• Camilla Larsen

  4

  Once In A Lifetime

  • Publisert 24.09.2014 klokka 20:49
  • Kategori: Musikk

  Heisann dere! 

  I forrige uke fikk jeg og moren min tak i billetter til Elton John konsert i Stavanger! Billettene var egentlig utsolgt, men vi var heldige og fant 2 billetter på finn.no. Både jeg og mamma, som er store fans, var overlykkelige da billettene var sikret. Konserten er med Elton John og hele bandet hans, så det kommer uten tvil til å bli en fantastisk opplevelse! Mamma har vært på en konsert med han tidligere, men da var det kun han og pianoet. Med band blir nok konserten en helt annen opplevelse. Konserten tar sted allerede 16. November så det er ikke lenge til!

  Når vi skal på konsert har jeg faktisk blitt 18 år! Om to dager er det bare en måned til bursdagen min og jeg gleder meg en hel haug! Jeg er på god vei med å ta billappen, og jeg gleder meg til den dagen jeg kan sette meg i bilen ALENE og kjøre akkurat der jeg vil. Det gir uten tvil stor frihetsfølelse å ha den muligheten. 

  - Har du noen gang vært på en stor konsert? 
  - Liker du Elton John?

  3 kommentarer

  Victoria

  24.09.2014 kl.20:56

  Ja, jeg har vært på store konserter. Kan nevne Donkeyboy konsert og Vg-lista topp 20 i Stavanger! :) Og jeg tror at alle egentlig har et eller annet forhold til Elton John, for meg er han stemmen bak " Can you feel the love tonight" i Løvenes Konge :) Jeg liker han veldig godt! :) Ha en super fin Onsdags kveld videre!

  Anne Marie

  26.09.2014 kl.10:25

  Min mor røkte ca 40 sigaretter om dagen hverdag når jeg var i magen hennes. Jeg er helt frisk og har ikke oppdaget noen varige men hittil som 23 år. Jeg syns at røykere skal få røyke. Stort sett ligger noe bakom som er ukjent for de fleste, til og med røykerne også. Min mor var sterkt deprimert, men så lenge hun hadde røyken kunne hun fungere som et vanlig menneske. Og i tillegg vil jeg nevne at i Danmark er det anbefalt et glass vin jevnlig for gravide og de har hatt en mangeårig studie på mødre som drakk alkohol og de som ikke drakk. Barna som hadde mødre som nøt alkohol i små mengder under svangerskapet hadde vesentlig høyere IQ en de som hadde mødre som ikke drakk alkohol i svangerskapet. Tror ingenting er skadelig så lenge det ikke er for mye. Om det er 9 måneder med røyk eller et glass alkohol av og til er det ikke det som dreper. Det er nok mer bakenforliggende i gener og arv når det gjelder krybbedød osv. Ellers vil jeg si at du har en interessant blogg og jeg kommer til å være fast leser videre. Jeg elsker og argumentere og dele mine meninger, og for all del håper jeg ikke du tar dette som kritikk eller drittsnakk på noen måte. Hilsen Anne Marie

  Mamma

  29.09.2014 kl.00:00

  U2, Madonna, Huey Lewis and the News, Billy Idol, Joe Cocker, Elton John, Paul Young, Rod Stewart, Tina Turner + en del mindre konserter i inn og utland....

  Men ingenting kommer til å slå opplevelsen med deg og Elton John <3

  30.09.2014 kl.21:46

  Er alt i orden med deg og dere? Er så sjeldne blogginnlegg for tiden...

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits