• Camilla Larsen

  6

  Bilteorien på rekordfart?

  • Publisert 11.09.2014 klokka 21:54
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Det ble ikke noe innlegg på meg i går, og det med god grunn. Jeg var opptatt med skole og kjøretimer hele dagen og var ikke hjemme før 17.30. Etter å ha gitt Adelen det siste snevet av energi jeg hadde igjen tok jeg kvelden allerede kl. 19.00. Vanligvis er jeg vant til å ha en travel timeplan, men når man har gått med en grusom, konstant hodeverk i flere dager blir energinivået drastisk redusert. Til tross for at hodepinen har fortsatt i dag også har jeg i alle fall ikke vært trøtt!

  Nå har jeg faktisk hatt seks kjøretimer allerede, og flere står for tur neste uke. Jeg har nevnt for dere flere ganger at jeg skal begynne å lese på teorien, men jeg har egentlig aldri kommet skikkelig i gang før i dag. I dag tok jeg boka fatt og kjøpte en ukes tilgang til teoritentamen.no og har store planer om å lese meg opp til teorien på rekordfart. Jeg vet at det er mulig om jeg legger ned nok tid og energi, noe jeg også er veldig innstilt på. Dersom jeg klarer å få oversikt over stoffet raskt er planen å ta teorien allerede mandag eller tirsdag neste uke! Mulig jeg har tatt meg vann over hodet, eller hva?


  Jeg har ikke helt kontroll på alt stoffet helt ennå!

  I morgen skal jeg til legen før jeg skal på skolen. Hodepinen min vil ikke gi seg og nå har jeg hatt konstant vondt i snart en uke. Det går ut over både skole og fritid, og det er utrolig vanskelig å konsentrere seg om ting. Jeg har aldri vært noe særlig plaget av hodepine tidligere så derfor fant jeg ut at det kunne være greit å få sjekket ut. Heldigvis er det helg i morgen, så jeg slipper å tenke mer på skole før mandag. Forhåpentligvis får jeg noen svar på hva som kan være galt med meg, og hva jeg kan gjøre med det.  

  Uansett, nå må jeg tilbake til teoriøvingen min før jeg tar kvelden. Søvn har blitt satt stor pris på den siste uken ettersom det er den eneste tiden jeg får "fri" fra hodeverken! Ha en fin kveld videre alle sammen!

  - Hvor lang tid brukte du på å lese på teorien?
  5 kommentarer

  Karoline

  11.09.2014 kl.22:35

  Jeg satt en søndag og øvde på teoritentamen.no og fant ut t keg skulle ta teorien onsdagen, altså 3 dager. Kjøpte derfor 1 ukespass... Men fant ut at jeg skulle prøve på mandagen, altså dagen etterpå. Jeg hadde kun øvd på nett og bestått der noen ganger. Jeg besto etter en dags øving med 0 feil.

  Ett godt tips!!! Tenk: sikkerhet, sikkerhet, sikkerhet...

  Lykke til

  Mona

  11.09.2014 kl.22:52

  Uff så kjedelig med hodeverk!! Håper di finner ut av det :-) Jeg leste faktisk bare en kveld!! Tok disse testene på nettet. Hehe flaks eller ikke men jeg bestod vertfall. :-) Men jeg hadde sotte mye på i bil med samboer og spørte han masse om trafikk regler :p masse lykke til :)

  Tiril

  11.09.2014 kl.22:59

  Satte av en helg, og tok teoritentamen på nett rundt 30-40 ganger, bestod med 3 slurvefeil på 11 min :) Lykke til!

  benediktenp

  12.09.2014 kl.00:53

  Er bare stå på! har mange venninner som kun leste i 2 dager i teoribøkene + de spørsmålene på nett. Og de klarte de fint! Så masse lykke til, dette klarer du! :D

  OSLOFRU

  12.09.2014 kl.08:19

  OJ, det tog lång tid! Syns det var så vanskelig :/ Men nå har jeg førerkortet! ;) Hehe. Har hatt i 8 år nå :P <3

  - Mamma Veronica

  12.09.2014 kl.09:07

  Husker ikke helt hvor lenge eg leste.. Strøk på første gang da , men sto på andre ! :-) Må ha en god helg og lykke til hos legen :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits