• Camilla Larsen

  3

  Konkurranse fra Toves Interiør!

  Heisann dere! 

  De siste dagene har jeg ikke vært noe særlig i form. Jeg har hatt urolig vondt i hodet og i dag har jeg også hatt feber. Jeg har ikke vært hjemme fra skolen, men så snart jeg har kommet hjem fra skolen har enten sofaen eller sengen blitt inntatt. Uheldigvis har det gått litt ut over skolearbeidet og jeg har ikke fått gjort alt jeg skulle ha gjort denne uken. Jeg satser derfor på at formen kommer seg så snart så mulig slik at jeg klarer å holde følge på skolen.

  Uansett, i dag vil jeg tipse dere om en konkurranse hos Toves Interiør! Jeg har tidligere hatt konkurranser her på bloggen med flotte produkter fra Toves Interiør, mens denne gangen tipser jeg dere bare om en pågående konkurranse. Konkurransen pågår på facebook og du kan delta HER. Premien er et kjempesøtt nøkkelknippe med valgfri tekst!  Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg tar kvelden. Det sies i alle fall at mye søvn hjelper når man er syk, så det er det jeg satser på. 

  - Hva har du gjort på i dag? 
  - Har du deltatt i konkurransen?

  2 kommentarer

  Kristinknuts1.blogg.no

  09.09.2014 kl.20:40

  HERLIG blogg !!!❤️👌plis ta en tur innom min 😘

  kristinerosok

  09.09.2014 kl.22:57

  Natta :)

  Silje Marie

  10.09.2014 kl.21:22

  ÅÅh, har sett litt på bloggen din! Den er kjempe fin <3 har akkurat startet å blogge igjen så hadde vært kjempe morsomt med noen tilbake meldinger eller at du tok turen innom :D er fast leser!!!!

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits