• Camilla Larsen

  14

  "Prosjekt 18" - I form på 2,5 måned?

  • Publisert 06.08.2014 klokka 20:37
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  For de av dere som har fulgt med på vektoppdateringene mine vet dere at det første av delmålene mine er å komme meg under 60 kg innen jeg blir 18 år, altså den 26. oktober. Sist vektoppdatering var jeg 3,9 kg fra målet mitt. Mange tenker kanskje at 3,9 kg på 2,5 mnd ikke er så mye, MEN det er ikke like lett å gå ned i vekt lenger når jeg allerede har gått ned over 30 kg. For å bli mer motivert har jeg derfor laget meg et lite treningsprosjekt som skal pågå frem til jeg blir 18 år, nemlig "Prosjekt 18". Det handler i bunn og grunn om at jeg ønsker å være (i alle fall litt) fornøyd med kroppen min når jeg blir 18 år. Uheldigvis er jeg langt fra fornøyd for øyeblikket så jeg har mye som skal gjøres de neste 2,5 månedene. Selv om målet mitt er å komme under 60 kg betyr ikke det at jeg kommer til å være fornøyd med kroppen min. Mye styrketrening må også inkluderes i treningen for å forme kroppen slik jeg vil ha den. Jeg har derfor forberedt meg på at jeg går noen hardt måneder i møte! 

  Jeg kommer til å skrive mer om "Prosjekt 18" på bloggen etterhvert. Jeg må selv sette meg ned å lage en grundig plan på hvordan jeg skal gjennomføre treningsprosjektet og finne ut hvordan jeg skal lykkes på best mulig måte. Jeg har troen på meg selv, men likevel er 2,5 måned en kort tidsperiode! Jeg er virkelig spent på å se hva denne kroppen klarer å prestere og hvordan jeg kommer til å se ut dagen jeg blir 18 år. Det kommer i alle fall til å bli et mye strengere treningsregime i tiden fremover.

  I dag var vi på treningssenteret og fikk unnagjort denne ukens tredje treningsøkt! Jeg kjenner ENDELIG at motivasjonen sakte, men sikkert begynner å ta seg opp igjen og det er en utrolig god følelse. Spesielt styrketreningen går mye bedre enn før, noe jeg tror kommer av at jeg er så fornøyd med det nye treningsprogrammet mitt. Kondistreningen er så som så, men den må være en del av treningen skal jeg ned i vekt. Kostholdet har gått kjempebra lenge nå og det å holde seg unna søtsaker blir bare lettere og lettere! Jeg må innrømme at det var veldig vanskelig å motstå fristelsene når jeg jobbet på Etnemarknaden for der var det både boller, is, pannekaker, belgiske vafler, smultringer, godteri og masse mer. Heldigvis klarte jeg å motstå fristelsene og vekten gikk nedover tilogmed den helgen! :) 

  - Pleier du å bruke treningsprosjekter til å nå målene dine? 
  - Har du noen tips til mitt treningsprosjekt?

  13 kommentarer

  CAMILLA SØRSETH

  06.08.2014 kl.20:42

  Jeg elsker VANNPLUSS<3
  CAMILLA SØRSETH: Samme her! :D

  Jeanette

  06.08.2014 kl.20:53

  Hvis du vil forme kroppen (bra rumpe, fine skuldre og rygg osv) - så ikke heng deg så mye opp i vekta, muskler veier mer enn fett, men tar mindre plass! Jeg gikk opp 12 kg da jeg begynte å løfte! - Men ble slankere rundt magen :-)

  Masse lykke til, dette fikser du =)
  Jeanette: Det er helt sant, men jeg har fremdeles en hel del overflødig fett som må bort! :) Tusen takk for det! :)

  Mhea Melby

  06.08.2014 kl.22:08

  Jeg må bare si det, du er så VANVITTIG pen!!
  Mhea Melby: Haha, tusen takk! :D

  Heidi Olsen

  06.08.2014 kl.22:26

  Du er utrolig flink, og er til stor innspirasjon for andre som ønsker å gå ned i vekt! Det er ikke alle som får det til like bra som du gjør, og jeg må bare få sagt at du ser fantastisk ut! Hvertfall med tanke på at du faktisk har født et barn!

  Trude Myhre

  06.08.2014 kl.22:49

  Du er så flink, så dette klarer du nok!

  Selv har jeg ikke hatt noen store treningsprosjekter, jeg hadde nyttårsforsett om å gå ned 5 kilo til sommerferien, og det gikk bra! Så får se om jeg setter meg noen nye mål til vinteren : )

  06.08.2014 kl.23:44

  Kjempe bra mål! Dette klarer du :D

  kristinerosok

  06.08.2014 kl.23:49

  Så flink du er! Lykke til med å nå målet ditt :)

  josefineal

  06.08.2014 kl.23:58

  Jeg synes du er RÅ og TØFF!!! Jeg ønsker deg all vel, jeg heier på deg!

  Jlb - Jannelb

  07.08.2014 kl.11:31

  Så flink du er! Masse lykke til :-) Fin blogg!
  Jlb:Tusen takk for det! :)

  Martine

  07.08.2014 kl.12:24

  Du er til veldig stor inspirasjon for andre som ønsker å gå ned i vekt, stå på! Men kan du legge ut bilder fra rett etter fødselen hvis du har det sånn at vi får se forskjellen :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits