• Camilla Larsen

  15

  Historien om puppene som forsvant!

  • Publisert 29.07.2014 klokka 20:08
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Jeg synes overskriften var litt morsom så jeg klarte ikke å dy meg, men det er faktisk nettopp det dette innlegget skal handle om! Som mange av dere vet gikk jeg mye opp i vekt under svangerskapet. Kiloene fra svangerskapet er borte nå, i tillegg til 5-6 kg til. Med andre ord så har jeg gått ned rett over 30 kg siden Adelen kom til verden. Jeg er selvfølgelig utrolig fornøyd og glad for det, men alle ting kommer med sine ulemper - og denne gangen var det puppene mine det skulle gå utover. 

  Det hele startet to måneder etter fødselen da jeg sluttet å amme/pumpe meg. Jeg tror de fleste kvinner som har ammet kan være enige i at puppene uten tvil er på sitt største i den perioden av livet! Det tok bare dager etter at jeg hadde sluttet å amme før størrelsen på puppene nærmere var halvvert. De var til og med mindre enn da jeg ble gravid. Selvtilliten min stupte nedover og jeg følte meg rett og slett ikke vel i min egen kropp.

   

  Det var også rundt det tidspunktet jeg sluttet å amme at jeg snudde om på kostholdet mitt og begynte å trene. Vekten fortsatte å synke, og det ble etter hvert mindre og mindre fett på kroppen. "Så bra!", tenker vel kanskje du da, men sannheten er at det ikke bare var bra. Jeg var jo selvsagt veldig glad for at vekten gikk nedover, det var jo tross alt det jeg jobbet (og fremdeles jobber) for. Det som ikke var fullt så positivt var at fettet overhodet ikke forsvant synkront. De største problemområdene mine, lårene, rumpa og magen forble nokså like, mens puppene bare ble mindre og mindre. Jeg begynner nå etter hvert å innse at det bare er noe jeg må takle som følge av den store vektnedgangen. Sett bort fra å legge seg under kniven er det uheldigvis svært lite å gjøre med problemet, så jeg er evig takknemlig til den personen som oppfant PushUp-BH!

   
  Long live PushUp 

  Til tross for at man ikke viser dem frem så veldig ofte tror jeg at puppene har utrolig mye å si for selvtilliten til jenter. Det har i alle fall påvirket meg veldig mye, og jeg vet om mange andre som det også har påvirket. Jeg forstår godt at det er mange som velger å legge seg under kniven, og har selv vurdert å gjøre det en gang i fremtiden. For dem som er fornøyde er det lett å si at man bare må akseptere den kroppen man har blitt tildelt, men jeg tror de aller fleste vet at det er mye lettere sagt enn gjort. Jeg har utrolig stor respekt for dem som klarer det, MEN jeg forstår også veldig godt dem som ikke gjør det, for jeg er en av dem. 

  - Er du fornøyd med kroppen din?


  14 kommentarer

  mammatilmarkus

  29.07.2014 kl.21:12

  Jeg gikk hele tiden og sa "man trenger ikke silikon når man kan få barn"

  Men mine var virkelig enorme, og den dag i dag er det vanskelig Å finne Kjoler som passer. Så jeg var den personen som gleda meg til dem ble mindre, hehe :-)

  Ser jo på kroppen min jeg å "noe jeg vil tro alle gjør"

  Men jeg er så heldig at jeg ikke tenker noe over det :-)

  Men sant skal sies, du.er en veldig pen og flott jente, som skriver mye bra og er heller ikke en typisk mamma blogg. Å det gjør den kjempe bra :-)

  Stå på videre ^^
  mammatilmarkus: Hehe, ja, da blir det jo en helt annen ting! :) Tusen takk for det, det er så kjekt å høre! :)

  Therese Bråthen<3

  29.07.2014 kl.21:43

  Har det sånn selv jeg, men etter vekttap har puppene mine blitt større da :) Men merker det veldig selv, for jeg var veldig fornøyd med rompa mi jeg, å den har blitt mindre. Noe jeg ser på som negativt :)
  Therese Bråthen: Ja, kommer noen ganger negative følger av vektnedgang også..

  Therese Bråthen<3

  29.07.2014 kl.22:04

  Ja det gjør det altså ! :) Men alt i alt starter jeg å bli veldig fornøyd jeg med meg selv nå, er jo så klart noen kg til som skal av , men ellers er jeg veldig fornøyd :D
  Therese Bråthen: Det er bra! Jeg synes du ser flott ut jeg! :D

  Trude Myhre

  29.07.2014 kl.22:22

  Skulle ønske puppene spilte litt mer på lag når det gjaldt å gå ned i vekt, men det virker som puppene ikke er så glade i å forme seg, men mest å bare minske. Er ganske fornøyd med kroppen min iforhold til hva jeg var før, men litt mer forandring må til før jeg blir helt fornøyd.
  Trude Myhre: Det er jeg helt enig i! De blir kun mindre, men de former seg ikke fint! Det er bra at du begynner å bli fornøyd! :D

  Therese Bråthen<3

  29.07.2014 kl.22:35

  Tusen takk for det, å takk det samme ! :) Du ser som sagt veldig flott ut etter å ha fått en baby, å det er jo ikke mange mnd siden vakringen kom til verden heller <3

  InspirertMamma

  29.07.2014 kl.22:46

  Hehe artig overskrift og et velkjent fenomen.

  Etter 3 graviditeter, oppgang og nedgang i vekt ser puppene ikke akkurat perfekte ut. Så jeg sier som du takk for push up ;)

  Liker bloggen din!
  InspirertMamma: Hehe ja, push up er en fin ting! :) Tusen takk for det!

  Lisa Lillemoen

  29.07.2014 kl.23:31

  Er ikke akkurat fornøyd med kroppen min, men jeg aksepterer den, for den har tross alt gått igjennom en graviditet :-) Håper på å klare å stramme opp det meste, men har planer om å ta en brystreduksjon etterhvert :-)
  Lisa Lillemoen: Ja, jeg håper også på å få strammet opp litt :)

  Sol Runesdóttir

  30.07.2014 kl.21:44

  Hihi, artig overskrift. Du er fin <3

  Christine

  30.07.2014 kl.23:56

  Selv har jeg alltid hatt noenlunde små pupper og etter 2 ammeperioder ser de jo hvertfall ikke bra ut. Jeg vurderer også om jeg skal legge meg under kniven, men er litt usikker på hvordan det vil være etterhvert son jeg blir eldre og gammel.. Hehe

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits