• Camilla Larsen

  4

  "Just do it" - Er det virkelig så enkelt?

  • Publisert 14.09.2014 klokka 15:57
  • Kategori: Hverdag

  Hvor mange ganger har vi ikke hørt det velkjente uttrykket "Just do it"? Vi hører det ofte i treningssammenheng, men også i andre situasjoner bi kvier oss for å gjennomføre. I utgangspunktet er det jo som regel bare å gjøre det, MEN er det virkelig så enkelt å bare gjøre det?

  For noen er dagliglivet enkelt og det er ikke noe problem å bare gjøre det som må gjøres, men slik er det langt i fra for alle! Personlig så synes jeg det er veldig vanskelig å bare gjøre ting, så jeg er glad for at jeg har Sondre til å motivere meg. Det er særlig ting man må gjøre mange ganger for å oppnå resultat som er vanskelige å gjennomføre, som f.eks trening. Jeg har aldri hatt noe særlig treningsglede, noe jeg er utrolig lei meg for. Jeg skulle virkelig ønske at jeg elsket å trene, men som sikkert mange andre vet er det lettere sagt enn gjort. Man blir ikke i god form av en treningsøkt. Man blir ikke engang i god form at 20 treningsøkter. Trening må utføres over lang tid for at man skal se resultater og da kan det være vanskelig å motivere seg selv.  Jeg synes f.eks at det er mye lettere å bare gjøre det når det kommer til rydding. Når man rydder ser man resultatene umiddelbart, og det er en mye større motivasjonsfaktor enn at man må gjøre det kontinuerlig i flere måneder, kanskje år for å oppnå de resultatene man vil ha. Hvor enkelt eller vanskelig det er å bare gjøre det avhenger jo selvfølgelig veldig mye av hva man synes om det man skal gjøre. For dem som liker å rydde er det enkelt å bare rydde og for dem som liker å gjøre lekser er det enkelt å bare gjøre leksene.

  I tillegg spiller personligheten til en person mye inn på evnen til å ta seg selv i nakken å bare gjøre det. Jeg har hele livet mitt vært utrolig dårlig på det, og det reflekterer også personligheten jeg har i dag. Jeg sier gjerne nei til utfordringer jeg ikke har noe lyst til å utføre og unngår i stor grad å sette meg selv i situasjoner jeg ikke er komfortabel i. Jeg er ufattelig dårlig på å se den positive siden av ting jeg synes er kjedelig, som f.eks rydding og trening. I utgangspunktet er det jo viktige og positive ting, men hodet mitt har bestemt seg for at jeg skal mislike dem. Jeg vet godt at jeg burde jobbe med meg selv for å endre synet mitt på slike ting, men det er også lettere sagt enn gjort. Eller så er det kanskje bare til å gjøre det?  På en annen side så er det kanskje spesielt for mennesker som meg ordtaket er laget; "Just do it". Det er vi som har problemer meg å tvinge oss til å gjøre ting som virkelig trenger slike ordtak, og det er vi som virkelig burde ta en runde med oss selv. Vi må komme oss i gang, gjøre det som skal gjøres og lære oss å motivere oss selv. Det er vi som virkelig burde leve etter det ordtaket; "Just do it"!

  - Synes du det er vanskelig å bare gjøre ting?


  3 kommentarer

  Tine

  14.09.2014 kl.16:06

  - legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :)
  Tine: Det er tredje gangen du kommenterer det nå. Vi har vært bloggvenner LENGE. Jeg liker egentlig bloggen din godt, men merker at jeg blir litt provosert nå..

  Sofie

  14.09.2014 kl.22:13

  Hei! Har du sitt denne? http://theasbryllup.blogg.no, veldig kult stunt av Plan, eg lurer på om du kunne ha laga eit innlegg om dette, for å skape meir oppmerksomhet rundt det? Det er eit veldig smart stunt og eg synes at jo mer som får det me seg jo bedre er det

  Jannicke

  18.09.2014 kl.12:44

  jeg leser din blogg fast det hadde vært så utrolig kos om du leste min og

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits