• Camilla Larsen

  0

  Innelåst..

  • Publisert 21.08.2014 klokka 20:50
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere!

  Nå sitter jeg på sofaen og koser meg meg litt frozen youghurt, *hverdagsgleder*! Jeg skulle egentlig ha jobbet litt med lekser til neste uke, men jeg klarte å være så uheldig å låse bagen min med alle skolesakene mine inne på skolen. Etter skolen i dag var nemlig hele MDD på Egon og spiste. Det er en tradisjon på MDD og det er både elever fra 1,2 og 3 klasse som er med. Formålet er å bli kjent med de nye førsteklassingene på MDD! Uansett, så tenkte jeg at jeg kunne legge igjen bagen min på skolen fordi vi har nøkkelkort til å komme inn dit på ettermiddagstid. Det jeg derimot ikke visste var at nøkkelkortet kun varer et år om gangen og mitt nøkkelkort fungerte derfor ikke. Nå sitter jeg her uten hverken PC, skolebøker, IPad og skriveboka mi så kveldens blogging ble fra Sondres PC.  Etter jeg hadde vært på Egon i dag dro vi på trening og jeg fikk virkelig kjørt armene mine! Ikke så veldig mange kalorier forbrent, men VELDIG slitne armer! Armøkten i dag ble ukas tredje treningsøkt etter en deilig fridag i går. REsten av kvelden skal brukes til å slappe av, og om jeg er veldig flink, så får jeg kanskje gjort litt skolearbeid! :) Ha en super kveld videre alle sammen!

  - Hva har du gjort på i dag?


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits