• Camilla Larsen

  2

  Growing Muscles!

  • Publisert 26.08.2014 klokka 16:31
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Nå er det rundt 4 måneder siden vi begynte å trene på Yes Treningsenter. Jeg startet med et veldig dårlig utgangspunkt etter en veldig lang periode med treningsfri. Nå derimot, merker jeg virkelig at musklene begynner å spille mer på lag. Jeg kan løfte mye tyngre vekter nå enn for 4 måneder siden, og jeg er nærmere enn noen sinne å klare ordentlige armhevinger. Det er faktisk bare noen centimeter som mangler på at jeg kommer helt ned til gulvet!

  I tillegg til at jeg kjenner at jeg har blitt sterkere de siste månedene er det også blitt godt synlig på kroppen. Musklene mine på armene begynner å vise godt, og det er noe jeg virkelig setter stor pris på. Selv om jeg skulle ønske at det ikke var slik så betyr utseende en hel del enten jeg vil det eller ei. Uansett så vet jeg at jeg jobber mot et fint utseende på en sunn og bra måte, og det er selvfølgelig det viktigste. Jeg har aldri i løpet av denne vektnedgangsprosessen gått rundt sulten og tenkt at jeg ikke kan spise fordi da går jeg ikke ned i vekt. Jeg spiser til jeg blir mett, jeg bare er mer nøye på hva jeg putter i kroppen min. 


  Bilde 1 er fra 6. juni. Bilde 2 er nå. - På mindre enn 3 måneder har det vært stor forandring!

  Da jeg startet denne vektnedgangsprosessen var hovedpoenget med det å få et utseende jeg var fornøyd med. Ettersom tiden har gått har (heldigvis) fokuset mitt begynt å endre seg, og nå er det ønsket om en sterk kropp som står øverst på prioriteringslista. Jeg er bare 17 år, så det å gi kroppen mitt et godt grunnlag for de (forhåpentligvis) neste 60 årene er utrolig viktig. Det er også utrolig motiverende at det å klare ordentlige armhevinger bare er et vindpust ifra!

  - Hvorfor trener du?

   

  Én kommentar

  hellansliv

  26.08.2014 kl.16:42

  Flink du er :) jeg har nettopp begynt å trene litt igjen så håper jeg ser forandringer jeg og :) veldig spennende å lese bloggen din :-) mye bra :)

  Victoria

  26.08.2014 kl.16:57

  Så flink! Jeg har alltid hatt lyst til å trene, men jeg finner ikke motivasjon til det, så det skjer aldri noe :/

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits