• Camilla Larsen

  3

  Do You Even Squat?

  • Publisert 29.01.2015 klokka 22:04
  • Kategori: Trening

  Hei og hå alle sammen! 

  I dag var det tid for ukens andre LEGDAY! Jeg fikk nylig nye øvelser til beina og det har derfor blitt mye kjekkere å trene bein den siste tiden. Noen av øvelsene jeg tar er knebøy, bulgarsk utfall i smith-maskin, vanlig utfall og rear kick. Jeg kjører et par andre øvelser også, men jeg kommer ikke på navnene akkurat nå. I dag fikk jeg Sondre til å ta bilde av meg når jeg tok knebøy, og det eneste jeg kan si er: "You are supposed to look like you are giving birth while you are working out!". Haha, fytti for et nydelig ansikt på meg! 

  Jeg kommer til å skrive mer om øvelsene jeg tar i tiden fremover, så vær tålmodig! Jeg er faktisk ute etter et par til nye beinøvelser, så legg gjerne igjen en kommentar med dine favorittøvelser for beina (og ikke minst rumpa)! :) 
  3 kommentarer

  Ida

  30.01.2015 kl.00:57

  Wow! Jeg har ikke vært innom bloggen din på en stund og kjente deg ikke igjen på bildene i headeren din, du ser kjempe bra ut! Drit bra jobbet:)

  kindertryne

  30.01.2015 kl.08:37

  haha, sånn man skal se ut når man trener ;) eller faktisk presser seg, og det skal man jo :D

  Vilde

  03.02.2015 kl.15:23

  Kickbacks i kabel, hip trust/glute bridge, cable squats, leg press

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - Trening og kosthold

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits