kl.01:28

  Du er sterk. <3

  AffiMizza

  26.07.2014 kl.12:29

  Det er utrolig slitsomt med slike dager. Jeg har hatt min fase med depresjon i livet jeg også, og vet at det ikke er en positiv ting å leve med. Det er slitsomt, tungt og hardt. Ut i fra det jeg leser virker det som om du ikke har en like dyp depresjon som den jeg hadde, heldigvis for deg. Bare vær forsiktig og ikke la depresjonen gå så langt inn på deg at du stenger deg inne fra omverdenen og skyver vekk alle mennesker rundt deg som du bryr deg om.

  Stor klem :)

  Therese Bråthen<3

  26.07.2014 kl.15:29

  Depresjoner er noe av det verste som fins. Vet hvordan det er selv, har sliti med depresjoner nå i litt i underkant av 10 år. Jeg får veldig god støtte av familie og min kjære. Å noen dager er verre enn andre, men jeg prøver alltid å dra frem det som er mest positivt her i livet. Jeg prøver hverdag å bekjempe depresjonene og angsten som jeg sliter med, å for hverdag som går så går det faktisk litt bedre. Å det er normalt å ha depresjoner, vise følelser og at man mister motivasjonen. Det betyr bare at man er menneske :) Så stå på, dette klarer du å komme deg igjennom :D

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits