• Camilla Larsen

  67

  GIVEAWAY - Vinn personlig almanakk!

  DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

  Heisann dere! 

  Vinnerne av den forrige konkurransen på bloggen er trukket og de har blitt kontaktet på mail. Jeg setter derfor i gang en ny konkurranse her på bloggen allerede nå! Denne gangen kan du vinne en personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no. En almanakk er perfekt å ha enten du går på skole eller jobber. Det er ofte mye som skal huskes i hverdagen og da er det greit å ha et sted å skrive alt ned. Det som er ekstra kult med en personlig almanakk er at man selv bestemmer hvordan den skal se ut! Du designer forsiden helt selv og velger hvordan du vil at den skal se ut inni. Du velger også helt selv hvilken måned den skal starte i!

  Det eneste du trenger å gjøre for å delta er:

  • Legg igjen en kommentar i feltet under om hvorfor du burde vinne en personlig almanakk! (NB! Husk kontaktinfo!)  Personlig almanakk er også å finne på Facebook (HER),  Instagram (@personligalmanakk) og Snapchat (persalmanakk). Dersom du følger dem på Snapchat får du unike tilbud som kun Snapchatfølgerne får. Dersom du har din egen personlig almanakk oppfordrer de også til å bruke #personligalmanakk når du legger ut bilder av den! :) 

  - Hvorfor burde du vinne en personlig almanakk? 


  67 kommentarer

  Daddy cool

  07.08.2014 kl.11:01

  Jeg kunne virkelig tenkt meg en almanakk til å føre viktige gjøremål iløpet av uken.

  Du har en veldig fin blogg forresten.

  Lene Pettersen

  07.08.2014 kl.11:04

  Fordi jeg er i ammetåke og husker ingenting fortiden! Glemmer avtaler som er lenger enn et par dager fram i tid :-)

  lene_kp87@hotmail.com

  Ine Rossebø

  07.08.2014 kl.11:09

  Jeg vil vinne en personlig almanakk fordi jeg i morgen starter mitt nye liv i Oslo. Der vil det være fint å skrive ned alle nye klasser og timer og få litt kontroll, samtidig som jeg har med med alle her hjemme i Haugesund i form av bilder. :)

  Thea

  07.08.2014 kl.11:11

  Jeg har ønsket meg en almanakk lenge. Før har mamma holdt styr på avtalene, men nå har hun gitt meg mer ansvar. Det er ganske vanskelig å gå rundt å huske på alle avtalene. Jeg er ofte hos lege osv., i tillegg til at jeg går på skole. Så det blir veldig mye å tenke på, derfor hadde det vært veldig fint med en almanakk.

  theach97@hotmail.com

  Mona

  07.08.2014 kl.11:17

  Jeg ønsker meg virkelig en personlig almanakk, fordi den 18. August starter jeg på vgs for første gang og da vil jeg ha litt mer kontroll over hverdagen, siden alt blir så nytt, i tillegg til at jeg går i stallen, så ville det hjulpet meg mye

  Victoria

  07.08.2014 kl.11:18

  Jeg kunne trengt å vunnet denne almanakken fordi jeg glemmer alltid viktige avtaler og slike ting. Og nå når skolen begynner hadde det vært fint å hatt noe å skrive opp leksene i slik at jeg får kontroll på dem og eventuelle prøver og innleveringer, fremtiden er viktig for meg. Så denne almanakken hadde vært perfekt for meg :)

  Kontakt : victoria.holtet@outlook.com

  Anita Løtveit

  07.08.2014 kl.11:18

  Åå, en slik skulle jeg hatt når jeg starter på vgs til høsten :-)

  Anita-lotveit@hotmail.com

  Celine

  07.08.2014 kl.11:18

  Kunne trengt en for å holde styr på dagene og alt det som skjer på skolen :)

  Maren

  07.08.2014 kl.11:32

  Nå i August starter jeg på førsteåret som student, skal bli barnehagelærer! Gleder meg noe enormt men samtidig er jeg livredd. Jeg må jo nå få orden på livet og da hadde en almanakk vært supert!

  Nikita

  07.08.2014 kl.11:38

  Super konkurranse, jeg vil vinne fordi jeg aldri har hatt ein slik. Da kan jeg skrive opp viktige ting som ikkje skal glemes, slipper jeg å ha en huskelapp her og en huskelapp der. En personlig almanakk er jo helt supert.

  Vilde

  07.08.2014 kl.11:46

  Wohoo!! Håper viirkelig jeg vinner *krysser fingrene* <3

  Emilie Auli

  07.08.2014 kl.11:53

  Hei, jeg er 17år og har også en liten jente på kunn 2månder. Jeg vil gjerne vinne dennne, fordi jeg virkelig trenger en sånn. Jeg har mye møter og styr og stell og holde orden på så hadde vært fint med en sånn bok. Samtidig som jeg har mye møter om hun har jeg også en haug med legetimer selv fordi jeg fikk problemer med hodesmerter etter fødselen. Derfor blig det veldig mye å huske på i det lille hode mitt :)

  Jeg skal også gå som privatisk dette skoleåret her, så jeg slipper og gå glipp av et skoleår, og når jeg skal gå som privatisk, han en unge og en haug med møter må man faktisk ha ting på stell. hahah derfor hadde denne boka vært perfekt for meg

  Eline

  07.08.2014 kl.11:55

  Ønsker virkelig å vinne en personlig almanakk, fordi jeg er et skikkelig rotehue, og trenger en plass å skrive ned gjøremål og ting jeg må huske. I tilegg flytter jeg for meg selv til høsten, og begynner å studere på britisk skole i Spania - som vil si nytt skolesystem og alt på engelsk, og derfor er det ekstra greit å ha en plass hvor jeg kan skrive ned alt :)!

  Charlotte Simonsen

  07.08.2014 kl.12:23

  Jeg fortjener å vinne personlig almenakk på grunn av gullfiskhukommelsen min .. Og passer perfekt med at jeg flytter fra mine venner så da er det greit å ha fine bilder med venner som minner meg om da vi var sammen :) minner er også viktig! :) såå håper på å vinne denne! :D

  Cecilie Mathisen

  07.08.2014 kl.12:37

  Jeg har ønsket meg en personlig almanakk i flere år. Jeg har ikke penger til å kunne unne meg en sånn en. Jeg har veldig gullfiskminne. Og da hadde det vært gull å hatt en sånn en! Også har jeg meldt på så mange sånne konkurranser, uten å vinne en eneste en.. Så håper virkelig på det.

  Hilde

  07.08.2014 kl.12:47

  Fordi jeg er et surrehode som alltid husker på avtalene mine i siste liten (eller glemmer de helt) fordi jeg skriver de opp på små lapper som jeg roter bort hele tiden. Har faktisk lenge ønsket meg en slik, men jeg får liksom aldri skaffet meg en:)

  Anna

  07.08.2014 kl.12:49

  Hei

  Jeg trenger en almanakk enkelt og greit fordi jeg har veldig dårlig hukommelse. Pluss at jeg snart skal flytte, så en almanakk kunne vært fint for å holde orden på ting. :-)

  Sandra - There is hope!

  07.08.2014 kl.13:10

  Fordi jeg elsker skrivebøker og almanakker, og elsker å være kreativ. Jeg skal dessuten ta opp skolen nå til høsten, etter 5,5 år som syk. Da trenger jeg en almanakk for å holde orden på lekser ;)

  Stine Ailin

  07.08.2014 kl.13:43

  Åh, en slik ønsker jeg meg. :D Jeg kunne trengt en slik, siden jeg er litt distré og vimsete, og derfor kunne trengt en almanakk som gjør at jeg får litt oversikt. :D I tillegg er det jo koselig med en personlig almanakk da :D Min mail er: stine_ailin@hotmail.com

  Helen Totlandsdal

  07.08.2014 kl.13:50

  Vil vinne ein almanakk siden eg flytter til ny by, ny skule og nye rutiner:-)

  Maren

  07.08.2014 kl.13:56

  Er det en konkurranse jeg vil vinne så er det denne😊

  En en 1-åring nettopp startet i barnehage, full studie på både meg og samboer med alt som hører til der av studiegrupper osv+ jobber hadde en slik almanakker vært perfekt for å holde styr på hverdagen. Ønsket meg slik lenge men aldri prioritert pengene til det😔 krysser fingrene for at jeg vinner og kan få lettere oversikt over dagene våre!

  Susanne

  07.08.2014 kl.14:25

  Eg har tenkt å skaffa meg ein sånn ein lenge, da eg jobber skift og det ofta blir litt vansklig å holda styr på alle tidene og dagane eg skal jobba. Eg skal i tillegg begynna å gå på skule den 18.august. Så trenger et sted der eg kan skriva ned alt det eg skal ;)

  merema

  07.08.2014 kl.14:50

  Jeg burde vinne en slik almanakk fordi jeg for det første hadde bursdag i går (hurra!) og for det andre så skal jeg i gang med en litt mer skjerpet hverdag med b¨åde jobb og trening, og dermed hadde det vært fint å ha et sted der jeg kunne ha kontroll på hverdagen. En personlig almanakk hadde kommet veldig godt med i dette tilfellet!

  Evy

  07.08.2014 kl.14:53

  Jeg vil vinne denne da jeg venter mitt første barn i Oktober og vet det blir mye avtaler i året som kommer. Da hadde denne vært perfekt å føre opp slikt i :)

  evysanden@hotmail.com

  Ida

  07.08.2014 kl.14:54

  Jeg har nettopp flyttet for meg selv og det er mye å holde styr på med både, leilighet, hund, kjæreste, venner og skole. Derfor hadde en personlig almanakk vært midt i blinken. Siden jeg nettopp har flyttet ut er jo budsjettet litt stramt, så å vinne en slik hadde jo vært perfekt.

  Kontakt: ida-fredriksen@hotmail.com

  T i r i l - M a r i e

  07.08.2014 kl.14:58

  Elsker disse! Har vært "avhengig" av disse i mange år nå (:

  Lisa Amalie

  07.08.2014 kl.15:23

  jeg har veldig lyst på en almanakk fordi jeg trenger til skolestart og skal flytte for meg selv sammen med typen, og da er det veldig greit med en oversikt over skoletimer, lekser, mat handling og diverse :)

  Helene Viktoria

  07.08.2014 kl.19:29

  Jeg er avhengig av å ha oversikt over avtalene mine og en slik almanakk hadde vært helt ypperlig :)

  Rebecca

  07.08.2014 kl.20:39

  Fordi jeg venter mitt første barn i november som du vet, Hehe:-) er 16 år, og liker å ha kontroll på alt som skal gjøres. Fremover blir det masse som må bli husket på, timer til jordmor osv osv! Jeg er veldig klumsete av meg, og glemmer lett ut hva det er jeg skal huske på, så det hadde vært til stor hjelp for meg:-) i tillegg hadde det vært kjekt å hatt en plass å notert ned viktige klokkeslett, datoer for barnet der det skjer nye viktige ting i livet hans, og det som mangler av barneutstyr slik jeg har en oversikt på dette. :- )

  Lilly Bratland

  07.08.2014 kl.21:09

  ÅÅ endelig en konkuranse jeg virkelig kunne tenkt meg å vinne! Har en fra før av som jeg fikk i gave av en venn, men den går ut om noen måneder. Jeg går på skole i Sauda, jobber for å skaffe meg litt penger når familien ikke er så rik, bor på hybel og i tilleg trener jeg mange dager i uken, som jeg mener er viktig å dokumentere en plass. Kunne faktisk ikke klart meg uten almanakken, liker å ha kontroll på alt og med den klarer jeg det virkelig. Jeg har veldig lyst til å vinne hær fordi jeg har en travel hverdag som trenger en almanakk till å holde orden på alt.

  Alida

  07.08.2014 kl.21:18

  Trenger all den inspirasjon jeg kan få for å gjøre det bra siste året på ungdomsskolen og få gode karakterer på videregående. Hadde virkelig trengt det!

  Sondre

  07.08.2014 kl.21:20

  Jeg kunne virkelig tenkt meg en slik almanakk.

  Jeg kunne tenkt meg å bruke den til treningsdagbok og ellers holde rede på mine gjøremål.

  Birthe

  07.08.2014 kl.21:37

  Håper jeg vinner fordi jeg trenger å planlegge hverdagen bedre, med tanke på skolearbied, trening, møter osv. Jeg føler det hadde vært mye lettere å hatt det nedskrevet i bok istedenfor på data eller mobil. Spesielt kult at det går ann å lage den så personlig! :)

  Charlotte h

  07.08.2014 kl.22:09

  Jeg ville gjerne vunnet fordi jeg trenger en sånn bok.

  Fordi jeg glemmer all mulige ting..og glemmer hele tiden å

  Kjøpe meg sånn bok..

  Håper på positiv svar:)

  Kontakt meg på: charlottehol94@gmail.com

  Ida

  07.08.2014 kl.22:11

  Om drøye to uker drar jeg til Bergen på folkehøgskole. Jeg reiser fra alle mine venner og familie her. Det jeg ville gjort var og ha bilder av familien og vennene mine så jeg har de med meg uansett hvor jeg er ! Føler jeg hjemlengsel så kunne jeg bare sett på almanakken og se dem. Derfor vil jeg vinne denne konkuransen. Så jeg ikke skal savne alle jeg reiser fra så altfor mye!

  Ida

  07.08.2014 kl.22:12

  Kontaktiformasjon: Ida-93_@hotmail.com

  Hilde

  07.08.2014 kl.22:16

  Hadde vært veldig fint med en sånn nå, med en på11måneder i barnehage, og tilbake i full jobb. Lett å gå litt i surr med avtaler osv:)

  marie

  07.08.2014 kl.22:28

  kunne godt ha tenkt meg ein til skule start+ trening ¨

  hadde ver veldig kjekt

  Louise Langeland

  07.08.2014 kl.22:28

  Hadde vært kjekt å vinne en slik fordi jeg snart flytter ut i egen leilighete i en alder av 16, og da hadde den gjort det lettere å huske på når ting evt må betales, lekser, blogginnlegg osv!

  Louise_magdalene@hotmail.com

  Ann Kristin

  07.08.2014 kl.23:06

  Kunne tenke meg å vunnet fordi jeg nettopp er blitt arbeidsledig men skal snart begynne å jobbe for vikarbyrå med mange forskjellige avtaler og steder, da hadde det vært kjekt med en personlig almanakk, som jeg kan putte inn vikartimene mine og treningen min i og holde kontroll på alt :)

  Madeleine

  07.08.2014 kl.23:34

  Jeg ønsker å vinne en personlig almanakk. Jeg har ønsket meg denne lenge og den passer ypperli nå som jeg skal starte på et nytt skoleår :) håper på å vinne !

  Kontakt: mehs96@gmail.com

  Rakel

  07.08.2014 kl.23:47

  Kunne virkelig tenkt meg en slik en da jeg ALDRI jobber likt, og det hadde blitt mye lettere å holde styr på alle de forskjellige tidene :) Hadde også vært lettere å lage avtaler utenom om jeg hadde hatt en slik med meg overalt.

  :D Åsså hadde jeg blitt suuuperglad ! :D

  Sølvi Birgitte Wærness

  07.08.2014 kl.23:57

  Jeg har likt og delt innlegget på facebook ;)

  Jeg har veeldig lyst til å vinne for en slik personlig almanakk har kommet til å hjelpet meg til å huske både møter, prøver å slike viktige ting som er viktig å huske på. Også har jeg leenge ønsket meg en slik almanakk, jeg har meldt meg på en del slike konkurranser men aldri vunnet, så jeg hååper virkelig at jeg vinner denne gang!! Hadde betydd utrolig mye for meg ;D Krysser mine fingre og tær!!

  Kontakt med gjerne på solvi_w@hotmail.com om jeg vinner ;)

  Ragnhild Ellingsen

  08.08.2014 kl.10:15

  Hei! Jeg sliter veldig med hukommelsestap etter jeg fikk en nevrologisk sykdom for 2 år siden. Skal begynne på skole til høsten, etter to års fravær. Er ofte på sykehuset, hos lege osv.

  Har aldri tenkt at jeg trenger en, men når jeg tenker meg om, hadde den vert ypperlig!

  Tonje

  08.08.2014 kl.11:40

  Kunne virkelig trengt en fordi jeg starter 1. Året på videregående og da er en planlegger viktig

  Tonje.r.a98@gmail.com

  Anita Kallekodt

  08.08.2014 kl.15:26

  Masse møter, å eg har utrolig dårlig hukommelse så eg må skriva ned kvar minste ting.

  Kristina Hansen

  08.08.2014 kl.16:19

  Åh, disse er fantastiske ! Jeg kunne tenkte meg å vinne en slik, fordi jeg trenger et sted å organisere hverdagen på nå som jeg driver å legge om tilværelsen. Et sted å gjøre notater, handlelister og andre viktige ting nå som jeg jobber med Forever og sånt ! Det hadde passet perfekt ! :)

  Ane

  08.08.2014 kl.19:46

  Jeg ønsker meg veldig en personlig almanakk av flere grunner :) Denne høsten skal jeg starte på mitt tredje og siste år på bachelorutdanningen min, hvor jeg hovedsakelig skal lage og spille inn musikk i studio. Dette gleder jeg meg sjukt til, men tror også året kommer til å bli travelt, og da vil jeg gjerne ha en så oversiktlig og ryddig bok som disse almanakkene. Dessuten vil jeg også at den skal være inspirerende og gi muligheter til å skrible ned litt ideer, så en personlig almanakk hadde vært midt i blinken. Dessverre er det ikke lett å få råd til alt som student, og senest i dag tenkte jeg på at jeg må revurdere et slikt kjøp, så jeg krysser fingrene.

  Therese Bråthen<3

  08.08.2014 kl.20:11

  Jeg vil vinne den fordi jeg har sykt lyst på en til en. Jeg har en som jeg lagde selv i fjor, å jeg bruker den flittig hver dag. Til alle tidene jeg skal forskjellige ting. Har den med meg overalt og liker det at jeg kan designe den selv. Jeg vet selv at dette er en premie som jeg kommer til å bruke godt, å jeg følger de alt på face og instagram :)

  Kari-Anne Bakken

  08.08.2014 kl.21:01

  Hei ville bare stikke innom og si at du har en utrolig fin blogg med variert innhold og fengende bilder.

  Jeg kunne tenke meg en personlig almanakk for jeg glemmer avtaler og andre viktige ting så da hadde jeg hatt et sted å skrive de ned slik at jeg husker dem.

  Ingvild

  09.08.2014 kl.09:57

  Hei! En personlig almanakk hadde vært midt i blinken for meg, for med hobbyer, skole, jobb og trening er det mye som må klaffe of organiseres, og en almanakk er jo det ypperlige til nettopp det:)!

  Ingvild2006@gmail.com

  Elise

  09.08.2014 kl.13:45

  Jeg har veldig lyst til å vinne en personlig almanakk fordi jeg begynner i 1 VGS etter ferien og da vet jeg at det kommer til å bli veldig travelt, og da kan det være veldig greit for meg å ha en personlig almanakk å skrive ned alle gjøremålene mine. Jeg er også en person som liker å ha kontroll på ting, og jeg er veldig opptatt av jeg skal få gjort ting som jeg har planlagt, derfor er en personlig almanakk midt i blinken for meg :)

  Isabella Bruland

  09.08.2014 kl.16:50

  Hallo! Eg trenge ein sånnein sånn at eg kan få orden på livet mitt, å sånn at det blir lettere for meg å planlegge når eg kan komme på besøk te dåkk i Haugeby :-* dette va ingen dum sak!

  Julie

  09.08.2014 kl.16:51

  Jeg vil veldig gjerne vinne en almanakk. Jeg starter på universitetet i Oslo om 2 dager, og der blir det mange travle dager. Har hatt to almanakker fra nettsiden, og vært veldig fornøyd med den! =) Å vite når ting skal leveres og hva som skjer når, er noe jeg selv må ha kontroll på, så en almanakk er svært praktisk =)

  julietherese95@gmail.com =)

  Anja Østrem

  09.08.2014 kl.17:02

  Hei! Eg vil veldig gjerne vinne ein almanakk! Eg har vurdert å bestilt te mangen gonger men har aldri blitt til at eg har gjort det...nå har eg ekstra bruk for det fordi eg skal begynne på vgs 1 klasse nå til høsten, då hadde det vert greitt å ha ein almanakk for å få litt meir orden i kvardagen :)

  ingrid

  09.08.2014 kl.17:55

  Jeg er et surrehue og kan fort glemme avtaler. Jeg har nå skaffet meg en ganske så kjedelig svart 7. Sans. Begynner på vg3 til høsten, der vil jeg være forskjellige dager i praksis. I tillegg til jobb, trening og avtaler med venner. Derfor hadde jeg blitt super glad for en personlig almanakk. Og så gøy det i tillegg er å designe disse! :)

  Ingrid-underhaug@hotmail.com

  Maiken Jensen

  09.08.2014 kl.23:56

  Jeg skulle til å bestille meg en nå nylig, og hele boka skal være til trening fra høsten og gjennom 1 år. Jeg mistet motivasjonen til å trene etter jeg mistet et barn, å nå føler jeg skikkelig for å trene igjen! Har slitt med hvordan jeg skal skrive ned uka mi med dato og dag, ble bare stress. Mye bedre med en sånn almanakk der det er ferdig laget og jeg kan skrive ned alt for hele uka! Problemet er at min klarnakonto er ikke registrert så jeg får aldri til å bestille på nett :/ Krysser fingrene!

  mesj97@hotmail.com

  Malin Hansen

  10.08.2014 kl.12:20

  Prøver på nytt jeg da, for kommentaren min har visst ikke blitt postet!

  Jeg kunne gjerne trengt en slik da jeg fra oktober av studerer fulltid via nettstudier og jobber fulltid med skiftordning/turnus så jeg aldri jobber likt. Og oppi alt dette skal jeg ta vare på, og huske på avtaler til min lille prins som for øyeblikket er 6 mnd. (Vil være 8 mnd når det hele setter i gang)

  Så det hadde vært helt supert om jeg hadde hatt en slik for å holde kontrollen på alt :))

  Det er jo i tillegg lettere å få til en treningsøkt om jeg ser at tiden går opp eller at det faktisk står skrevet ned i noe jeg ser i/leser i hver dag! :D <3

  Tattavkvinnene

  10.08.2014 kl.17:03

  Det hadde virkelig hjulpet på å organisere alt fra trening, til skole til blogging :) Også er det skikkelig stas å ha en almanakk med egendesignet forside ^^

  *krysser fingrene*

  Camilla Parr

  10.08.2014 kl.21:46

  Jeg vil gjerne vinne en personlig almanakk fordi jeg begynner nå i 10ende og kunne trengt en bok som dette for å organisere meg i hverdagen. Jeg har jobb, treninger og mange prøver som jeg må sette av tid til. Denne boken kan hjelpe meg slik at alt går opp. Jeg har hatt denne almanakken før, og synes den er veldig praktisk. Den er skreddersydd akkurat for mine behov. Jeg er en person som liker at alt går i rutiner, og jeg liker at ting er organisert. Derfor mener jeg at denne almanakken hadde vært perfekt! Nå krysser jeg bare fingrene haha.

  Jeg kan kontaktes på camilla.parr@hotmail.com :)

  Linni Eriksen

  11.08.2014 kl.08:22

  Jeg syntes at jeg burde vinne, fordi jeg er mamma og har ikke råd til og kjøpe min egen. Har ønsket meg en slik lenge. Så begynner lillemor i barnehage og jeg begynner å jobb, da kan det være greit og ha en liten oversikt i hverdagen.

  Jeg kan kontaktes på linniren@hotmail.no

  Pernille Klatran

  11.08.2014 kl.11:45

  peraklat@hotmail.com

  Vil gjerne vinne fordi jeg trenger mer system i lekser og ting jeg må gjøre! :)

  Julie S.

  12.08.2014 kl.11:57

  Jeg starter straks på sisteåret på videregående, det avgjørende og aller viktigste skoleåret! Har hatt en personlig almanakk før og er helt avhengig av den for å holde styr på avtaler og ting som må huskes på i hverdagen, så hadde vært supert å få en ny! Jeg er en veldig strukturert person, så jeg føler meg nesten litt hjelpesløs uten en planlegger.

  Erina

  12.08.2014 kl.13:01

  Jeg ønsker meg virkelig en almanakk, så jeg kan skrive ned hva jeg har gjort med hesten min hver dag, og for å holde styr på skoleting/skoletimer :D

  ierina@icloud.com

  13.08.2014 kl.13:01

  Når blir vinneren av konkurransen trukket?:)
  Anonym: Vinneren har blitt trukket og annonsert på facebooksiden til bloggen! :) Vinneren kommer til å bli kontaktet av personlig almanakk :)

  Tora

  17.08.2014 kl.00:30

  Perfekt til alt av planlegging til jobb, skole, trening og andre gjøremål!

  tora.falck@hotmail.com

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits