• Camilla Larsen

  12

  Hva ønsker du deg?

  • Publisert 24.08.2014 klokka 15:44
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere og god søndag! 

  Vi er allerede kommet til helgens siste dag og i morgen er det en ny uke i vente. Personlig gleder jeg meg ettersom jeg liker meg godt på skolen, men det er det ikke alle som gjør! Jeg liker skolen, jeg liker hverdager og jeg liker rutiner. Jeg har forresten fått meg ny skrivepult også som Sondre skal montere i kveld. Av en eller annen grunn innbiller jeg meg at jeg kommer til å få enda større motivasjon til å jobbe med skolearbeid når jeg får min egen skrivepult. Uansett så er det i alle fall greit å ha et sted man kan gå for å få litt arbeidsro når man trenger det. Det å arbeide med skolearbeid i sofaen pleier ikke alltid å være den mest effektive måten å få unnagjort arbeid på. 

  Det jeg egentlig ville fortelle dere om i dette er en idé jeg fikk til bloggen for en liten stund siden. Jeg er fullstendig klar over at det fremdeles er veldig lenge igjen til jul, men jeg tenkte å ha en julekalender på bloggen i år. Jeg håper virkelig det er en idé som kunne falt i smak hos dere lesere! Måten jeg tenker å kjøre julekalenderen på er å ha en ny konkurranse på bloggen hver dag, altså en premie i hver kalenderluke. Hvem vet, kanskje det til og med blir flere enn en premie i hver kalenderluke? Jeg tror det hadde vært kjempespennende å ha et slik opplegg på bloggen i år, og håper dere synes det samme. Grunnen til at jeg skriver om dette såpass tidlig er at jeg trenger en hel del tid på planlegging av julekalenderen. Jeg er også veldig interessert i å høre hva dere har lyst å vinne i julekalenderen min, så legg veldig gjerne igjen en kommentar i innlegget under! Det kan være alt mulig; babyting, treningsklær, kosmetikk, elektronikk osv! 

  Det er egentlig rart å begynne å tenke på jul igjen allerede! Det føles nesten som om julaften var i går, og da hadde vi ikke engang fått Adelen. Jeg gleder meg utrolig mye til å feire jul med Adelen for første gang - det kommer til å bli en helt ny opplevelse for både meg og Sondre. Tidligere har vi alltid kun hatt oss selv å tenke på, men i år skal vi for første gang feire jul som en familie. Det kommer nok til å bli veldig annerledes, men jeg er helt overbevist om at det også kommer til å bli veldig mye kjekkere! 

  Nå sitter jeg her hjemme og gleder meg veldig til mine to kjære kommer hjem igjen. Det er utrolig rart når det er så stille i leiligheten, og det føles utrolig ensomt. Som jeg sa i går så liker jeg ikke å være alene så jeg er glad de kun skulle være borte en natt! :) 

  - Hva har du lyst å vinne i julekalenderen min?

  11 kommentarer

  Nina Maria

  24.08.2014 kl.15:51

  Skjønnhetsprodukt både til jente og gutt, sminke, smykker, øredobber, kanskje klær men varier i størrelsen sånn at alle kan ha mulighet til å bruke det ikke kun klær til XXS-jenter :)

  Randi

  24.08.2014 kl.15:58

  Treningsklær, smykker, ørepynt, interiørting (bilderammer, putetrekk, lysestaker, saueskinn osv).

  Therese Bråthen<3

  24.08.2014 kl.16:01

  Kosmetikk, interiør, tilbehør, oppskrifts bøker kanskje :)

  Trude Myhre

  24.08.2014 kl.16:07

  Så morsomt med en julekalender! Juleting er jo alltids en slager når det nærmer seg jul :)

  Camilla

  24.08.2014 kl.16:12

  Det høres spennende ut,Camilla!:)

  Katarina

  24.08.2014 kl.17:21

  Negellakk, akrylsett gelsett. Div utstyr til å fikse negler med. Lipglosser i fra maybeline new yourk (SuperStay 10H Tint gloss. Maskaraer. Eyelinere. Godis. Skriver/printer fra europris xp Singletter Fra str S-Xl. Kjoler samma. Tightser bher string. Osv.

  Anonym

  24.08.2014 kl.17:37

  Kunne tenke meg å vinne ting som: Treningsklær, smykker, øredobber, sminke, joggesko, vannpluss, ulike klær, skjærf, mobildeksel, interiør, mobilladestasjon, blender, kaffemaskin, parfyme, klokke, armbånd, filmer, bøker, ipad delsel osv...

  Beauty by Eline

  24.08.2014 kl.19:14

  Så spennende :) Jeg kunne tenke meg å vinne sminke, og andre skjønnhetsprodukter!

  Diaval

  24.08.2014 kl.20:11

  Så morsomt! Alle idèene mine er ovenfor her, haha ;)

  Hilde

  24.08.2014 kl.20:38

  Så spennende! Det er alltid gøy med kalender:) Jeg kunne tenkt meg å vinne baby ting, interiør, kjøkkenutstyr og kosmetikk.

  anonym

  24.08.2014 kl.20:53

  babyting, sminke, interiør, smykker osv....

  Tomine

  27.08.2014 kl.14:29

  Sminke å smykker kanskje?:D

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits