• Camilla Larsen

  7

  Det fine med å være mamma på ferie!

  Heisann! 

  I dag har dagen kommet til at vi skal reise hjem til Norge igjen. Vi har hatt noen fantastisk dager her i Gdansk; opplevd, sett og shoppet veldig mye! Heldigvis er vi absolutt ikke triste for at vi må reise hjem i det hele tatt fordi vi skal jo hjem til Adelen! Vi har savnet henne helt grenseløst, så vi gleder oss kjempe mye til å hente henne hjem. Selv om det har vært utrolig hardt å være borte fra henne vet jeg at hun har hatt det veldig bra! Hun har sovet veldig godt om nettene og kost seg om dagene. Denne turen har også gjort veldig godt på forholdet til meg og Sondre, så vi ser frem til å dra hjem og være en ny og bedre familie. Foreldre som har det bra sammen er mye bedre foreldre enn de som er ulykkelige. Det er jeg fullt overbevist om.

  Tilbake til hva vi har gjort på her nede. Tatoveringene våre tok vi i nabobyen til Gdansk som heter Sopot. Etter at vi var ferdige med tatoveringene dro vi på en liten italiensk restaurant for å spise lunch. Deretter tok vi toget til det største kjøpesenteret i Gdansk, med over 200 butikker! Det var utrolig stort der, og det var ikke en eneste butikk som manglet! Det var alt fra normale, rimelige merker som H&M og Cubus til de mye dyrere merkene som Tommy Hilfiger og Lacoste. Vi shoppet (altfor) masse, og endte opp med amene fulle av handleposer! Vi fikk oss masse nye treningsklær, og Sondre kjøpte i tillegg litt vanlige klær. Jeg valgt å vente med det, ettersom jeg håper på å bli litt mindre i de kommende månedene. 

  Da vi kom tilbake til hotellet fikset vi oss litt før vi gikk ut for å spise. Vi fant en liten, koselig restaurant i en av hovedgatene i Gdansk. Vi skulle ha en liten feiring av 1,5 årsjubileumet vårt som var på søndag, derfor bestilte vi sjømattallerken for to. Den inneholdt reker, calamari (blekksprut), laks og blåsjell, og i tillegg ble den servert med salat og potetbåter. Til dessert hadde vi eplepai med is, krem og frukt. Det var virkelig et herremåltid som smakte helt himmelsk! Sondre kjøpte også en rose til meg fra en mann som kom innom restauranten. Romanse i hverdagen <3   Nå skal vi til å pakke, for vi må sjekke ut av hotellet innen 12.00. Vi har allerede bestilt taxi som skal være utenfor hotellet 12.30, som skal kjøre oss til flyplassen. Alt i alt har vi hatt en super tur, og vi reiser gjerne tilbake igjen. Da naturligvis sammen med Adelen :) 


  Jeg har forresten trukket ny vinner av Water Dancing høytalerne og vinneren av Hudbok giveawayen så husk å sjekk eposten din!

  24

  Bilder av tatoveringene våre!

  Heisann! 

  Som jeg lovde dere tidligere i dag, her kommer flere bilder av tatoveringene våre!  - Hva synes du om tatoveringene våre?
  - Har du tatovering?  
  3

  Vi har tatt tattovering!

  Heisann!

  Dette blir litt mobilblogging ettersom vi er på et kjøpesenter akkurat nå, men jeg tenkte jeg skulle fortelle dere at jeg og Sondre har tatt tattovering. Som jeg har fortalt dere før ville vi tattovere navnet til Adelen og det har vi nå gjort!

  Vi ble begge kjempefornøyde, men går for øyeblikket med plast på tattoveringene våre. Derfor tenkte jeg å vise dere bilder i kveld! Her er en liten sneakpeak! :-)

  Camilla

  0

  Der det hele startet!

  Heisann! 

  I dag har vi besøkt et veldig spesielt sted. Før vi bestilte turen vår til Gdansk, visste jeg ikke engang om dette stedet. Vi var nemlig på et sted som heter Westerplatte, som er der andre verdenskrig startet! Det går ikke an å beskrive den følelsen av å være der historiens største massemord startet. Stedet er markert med et stort minnemonument i stein, noe som var veldig rørende å se. Jeg er veldig interessert i ting som omhandler andre verdenskrig, så det var virkelig spennende å dra dit. 

  For å gjøre det litt ekstra kjekt tok vi faktisk båt opp gjennom elven for å komme til Westerplatte. Vi gikk ikke av båten der ute, for da måtte vi ha ventet en time på neste båt, men båten kjørte rett forbi minnemonumentet. På båten hadde de også en liten bar, med utvalg til store og små. Til sammen tok turen cirka 1,5 time, og det var virkelig en fin tur! 


  Båten vi tok til Westerplatte. Minnet meg veldig om Kaptein Sabeltanns "Sorte dame"!


  Minnemonumentet ved Westerplatte. 

  Etter at vi hadde besøkt Westerplatte, dro vi til Mariakirken. Det en er en gigantisk kirke midt i gamlebyen i Gdansk. Det spesielle med denne kirken er at hele 25000 mennesker søkte tilflukt der under 2. verdenskrig. Som tidligere nevnt er jeg veldig interessert i 2. verdenskrig, så dette var et sted vi måtte besøke. Det var også veldig følelsesladd å være der. I tillegg til å ha stor historisk betydning var det en utrolig vakker kirke. Vi var litt usikre på om det var lov å ta bilder der inne, men vi knipset nå et par for det! 

  Etter besøket der dro vi på senteret her ved hotellet og shoppet litt. Vi kjøpt oss et par nye ting som jeg tenkte å vise dere i et innlegg i morgen. Nå skal vi ut å spise en sen middag, så vi håper at vi finner en god restaurant. Før vi går må jeg bare slenge med en liten komisk hendelse fra dagen vår; Sondre skulle bestille seg is og sa til kassadamen: "I want ice cream, two balls". Haha, jeg måtte rett og slett le. Da jeg gjorde han oppmerksom på at det heter scoups, og ikke balls var det en passelig flau Sondre som gikk ut av butikken!   

  3

  Trening, også når man er på ferie!

  Heisann dere! 

  Jeg merker godt at mammarollen ble med meg på ferie ettersom da jeg våknet i dag tidlig viste klokken 07.30. Jeg våkner ALDRI av meg selv før 10.00, men blir som regel vekket av Adelen før den tid. Nå ligger jeg i sengen med dataen på fanget, mens Sondre ligger å sover på siden av meg. Vi hadde satt alarm på kl 09.00, så jeg tenkte at jeg kunne bruke tiden før den ringte til å blogge litt. Jeg vil jo bruke mest mulig tid på å se og oppleve ting her nede, så derfor er det viktig å skvise inn bloggingen der det er tid for det! Det er også årsaken til det sene innlegget i går kveld. 

  Selv om vi er på ferie, har vi ikke ferie fra treningen. Vi valgte hotell med omhu, så det er heldigvis treningsrom her! Planen i dag starter i alle fall med at vi skal spise frokost, deretter innta gymmen en god stund. Jeg vet jeg kanskje er ekstrem nå, men jeg har fremdeles dårlig samvittighet for alle kaloriene som ble inntatt på restauranten i går kveld. Jeg satser derfor på å så brent dem bort på dagens treningsøkt. 


  For en gangs skyld fant jeg en stol der rumpa mi faktisk ikke føltes så stor, haha!

  Omtrent 100 meter fra hoteller vårt ligger et av de største shoppingsenterne som finner i Gdansk, med over 100 butikker! Det som er så fint er at det har åpent på søndager også. Vi har litt sightseeing vi skal få unnagjort i tillegg i dag, men det er greit å ha muligheten til å shoppe litt for det om. Hotellet vårt ligger i det som heter Gamlebyen. Ironisk nok er det faktisk ikke Gamlebyen som er eldst, men Hovedbyen. Uansett er hele byen spekket full med nydelige, gamle murbygninger! Det føles plutselig som om man har blitt tatt langt tilbake i tid når man vandrer nedover gatene. Det eneste som avslører moderniteten er butikkene og bilene. 


  7

  Når man forlater barnet sitt..

  Hei! 

  Det er nå en god del timer siden vi leverte Adelen hos Frida, og jeg merket det allerede da jeg gikk ut døra at dette kom til å bli vanskelig. De siste dagene har jeg bare tenkt på at det skal bli utrolig kjekt å reise, og helt glemt ut at vi faktisk skal reise fra Adelen i hele tre døgn.. Heldigvis bryr ikke hun seg om å være borte fra oss noen døgn ettersom hun er så liten. Det hadde nok vært mye verre om hun hadde vært eldre og ikke ville at vi skulle reise.

  Likevel kjente jeg at det sved i mammahjertet da jeg gikk ut døra hos Frida. Lille jenta mi skal være borte fra meg så lenge. Allerede nå savner jeg henne grenseløst og skulle ønske hun lå her i armene mine. På den andre siden derimot skal det nok også bli kjekt å bare tilbringe litt tid sammen med Sondre. Med problemene som har vært den siste tiden trenger vi virkelig litt tid til å pleie forholdet vårt også. Vi kom frem til hotellet rundt kl 19.00, og det var virkelig nydelig her! Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter å ha vært ute å spist en bedre middag. 


  Hotellet vårt som har hele 17 etasjer! Vi bor i 10ende etasje og har kjempegod utsikt over byen! 


  Hotellrommet vårt! Vi var veldig fornøyde da vi gikk inn dørene her! :D 

  Som sagt har vi vært ute på restaurant og spist middag. Prisene her er helt latterlige i forhold til hjemme i Norge. Jeg hadde en biffmiddag (ca 500(!!!) gram kjøtt) og Sondre spiste Mousakka. I tillegg hadde begge to dessert. Jeg hadde eplepai med is, mens Sondre hadde en Baileysdessert. I tillegg hadde Sondre en øl. Hjemme i Norge ville man nok måtte betale nærmere 1000 kr for et slikt herremåltid, mens vi betalte kun 250 kr! Gå på restaurant å spise med god samvittighet er ikke noe vi gjør så veldig ofte! 


  Den herlige eplepaien min som ble servert med is og krem! 


  Vi tok også en hel del bilder i gatene både på vei frem og tilbake fra restauranten. Det var utrolig mange koselige steder som var perfekte til å ta bilder på! Uheldigvis var det blitt såpass mørkt da vi gikk at mange av bildene ble dårlige. Her er noen av dem! 

  - Har du noen gang vært lenge borte fra barnet ditt?
  - Har du vært i Polen?   

  6

  Ready for takeoff!

  Heisann dere! 

  Dette blir nok mitt siste innlegg før vi har kommet oss til Gdansk. Flyet går ikke før i 17-tiden, men vi har flere ting som skal gjøres før den tid. For øyeblikket er Sondre og Adelen på treningssenteret. Jeg takket nei til å bli med i dag ettersom bekkenet mitt gjør så vondt etter gårsdagens trening. Det siste jeg vil er å gjøre meg selv handikappet rett før vi skal ut å reise. Senere skal vi kjøre Adelen inn til Sandeid, og det tar jo til sammen to timer. Vi er heldigvis mer eller mindre ferdige å pakke til oss selv, så skal jeg pakke til Adelen nå etterpå. Det skal bli så utrolig rart å være borte fra henne i tre netter! 

  I går kveld før vi la oss, satt jeg og Sondre på PCen og googlet litt for å finne ut hva vi ville gjøre på der nede. Vi har nå laget oss en liten plan på hva vi skal gjøre de ulike dagene. Det kommer jeg til å skrive mer på om på bloggen i dagene som kommer. Jeg kan likevel love dere at det er veldig spennende ting vi skal, så jeg gleder meg! Det er en del ting vi har tenkt å handle der nede også, så jeg er spent på hvor mye penger som blir brukt under turen. Jeg bekymrer meg selvfølgelig også veldig for vekta. Ferie = mye god mat = vektøkning. Heldigvis er det treningsrom på hotellet, så jeg kan brenne litt kalorier! :) Heldigvis har jeg god motivasjon på mobilen!:   I skrivende øyeblikk sitter jeg med ansiktsmaske på meg i håp om å få litt finere hud. Det gikk nylig opp for meg at jeg hadde mange ansiktsmasker liggende, så hvorfor ikke ta en? Jeg får alltid en skikkelig herlig følelse etter en ansiktsmaske, man føler seg liksom så frisk og fin! 

  Jeg skal prøve å komme med en oppdatering til dere i kveld når vi har kommet frem til hotellet. Jeg er utrolig spent på å se hotellrommet vårt, og gleder meg til å vise det til dere! 

  - Skal du ut å reise noen plass snart?
  - Liker du å ta ansiktsmaske?   

  14

  Hotellet vi skal bo på i Gdansk!

  Heisann! 

  Nå er det jo bare to dager til jeg og Sondre reiser på kjærestetur til Gdansk. Ettersom vi bare skal være tre netter valgte vi å bo på et av de dyrere hotellene vi fant. Med tanke på at det er til Polen vi skal, er det ikke noe særlig dyrt uansett da. Hotellet heter "Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto" og er et 4-stjerners hotell. Vi har også bestilt med frokost inkludert, ettersom jeg ELSKER hotellfrokost. Jeg er såpass sjelden på hotell at det er alltid skikkelig stas med hotellfrokost. Det er også treningsrom på hotellet, noe som passer fint ettersom jeg regner med at det blir en del restaurantbesøk.  Her er noen bilder fra hotellet:  Jeg skal selvfølgelig ta mine egne bilder av hotellet når vi er der nede, i tillegg til masse flere bilder. Jeg har virkelig begynt å vurdere å kjøpe meg en ny mobil med bedre kamera på ettersom det er så lett å ha med seg mobilen, i motsetning til den store speilrefleksen. Mobilen jeg har nå er en "billigtelefon" så kameraet kunne ikke vært mer elendig. Er det noen av dere som har noen gode kameramobiler å anbefale? 

  Det er forresten gratis internett på hotellet så jeg kan få oppdatert bloggen også. Når på døgnet innleggene kommer vet jeg ikke, ettersom vi mest sannsynlig kommer til å være opptatt med noe mesteparten av dagene. Jeg og Sondre skal denne turen vurdere om Gdansk kan være en potensiell sommerferieby, som vi kan reise til med Adelen. Rett utenfor byen er det lange sandstrender, og om sommeren er temperaturene herlige! Det hadde vært veldig greit om vi liker byen, fordi det går så billige fly dit til, i tillegg til at prisene der nede er latterlig lave! 

  - Har du noen gang vurdert å reise til Gdansk?
  - Visste du at Gdansk nesten er som Syden?   

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits