• Camilla Larsen

  1

  Vondt over alt og tårene triller!

  • Publisert 23.08.2014 klokka 19:19
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter å ha fått unnagjort en hel del lekser i dag! Jeg er faktisk veldig fornøyd med hvor godt jeg har kommet i gang, og jeg har fremdeles hele morgendagen på meg før det er tid for en ny uke. Trening har jeg ikke kommet meg til, jeg har av en eller annen rar grunn vondt i hele kroppen. Bein, rygg, nakke - alt verker! Det er frustrerende når man har vondt i kroppen, men ikke vet helt hvorfor. Mest sannsynlig er det gårsdagens treningsøkt som har satt sitt preg på kroppen. Kvelden vil vise om kroppen kommer til å jobbe mer på lag. Viss ikke tar jeg heller en god økt i morgen! :) 

  Jeg så forresten nettopp en forferdelig trist film. Jeg merker godt at jeg har fått en permanent ekstra dose med hormoner i kroppen for tårene kommer utrolig raskt når jeg ser på triste og rørende ting. F.eks "Undercover Boss" er et program som lurer frem tårer hos meg hver eneste gang. I tillegg merker jeg allerede at jeg savner Sondre og Adelen og gleder meg veldig til de kommer hjem i morgen. Det å være hjemme alene er virkelig ikke min favoritting, men noen gang er det smartest. Jeg vet i alle fall at jeg ikke hadde fått gjort særlig mye lekser dersom jeg skulle blitt med til Stavanger!


  Jeg savner lille gullet mitt <3

  Siden det er lørdagskveld tenkte jeg at jeg skulle mikse sammen noe godt på kjøkkenet nå! hva det blir er jeg ikke helt sikker på ennå, men jeg satser på at det blir noe godt, slik at jeg kan kose med ordentlig. Litt kos må man ha når man er hjemme alene, eller hva? :) Kvelden skal også brukes til å finne på noen gode bloggidéer som jeg har vært så tom for den siste tiden. 

  - Hva er dine planer for kvelden?


  Ingen kommentarer

  Therese Bråthen<3

  23.08.2014 kl.20:00

  Slappe fullstendig av sammen med min kjære :) Skrive litt i oppskrifts boka mi og få blogget en del :) hihi Kos deg kjempe masse i kveld, å håper vondt i kroppen går over :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits