• Camilla Larsen

  3

  Konkurranse fra Toves Interiør!

  Heisann dere! 

  De siste dagene har jeg ikke vært noe særlig i form. Jeg har hatt urolig vondt i hodet og i dag har jeg også hatt feber. Jeg har ikke vært hjemme fra skolen, men så snart jeg har kommet hjem fra skolen har enten sofaen eller sengen blitt inntatt. Uheldigvis har det gått litt ut over skolearbeidet og jeg har ikke fått gjort alt jeg skulle ha gjort denne uken. Jeg satser derfor på at formen kommer seg så snart så mulig slik at jeg klarer å holde følge på skolen.

  Uansett, i dag vil jeg tipse dere om en konkurranse hos Toves Interiør! Jeg har tidligere hatt konkurranser her på bloggen med flotte produkter fra Toves Interiør, mens denne gangen tipser jeg dere bare om en pågående konkurranse. Konkurransen pågår på facebook og du kan delta HER. Premien er et kjempesøtt nøkkelknippe med valgfri tekst!  Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg tar kvelden. Det sies i alle fall at mye søvn hjelper når man er syk, så det er det jeg satser på. 

  - Hva har du gjort på i dag? 
  - Har du deltatt i konkurransen?

  29

  KONKURRANSE - Vinn elastiske bokbind!

  DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

  Heisann dere! 

  Som jeg fortalte dere i går er det allerede tid for ny konkurranse på bloggen! Jeg elsker konkurranser og synes det er kjempegøy å få lov til å dele ut saker og ting til dere kjære lesere! Denne gangen er det en heldig person som vinner hele fem elastiske bokbind fra Booksox.no, også kalt boksokker! For å se innlegget mitt om boksokkene kan du trykke HER! Enkelt fortalt er boksokkene bokbind som er laget i stoff som man trer på bøkene. De kan vaskes og brukes om og om igjen! 

  Slik deltar du: 

  • Legg igjen en kommentar på dette innlegget. (NB! Husk kontaktinfo!)
  • Lik facebooksiden til Booksox ---> HER  - Er du med i konkurransen? 

  Vinnerne av fødselstavlene vil bli annonsert på facebooksiden til bloggen i kveld, følg med! 

  /sponset premie/

  30

  KONKURRANSE - Vinn fødselstavle!

  Heisann dere! 

  Tidligere denne uken skrev jeg om den nye fødselstavlen som Adelen har fått seg til rommet sitt. Den er utrolig nydelig og kommer fra Personlige Fødselstavler som du finner på facebook. Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut en fødselstavle til to av dere lesere, denne konkurransen har altså to vinnere! Du kan velge helt selv hvordan fødselstavlen skal se ut; du kan bruke en av malene som Personlige Fødselstavler har laget, eller så kan du komme med egne ønsker om hvordan den skal de ut. 

  Det eneste du trenger å gjøre for å delta er: 

  • Lik facebooksiden til Personlige Fødselstavler --> HER
  • Legg igjen en kommentar på dette innlegget. (NB! Husk kontaktinfo) 


  Her er en oversikt over alle malene til Personlige Fødselstavler, samt Adelens fødselstavle!

  DEL GJERNE KONKURRANSEN VIDERE!  

  - Er du med i konkurransen? 

  67

  GIVEAWAY - Vinn personlig almanakk!

  DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

  Heisann dere! 

  Vinnerne av den forrige konkurransen på bloggen er trukket og de har blitt kontaktet på mail. Jeg setter derfor i gang en ny konkurranse her på bloggen allerede nå! Denne gangen kan du vinne en personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no. En almanakk er perfekt å ha enten du går på skole eller jobber. Det er ofte mye som skal huskes i hverdagen og da er det greit å ha et sted å skrive alt ned. Det som er ekstra kult med en personlig almanakk er at man selv bestemmer hvordan den skal se ut! Du designer forsiden helt selv og velger hvordan du vil at den skal se ut inni. Du velger også helt selv hvilken måned den skal starte i!

  Det eneste du trenger å gjøre for å delta er:

  • Legg igjen en kommentar i feltet under om hvorfor du burde vinne en personlig almanakk! (NB! Husk kontaktinfo!)  Personlig almanakk er også å finne på Facebook (HER),  Instagram (@personligalmanakk) og Snapchat (persalmanakk). Dersom du følger dem på Snapchat får du unike tilbud som kun Snapchatfølgerne får. Dersom du har din egen personlig almanakk oppfordrer de også til å bruke #personligalmanakk når du legger ut bilder av den! :) 

  - Hvorfor burde du vinne en personlig almanakk? 


  26

  KONKURRANSE - Vinn navnelapper fra Smartlapper!

  Heisann dere! 

  I forrige uke var jeg så heldig å motta navnelapper fra Smartlapper.no i posten! Smartlapper produserer navnelapper i form av klisterlapper, strykelapper og skolapper, altså perfekte til barna! Det nærmer seg både barnehage- og skolestart og da kan det være greit å ha navnelapper på plass. Adelen skal ikke begynne i barnehagen ennå, men det er greit å ha tingene hennes merket f.eks på barnepassen på treningssenteret. Der er det mange andre barn også, og da er det lett for at ting forsvinner litt i mengden!   Når du bestiller navnelapper fra Smartlapper.no finnes det ulike pakker man kan velge mellom, som inneholder ulik mengde navnelapper. De pakkene vi har fått i posten kalles familiepakken og består av: 126 klistrelapper, 126 strykelapper og 12 skolapper. Man kan selv velge hva som skal stå på lappene; navn, telefonnummer, epost osv. Vi valgte å ha navn og telefonnummer, i tillegg til et lite søtt motiv! 


  Jeg gidder ikke å sensurere telefonnummeret mitt da det enkelt kan finnes på nettet uansett. 

  Navnelapper er faktisk også en genial måte å gi beskjed om at barnet ditt har en allergi. Dersom barnet f.eks er allergisk mot nøtter kan du skrive det på navnelappene slik at også andre som er rundt barnet ditt blir klar over det. Nå får du 10 % avslag på alle kjøp av navnelapper på Smartlapper.no ved bruk av rabattkoden Camilla når du betaler. Bli klar til skole- og barnehagestart du også! 


  Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut hele tre familiepakker til dere lesere, altså denne konkurransen har tre vinnere! Vinnersjansene er tre ganger så store som vanlig, så kanskje det blir deg som blir den heldige vinneren denne gangen? Det er veldig enkelt å delta i konkurransen, det eneste du trenger å gjøre er; 

  • Lik Smartlapper på facebook ---> HER
  • Lik facebooksiden til bloggen ---> HER
  • Kommenter under dette innlegget at du er med. (NB: Husk kontaktinfo!)  - Er du med i konkurransen?


  74

  KONKURRANSE - Vinn Babynest!

  DENNE KONKURRANSEN ER AVGJORT!

  Heisann dere!

  Som jeg lovde dere i forrige uke er det nå tid for konkurranse igjen her på bloggen! Nå kan du nemlig vinne ditt eget babynest til en verdi av 650 kr. Denne konkurransen er i samarbeid med Lille Verden og du kan lese mer om babynestene til Lille Verden HER. Du kan velge mellom utallige fine babynest med enten jentefarger, guttefarger eller nøytrale farger. I tillegg til babynest lager Lille Verden ammeputer, vognpynt og navnevimpler.Dersom du ikke har små barn selv, tenk så perfekt gave det er!

  Det er kjempeenkelt å delta i konkurransen, det eneste du trenger å gjøre er: 

  • Lik facebooksiden til Lille Verden ---> HER
  • Del dette innlegget på facebook (Trykk på "del"-knappen under)
  • Kommenter under at du er med! (NB! Husk kontaktinfo!)


  (Her er et lite utvalg av babynestene til Lille Verden! Vi har det opperst til venstre!) 

  Lille Verden hadde også satt pris på om du svarte på disse spørsmålene, men det er ikke nødvendig for å delta i konkurransen! 

  • Hvordan liker du utvalget av babyreder til Lille Verden?
  • Hva slags farge og mønster liker du best til ditt babyrede?
  • Hvilke farger/mønster syns du Lille Verden skulle tilbudt i tillegg?
  • Vil du besøke www.lilleverden.no når nettbutikken åpner i september?

  Følg gjerne Lille Verden på Instagram for å få de nyeste oppdateringene! @lille_verden

  - Er du med?


  53

  KONKURRANSE - Vinn nydelig veggklokke!

  DENNE KONKURRANSEN ER AVGJORT!!

  Heisann dere! 

  Konkurransen jeg hadde i forrige uke med klokken fra Toves Interiør viste seg å bli så populær at vi derfor svinger i gang en konkurranse til! Også denne gangen kan du vinne en klokke, men med et helt annerledes utseende. Det er jeg som har plukket ut premiene til disse konkurransene, og som jeg nevnte sist er jeg utrolig misunnelig på dem som vinner disse nydelighetene! Kriteriene for konkurransen er de samme som sist gang! Klokken har en verdi på 329 kr. 

  Dette trenger du å gjøre for å delta! :

  • Lik facebooksiden til Toves Interiør ---> HER
  • Kommentere på dette innlegget at du er med! (NB!: Husk kontaktinfo)

  Jeg bare elsker denne nydelige klokken! Jeg er sikker på at den kommer til å få en fin plass på veggen til en av dere lesere. 

  - Er du med? 


   

  Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits