• Camilla Larsen

  6

  Trening blir aldri lettere!

  • Publisert 15.08.2014 klokka 12:53
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Kjenner du deg igjen i å ha tenkt at til mer du trener til lettere blir treningen? Det gjør jeg. Tidligere tenkte jeg alltid at desto sterkere jeg blir og desto bedre kondis jeg får, desto lettere blir treningen. Det er ikke før nå etter fødselen at det har gått opp for meg at det utsagnet overhodet ikke stemmer. Og dersom du tror det stemmer kan det faktisk få ganske kjedelige konsekvenser for deg selv! 

  Det er ikke meningen at trening skal bli lettere. Trening skal være hardt, for det er da du har utbytte av det. Du kommer ikke noen vei dersom du aldri øker vanskelighetsgraden på det du gjør! Dersom Det er lett å ta 50 kg i benkpress, så får du ikke noen fremgang om du bare fortsetter å løfte 50 kg. Du må øke antall kilo, dersom du skal bli bedre. Det skal vær like tungt uansett om du løfter 20 kg eller 120 kg! 


  Det er meningen at man skal se litt svett og ekkel ut! Trening er ikke en skjønnhetskonkurranse :) 

  Selvfølgelig, om du jogger en time på 9 km/t hver eneste dag vil det bli lettere og lettere, men du vil til slutt ha lite utbytte av treningen. Du må derfor gjøre det vanskeligere for deg selv! Løp raskere, løp i oppoverbakke, løp intervaller - gjør det som gjør løpeturen tøffere. Det er ikke meningen at det skal føler som en søndagstur når man er ute å trener. Man skal bli sliten, man skal kjenne det i kroppen, man skal svette; det er nemlig da du vet at du trener skikkelig. Det å bli sliten er overhodet ikke en indikasjon på at du er i dårlig form, men heller at du trener effektivt og gir kroppen din utfordringer. 

  For oss som sliter med motivasjonen til å trene er det kanskje ikke så veldig oppmuntrende å høre at det aldri blir lettere, MEN prøv å finn motivasjon i det at du klarer å løpe litt raskere og løfte litt tyngre. Kroppen din blir sakte, men sikkert i bedre form når du trener, men det krever at du trener ordentlig! 

  - Er du disiplinert når det kommer til trening? 


  5 kommentarer

  Emily - Student i Australia

  15.08.2014 kl.13:51

  Oi, nei jeg er vel ikke så veldig disiplinert når det kommer til trening :) Men jeg prøver i det minste noen dager i uka, selv om det noen ganger blir veldig lite.
  Emily: Jeg er egentlig ikke så veldig disiplinert jeg heller, men jeg er heldig som har en samboer som er veldig flink til å motivere meg! :)

  Diaval

  15.08.2014 kl.14:48

  Sliter veldig med motivasjonen, ja! Men på en annen side, så er det så deilig å føle at man faktisk får til noe :D

  Sunniva

  15.08.2014 kl.18:22

  Godt skrevet!

  Sabrina Mydland

  15.08.2014 kl.20:18

  ja egentlig , sliter bare med motivasjonen.
  Sabrina Mydland: Samme her!

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits