• Camilla Larsen

  11

  Når kroppen jobber imot deg

  • Publisert 22.08.2014 klokka 16:36
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå er det helg og første uke på skolen er allerede ferdig. Det har gått utrolig bra og jeg gleder meg faktisk veldig til neste uke! Vi har mange nye og spennende fag som jeg gleder meg til å komme enda grundigere i gang med. Denne uken har vi for det meste hatt litt orientering om hva alle de nye fagene innebærer så det skal bli spennende å komme i gang med selve arbeidet. I dag hadde vi gym og jeg fikk unnagjort en nokså høyintensitets kondisjonsøkt, så jeg er kjempefornøyd.   Gymtimene i dag ble ukas fjerde treningsøkt, noe jeg egentlig er veldig fornøyd med. Jeg har både trent og spist som jeg pleier hele uken, men akkurat denne uken har tydeligvis kroppen min bestemt seg for å jobbe mot meg, jeg har nemlig gått opp i vekt. Det er utrolig kjedelig og ikke minst demotiverende når man får slike tilbakeslag, men Sondre har vært veldig flink til å overbevise meg om at det er helt normalt. Kanskje kroppen min bare trenger en liten pause fra vektnedgang, noe som er forståelig etter et halvt år med svært raskt vekttap. Jeg håper likevel at det snart snur og at vekten begynner å gå nedover igjen, det er jo tross alt den veien jeg skal. 

  Selv om jeg er utrolig dårlig på det selv tror jeg at det er veldig viktig å ikke gi opp når man får slike tilbakeslag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri hadde klart å akseptere slike nedturer uten Sondre, så jeg er evig takknemlig for at jeg har han. Uansett så gleder jeg meg til jeg når en vekt som jeg er fornøyd med slik at jeg slipper å bry meg om jeg har gått opp litt, for da er det ikke lengre "krise" når jeg går på vekta. Jeg gleder meg til at jeg kjenner at kroppen begynner å jobbe ordentlig på lag med meg igjen slik at jeg kjenner fremgangen min slik jeg gjorde tidligere!

  - Hvordan motiverer du deg videre etter tilbakeslag?   

  10 kommentarer

  erinbakke

  22.08.2014 kl.16:44

  Så kjipt, stå på videre. Så får du resultatet til slutt! :D Kjempe fin blogg <3
  erinbakke: Ja, veldig kjedelig! Tusen takk for det! <3

  Therese Bråthen<3

  22.08.2014 kl.17:12

  Syns du er flink uansett jeg :) Jeg har opplevd dette halv året her at plutselig vekten har stått stille, at jeg har lagt på meg, men da har jeg bare motivert meg ennå mer med at jeg skal klare å nå målet mitt uansett. Jeg har alltid vært veldig målbevisst , så det er vel der det ligger. Men jeg har også det målet der at jeg skal kunne klare en dag å være uten tabletter for diabetesen, så det er min motivasjon til å fortsette det gode arbeidet mitt uansett om jeg får noen tilbakeslag :) Så alltid oppretthold motivasjonen, alle opplever tilbakeslag :)

  Randi

  22.08.2014 kl.18:04

  Det er normalt. Og like normalt er det også at vekten kan stå stille en periode. Men fortsett som du gjør, så kommer du til å oppnå målet ditt.

  veronicakleven

  22.08.2014 kl.22:02

  Stå på videre!!

  ingrid

  22.08.2014 kl.23:25

  Kjempe flink er du! <3 hvilken butikk kjøper du bakeprotein, mandelmel, sukrin osv? :)

  Lisa

  23.08.2014 kl.10:15

  Hei! Hvilket treningssenter i haugesund trener dere på? Sliter med å finne et rimelig og bra senter :/
  ingrid: Bakeprotein fra x-life og mandelmel+sukrin på Life :)
  Lisa: Jeg går på Yes! :)

  Camilla Malvine Eriksen

  23.08.2014 kl.17:54

  Motiverer meg selv med at muskler tross alt veier mer enn fett! :) Og at...hmm... egentlig klarer jeg ikke motivere meg selv, er kanskje derfor jeg ikke klarer å gå ned i vekt sjøl

  Katarina

  23.08.2014 kl.19:33

  Normalt å ikke bare gå ned i vekt det går opp å ned sånn som bølger å husk vekta betyr ikke alt. Å MUSKLER VEIRR MER ENN FETT SÅ ER NORMALT Å GÅ OPP I VEKT OM DU BYGGER MUSKLER. :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits