• Camilla Larsen

  3

  When life is hard, take a break!

  • Publisert 08.09.2014 klokka 20:07
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Lenge siden sist, eller hva? Det begynner å bli en stund siden jeg hadde en såpass lang pause fra bloggingen, men alt har sin forklaring. Uten å gå nærmere inn på det så har det pågått mye hjemme som har vært tungt for meg å takle. I tillegg har jeg fullt program med både skole, mammatilværelsen og trening, derfor har bloggen den siste uken blitt fullstendig nedprioritert. Nå derimot, begynner endelig ting å falle på plass igjen, så derfor tar jeg fatt i bloggingen igjen også! 

  Det har egentlig ikke skjedd særlig mye den siste uken hjemme hos oss. Hverdagen har gått sin gang, foruten om på fredag da jeg ble syk. Som jeg fortalte dere hadde jeg min første kjøretime forrige mandag og i dag hadde jeg enda en time (dobbeltime). Det har faktisk gått over all forventning og jeg begynner å bli trygg på de grunnleggende områdene med kjøringen. Dersom min neste time, som er på onsdag, går bra skal jeg ha en veiledningstime før jeg går videre til neste trinn av opplæringen. For de av dere som måtte lure på det tar jeg lappen hos Haraldseid Trafikkskole i Haugesund, og læreren min heter Tone. Jeg kjenner henne fra før av, noe jeg virkelig synes er en stor fordel. I tillegg er hun uten tvil en fantastisk god lærer!

  Det begynner også å bli travelt på skolen nå. I neste uke har vi vår første prøve, og innleveringer har vi allerede startet med. Dagene mine går i ett, og jeg er utrolig glad for at jeg har et sted å skrive ned alt som må gjøres om dagene. Uten almanakken min hadde jeg aldri klart å huske alt! Til tross for at skolehverdagen er travel synes jeg det er veldig gøy! Vi har mange ulike musikkfag, og jeg har lært mange nye ting allerede. 

  I dag skulle vi egentlig på trening, men jeg har hatt så ufattelig vondt i hodet i dag så det ble dessverre droppet. Typisk at slikt skal skje akkurat de dagene jeg faktisk er motivert til å dra på trening. Jeg satser på å være tilbake i drift i morgen og få unnagjort en god armøkt. Det er utrolig kjekt å trene armer for tiden fordi jeg er utrolig nær å klare ordentlige armhevinger nå!

  Jeg kunne sikkert snakket lenge om ting som har skjedd den siste uka, men egentlig er ingenting av det noe særlig spennende. Jeg holder på å planlegge noen bra innlegg til dere fremover og skal få tatt noen skikkelige bilder igjen veldig snart! Jeg setter selvfølgelig stor pris på tilbakemeldinger på hva dere ønsker at jeg skal skrive om, så legg gjerne igjen en kommentar i feltet under!

  - Hvordan er din hverdag?
  - Savner du sommerferien?


  2 kommentarer

  Lene Litsheim

  08.09.2014 kl.20:49

  Jeg har akkurat begynt på universitetet, så merker det er mye å sette seg inni! Håper du har en fin uke videre :)

  Helene Viktoria

  08.09.2014 kl.21:21

  Min hverdag består av å være hjemme med Frida, gjøre husarbeid når hun er i barnehagen, ellers er timeplanen min proppfull av kjøretimer og slikt for meg og. Jeg begynner på trinn 4 på onsdag :) lykke til med kjøringen :)

  mariell

  06.10.2014 kl.10:53

  er almanakken fra personligalmanakk.no?

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits