• Camilla Larsen

  3

  Forlatt..

  • Publisert 23.08.2014 klokka 12:25
  • Kategori: Hverdag

  Hei og god lørdag alle sammen! 

  Nå har Sondre og Adelen dratt til Stavanger til i morgen. Adelen skal være hos mormoren sin, mens Sondre skal til Lyse for å hjelpe faren sin med hyttebygging! Jeg valgte å bli hjemme ettersom jeg har mye lekser som skal gjøres, i tillegg til at jeg vil komme godt i gang med fagene mine. Nå er jeg altså hjemme alene til i morgen, så jeg satser på å få unnagjort en hel del arbeid. Kanskje jeg klarer å få presset inn en treningsøkt og to i helgen også, men med min nåværende motivasjon er det muligens mye å håpe på!


  Nydelige Adelen <3 

  Nå er det på tide å legge bort bloggen for en liten stund og få unnagjort litt arbeid her. Jeg har vært litt tom for ting å skrive om de siste dagene, derfor har det blitt litt dårlig blogging. Jeg tar derfor gjerne imot tips fra dere kjære lesere! Ha en herlig lørdag videre alle sammen! :)

  - Hva er dine planer for dagen?
  - Har du noen tips til hva jeg kan skrive om?

  2 kommentarer

  Camilla

  23.08.2014 kl.12:36

  God helg!

  Du kan skrive om hverdagen,dele oppskrifter,tips.Akkuratt hva du vil!:D

  Malin

  23.08.2014 kl.13:18

  Ååå herlige! Kor e jakkå fra?:-D

  Mina Kanchan

  23.08.2014 kl.14:44

  Du får kose deg med skolearbeid :) Viktig å utnytte tiden når du er alene, hehe :-)

  Jeg har ingen store planer for resten av dagen. Jeg får kanskje besøk senere i kveld, så det blir bra :) Ha en fin lørdag!

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits