• Camilla Larsen

  3

  Et skritt nærmere!

  • Publisert 19.09.2014 klokka 16:24
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Lenge siden sist, igjen! Skolen, Adelen og trening tar opp veldig mye av tiden min så bloggen blir dessverre ned prioritert. Jeg skal likevel prøve å titte innom så ofte som jeg klarer! Uansett, det har skjedd litt siden sist blogginnlegg - jeg bestod nemlig teoriprøven til bil på tirsdag! Jeg ble utrolig glad og det føles deilig å være et skritt nærmere lappen. Merkelig nok var faktisk spørsmålene på den virkelige prøven lettere enn de på teoritentamen, men det var jo bare positivt for min del. 

  I går var hele klassen, hele musikklinja faktisk, på en opera med navnet Nenia. Selv om jeg kom med et åpent sinn, må jeg rett og slett innrømme at slik type musikk ikke appelerer så veldig til min musikksmak. Jeg skulle egentlig ønske at den gjorde det, for da hadde mye av skolearbeidet mitt blitt kjekkere også. Men, man får det ikke alltid som man vil, eller hva? 

  Jeg og Sondre skal snart spise taco før vi mest sannsynlig tar turen til treningssenteret. Etter en lang pause pga sykdom er motivasjonen godt på plass og treningen er faktisk nokså kjekk for tiden! Jeg merker at jeg har fremgang, spesielt på styrkedelen, og det er veldig motiverende.

  - Hva skal du i helgen?

  2 kommentarer

  Randi

  19.09.2014 kl.17:09

  Gratulerer! :D

  Kos dere masse i helgen.

  Camilla Wilson

  19.09.2014 kl.18:07

  Gratulerer med å ha bestått teoriprøva :) God helg :)

  Hilde

  19.09.2014 kl.21:03

  Gratulerer! Kan tenke meg det er en deilig følelse :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits