• Camilla Larsen

  9

  I am blessed

  • Publisert 15.08.2014 klokka 20:10
  • Kategori: Adelen

  You are my life <3 


  Følg oss gjerne på facebook ---> HER   

  6

  "Se hva jeg kan, mamma!"

  • Publisert 02.07.2014 klokka 14:25
  • Kategori: Adelen

  Heisann dere! 

  Adelen har allerede rukket å bli 4,5 mnd og jeg synes fremdeles at det er helt urolig hvor fort tiden går. Det er jo ikke lenge til hun er et halvt år gammel! På de 4,5 månedene hun har levd har hun rukket å lære seg en hel del nye ting, og det er utrolig gøy å følge utviklingen hennes! Her er en liten oversikt over hva hun har lært seg til nå! 

  Jeg smiler. Adelen begynte å smile nokså tidlig og har overhodet ikke vært sparsom med smilet! Hun elsker å smile og smiler nesten alltid tilbake når noen smiler til henne.   Jeg ler. Det er ikke så lenge siden Adelen begynte å le, så det er fremdeles skikkelig stas når vi får høre den herlige babylatteren. I begynnelsen var hun veldig sparsom på latteren, men nå får vi som regel høre den hver dag! Det er virkelig sant at det er ingenting som kan varme et mammahjerte slik babylatter kan.

  Jeg ruller fra mage til rygg. Adelen lærte seg å rulle fra mage til rygg for en liten måned siden. I begynnelsen virket hun litt overrasket over at hun faktisk fikk det til, men nå er det bare morsomt.  Jeg ruller fra rygg til mage. Første gang Adelen rullet fra rygg til mage var det ingen andre enn hun selv som så det. Jeg hadde nemlig lagt henne på teppet sitt på gulvet, og da jeg skulle se til henne lå hun plutselig på magen. Jeg ble selvfølgelig superstolt og veldig nysgjerrig på å se henne gjøre det, men hun nektet å rulle mer den dagen. Nå derimot ruller hun når hun vil! 

  Jeg sitter (nesten av meg selv). Adelen elsker å sitte slik at hun kan se hva som foregår rundt seg. Det å ligge på ryggen er veldig kjedelig og hun blir spesielt sint om noen prøver å bære henne som en "baby". Hun har ikke balansen helt på plass ennå så hun sitter ikke helt av seg selv, men det er ikke langt ifra. 

  Jeg står når mamma eller pappa holder meg i hendene. Adelen har den siste tiden blitt veldig sterk i beina så hun klarer å stå selv når vi holder henne i hendene. Det virker som hun synes det er utrolig kult å stå selv også for hun smiler alltid når hun får lov å stå litt.   Jeg spiser annen mat enn melk. Som jeg har skrevet tidligere har vi begynt å gi Adelen fast føde. Som regel får hun 1-2 måltider med fast føde hver dag, og hun liker det veldig godt. I begynnelsen var det veldig uvant å få mat med skje, men nå begynner hun å få det veldig bra til. 

  Jeg "snakker". Adelen elsker å snakke med oss og babler i vei hele tiden. Det er utrolig morsomt og hun har alltid mye på hjertet! 

  Jeg folder hendene mine. Noen ganger når Adelen ligger å leker for seg selv så kan hun finne på å folde hendene! Såå søtt! :) 

  Lik og del gjerne videre! 
  5

  Adelens nye favoritt!

  • Publisert 06.06.2014 klokka 13:45
  • Kategori: Adelen

  Heisann dere! 

  I går fikk Adelen en pakke i posten, og innholdet har allerede blitt en favoritt hos den lille snuppa mi! Jeg skal skrive mer om pakken senere, men det er sikkert mange av dere som ser hva det er allerede! Dere kommer faktisk også til å få mulighet til å vinne det samme her på bloggen om et par uker! 

  Til nå i dag så har vi både vært på trening og hatt besøk av venninnen min Amalie. Det er utrolig herlig å få unnagjort treningen på morgenen, for da slipper man å gå å tenke på det resten av dagen. De dagene jeg ikke har lyst å trene går jeg å gruer meg hele dagen dersom vi skal trene på kvelden, noe som ikke akkurat er svært motiverende! Som sagt så har vi også hatt besøk. Amalie skal flytte fra Haugesund denne sommeren så vi prøver å få tilbragt så mye til som mulig sammen før hun flytter! Det kommer virkelig til å bli trist når hun flytter, men vi skal gjøre vårt aller beste for å holde kontakt! 

  Senere i dag skal jeg på kino med noen venner. Det er kjekt å tilbringe litt tid med dem også nå før sommerferien. I ferier så blir det ofte til at man nesten ikke treffer hverandre, så det er kjekt å tilbringe litt tid sammen nå. 

  - Hva er dine planer for dagen?   14

  Adelen - Min lille stolthet!

  • Publisert 02.06.2014 klokka 19:06
  • Kategori: Adelen

  Jeg er verdens stolteste mamma til denne lille prinsessen <3   Kjempekoselig med tante Amalie på besøk <3 Ikke minst kjempekjekt å rive i håret! 


  8

  For Princesses Only

  • Publisert 01.06.2014 klokka 19:06
  • Kategori: Adelen

  Heisann dere! 

  Adelen fikk en nydelig gave fra tanten min og søskenbarna mine da vi kom til Tananger på torsdag. Nå blir hun en ekte prinsesse!   Sko og hårbånd til en liten prinsesse! Adelen kommer virkelig til å bli nydelig i dette! <3 

  - Hva synes du om gaven til Adelen? 


  5

  Adelens nye oppdagelse!

  • Publisert 11.05.2014 klokka 17:06
  • Kategori: Adelen

  Heisann dere! 

  Om en uke er Adelen allerede 3 måneder!! Det er helt sykt hvor fort tiden går, men samtidig har jeg blitt så vant til mammalivet at det føles som en evighet siden hun kom til verden. Uansett så gjør hun nye oppdagelser hele tiden, og utvikler seg så raskt at jeg har problemer med å holde følge. Det er så utrolig sant at man bare må nyte tiden mens de er små, for babytiden flyr virkelig av sted som bare det! Her er en video av Adelens nyeste oppdagelse, nemlig leken på vippestolen! Tidligere har hun ikke brydd seg om den i det hele tatt, men nå begynner den å bli mer og mer underholdende ser det ut som! :) 

  Åå, er hun ikke herlig? :) De som sier at det bare går an å være forelsket i en person omgangen tar helt feil, for jeg er helt hodestups forelsket i denne lille snuppa! Nå ligger hun bare her på sofaen å smiler til meg, og jeg bare smelter totalt! 
  8

  Dåpen til Adelen!

  • Publisert 27.04.2014 klokka 21:48
  • Kategori: Adelen

  MINNER OM KONKURRANSEN SOM PÅGÅR PÅ BLOGGEN! VINN WATER DANCING HØYTALERE! ---> DELTA HER!


   

  Heisann dere! 

  Mens jeg hadde bloggpausen min tidligere denne måneden hadde vi dåp for Adelen. Hun ble døpt 13. april i Vats kirke. Gjennom selve gudstjenesten (som varte i EVIGHETER) sov hun nesten hele tiden, hun våknet ikke engang da hun fikk vann på hodet! Flinke prinsessen vår <3 Hun hadde på seg den samme dåpskjolen som jeg ble døpt i, som faktisk er over 100 år gammel. Vi var litt usikre på hvilken dåpskjole vi skulle velge, fordi vi hadde et annet alternativ også, men vi er utrolig glade for at vi valgte den som jeg brukte. 

  Det å ha så mange personer rundt seg gjorde nok at Adelen ble veldig trøtt og sliten, fordi hun sov nesten hele tiden under selskapet også. Selskapet hadde vi forresten hos pappa i Sandeid, og på menyen hadde vi smørbrød og kaker. Mesterkokkene Sondre og Camilla laget faktisk alle smørbrødene helt selv dagen før, og vi må innrømme at vi var veldig stolte over oss selv! :) Kakene vi hadde var oreokake, snickerskake, gulrotkake og ostekake. Vi synes fire kaker var mer en nok til 22 personer, det blir jo alltid så mye kake igjen i slike anledninger. For å unngå kakespising hele den neste uken sendte vi de fleste kakene hjem med eieren sin :) 

  Jeg er veldig, veldig sur og sint på meg selv (og litt Sondre) fordi vi nesten ikke tok noen bilder i dåpen.. De eneste bildene vi tok var av Adelen sammen med forskjellige fra slektene våre. Det å ta bilde av kakene, borddekorasjonene osv. falt meg ikke engang inn på dåpsdagen. Jeg angrer virkelig på det, og har uten tvil fått meg en lærepenge. 

  Adelen fikk mange nydelige gaver, som vi gleder oss til å ta i bruk. Hun fikk bl.a. smykkeskrin, to gullsmykker, et sølvsmykke, penger, middagssett og dåpsrull. Jeg velger å tro at hun var veldig fornøyd med gavene, hun har i alle fall ikke gjort uttrykk for noe annet, haha! :) Det var alt i alt en veldig vellykket dag! Her er noen av de få bildene vi faktisk tok i dåpen! 


  Adelen, meg og moren min
  Bessen (Adelens oldefar), meg, Adelen og Sondre


  Bessen, meg, Adelen, Sondre, mamma og Frida
  Gina, Harald, meg, Adelen, Sondre, mamma, Frida og Bessen (Foreldre + faddere)


  Adelen, meg, Sondre og oldeforeldrene til Adelen


  Adelen sammen med sin mormor og farmor


  Adelen, meg, Sondre og alle besteforeldrene til Adelen
  Atle (Sondres far), Arne (Sondres bestefar), Sondre og Adelen

  - Har du arrangert dåp før? 
  - Hva synes du om bildene?     

  7

  Innkjøp til Adelen!

  • Publisert 01.04.2014 klokka 21:50
  • Kategori: Adelen

  Heisann! 

  I dag har vi kjøpt dåpsantrekk til Adelen! Hun skal selvfølgelig ha dåpskjole i kirken, men når vi kommer hjem til pappa (der dåpen skal være) skal vi skifte til denne nydelige, men fremdeles enkle kjolen!

  Vi kjøpte også denne kule jakken til henne!  - Hva synes du? 
  6

  6-ukerskontroll med Adelen!

  • Publisert 01.04.2014 klokka 19:54
  • Kategori: Adelen

  Heisann! 

  I dag har jeg rett og slett ikke hatt tid til noe blogging før nå. Dagen startet med tur på butikken for å handle, deretter pianotime på skolen. Etter en kort tur hjemom for å pumpe meg var det tid for 6-ukerskontroll med Adelen. Etter kontrollen trillet vi bort til Amanda-senteret der jeg traff Bessen, Frida og Tone. Først spiste vi en herlig lunch som bestod av pastasalat med biff, bacon og pesto, deretter gikk vi på dressmann for å finne dress til Bessen. Han fikk seg en flott ny dress til dåpen og var veldig fornøyd. 

  Etterpå gikk jeg og Frida rundt på ulike butikker og så på klær til Adelen. Vi fant et par ting som jeg skal vise dere i et innlegg senere! I tillegg har vi kjøpt litt pynt til dåpen. Jeg begynner virkelig å se for meg hvordan det kommer til å se ut nå, og jeg gleder meg til å pynte. Frida skal være med å hjelpe oss å pynte bordene til dåpen, i tillegg skal hun hjelpe meg å lage bordkort! Jeg har virkelig troen på at det kommer til å bli kjempefint, til tross for at vi har valgt litt uvanlige farger! Jeg gleder meg til å vise dere hvordan det skal se ut! :) Når har vi akkurat kommet hjem fra en lang dag, og jeg ser virkelig frem til å bruke kvelden på å slappe av. Heldigvis skal jeg ikke på skolen før kl 1125 i morgen, så jeg kan få sovet godt ut også! :)   Tilbake til 6-ukerskontrollen! Da vi kom til helsestasjonen var det først veiing og måling, og hun hadde heldigvis vokst kjempefint! Hun følger en veldig fin kurve og vokser hverken for mye eller for lite. Etterpå var vi en liten tur inn til helsesøster for en liten prat. Jeg fikk med en flaske tran som vi skal begynne å gi Adelen nå, i tillegg ble jeg anbefalt å kjøpe en krem til huden hennes ettersom hun er litt tørr. Deretter skulle vi en liten tur inn til legen for en generell sjekk. Der så også alt veldig fint ut! Adelen var selvfølgelig litt "uhøflig" og tisset på hele matten til legen, haha! Det er i slike tilfeller jeg er glad at jeg har en liten jente, og ikke gutt! :) 

  - Har du hatt en travel dag?
  - Hva skal du gjøre i kveld?   

  6

  Jeg har blitt mishandlet av en baby!

  • Publisert 30.03.2014 klokka 15:03
  • Kategori: Adelen

  Og her er den skyldige! : 


  Haha, mishandlet var nok å ta godt i - men ansiktet og brystet mitt er fult i kloremerker fra denne frøkena her! Babyers negler er kanskje små og søte, men de er også sylskarpe, noe jeg har fått erfare de siste dagene. Når Adelen har vondt i magen slår hun veldig om seg med armene, og de havner rett som det er i ansiktet mitt. Jeg kan iallefall ikke ta det personlig da, ettersom hun klorer seg selv til tider også, haha! Nå går jeg derfor rundt med kloremerker i ansiktet, noe som ser aldeles nydelig ut. Det er vel i situasjoner som disse vi kan si takk til dem som oppfant sminke! Nå ligger heldigvis prinsessa her på siden av meg og sover, så jeg er "trygg" i en liten stund til. 

  For noen dager siden fikk vi denne lappen her i posten. Av en eller annen grunn har den uheldigvis blitt liggende på bordet her jeg sitter. Det er i slike øyeblikk jeg merker at det er hardt å bare spise sunt. Jeg elsker pizza, spesielt Pizzabakeren - så det er vanskelig å finne viljestyrken til å kaste lappen i bosset. Heldigvis har jeg litt ekstra motivasjon i dag siden jeg gikk på vekta da jeg sto opp - og den viste fremgang! :)   Til nå har jeg ikke fått gjort så mye av det jeg skulle gjøre i dag ettersom Adelen har vært veldig urolig og slitt med magesmerter. Selv etter 6 uker synes jeg det er akkurat like grusomt når hun gråter og har vondt. Jeg vet jo hvor vondt det er å ha magesmerter, så jeg synes så synd på henne. Jeg tror alle foreldre synes det er fælt å se barnet sitt i smerte. Heldigvis virker det som om smertene har roet seg nå, siden hun ligger å smådupper på siden av meg. Jeg kan likevel ikke røre på meg, for så snart jeg reiser meg så våkner hun nok. Vi har heldigvis få av slike dager, så det er overhodet ikke noe problem.

  Nå nærmer det seg at Sondre kommer hjem fra jobb. Jeg gleder meg til å være litt familie i kveld, ettersom han enten har jobbet eller sovet mer eller mindre helgen. Selv om det ikke er snakk om så lang tid, merker man fort at det blir et lite savn etter å tilbringe tid sammen. Så i kveld blir det en skikkelig familiekveld, etterfulgt av litt kjærestetid når Adelen har lagt seg for kvelden :) 

  - Klorer babyen din mye?
  - Hva er din favoritt-kosemat?  

  2

  Baby som kjører bil!

  • Publisert 21.03.2014 klokka 18:13
  • Kategori: Adelen

  Heisann! :) 

  Nå er vi på vei til Stavanger, i skrivende stund på ferjen mellom Arsvågen og Mortavika. Vi har tatt Adelen frem til oss nå mens vi er på ferjen slik at hun skal få litt avlastning fra bilstolen, før det blir en halvtime til med kjøring. Med en gang vi begynner å kjøre så sovner hun nå uansett da! :) 

  Jeg knipset et par bilder med mobilen av Sondre og Adelen i førersetet - mine lille, fine familie <3

                                      8

  VIDEO - Sleeping Beauty

  • Publisert 16.03.2014 klokka 17:56
  • Kategori: Adelen

  video:sleeping beauty

  Nydelige prinsessen min <3 
  34

  ♥ Det første smilet ♥

  • Publisert 11.03.2014 klokka 17:37
  • Kategori: Adelen

  Heisann kjære lesere! 

  I dag er Adelen allerede tre uker gammel! Tiden har gått så ufattelig fort - det føles som om det var i går vi kom hjem fra sykehuset. På disse tre ukene har hun allerede utviklet seg mye, vi har blandt annet få se det første ekte smilet Helt fra begynnelsen av har hun hatt noen grimaser som har sett ut som smil, men for to dager siden fikk jeg det første "ekte" smilet. Den lille prinsessen min så meg inn i øynene og smilte søtt mens jeg satt å snakket med henne. Det går ikke ann å beskrive hvor mye slike øyeblikk betyr! Det er slike ting som virkelig smelter et mammahjerte 

  Etter smilet for to dager siden har det kommet et par flere - Sondre har også fått et! I går kveld klarte jeg endelig å få tatt et bilde av henne når hun smilte. Dessverre var det bare med mobilen, så kvaliteten er helt elendig, men frem til hun begynner å smile oftere er det utrolig kjekt å ha! :) 


  Nydelige prinsessen min 

  Nå gleder jeg meg virkelig til å følge Adelen videre, og se alle de små fremskrittene hun gjør! Jeg synes at det at hun nå fester blikket og smiler er helt fantastisk - så jeg er spent på hvordan jeg kommer til å reagere på enda større fremskritt! 

  - Hvor gammel var din baby når den smilte for første gang?   #mammablogg #mamma #pappa #snapchat #smil #blikk #fremskritt #milepæler #baby #camillall


  21

  Adelens første skoledag - 20 dager gammel

  • Publisert 10.03.2014 klokka 19:19
  • Kategori: Adelen

  (MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN SOM PÅGÅR - KLIKK HER!)
  - Still spørsmål til både meg og Sondre! :) 

  Heisann! 

  I dag har vært Adelens første skoledag! Med andre ord, Adelen har vært med meg på skolen for første gang. I forkant var jeg litt nervøs for å ha henne med meg. Jeg har trossalt bare vært mamma i 20 dager, så mange ting er fremdeles veldig nytt for meg. Jeg holder fremdeles på å bli kjent med henne, og lære meg å gjenkjenne ulike typer gråt. Gråt er jo trossalt nesten den eneste måten babyer har å kommunisere på når de er så små. Jeg var derfor veldig nervøs for å være mamma mens 30 andre var der og observerte meg - man ønsker jo å fremstå som en god og flink mamma! 

  Til min store lettelse gikk dagen kjempefint! Vi var kun på skolen i 2 timer, men mye kan skje på 2 timer. Adelen sov mesteparten av tiden, til tross for den høye musikken som ble spillet. Adelen er helt fantastisk på den måten; hun reagerer virkelig ikke på bråk og høye lyder! (Bank i bordet!!) Timene vi hadde var i dans, så jeg kunne ikke delta. Stingene mine fra fødselen har, som nevnt tidligere, ikke grodd helt ennå.  

  (Meg og Adelen i dag tidlig før vi sto opp! <3)

  Etter skolen gikk jeg og Adelen ned til sentrum for å treffe Sondre og søsteren hans, Gina. Vi koste oss mye, og var på Egon å spiste. Nå har vi akkurat kommet hjem til leiligheten vår. Når Adelen sovner skal jeg, Sondre og Gina ha spillekveld! Det er utrolig lenge siden sist vi har hatt spillekveld nå, ettersom det er litt vanskeligere å få til etter at vi flyttet til Haugesund. Jeg er veldig glad for at jeg ikke skal på skolen før kl 12.05 i morgen, for det blir nok en sen kveld! :) 

  - Hva har du gjort i dag? Hva skal du resten av kvelden?         #mammablogg #blogg #mamma #pappa #skole #skoledag # kos #søvn #spillekveld #egon #lykkelig


  6

  Vekstkontroll på helsestasjonen + Vinnerene av konkurransen!

  • Publisert 07.03.2014 klokka 13:08
  • Kategori: Adelen

  Heisann alle sammen! 

  Først og fremst vil jeg bare si at det er utrolig kjekt at så mange har lagt meg til på Snapchat - det var tydeligvis en idé som dere likte! :) Til dere som ikke har fått det med dere, kan dere altså nå følge meg, Adelen og Sondre enda nærmere ved å legge meg til på Snapchat!   I dag har vi vært på helsestasjonen på vekstkontroll. Adelen hadde lagt på seg fra forrige kontroll så vi var veldig fornøyde. Hun veier nå 4530 gram :) Vi snakket også litt sammen med helsesøsteren, fikk litt generell informasjon og svar på ting vi lurte på. Adelen har begynt å få litt uren hud i ansiktet, litt lignende små kviser. Vi spurte helsesøsteren om det var normalt, og fikk til svar at omtrent 90 % av alle babyer opplevde det i noen uker. Årsaken var at det fremdeles var litt hormoner fra meg igjen hos henne, og at det var disse homonene for forårsakte urenhetene. Sondre syntes selfølgelig det var hysterisk morsomt, og fant ut at han skulle mobbe meg for at mine hormoner gav Adelen uren hud!   Nå er det også på tide å avgjøre konkurransen som har pågått her på bloggen! Dere kunne vinne deres eget ungdomskort som gir rabatter på mange ulike butikker her i Haugesund. Konkurransen var naturligvis veldig lokal, men til alle dere andre steder i landet; neste konkurranse blir for dere også! :) 

  Nå er jeg og Adelen hjemme alene frem til i kveld, ettersom Sondre er på jobb. I begynnelsen etter at vi hadde kommet hjem fra sykehuset synes jeg det var veldig skummelt å være alene med henne, ettersom jeg ikke følte meg helt trygg på meg selv ennå. Nå derimot synes jeg bare det er kjekt å tilbringe tid alene med henne! Jeg føler meg trygg på at jeg klarer å ta vare på henne alene og jeg klarer å slappe av og kose meg med henne! Ettersom været her i Haugesund er så dårlig har vi ikke noen spesielle planer for dagen, men vi skal kose oss uansett! :) 

  - Følger du oss på SnapChat? 
  - Hva er dine planer for dagen?  


  #mammablogg #mamma #foreldre #snapchat #konkurranse #helsestasjon #kosetid

  16

  Adelens første reise!

  • Publisert 27.02.2014 klokka 17:53
  • Kategori: Adelen

  Hei alle sammen! 

  I dag var det allerede tid for Adelens første reise! Turen gikk til Stavanger for å besøke moren min og resten av familien. Adelen elsker å kjøre bil, så vi synes ikke det var for tidlig å ta henne med på tur. Det er trossalt bare en time sammenlagt med kjøring fra Haugesund til Stavanger, i tillegg til 20 min ferje. 

  (Her venter vi på ferjen. Godt med litt avlastning fra bilstolen!)

  Både jeg og Sondre har mye slekt i Stavanger så det er mange som skal få treffe Adelen for første gang i helgen. Vi gleder oss veldig til å vise henne frem, og vi vet at det er mange som gleder seg veldig til å møte henne også! 

  Før vi reiste til Stavanger hadde vi også besøk av venninnene mine Lisa Maria og Janina. Det var utrolig koselig og de synes det var veldig kjekt å treffe Adelen. 

  - Når tok du med deg babyen din på reise første gang? 


  MINNER OM KONKURRANSEN SOM PÅGÅR PÅ BLOGGEN!
  - Vinn rabattkort på ulike butikker! KLIKK HER!

  93

  Adelen er kommet til verden! <3

  • Publisert 18.02.2014 klokka 21:17
  • Kategori: Adelen

  Hei!
  I dag kom verdens nydeligste Adelen til verden! Det var en hard fødsel, men absolutt verdt det når jeg fikk se henne! <3 Hun veide 4210 g og er 50 cm lang, med andre ord en stor og nydelig prinsesse! Både jeg og Sondre er ufattelig stolte!
  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits