• Camilla Larsen

  11

  Ny dekor til barnerommet!

  • Publisert 05.08.2014 klokka 20:24
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Som mange av dere vet har vi flyttet Adelen på eget rom nå. Jeg er utrolig glad for at vi gjorde det fordi hun sover mye bedre nå enn hun gjorde på rommet vårt. Da våknet hun når vi gikk å la oss, mens nå sover hun hele natten igjennom. Rommet til Adelen er langt fra ferdig innredet ettersom idéen om å flytte henne på eget rom kom så brått, men vi har flyttet sengen (naturligvis), babygymmen, og litt småpynt. Pianoet mitt står fremdeles der inne, men det skal flyttes en av de nærmeste dagene. Da skal også stellebordet og kommoden til Adelen inn på rommet hennes. Jeg kjenner det er herlig å ha et rom der alle babytingene er samlet, i stedet for at de er fordelt rundt om i hele leiligheten. 

  Uansett, det jeg ville vise dere i dette innlegget er en ny ting vi har fått til rommet til Adelen, nemlig en personlig fødselstavle! Fødselstavlen er fra Personlige Fødselstavler som du finner på facebook. De har mange ulike maler du kan velge mellom, både med og uten bilde. De lager også fødselstavler utenom malene de har, slik at du får den akkurat slik du vil ha den! Jeg hadde selv funnet en fødselstavle på nett som jeg likte, og ba om å få en som var lignende den. Fødselstavlen kom i posten etter kun et par dager, og den var helt nydelig! Vi har rammet den inn, men vi har ikke hatt tid til å henge den opp på veggen enda. 

  Var den ikke nydelig? Jeg valgte uten bilde enkelt og greit fordi jeg ikke synes det passet så godt inn i akkurat dette designet. Jeg ser likevel ikke bort fra at vi kommer til å kjøpe en til en gang i fremtiden med bilde på. Fødselstavler er også en genial dåps-/navnefestgave. Tavlene koster kun 100 kr uten personlig bilde og 120 kr med personlig bilde, så det er ikke en så altfor stor investering. Likevel er det nydelig dekor, og ikke minst en super måte å huske alle fødselsdetaljene når barna blir eldre. 

  - Hva synes du om fødselstavlen?

  /inneholder reklame/

  27

  Behind The Scene - The Kitchen!

  • Publisert 27.07.2014 klokka 13:10
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte i går hadde jeg og Sondre ryddedag i går, og litt i dag. Når man rydder finner man ofte andre kjekke ting å gjøre på, så det er ikke alltid ryddingen ble så veldig effektiv. Det ble også en god del ekstra styr da vi i går fant ut at det var på tide å flytte Adelen på eget rom. Jeg synes egentlig det er veldig greit å ha henne på vårt rom, men hun reagerer og våkner pga lyder fra oss og da fant vi ut at det var bedre med eget rom. Det viste seg i natt å bli en stor suksess med eget rom ettersom hun sov fra 20.30 til 08.30, altså 12 timer i strekk!! Rommet til Adelen er langt fra ferdig innredet ennå, men jeg satser på å få gjort litt mer i kveld når Sondre kommer hjem fra jobb. 

  Resten av leiligheten begynner likevel å se bra ut! Det handler ikke alltid bare om å rydde, men om å få system i ting. Selv om man har det ryddig er det ikke alltid system, det merker jeg spesielt godt på kjøkkenet. Jeg har derfor laget meg et skikkelig og oversiktlig system på kjøkkenet nå og er veldig fornøyd! Ettersom mange av dere har etterspurt bilder av leiligheten vår kommer nå der første innlegget med bilder fra leiligheten vår, mer spesifikt kjøkkenet vårt! :) 

  Kjøkkenet vårt er ikke det fineste kjøkkenet, men det er helt greit! Nå når vi bare leier leilighet har det rett og slett ikke så veldig mye å si, det viktigste er jo at man kan lage mat der. Som dere sikkert også ser elsker jeg ulike krukker, bokser og andre fine oppbevaringsgjenstander. Der ser jo så utrolig mye finere ut enn papp- og metallbokser som står på benken. Og for dem av dere som skulle lure på det; jo, vi har kjøleskap - det viser bare ikke på bildene.

  - Tilbringer du mye tid på kjøkkenet ditt?

  9

  Litt panikk og mye moro!

  • Publisert 10.07.2014 klokka 22:25
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte i går har denne dagen dessverre blitt tilbragt inne. Det å være ute med Adelen når det er over 30 grader var bare ikke aktuelt, så vi valgte heller å dra på en liten shoppingtur på et senter nede i sentrum. Det var heldigvis veldig greie temperaturer inne på senteret så det var ypperlig for Adelen. Vi shoppet som vanlig litt treningsklær, heldigvis veldig billig. Jeg var også en tur på Body Shop og fikk hjelp til å velge rett farge til både foundation, pudder og concealer. Det er ikke alltid like lett å finne de rette fargene til sin egen hud så da er det utrolig greit å få litt hjelp. Vi kjøpte litt diverse andre ting også som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg senere! 


  Dagens sovestilling!

  Vi kjøpte også med oss badebleier til Adelen slik at vi kunne bade i bassenget her på hotellet. Det største bassenget var litt for kaldt for henne, men boblebadet som var der hadde helt perfekt temperatur. Adelen så virkelig ut til å kose seg, så bading kommer uten tvil til å bli en aktivitet vi kommer til å fortsette med. Siden vi kom litt sent hjem fra byen ble også badingen litt sen. Adelen var derfor totalt utslitt da vi var ferdige. Heldigvis sovnet hun søtt i vognen sin da jeg og Sondre spiste middag her på hotellet. Jeg hadde en pastarett med biffstrimler, mens Sondre hadde en Beef Wellington. Begge rettene falt utrolig godt i smak og med rimelige priser var vi veldig fornøyde. 

  Jeg hadde forresten et øyeblikk av panikk tidligere i dag da jeg ikke fant platen min (en type regulering til tennene). Jeg lette over alt og var helt fra meg da jeg ikke fant den. Jeg var nemlig overbevist om at jeg hadde lagt den fra meg enten på ferjen til Sverige eller på kafeen vi var på i går. Med tanke på at en ny plate koster mange tusen var det ikke en veldig kjekk følelse jeg satt med da jeg ikke fant den. Heldigvis dukket den opp rett før vi gav opp letingen. Jeg aner ikke hvordan, men den hadde havnet i en pose med et par ting jeg kjøpte i går. 
  Til tross for en innedag i det fine været har vi kost oss veldig! Jeg ser ikke så svart på at vi måtte tilbringe dagen inne da det skal være fint vær i lang tid fremover hjemme også. Vi må trossalt gjøre det som er best for Adelen, og i dette tilfelle var det å være inne. Alt i alt har vi hatt en kjempefin liten ferie og skulle gjerne blitt litt lengre. Likevel går turen i morgen til Stavanger der vi skal være et par dager hos moren min. Selv om det er kjekt på ferie skal det også bli deilig å komme hjem. Det er vel det de sier; Borte bra, men hjemme best! 

  - Hva har du gjort på i dag? 

  2

  Mr & Mrs?

  • Publisert 06.07.2014 klokka 19:10
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Nå har jeg endelig fått tatt i bruk noen av de nye tingene jeg har fått/kjøpt til leiligheten! Det tar litt tid å finne ut hvor man vil ha de ulike tingene og hvilke gjenstander som passer best hvor. Jeg har allerede vist dere et par av tingene i dette innlegget, men noe er nytt også. For en stund tilbake fikk jeg nemlig en helt nydelig ramme i posten fra Toves Interiør, som også sponset de tidligere interiørkonkurransene jeg har hatt på bloggen. Toves Interiør har så ufattelig mye fint, så jeg er utrolig glad for at jeg har fått muligheten til å samarbeide med henne. Selv om det mest sannsynlig er en stund til det blir Mr & Mrs i dette huset så var det kjærlighet ved første blikk da jeg så rammen! 

  Jeg klarte ikke helt å bestemme meg hvordan jeg skulle plassere de ulike tingene på toppen av kommoden, men foreløpig blir det slik som på bildet over. I grunn synes jeg det var ganske søtt, spesilet med den lille hjerteskyggen på bildet over! Jeg anbefaler alle å ta en tur innom facebooksiden til Toves Interiør. Jeg kan love deg at du finner utrolig mye fint der, til en grei pris.

  - Hva synes du om rammen?
  - Har du/kommer du til å handle hos Toves Interiør?

  11

  Pakkeliste til baby - Sommerferie!

  • Publisert 06.07.2014 klokka 11:44
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  I morgen reiser vi endelig på vår lille sommerferie. I den anledning var det noen som ønsket at jeg skulle legge ut en pakkeliste til Adelen. Hva trenger man egentlig til babyen når man skal på feire? Nå skal vi heldigvis ikke til varmere strøk så det er ikke så mye "ekstra" vi trenger å tenke på, likevel er det en hel del som må pakkes med på ferien. Her er en liste over hva vi pakker med til Adelen når vi skal være bort en uke.

  Klær:

  • 10-12 bodyer. Høres kanskje veldig mye ut, men det er bedre å ha for mange enn for få. Før man vet ordet av det så har man hatt et par uhell med f.eks gulp, og da er det veldig greit å ha et par ekstra bodyer. Adelen bruker også kun body til å sove i ettersom hun blir altfor varm dersom vi kler på henne mer.
  • 5 bukser. Vi har ikke pakket med fullt så mange bukser da Adelen skjelden pleier å skitne ut buksene sine. Dersom vi plutselig skulle trenge flere så er butikkene heldigvis ikke langt unna. 
  • 2-3 kjoler. Både jeg og Sondre elsker å kle opp Adelen i fine klær. Vi har derfor valgt å ta med et par kjoler, men det er overhodet ikke nødvendig.
  • 3 strømpebukser. Strømpebukser er alltid greit å ha, både under buksen og sammen med en kjole. Vi har ikke så mange strømpebukser i Adelens nåværende størrelse så vi må nok gå til innkjøp av et par til når vi er på ferie.
  • Litt diverse klær. 1 heldress, 1 genser, noen par sokker, 2-3 luer. 

  Utstyr:

  • Bleier. Akkurat dette punktet sier seg vel litt selv. Siden bleier er mye dyrere i Sverige enn i Norge så kommer vi nok til å ta med oss en god del bleier. 
  • Våtservietter. Også veldig obligatorisk å ha med når man reiser noe sted med baby. 
  • Vogn. Det som er utrolig praktisk med å reise på ferie med sin egen bil er at det er veldig enkelt å ta med seg barnevogna. Vognen kommer nok til å bli godt brukt både i Sandefjord, Gøteborg og Stavanger. I mine øyne er vogn absolutt et must! 
  • Babynest. Vi tar selvfølgelig med oss babynestet når vi reiser på tur. Da kan Adelen ligge trygt og godt i sengen sin å sove uten noen risiko for at hun ruller ut av den. 

  • Flasker og scrubbers. Flasker til Adelen må naturligvis bli med på turen. Heldigvis trenger vi ikke å ta med så veldig mange da vi har de geniale scrubbersene som jeg har skrevet om tidligere. Det er små poser med rensepulver til flaskene. (LES MER HER)

  • Nutramigen. Nutramigen er morsmelkerstatningen som Adelen får. Den er melkefri og må kjøpes på apoteket. Jeg vet ikke om de har den i Sverige også så vi tar med oss en ekstra boks bare i tilfellet.
  • Smekker. Det kan ofte bli litt søl når Adelen får mat, derfor er smekkene veldig greie å ha. 
  • Vippestol. Vippestolen er ikke helt nødvendig å ta med, men siden vi har god plass i bilen tar vi den med likevel. Den er veldig grei til å gi Adelen mat i, i tillegg til at hun elsker å sitte i den. 

  • Bilstol. Enda et punkt som selvfølgelig sier seg selv når vi skal på biltur.
  • Dyne og teppe. Adelen sover alltid med egen dyne selv om hun sover med oss, derfor må den også bli med på tur. 
  • Babyolje og babysåpe. Olje og såpe er veldig greit å ha med seg til når vi skal bade Adelen. Adelen liker veldig godt når vi tar henne med oss i dusjen, så når vi er på hotellet blir nok det løsningen. Vi har egentlig en reisebadestamp, men vi tar nok ikke den med oss denne gangen. 

  Jeg håper ikke jeg har glemt noe nå, men det er godt mulig. Hukommelsen er ikke alltid helt på topp så pakkelistene våre må som regel gås gjennom opp til flere ganger for at vi skal være sikre på at vi har husket alt. Uansett, nå nærmer vi oss klare for sommerferien 2014 og gleder oss veldig! 

  - Har du noen tips til hva man bør huske til babyen når man skal på ferie?


  10

  Collecting Treasures

  • Publisert 20.06.2014 klokka 17:49
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte i forrige innlegg så var vi på shopping i går og kjøpte en hel del nye ting til leiligheten vår. Jeg har nemlig fått en plutselig interesse for interiør, og da må man som oftest ut med litt penger. Vi var kun på Nille og Kremmerhuset og handlet, men vi fikk med oss mer enn nok for denne gang! Vi fant ut at det var okei å kjøpe litt mye ettersom det var så masse tilbud, og jeg angrer ikke et sekund. Vi fant så mange fine ting, og skulle helst ha kjøpt en hel del til, men det handler jo om prioriteringer. Man kan jo ikke ha råd til absolutt alt her i verden! :) Her er i alle fall bilder av noen av skattene vi fant i går!  Som sagt, alt er fra Nille og Kremmerhuset og alt sammen hadde veldig greie priser. Jeg ble veldig fornøyd med sommerdekorasjonen min med kubbelys og blomster. Den var utrolig enkel, men samtidlig så søt og sommerslig! Det er slike farger som virkelig passer godt inn nå på sommerstid. Leiligheten vår er veldig preget av svart, hvitt og grått til vanlig så litt sommerfarger kommer nok til å gjøre susen! Jeg har ikke fått anledning til å plassere alle gjenstandene der jeg vil ha dem ennå, men jeg gleder meg til å finne egne plasser til hver og en av dem. 


  Som jeg også nevnte i forrige innlegg er jeg og Adelen hjemme alene i dag. Hun hadde en kjempelang hvil midt på dagen, så jeg fikk gjort en hel del ting her i leiligheten. Rot har en tendens til å okkupere leiligheten, og da må tiltak gjøres. Det er ikke noe særlig gøy, MEN det er alltid herlig etterpå. 

  Nå har jeg og Adelen tenkt oss ut på trilletur. Jeg pleier å tilpasse trilleturene når jeg vet at hun begynner å bli trøtt for da sovner hun som regel så snart jeg begynner å gå. En tur ut i det fine været er aldri feil for mamma heller! :) 

  - Hva synes du om tingene vi her kjøpt? 
  - Hva er planene dine for kvelden?  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits