• Camilla Larsen

  2

  Obligatorisk grising!

  • Publisert 13.09.2014 klokka 20:10
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå sitter jeg i sofaen, ser på Skal vi danse og koser meg med litt lørdagsgodt for en gangs skyld. Når man er syk er det greit å gi seg selv litt ekstra kos. Så snart jeg blir frisk igjen skal jeg tilbake til treningssenteret. Jeg merker faktisk at jeg begynner å bli nokså rastløs etter å ha vært i dårlig form så lenge. Store deler av dagen blir tilbragt i sengen, så det har vært stor mangel på fysisk aktivitet den siste tiden. 

  I går kjøpte vi baby-sett til Tripptrappstolen til Adelen. Til nå har hun brukt nyfødsetet, men nå fant vi ut at det var på tide å bytte til babysettet. Adelen var storfornøyd og digget rett og slett å sitte i den nye stolen sin. Prinsessa vår begynner å bli stor jente nå og er faktisk hele 7 måneder om 5 dager! Tiden har gått så utrolig fort og nå er det ikke lenge til hun klarer å krabbe!

  På bildene over var det papaya- og mangomos som sto på menyen og da er det jo selvfølgelig nødvendig å grise seg til! Vanligvis er smekken på og mamma passer bedre på, men noen ganger er det litt morsomt å la henne grise seg litt til også! 

  - Hva gjør du på i kveld?

  Én kommentar

  Oda

  13.09.2014 kl.20:28

  Meg å mamma suns hu ligne på Eirik :) Kjempesøt e hu!

  Helene Viktoria

  13.09.2014 kl.21:16

  slapper av på sofaen med potetgull, dip og saft, og skal straks skrive et blogginnlegg :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits