• Camilla Larsen

  2

  Time For New Ink!

  • Publisert 12.09.2014 klokka 17:11
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Dagen i dag startet med legebesøket jeg fortalte dere om i går. Jeg fikk oppklart hva som forårsaket hodepinen min, og det var faktisk så enkelt som at jeg har fått et lite virus. Jeg fikk resept på litt sterkere smertestillende til hodet mitt, så dagen i dag har gått mye bedre enn tidligere i uken. Til tross for at jeg har vært i veldig dårlig form denne uken er jeg glad jeg har vært på skolen alle dagene. Jeg kommer til å få en del fravær med tanke på kjøretimer, så jeg prøver så godt jeg kan å unngå annet fravær. 

  Etter skolen kom Sondre å hentet meg og vi dro til et tatoveringsstudio her i Haugesund. Jeg har planlagt min neste tatovering ganske lenge nå og siden jeg snart blir 18 år fikk jeg bestilt meg time i dag. Det er ikke før i slutten av november, men jeg gleder meg allerede! Jeg liker tatoveringer veldig godt, så lenge det ikke blir for mye. Her er de to tatoveringene jeg har fra før:  Jeg kommer nok ikke til å si noe mer om hvilken tatovering jeg skal ta før jeg har tatt den, men for meg er det veldig viktig at tatoveringene mine skal bety noe. De skal tross alt følge meg resten av livet og må derfor være nøye gjennomtenkte. 

  - Hva synes du om tatoveringer?
  - Har du tatoveringer selv?   

  Én kommentar

  Isabelle Nilsen

  12.09.2014 kl.19:02

  Veldig fine! Elsker tatoveringer, og skal ta mange selv når jeg blir 18! :D

  Elise

  13.10.2014 kl.21:35

  Fine! Har en tattoo på ankelen med tro, håp og kjærlighet :-)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits