• Camilla Larsen

  7

  Flat mage?!

  • Publisert 24.08.2014 klokka 20:42
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere en ny treningsøvelse som jeg pleier å gjøre når vi er på senteret. Øvelsen kalles faktisk for "Flat mage" og grunnen til det er at man skal holde magen flat under øvelsen. I all hovedsak går øvelsen på kjernemusklaturen og fungerer derfor som en veldig god stabliseringsøvelse. Da jeg var gravid ble magemusklene mine rett og slett ødelagt så når jeg begynte å trene igjen måtte jeg begynne helt fra bunnen. Til og med sit-ups, som jeg tidligere så på som den lette øvelsen, er nå veldig krevende. 

  "Flat mage" kan gjøres enten slik som jeg gjør den på bildet under eller med armene i en slynge. Dersom du bruker slynge blir øvelsen en hel del tyngre, og det er ikke kroppen min sterk nok til ennå. Likevel er det en øvelse som virkelig hjelper meg å trene de svakeste musklene mine, nemlig kjernemusklaturen. Det er kanskje litt vanskelig å se på bildet, men knærne er naturligvis ikke ned i gulvet. Når jeg tar øvelsen gjør jeg 3 x Max, altså tre ganger så lenge jeg klarer.   Pass på at du strammer godt i kjernemusklaturen når du gjør øvelsen. Dersom du ikke er så sterk i armene, slik som meg, kan det kjennes som at øvelsen kun trener armer ettersom at man blir mest sliten i dem. Likevel er det en veldig god stabliseringsøvelse og anbefales absolutt, særlig til de som nylig har vært gravide. Jeg håper at jeg snart blir sterk nok til å gå over til slynge, men det vil tiden vise. Det ser kanskje ut som en superenkel øvelse, og for noen er den nok det, men for oss som ikke har så god kjernemusklatur er den helt ypperlig! 

  - Kommer du til å prøve denne øvelsen? Har du prøvd den før?


  6 kommentarer

  Therese Bråthen<3

  24.08.2014 kl.20:54

  Denne skal prøves :) Den ser bra ut, så takk for tips :)
  Therese Bråthen: Det er bra! :) Jeg synes den fungerer veldig bra! :D

  Katarina

  24.08.2014 kl.20:55

  Jeg skal prøve den :)

  Therese Bråthen<3

  24.08.2014 kl.20:57

  Det er jo kjempe bra :) Ikke at jeg har fått noen unger, men jeg må få i gang denne magen :) eier jo ikke muskler i den :) hehe
  Katarina: Så bra! :)
  Therese Bråthen: Hehe, ja, magemusklene er ikke alltid like lette å trene!

  Therese Bråthen<3

  24.08.2014 kl.21:34

  Nei , de er ikke det as :) hehe

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits