• Camilla Larsen

  5

  Min lange reise

  • Publisert 21.02.2015 klokka 19:55
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Jeg har hatt en lang reise når det kommer til trening, kosthold og helse. Reisen min begynte i april 2014, ca 2 måneder etter at jeg ble mamma til Adelen. Det krever me viljestyrke når man skal gjøre en fullstendig livsstilsendring, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det. Hele livet har jeg vært "chubby" og kan ikke huske at jeg noen gang har vært fornøyd med min egen kropp. Kroppen min har også påvirket selvbildet mitt i stor grad og jeg sliter fremdeles med dårlig selvtillit selv om jeg begynner å bli mer og mer fornøyd med kroppen. 

  I begynnelsen av reisen min var fokuset på å gå ned i vekt, og med veldig mye innsats gikk vekten relativt raskt nedover. Da jeg begynte å nærme meg en vekt jeg var komfortabel med ble fokuset tatt bort fra tallet på vekten, og i stedet flyttet over på speilet. Dersom man er fornøyd med det man ser i speilet har tallet på vekten lite å si. Jeg har kommet veldig langt, men det er fremdeles en vei igjen før jeg er der jeg ønsker å være. 

  Jeg har gruet meg lenge til å legge ut dette bildet, men samtidig som jeg skammet meg litt er jeg også utrolig stolt over hva jeg har oppnådd. Det første bildet er tatt da jeg var rundt 2 måneder på vei med Adelen, jeg hadde med andre ord ikke begynt å legge på meg ennå. Det andre bildet er tatt helt nylig. 

  Hvordan jeg trener, hvor ofte jeg trener, hva jeg spiser osv er spørsmål jeg kommer til å svare på etterhvert. Det er spørmål som må svares på grundig og da vil jeg gi ere best mulig svar! 

  5 kommentarer

  JSH

  21.02.2015 kl.20:15

  Gleder meg til å lese om kva du ete, korleis og kor ofte du trene! :)

  21.02.2015 kl.21:07

  Bra jobba!

  Katarina

  21.02.2015 kl.21:37

  Syns du var nydelig da å nydelig nå!! ♡
  Så flink du er! Har selv jobbet mye med å gå ned i vekt, men har ikke stått like mye på som du har.

  helsemedia

  22.03.2015 kl.20:05

  WOW! Du har vært utrolig flink, og du burde være så stolt over deg selv :) Du er en god inspirasjon :)

  Skriv en ny kommentar

  Camilla Larsen - Trening og kosthold

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits