• Camilla Larsen

  6

  Ned i vekt? - Jeg tar utfordringen!

  • Publisert 31.05.2014 klokka 20:00
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Som mange av dere vet har jeg den siste tiden prøvd meg på å lage ulike søtsaker, bare sunnere versjoner. Jeg tenkte nå at jeg skulle involvere dere lesere i denne testingen min. Jeg vil gjerne høre hva deres favorittsøtsaker er, så skal jeg prøve å lage en sunnere versjon av dem! Oppskriftene blir selvfølgelig lagt ut her på bloggen. Det er en super mulighet for deg som vil ned i vekt, men som er altfor glad i søtsaker (slik som jeg), eller deg bare ønsker å ha en sunn livsstil. Tips meg gjerne om middagsretter jeg kan lage sunnere versjoner av også! :) 

  Dette blir faktisk en veldig stor utfordring til meg også ettersom jeg egentlig er nokså dårlig på å lage mat. Målet er likevel å bli god, så da må jeg jo øve! Og hvem vet, kanskje jeg har litt nybegynnerflaks. Jeg er i alle fall veldig giret på å bli flinkere og lage god og sunn mat.

  - Hva vil du jeg skal lage sunnere versjoner av? Takk for tips! :)    

  13

  Spare penger eller dra på sommerferie?

  • Publisert 31.05.2014 klokka 12:38
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  Det store dilemmaet hos oss for tiden er om vi skal dra på sommerferie eller om vi skal spare pengene. Jeg synes slike avgjørelser er utrolig vanskelige å ta ettersom jeg vil begge deler veldig sterkt! Selvfølgelig er det utrolig gøy å dra på sommerferie å kose seg sammen med familien, men det er også kjekt å se at beløpet på sparekontoen øker og at vi kommer et skritt nærmere å ha råd til å kjøpe leilighet. I tillegg så var jo jeg og Sondre nettopp på en liten ferie som kostet en del penger. 

  For å være helt ærlig så tror jeg nok valget faller på å spare pengene. Adelen har ikke noe utbytte av en ferie i år uansett, så da ville de bare vært for min og Sondres del. Jeg synes derfor at vi heller kan dra på ferie til neste år når Adelen i alle fall har lært seg å gå. Når hun forstår litt mer blir det kjekkere for alle å dra på ferie. Jeg skal likevel ikke si at det ikke frister å reise bort i sommer å virkelig kose seg, men spørsmålet er om det er verdt det eller ikke. Per nå, så tror jeg vi kommer til å ha mer igjen for å spare pengene og heller dra på sommerferie på et senere tidspunkt. Det er tross alt viktigere at vi får kjøpt oss sted å bo om ikke altfor mange år, i stedet for å leie! :) 

  Sommerferie i Pisa for et par år siden

  - Skal du på sommerferie i år? I såfall hvor?   

  25

  Du vet du er ung mor når dette skjer!

  Heisann! 

  I dag hadde vi en nokså morsom hendelse da vi var på butikken. Mamma traff nemlig på en gammel kollega som hun ikke hadde snakket med på veldig lenge. Da hun så Adelen utbrøt hun; "Har du fått ny baby??". Jeg sto på siden av mamma, og måtte konsentrere meg får å la være å le. Nå skal de sies at mamma ikke ser så veldig gammel ut, så jeg forstår hvorfor hun trodde Adelen tilhørte mamma. Mamma svarte at Adelen var barnebarnet hennes og den gamle kollegaen så smått forvirret ut. Videre forklarte mamma at jeg var datteren hennes og Adelen barnebarnet. Etter den lille misforståelsen gratulerte hun både meg og mamma, og de pratet litt om Adelen. 

  Jeg synes egentlig det er nokså morsomt når slikt skjer. Noen ville kanskje blitt lei seg eller fornærmet, men hallo, hva kan du forvente når du er 17 år og mamma? Jeg synes egentlig at det er helt naturlig at folk tror at Adelen er lillesøsteren min, jeg har jo tross alt en annen lillesøster som snart er et år. Likevel gleder jeg meg til den tiden der det ikke kommer til å være noen tvil om hver Adelen tilhører. Jeg er jo tross alt utrolig stolt over å være mammaen til den lille solstrålen min! :) 


  Tre generasjoner; Mamma, Adelen og meg

  - Hvordan ville du reagert om dette hadde skjedd deg?
  - Har noe lignende skjedd deg før? 


  10

  Datteren min bor ikke med meg..

  Heisann dere! 

  Sikker mange som lurer litt på overskriften. Det ar seg nemlig slik at i folkeregisteret så står det at Adelen bor hos moren min, og ikke hos meg og Sondre. Hun bor selvsagt med oss i Haugesund, men folkeregisteret sier noe annet. Årsaken til det er at helt frem til fødselen hadde jeg adressen min registrert hos moren min i folkeregisteret, men kort tid før Adelen kom til verden sendte jeg inn adresseendring til Haugesund. Det som da har skjedd er at adresseendringen ikke har blitt registrert før Adelen ble født, og hun fikk dermed automatisk også adresse hos moren min. Nyfødte får nemlig automatisk samme adresse som moren sin. 

  Jeg har ikke kommet så langt ennå at jeg har fått endret adressen hennes, men jeg skal gjøre det denne helgen. Ettersom jeg er under 18 år, må jeg sende inn adresseendring skriftlig og ikke digitalt, i tillegg må moren min signere. Det er også en av grunnene til at jeg ikke har fått gjort det ennå. De gangene jeg har vært hos moren min har det bare blitt helt glemt! Jeg fant også ut at dette var årsaken til at jeg ikke hadde fått barnetrygd ennå. Jeg må derfor sende inn skriftlig søknad om det også når adresseendringen har blitt godkjent. Huff, jeg hater virkelig skjemaer og søknader!

  Nå er jeg og Adelen alene hjemme hos moren min ettersom hun er på jobb. En overtrøtt Adelen sovnet endelig på sofaen nå nettopp, så jeg håper hun får sovet litt slik at hun er uthvilt senere i dag. Når hun blir overtrøtt og ikke får sove blir hun skikkelig grinete og slitsom, men så snart hun får sovet litt blir hun glad og blid igjen! 

  Gulljenta mi har også begynt å bruke dongeribuksen sin nå! Den er egentlig en størrelse for stor, men ettersom dongeribukser ofte blir litt stramme tenkte jeg at det var like greit å begynne å bruke den nå. Jeg synes det ser så utrolig søtt ut, hun ser liksom med en gang litt eldre ut. Hun begynner virkelig å stråle frem som en liten jente nå, og ikke bare en baby <3 

  - Hva synes du om dongeribukse på babyer? 

   
  6

  Ute på havet!

  • Publisert 29.05.2014 klokka 20:21
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  Nå har jeg og Adelen akkurat kommet oss til Stavanger til moren min. Her skal vi være hele helgen, ettersom Sondre skal jobbe omtrent hele tiden. Sondre kjørte oss til ferjekaien på Arsvågen, så tok vi ferjen over til Mortavika der mamma stod å ventet på oss. Adelen var veldig nysgjerrig da vi var på ferja så hun fikk sitte på fanget mitt og titte utover havet. Hun så utrolig fascinert ut, og det var tydelig at hun likte å være på ferjen. Jeg knipset også et par raske mobilbilder av oss! 

  Mormoren til Adelen er kjempeglad for å ha Adelen på besøk, og det føles allerede som om jeg ikke har en baby lenger, haha! Når vi kommer på besøk her er det som regel hun som har ansvar for Adelen; ikke fordi vi spør henne, men fordi hun insisterer! Det er uansett veldig koselig å være på besøk her og jeg ser fram til en kjekk helg! :) 

  I dag ble forresten oppskriften min på tacopai med grov bunn lagt ut på www.fitnessbloggen.no! Klikk på bildet for å se!  - Har du prøvd oppskriften på tacopaien?


  6

  Forevige Adelens første måneder!

  • Publisert 29.05.2014 klokka 13:10
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Både før og etter at Adelen ble født har vi (jeg) vært flinke å ta bilder av oss og Adelen. Jeg synes det er utrolig viktig å forevige denne tiden nå når hun er liten slik at vi aldri glemmer den. Jeg tror også det kommer til å bli kjekt for henne selv å kunne se tilbake på barndommen sin når hun blir eldre. Lillebroren min har i alle fall elsket å sitte å se i fotoalbum, så derfor vil jeg gi Adelen sjansen til det også. 

  I tillegg til å lage fotoalbum holder vi nå på å lage en egen fotobok på www.elitefoto.no med bilder av Adelen og forskjellige fra familien. Den fotoboken vi holder på å lage heter egentlig "Mitt første år", men den trenger ikke nødvendigvis brukes til bare det første året. Grunnen til at den heter "Mitt første år" er at når du skal lage fotoboken er det allerede laget forslag til hvordan du kan ha den. Du trenger selvfølgelig ikke å følge disse forslagene, men det er utrolig greit å slippe å tenke på alt selv!   Slike forslag som du ser på bildene over er det til hele boken! Ettersom vi bare bruker den til de første månedene til Adelen må vi ta bort noen forslag, slik som "Min første bursdag" og "Min første jul", men det tenker vi at vi kan lage i et annet album eller fotobok. Jeg har alltid synes at det er skikkelig mye stress å lage fotobok på nett, men dette var virkelig et genialt opplegg! For småbarnsforeldre som kanskje ikke har så god tid til å sette seg ned å designe en fotobok passer det helt ypperlig. Vi har valgt ut en del bilder som vi skal bruke i fotoboken vår, og foreløpig ser framsiden og baksiden slik ut! 

  Jeg gleder meg til å fortsette å lage fotoboken, og ikke minst få den hjem i posten! Jeg elsker å ha slike bøker som man kan sitte å se i. Når jeg ser på bildene som ble tatt rett etter at Adelen ble født ser det ut som en helt anen liten jente! Hun har forandret seg så utrolig mye allerede, og jeg elsker å følge utviklingen hennes. 

  Klikk her for å lage din egen fotobok!

  - Har du laget fotobøker til barnet/barna dine? 
  - Har du prøvd fotoboken "Mitt første år"?

  //Inneholder reklame
   
  8

  Riene tar aldri slutt!

  • Publisert 28.05.2014 klokka 19:20
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag har jeg hatt et skikkelig flashback til dagene før Adelen kom til verden. Jeg gikk hjemme med såkallede masrier i to døgn før fødselen var ordentlig i gang og jeg fikk komme inn på sykehuset. Slike rier er veldig smertefulle, og kan minne om ekstreme menssmerter. I dag har jeg gått med slike smerter hele dagen. Det er helt grusomt vondt, og veldig vanskelig å konsentrere seg. Heldigvis har jeg fri fra skolen resten av denne uken, så jeg har ikke så veldig stort behov for konsentrasjonen min.

  Selv om slike magesmerter er utrolig vonde, er det nokså kjekt å få litt minner fra fødselen også. Selv om det var utrolig vondt var fødselen en fantastisk opplevelse som jeg er glad jeg har fått oppleve. Jeg er også veldig glad for at jeg hadde en god opplevelse som ikke har gitt meg frykt for flere fødsler i fremtiden. Det er også rart å tenke på at det allerede er 3,5 måned siden Adelen ble født. Hun utvikler seg så fort og begynner allerede å bli en liten jente, ikke bare en baby. 

  I dag har jeg faktisk laget sunn dessertpai. Vi har ikke smakt på den ennå, men jeg er veldig spent på hvordan den ble. Jeg prøvde meg faktisk på den samme paien forrige uke, men da ble den veldig mislykket. Men, jeg gir meg ikke før den blir perfekt! :) Dersom du ønsker oppskriften, lik dette innlegget! 

  - Har du opplevd slike smerter etter fødsel?
  - Har du noen gang prøvd å lage dessertpai?  


  6

  Sondre, Sondre, den har jeg lyst på!

  • Publisert 28.05.2014 klokka 14:09
  • Kategori: Hverdag

  Hei hei! 

  Jeg har den siste tiden funnet et par ting som jeg virkelig ønsker meg, men som uheldigvis er litt dyre. Ofte når jeg finner noe jeg ønsker meg pleier jeg å smiske med Sondre om å få det, og snill som han er sier han nesten alltid at jeg kan få det. Likevel ender det som regel opp med at jeg sier at jeg ikke vil ha det likevel, fordi jeg vet at det å ha en god økonomi i hverdagen er mye viktigere enn at jeg skal få ting som jeg ønsker meg. Det er likevel lov til å drømme, og så har man jo bursdag og jul en gang i året også! :) Her er noen av de tingene jeg ønsker meg nå for tiden. 


  ADIDAS Supernova Glide Boost: Jeg prøvde disse skoene da vi var i Gdansk og forelsket meg umiddelbart. De var så utrolig deilige å ha på. Mange har anbefalt meg treningssko fra Nike, men i forhold til disse skoene synes jeg Nike sine var skikkelig dårlige! De er uheldigvis litt dyre, så med mindre jeg plutselig vinner i lotto eller noe slikt så må jeg nok vente til bursdagen min og ønske meg dem da! :)


  Pulsklokke fra POLAR: Jeg har lenge tenkt på å skaffe meg en pulsklokke, men jeg er fremdeles ikke helt sikker på hvor mye jeg kommer til å trene. Jeg vil ikke kjøpe en veldig dyr pulsklokke dersom jeg nesten ikke kommer til å få bruk for den, og motsatt. Likevel er det gøy å sikle litt etter dem, og glede seg til den dagen jeg faktisk får en! 


  Belgisk vaffeljern: Jeg elsker belgiske vafler, så et belgisk vaffeljern hadde uten tvil ikke vært feil å ha i hus. Jeg er redd det kanskje hadde blitt litt for mye vaffelspising da, men jeg skulle nok klart å finne en litt sunnere oppskrift! Dette er i alle fall en ting jeg kunne tenkt meg å ha i hus etter hvert. 

  Disse tingene er i hovedsak det jeg ønsker meg for øyeblikket. Selvfølgelig skulle jeg gjerne hatt et hus, større bil og en gigantisk diamant på fingeren, men heldigvis vet jeg hva som er realistisk og ikke. Likevel, som tidligere nevnt; Det er lov å drømme! :) 

  - Hva ønsker du deg?


  7

  Venter, venter og atter venter..

  • Publisert 27.05.2014 klokka 20:28
  • Kategori: Hverdag

  Heisann!

  I forrige uke bestilte jeg meg en pakke fra IKEA og nå er jeg skikkelig utålmodig! Jeg gleder meg utrolig mye til den kommer. Jeg har nemlig bestilt masse nytt bake- og matlagingsutstyr. Det er utrolig mye kjekkere å lage mat når man har det utstyret man trenger. I tillegg er det alltid kjekt med pakker i posten! Jeg fikk faktisk forresten en annen pakke i posten i dag, som jeg skal fortelle dere om en av de neste dagene.   I dag har vi hatt et vennepar på besøk og grillet. Adelen sovnet rett før de kom og sov nesten hele ettermiddagen. Heldigvis våknet hun en liten stund før de dro så de fikk sagt hei til henne. Jeg nyter tiden nå mens Adelen er liten og fremdeles liker å treffe nye mennesker. De aller fleste barn blir litt mer sjenerte overfor nye folk når de blir litt eldre. Jeg håper likevel at Adelen kommer til å være komfortabel rundt de av vennene våre som vi er mest med. Jeg har jo mange venner som gjerne har lyst å være barnevakt på henne, og da er det alltid greit at hun er komfortabel med dem. 

  Ellers i dag så har jeg hatt en prøve på skolen. Også i dette faget fikk vi ny lærer for et par uker siden som forventer at vi kan mye mer enn vi egentlig kan, så jeg er svært usikker på hvordan det gikk. Jeg hadde blitt utrolig fornøyd om jeg fikk en 4er, noe som sier mye når jeg er en jente som som regel aldri blir fornøyd dersom jeg ikke får 5ere og 6ere. Så, jeg krysser fingrene og håper på det beste! Nå har jeg forresten fri helt frem til neste tirsdag. Den tirsdagen er faktisk den siste ordinære skoledagen også, så etter det har vi ikke mer skole viss vi ikke kommer opp i eksamen! Så utrolig deilig følelse! VG1 er endelig over, for andre gang, og jeg kan endelig begynne å kjenne på at jeg faktisk forflytter meg fremover når det kommer til utdanning. 

  - Synes du det er gøy med pakker i posten? 
  - Studerer du eller jobber du?   
  20

  Hva skjer med nattesøvnen når man blir foreldre?

  Heisann dere! 

  Det man alltid hører om når man går gravid er at man må sette pris på tiden man fremdeles kan sove, for når babyen kommer blir det mange våkennetter. Jeg var også forberedt på at det kom til å bli lite søvn etter at Adelen kom til verden, så våkennetter tok jeg som en selvfølge når Adelen kom til verden. 

  Det som er så viktig å huske på er at alle babyen er så utrolig ulike. Noen sover hele natten fra de blir født, mens andre ikke sover gjennom hele natten før de er flere år. Så i bunn og grunn handlere det i stor grad om flaks. Noen er heldige og får barn som sover veldig mye, mens andre er uheldige og må være oppe hele nettene.  Vi har vært av de heldige når det kommer til nattesøvnen. Adelen legger seg alltid fint om kveldene, og sovner alene i sengen sin. Hun veksler mellom å våkne 0-2 ganger i løpet av natten for mat, men sovner nesten alltid så snart hun har fått mat. Vi er utrolig heldige og vi setter pris på det. Jeg kjenner mange som har hatt mye problemer med barnas søvn og misunner dem overhodet ikke. Jeg er utrolig takknemlig for at vi har det så bra som vi har det. Likevel velger jeg ikke å ha dårlig samvittighet for det selv om andre har det mye verre enn oss. Nemlig fordi alle babyer er unike og forskjellige. 

  Jeg synes man bare skal tenke på sin egen baby uansett hvilken situasjon man er i. Selvfølgelig er det lett å bli misunnelig så dem med sovende babyer viss man selv er våken hele natten, men dessverre hjelper det jo ikke i det hele tatt..  Det viktigste er å huske på at det kommer til å bli bedre etterhvert uansett hvor hardt man har det.

  - Hvordan sover babyen din? 


   
  7

  Din dumme, dumme dritt!!

  • Publisert 26.05.2014 klokka 19:44
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg er så utrolig, ufattelig sur akkurat nå. Jeg har nemlig holdt på å skrive en skoleoppgave som skal leveres i kveld, og var nesten helt ferdig da pcen min bestemte seg for å skru seg av! Jeg ble så sint og sur og frustrert at jeg ikke klarer å sette ord på det.. Jeg hadde et lite håp om at den hadde lagret seg automatisk for den gjør av og til det, men så heldig skulle jeg ikke være i dag. Jeg som allerede er lei og sliten i dag, og sitter her med en grusom hodepine.

  Akkurat nå sitter jeg og prøver å manne meg opp til å begynne å skrive den på ny. Det er ikke akkurat en ting jeg gleder meg svært mye til kan man godt si. Jeg synes det var utrolig vanskelig å bare skrive oppgaven, og husker fint lite av det jeg skrev. Såå, det kommer nok nesten til å ta like lang tid å skrive den på ny.. Akkurat i dag bare HATER jeg teknologi :( Hva har jeg gjort mot PCen min for å fortjene dette? Samtidig vet jeg at det ikke hjelper en plass å klage og være sur for at det skjedde, jeg må jo skrive den på ny uansett, ellers styrker jeg i det faget. På dager som disse er livet virkelig kjipt!

  - Har dette skjedd med deg før? 

   
  32

  Et virkelig stort savn...

  • Publisert 26.05.2014 klokka 11:47
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg har den siste tiden lagt veldig godt merke til en negativ side ved det å være ung mor. Jeg har nemlig ingen nære venner som bor i nærheten som også har barn. Jeg kjenner noen som har barn, men de er mye eldre enn meg, og da kan det bli vanskelig å bli mer enn bare vanlige venner. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kjente noen på min alder som også hadde barn. Jeg har selvfølgelig mange venner, men det å ha venner som også har barn er et stort ønske jeg har. 

  Når man blir mamma i ung alder er det nok veldig vanlig å ikke ha venner med barn i samme alder. Det å ha noen som man både kan snakke med om baby og bleier, i tillegg til vanlige jenteting er noe jeg savner. Jeg har en venninne som er på min alder og som har barn, men hun bor dessverre et godt stykke herfra, så det blir et savn likevel. Så, viss det er noen fra Haugesundsområdet som er unge og har barn er det bare å ta kontakt! :) camillallblogg@hotmail.com

  - Har du mange venner som har barn?

  32

  - 25 kg på tre måneder!

  • Publisert 25.05.2014 klokka 19:32
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  I dag er jeg rett og slett skikkelig glad! Jeg gikk på vekta i dag tidlig og ble så utrolig glad! Nå er nemlig alle de 25 svangerskapskiloene borte vekk! Jeg hadde forventet å bruke evigheter på å få de av ettersom mye av det bare var ekstra fett. Jeg fikk nemlig en enorm apetitt under svangerskapet, og hadde ikke nok selvkontroll til å begrense meg. Dermed steg vekta sånn cirka dobbelt så mye som den egentlig burde. 

  Mange sier at det man legger på seg under er svangerskap bare renner av etter fødselen. Slik var det ikke her! Jeg gikk ned omtrent halvparten på nokså kort tid, altså så mye som selve svangerskapet veide. Så stoppet det fullstendig opp. Resten av kiloene som egentlig bare var fett jeg hadde lagt på meg var jeg forberedt på at skulle bli mye vanskeligere å ta av. Og det ble de også, men jeg har jobbet utrolig hardt! Kakemonsen over alle kakemonser tok seg nemlig hardt i nakken og innførte et superstrengt kosthold. Trening ble også en del av hverdagen og vekten begynte igjen å synke.

  Det å se resultater er virkelig den beste motivasjonen som finnes. Jeg gruer meg allerede nå til at vektnedgangen skal begynne å stagnere, for da må jeg finne en annen måte å motivere meg selv på. Det er nemlig fremdeles langt igjen til jeg har nådd det endelige målet mitt, men jeg har fremdeles god tid. Målet er å nå idealvekta innen 2014 er omme, og jeg er virkelig motivert for å klare det. Samtidig vet jeg at dess mer jeg går ned i vekt dess vanskeligere blir de neste kiloene. Jeg synes det er vanskelig å se resultater på kroppen når jeg ser meg selv i speilet hver dag, og da blir vekta den eneste måten å se fremgang på. 


  Dårlige før-etter bilder, men det var det eneste jeg hadde nå! Stor forskjell på lårene og rumpa i alle fall! :) 

  Heldigvis er det ikke lenger særlig vanskelig å holde seg til et sunt kosthold. Etter et par uker ble jeg vant til det, og sukkersuget avtok nesten fullstendig. Nå synes jeg det er gøy å lage og spise sunn mat. Det er gøy å utforske og finne ting som smaker utrolig godt, men samtidig kan være en del av et sunt kosthold. Jeg har blitt skikkelig glad i sunn mat og det er virkelig en egenskap jeg skal holde godt fast på. Når jeg har nådd målet mitt skal jeg nemlig aldri tilbake!  

  - Tenker du mye over hva du spiser? 
  10

  NEW IN: Adelen

  • Publisert 25.05.2014 klokka 13:31
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Den siste tiden har Adelen fått litt nye gaver, så jeg tenkte å dele litt bilder med dere av gavene!

  Dette søte settet er det farmoren til en venninne av meg som har strikket. Utrolig nydelig! 

  Denne jumpsuiten og jakken fikk Adelen fra venneparet som vi hadde på besøk i går! Tusen takk!   Denne kjolen kjøpte jeg og Sondre til Adelen når vi var i Gdansk. Den var så kul, så vi måtte bare ha den! 

  - Hva synes du om klærne? 
   

  8

  Stolt over å være mamma!

  • Publisert 24.05.2014 klokka 16:22
  • Kategori: Hverdag

  Heisann alle sammen! 

  Først og fremst vil jeg si at det var utrolig kjekt med all den positive responsen på tacopaioppskriften. Det er alltid kjekt med positive tilbakemeldinger og det gjør meg alltid mye mer motivert. Jeg håper virkelig noen av dere kommer til å prøve ut oppskriften, for den var virkelig nydelig! 


  Så over til det som egentlig hadde tenkt å skrive om i dette innlegget. Jeg er så ufattelig stolt over å være mamma til Adelen. Før hun kom til verden hadde jeg bare forestilt meg hvordan det kom til å bli, og at jeg kom til å like det å være mamma. Den stolthetsfølelsen man opplever når man blir mamma for første gang (og sikkert andre og tredje og fjerde også) er helt ubeskrivelig. Jeg har bare lyst til å vise frem Adelen til alle. Jeg hadde litt samme følelsen da jeg var gravid, ettersom jeg var utrolig stolt over den store magen. 

  Jeg ELSKER å trille barnevognen inn korridorene på skolen. Jeg ELSKER når folk ser bort på meg og Adelen. Nemlig fordi jeg er så utrolig stolt. Jeg er stolt over at jeg har båret frem en nydelig datter. Jeg er stolt over å være mor til en så nydelig liten jente. Jeg er stolt over å kunne kalle meg selv mamma. 

  Før man har fått barn selv så tror jeg ikke man kan forestille seg hvordan den stolthetsfølelsen er. Det kunne i hvert fall ikke jeg. Uansett hvor mye man prøver tror jeg heller ikke man klarer å forestille seg hvor høyt man kommer til å elske det lille barnet man bærer på før man er blitt mor selv. Det er det som kalles ubetinget kjærlighet. Uendelig kjærlighet. Evigvarende kjærlighet. 

  Jeg elsker å være mamma, jeg elsker datteren min og jeg elsker familien min. 

  - Har du familie?


  26

  OPPSKRIFT: Tacopai med grov bunn!

  • Publisert 24.05.2014 klokka 11:43
  • Kategori: Oppskrifter

  Heisann! 

  I går laget jeg en herlig tacopai til middag. Den ble utrolig vellykket så jeg tenkte å dele oppskriften med dere! Den versjonen av paien som jeg laget var ikke den absolutt sunneste, men med små endringer kunne den blitt mye sunnere. Jeg kommer derfor til å skrive forslag til endringer i oppskriften for å gjøre den sunnere. Pai er en utrolig god rett som kan lages både til middag og dessert. Ofte er det paibunnen som er den store synderen, men bunnen i denne oppskriften er en svært mager versjon. Paien falt utrolig godt i smak her i huset og kommer nok til å bli en gjenganger i tiden fremover! 


  Bunn

  • 2,5 dl sammalt hvete
  • 1,5 dl hvetemel 
  • 1/2 ts salt
  • 150 g mager kesam
  • Vann til passelig konsistens

  Fyll

  • 1 pk á 400 g kjøttdeig (Sunnere alternativ: Bruk kjøttdeig av svin eller kylling)
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 dl lett creme fraiche 
  • 1/2 løk
  • Evt. andre grønsaker etter ønske
  • 100 g revet ost (Sunnere alternativ: Bruk en magrere ost) 

  Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Bunn: Hell alt det tørre i en bolle og bland sammen
  • Tilsett mager kesam og kna sammen (NB! Dersom du ikke bruker kjøkkenmaskin, må du bruke hendene)
  • Ha i vann til deigen får passelig konsistens
  • Fordel deigen i en paiform og stikk hull med en gaffel (Som vist på bildet under) 
  • Forstek i 15-20 min midt i ovnen

  • Fyll: Stek kjøttdeigen sammen med løk og tilsett tacokrydderet. Pass på å ikke ha i for mye vann når du blander ut krydderet, da vil ikke paien bli fast nok.
  • Tilsett creme fraiche i kjøttdeigblandingen og rør godt sammen.
  • Tilsett andre grønsaker om ønskelig, f.eks paprika eller mais. 
  • Hell kjøttdeigblandingen over den forstekte bunnen og strø revet ost over.
  • Stekes i ovnen i 15-20 min. (Kan variere litt fra ovn til ovn, så følg med)  Lag gjerne en salat til tacopaien. Den kan også nytes sammen med f.eks rømme, tacosaus og guacamole.  - Kommer du til å prøve ut denne?   9

  En helg utenom det vanlige!

  • Publisert 23.05.2014 klokka 16:45
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  Vi pleier som regel ikke å ha så veldig travle helger, men denne helgen er det virkelig fult kjør fra start til slutt! I dag har vi hatt besøk av rørleggere som har installert oppvaskmaskinen vår. Hurra for det! Senere i kveld skal jeg i selskap til venninnen min, Janina. Det kommer til å bli veldig koselig, så jeg gleder meg veldig! Det er alltid kjekt å være litt sammen med venner utenom skolen også. Spesielt når jeg ikke går fulltid på skolen. 

  På morgendagens program står blant annet rydding, baking, litt handling og besøk. I morgen kveld får vi nemlig besøk av et vennepar og da er det en fordel at det i alle fall ser litt ryddig ut her i leiligheten. Jeg har også tenkt å prøve meg på et aldri så lite bakverk i morgen, så får vi se hvordan det går! Planene for kvelden i morgen er ikke helt avgjort, men vi skal i alle fall spise middag og dessert. De har ikke møtt Adelen ennå heller, så det skal bli veldig koselig. Jeg har funnet ut at jeg virkelig må bli bedre på å holde kontakten med de gamle vennene mine. Etter at vi flyttet til Haugesund er det bare flere og flere som har falt bort, noe som egentlig er veldig trist!   På søndag er der heldigvis litt mindre som skjer. Vi skal grille her hjemme hos oss sammen med venninnen min, Amalie. Hun skal flytte når dette skoleåret er ferdig, så vi prøver å få tilbragt litt tid sammen før hun flytter. Jeg hater virkelig når man må ta farvel med noen man har blitt veldig god venn med, og jeg kommer virkelig til å savne henne neste år.. Hun har heldigvis lovet meg å komme på besøk her til Haugesund, så jeg håper vi klarer å holde god kontakt uansett. 


  Arkivbilde


  I dag har jeg også prøvd meg på en ny middagsrett som faktisk ble veldig vellykket. Oppskrift kommer mest sannsynlig i morgen! 

  - Hva skal du i helgen? 
  - Hvilken middagsrett tror du jeg har laget?  
  9

  Bæresjal; en ny, men positiv opplevelse!

  • Publisert 23.05.2014 klokka 13:02
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Det er sikkert mange av dere som har hørt om bæresjal til baby. Da Adelen ble født var det noe jeg ikke hadde tenkt så mye på før, men som jeg etter hvert ble mer og mer interessert i. Adelen er veldig glad i å bli båret på, men da er det vanskelig å få gjort så veldig mye rundt om i huset. Desto større Adelen blir er det også tyngre å gå og bære på henne. Jeg tenkte derfor at det var en super idé å prøve ut bæresjal.

  Vi var så heldige å få prøve et bæresjal fra den norske nettsiden www.ellevill.com. Ellevill er faktisk det eneste norske merket i verden som produserer bæresjal. Norge i forhold til resten av verden henger langt etter når det kommer til bæresjal. Av en eller annen grunn er det ikke så mange nordmenn som har fått øynene opp for bæresjal, noe som egentlig er ganske trist. Bæresjal er nemlig en fantastisk oppfinnelse i både mine og Sondres øyne!  Etter at vi fikk bæresjalet har både jeg og Sondre prøvd det flere ganger. Vi synes fremdeles det er litt vanskelig å knytte sjalet riktig, men det blir lettere og lettere for hver gang. Det er jo naturligvis bare en teknikk som man må lære seg. Heldigvis har Ellevill egne instruksjoner med steg-for-steg bilder på hvordan man knytter sjalet. Det finnes faktisk utrolig mange ulike måter å knytte på. Ettersom det tar litt tid å lære seg å knytte har vi bare prøvd den ene metoden til nå, som dere ser på bildet over. 

  Det er utrolig praktisk å bruke bæresjal i stedet for å gå å bære på Adelen. For det første så er Adelen mye mer fornøyd når vi kan bære på henne lenge, og for det andre er det faktisk mulig å gjøre ting mens man bærer på henne. Mange tror sikkert at jeg bare skriver positivt om bæresjalet pga reklamering, men uansett om produktene jeg skriver om er sponset eller ikke sier jeg alltid min ærlige mening. Jeg ville aldri anbefalt bæresjal videre til andre om jeg ikke var fornøyd med det selv. 

  Her er en oversikt over forskjellige knyttemetoder til bæresjalet!  Noe av det som gjør at jeg synes bæresjal er en utrolig grei ting er at det passer til babyer i alle størrelser. Uansett hvor liten eller stor babyen er finnes det ulike måter å knytte på som gjør det best mulig for babyen. For en nyfødt baby trenger man hodestøtte, mens for en baby som begynner å bli mer oppmerksom har de ofte behov for å kunne se rundt seg. Man trenger heller ikke å bytte bæresjal selv om babyen blir litt større, man bare knytter på en annen måte. 

  Det som også er veldig unikt med bæresjal er at man får kroppskontakt med babyen sin. Helt fra de er nyfødte er det utrolig viktig med kroppskontakt mellom foreldre og baby. Det kan også være til stor hjelp for babyen som sliter med luftsmerter og lignende. Bæresjalet er også bedre for babyen ettersom det gir en naturlig sittestilling. Adelen er i alle fall veldig glad i å være inntil enten meg eller Sondre, så det virker som bæresjalet har falt i smak hos henne også :) Klikk her for å komme til det samme bæresjalet som vi har! 

  Dersom jeg skal nevne noe som er litt negativt er det nok som tidligere nevnt at det er litt vanskelig å knytte babyen på seg i begynnelsen. Foruten om det har jeg bare positive ting å si om bæresjalet. Jeg gleder meg til å lære nye måter å knytte på og er veldig spent på om Adelen kommer til å fortsette å like det! :)

  - Har du prøvd bæresjal før? Hvis ja, hva synes du? 

  //Sponset innlegg

   

  5

  Hvordan er Sondre som pappa?

  Heisann dere! 

  Bloggen min handler i hovedsak om meg selv og hva som skjer i mitt liv. Selvfølgelig er Sondre og Adelen en stor del av mitt liv, men jeg skiver ikke fullt så mye om dem. Jeg tenkte derfor at jeg skulle skrive et innlegg om hvordan Sondre er som pappa. Han har selv skrevet et innlegg om hvordan det er å være pappa (LES HER), men hvordan han er som pappa er det vel egentlig bare jeg som kan uttale meg ordentlig om.   Helt siden jeg traff Sondre har jeg visst at han er en mann som er glad i barn. Utfra hvordan han oppførte seg rundt barn og hvordan han snakket om dem forstod jeg tidlig at han var glad i de små. Det var en stor del av grunnen til at jeg visste at han var den rette faren for barna mine veldig tidlig. Det er ikke lett å finne gutter på da 19 år som faktisk ønsker å bli ung pappa, så jeg anser meg selv som heldig. 

  Da jeg ble gravid visste jeg at barnet i magen min kom til å få en fantastisk pappa. Jeg kunne selvfølgelig ikke vite nøyaktig hvordan Sondre kom til å bli som pappa, men jeg visste at han kom til å bli en super far. Da Adelen kom til verden gikk det ikke lang tid før Sondre beviste for meg det jeg egentlig allerede visste. Han var til stede hele tiden han kunne, og hjalp meg mye med Adelen.   Som jeg har fortalt dere tidligere hadde jeg en veldig dårlig barseltid på sykehuset pga store ammeproblemer. Adelen fikk til å drikke melk, men det var som om hun ikke giddet å suge til hun var mett. Derfor gråt hun nesten konstant selv om jeg tilbød henne mat. I tillegg til dette så gjorde det utrolig vondt å amme, så jeg gruet meg konstant til neste måltid. Jeg var veldig utslitt og hadde problemer med å røre på meg pga at jeg hadde sydd veldig mye. Sykehuset hadde egne visittider for far, og Sondre var til stede hele visittiden. Han tok seg av Adelen og lot meg slappe av og få litt søvn på øynene. Han brydde seg ikke om at jeg mer eller mindre kastet Adelen i armene på han da han kom inn sykehusdørene. Han stilte opp for både meg og Adelen og prøvde så godt han kunne å gjøre sykehusoppholdet litt bedre for meg. 

  I tiden etter at vi kom hjem fra sykehuset har han vært en fantastisk far. Ofte tenker man på mødrene som dem som koser og duller mest med babyen. Her er det absolutt ikke slik! Adelen får akkurat like mye kos og oppmerksomhet fra begge foreldrene sine. Det er ingen som er mindre tilstede i livet hennes, og vi fordeler oppgavene likt mellom oss. Ofte er det mor som står opp med babyen om natten, mens her i huset har vi annen hver natt.   Sondre jobber og jeg går på skolen, så vi prøver så godt vi kan å være fleksible og legge til rette for hverandre. Dersom jeg har en skoleoppgave som skal skrives tar Sondre seg av Adelen til jeg er ferdig. Vi lar hverandre finne på ting med andre venner, og det er ikke noe problem for Sondre dersom jeg ønsker å finne på noe uten Adelen en dag. 

  Sondre er den mest engasjerte faren jeg noen gang har truffet. Han er involvert, og innser at vi har like stort ansvar for Adelen begge to. Han har tålmodighet, blir ikke irritert om Adelen gråter og er urolig, leker med henne og viser henne uendelig kjærlighet hver dag. En pappa som Sondre vil jeg unne absolutt alle i verden å ha! 

  - Dersom du har barn, er faren mye involvert?
  - Har din far vært mye involvert i livet ditt?


  14

  Tusenlappene brenner i hendene!

  • Publisert 22.05.2014 klokka 14:01
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  De siste dagene har virkelig tusenlappene flydd ut dørene her i huset. De har blitt brukt på fornuftige og nødvendige ting, men jeg synes likevel det er like fælt å bruke masse penger! Jeg bestilte meg nylig en pakke fra nettbutikken til IKEA. Som jeg nevnte i går har jeg fått sansen for sunn matlaging og da trenger jeg jo en del utstyr! Vi fant ut at det var billigere å bare bestille på nettet enn å reise til Stavanger ettersom ferjetakstene er såpass høye. 

  Vi har også kjøpt oss utemøbler! Nå som vi går sommeren i vente er utemøbler nesten obligatorisk å ha. Både jeg og Sondre elsker å sitte ute og grille, og da kommer utemøbler veldig godt med! Vi har letet etter noen vi likte lenge, men først når vi var en tur på Europris fant vi et sett som vi både likte og som var rimelig. 

  I går var vi på Elkjøp og kjøpte oss oppvaskmaskin. I fire måneder har vi tatt oppvasken for hånd, og nå er vi skikkelig leie. Jeg må innrømme at jeg har stor respekt for dem som ikke har oppvaskmaskin i det hele tatt for det er virkelig et ork. Det samler seg opp skitne tallerkener og bestikk så utrolig fort at jeg blir helt oppgitt! Så i morgen kommer det rørlegger som skal installere den på kjøkkenet vårt. Jeg og Sondre var så fornøyde da vi hadde vært på Elkjøp i går at vi mer eller mindre smilte resten av dagen, haha! 

  I dag har vi lite planer videre. Vi skal ha pastasalat med kylling til middag, så det gleder jeg meg veldig til! Jeg er stor pastasalattilhenger, og det er virkelig en av favorittrettene mine. I morgen skal jeg lage tacopai, og den kommer det oppskrift på til dere! :) 

  - Synes du også det er fælt å bruke masse penger? 


  6

  Dette kan være den store redningen!

  • Publisert 21.05.2014 klokka 16:29
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  For en stund tilbake skrev jeg om Burts Bees produktene som man kan får kjøpt hos www.lilleprinsen.no. Jeg prøvde da ut starter kittet Baby Bee som inneholder disse fem produktene. (LES ANMELDENSEN HER!) Jeg har også trukket vinneren av Starter Kit giveawayen, så husk å sjekk mailen din! 

  Jeg fikk ikke anledning til å prøve fuktighetskremen da, ettersom Adelen sliter med atopisk hud. Huden er da veldig tørr og irritert, og det blir ofte sårt. Vi har prøvd mange ulike kremer som vi har fått anbefalt både av helsesøster og på apotek, men ingen av dem har fungert. Hun har i stedet reagert på mange av dem og de har bare gjort det verre. Ettersom jeg var så fornøyd med de andre produktene fra Baby Bee-settet så valgte vi til slutt å bare prøve den kremen for sikkerhetsskyld. I dag er jeg utrolig glad for at vi gjorde det, fordi den virket! Vi var helt overrasket både jeg og Sondre. Sårheten ble mye bedre allerede kort tid etter at vi hadde smurt henne med kremen, så vi kommer uten tvil til å fortsette å bruke den!

  Vi er utrolig fornøyd med disse produktene, og vil absolutt anbefale dem til alle andre. Uansett om barnet ditt sliter med sensitiv hud eller ikke er det utrolig viktig at slike produkter er milde for huden. Det er uten tvil disse produktene, og de fungerer kjempebra. Jeg har vært så heldig å få lov å dele en rabattkode med dere som gir dere hele 20 % på ALLE produkter fra Burts Bees på www.lilleprinsen.no. Koden varer ut juni 2014.

  Bruk rabattkoden camillall når du bestiller produktene og 20% vil bli trukket fra sluttsummen din! 

  Baby Bee Starter Kit ---> HER

  Mama Bee (Produkter til mor) ---> HER

  Burt's Bees Mirakel Salve ---> HER

  Kommer du til å ta i bruk dette gode tilbudet?
  13

  Camilla gjør ting hun ikke kan!

  • Publisert 21.05.2014 klokka 14:14
  • Kategori: Hverdag

  MINNER OM GIVEAWAYEN SOM PÅ GÅR PÅ BLOGGEN! VINN PRODUKTER TIL 500 KR! ---> DELTA HER!


   

  Heisann dere! 

  Jeg har den siste tiden fått det veldig for meg å begynne å lage sunn mat. Det har dere sikkert forstått utifra oppskriftene den siste tiden. Sondre har vært helt overrasket over å se meg på kjøkkenet ettersom det vanligvis er han som står for matlagingen. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har laget middag siden vi flyttet til Haugesund, haha! (Som snart er et år siden!) Sondre synes det er veldig kjekt at jeg endelig har fått litt interesse for å lage mat, så han ikke trenger å tilbringe hele dagene på kjøkkenet. 

  I går prøvde jeg meg faktisk på å lage middagspai for første gang. Jeg legger ikke ut oppskrift ennå fordi jeg vil teste den ut litt flere ganger først, men jeg gleder meg til å dele den med dere! I dag har jeg laget bloggeren Linda Stuhaugs sukkerfrie vaniljekrem. Den ble kjempeherlig og vi skal snart spise den sammen med litt bær til lunch. Det er så utrolig gøy å lage ting som er både gode og sunne. Vanligvis har jeg skikkelig dårlig samvittighet hver gang jeg spiser usunne ting, så det er helt fantastisk når de "usunne" tingene faktisk ikke er usunne! 

  Jeg har mange planer for hva jeg skal prøve ut i tiden framover og jeg gleder meg allerede! Oppskriftene skal jeg selvfølgelig dele med dere, og jeg håper dere vil prøve ut noen av dem. Send meg gjerne tilbakemeldinger og bilder dersom dere prøver ut noen av oppskriftene, det er alltid veldig gøy! :) Klikk på bildene under for å komme til oppskriftene!


  - Har du prøvd noen av oppskriftene mine?   28

  STOR GIVEAWAY!

  • Publisert 20.05.2014 klokka 15:58
  • Kategori: Hverdag

  //Sponset innlegg

  Hei dere! 

  Nå er det på tide med en ny giveaway her på bloggen. Jeg fikk for noen uker tilbake en pakke i posten fra www.lue.no og skal i den anledning få lov til å dele bort nøyaktig det samme som jeg fikk! Nemlig et sett med skjerf og hansker i lammeull. Settet finnes i fire ulike farger og er utrolig godt og varmt. Nå går vi jo sommeren i vente, men mange steder i landet er temperaturene fremdeles lave om kveldene. Det kan derfor være greit å ha skjerf og hansker liggende. Viss ikke kan man jo spare det til neste vinter! :) Settet har en verdi på 497,50 kr og er laget av lammeull av beste kvalitet. Det er perfekt til å holde deg varm og god når det er kalt ute! 

  HER kan du se de fire ulike fargene du kan velge mellom!!

  Det eneste du trenger å gjøre for å være med i giveawayen er: 

  - Like facebooksiden til Lue.no ----> HER!!

  - Kommentere på dette innlegget at du er med. (HUSK: Kontaktinfo)

  Følg gjerne www.lue.no på Instagram også: @lue_no

  - Er du med på giveawayen?
  15

  OPPSKRIFT: Gelegodteri med friske bær!

  • Publisert 20.05.2014 klokka 10:48
  • Kategori: Oppskrifter

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte i går så prøvde jeg meg på sukkerfrie gelegodterier i går. Jeg hadde aldri prøvd dem før så jeg måtte eksperimentere litt med ingrediensene. Det endte egentlig opp med å bli mer geleterninger med bær enn gelegodteri, men gode var de uansett! Utenom det naturlige sukkeret i bærene inneholder denne oppskriften null-niks sukker og omtrent like lite kalorier. Med andre ord: Snacks med goood samvittighet.


  Ingredienser:

  • 1 dl valgfri sukkerfri saft (Jeg brukte Fun Light - Jordbær og Kiwi)
  • 2 dl vann
  • 10 plater gelantin
  • Isbitformer eller andre former
  • Bær av eget ønske (Jeg brukte blåbær og bringebær) 
  TIPS!: Dersom de er vanskelige å få ut av formene kan du ha litt varmt vann på formene. Bruk en kniv til å lirke dem ut. 

  Nok en gang et utrolig vellykket prosjekt, og en meget fornøyd mann i huset! Sondre er nesten alltid skeptisk når jeg prøver meg på sukkerfrie ting, men han ender som regel opp med å bli positivt overrasket. Denne oppskriften er utrolig enkel, så jeg er overbevist om at hvem som helst kan klare dette! Geleterningene bør serveres kalde ettersom geleen vil begynne å smelte etter hvert. Disse kan man bruke til snacks både i ukene og i helgene, og er en perfekt søtsugdemper. 

  - Kommer du til å prøve ut disse?   26

  Ta dere sammen, MØDRE!

  • Publisert 19.05.2014 klokka 19:09
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  I dette innlegget vil jeg ta opp noe som jeg har reagert veldig på den siste tiden, nemlig mødre som uttaler seg om andres fødsler. Jeg har flere ganger kommet over steder der mødre diskuterer TV-programmet Fødeavdelingen. I noen tilfeller er det bare koselige samtaler om at de savner det å være gravid osv, mens andre ganger er det stygge og usaklige kommentarer. 

  ALLE som jobber med fødsler kan fortelle deg dette: En hver fødsel er UNIK! Hvordan den enkelte takler smerte er helt ulikt, og hvor mye smerte man opplever er ulikt. Noen kan ha en lett og lite smertefull fødsel, mens andre kan ha en utrolig hard og tøff fødsel. Noen har fødsler som varer i en time, mens andre i et døgn. Noen har en fødsel fri fra komplikasjoner, mens andre har mange komplikasjoner. Slik kan man fortsette i det uendelige. Med andre ord: Det går ikke an å sammenligne sin egen fødsel med andres. 

  Når det da skal sitte andre kvinner å si at folk overdriver smertene under en fødsel kjenner jeg at jeg blir skikkelig irritert. Selv hadde jeg ikke noen grusom fødsel ettersom jeg hadde epidural, men dersom jeg ikke hadde hatt den er jeg sikker på at jeg hadde taklet det nokså dårlig. Det at noen kan si: "Det er så overdrevet når de skriker sånn. Hallo, det er jo ikke sååå vondt", synes jeg rett og slett er patetisk. INGEN andre en kvinnen som føder vet hvordan hun har det. Ingen andre vet hvor mye smerte hun opplever. Ingen andre enn henne vet hvordan hun takler smerte best. For noen hjelper det å skrike og brøle - så la dem! 

  Så til alle dere mødre(og andre) der ute som synes dere har erfaring nok til å uttale dere om andres fødsler: "Det har dere ikke!" Uansett om du aldri har født eller om du har født 10 ganger har du overhodet ikke rett til å uttale deg om noen andres fødsel. Jeg håper virkelig jeg slipper å se slike ting igjen, fordi det er utrolig provoserende. 


  Adelen rett etter hun ble født.

  - Hva synes du om dette temaet? 
  4

  Nye bekjentskap!

  • Publisert 19.05.2014 klokka 15:10
  • Kategori: Hverdag

  MINNER OM GIVEAWAYEN SOM PÅGÅR PÅ BLOGGEN DER DU KAN VINNE PRODUKTER TIL 239 KR! ---- KLIKK HER FOR Å DELTA


  Heisann dere! 

  I dag har jeg vært på trilletur med en dame jeg ble kjent med gjennom mammagruppe på facebook. Mammagruppen er for dem som hadde termin i januar og februar, så hun har en sønn på omtrent samme alder som Adelen. Det er utrolig kjekt å bli kjent med andre som er i samme situasjon som en selv, for man har så utrolig mye å snakke om. Venninner uten barn er kjekke å ha de også for all del, men de kan ikke forstå alt du går gjennom slik som andre med barn kan. Det er også greit å ha noen man kan snakke så mye man vil om baby med uten at de blir leie av det.

  Etter trilleturen følte jeg meg ikke så veldig bra, så jeg bestemte meg for å bli hjemme fra skolen. Formen min har vært veldig rar den siste tiden; jeg er mye dårlig og har en del vondt i hodet. Heldigvis er skoleåret snart slutt, så jeg slipper å få så mye fravær fra skolen. Jeg har i stedet en plan for hva jeg skal finne på hjemme i dag. Jeg skal nemlig prøve meg på å lage sukkerfritt gelegodteri! Jeg har aldri lagt det før så jeg er veldig spent. Oppskrift kommer selvfølgelig senere :) 


  Arkivbilde

  - Hva er dine planer for dagen?
  4

  Adelen - 3 måneder!

  • Publisert 18.05.2014 klokka 19:35
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag er datoen 18. mai og Adelen er hele 3 måneder gammel! Jeg sier det veldig ofte, men fy søren så fort tiden går. Jeg koblet sammen to bilder i dag; et fra dagen hun ble født, og et som ble tatt nå nylig, og det er helt utrolig hvor mye hun har forandret seg. Hun er blitt en helt annen baby enn det hun var da hun ble født. Blant annet hårfargen har endret seg mye siden hun ble født.   I dag hadde vi egentlig store planer om å ha ryddedag, men da vi våknet opp til skinnende sol ble planene utsatt. I stedet har vi vært ute på en lang trilletur med Adelen. Vi har også grillet og kost oss i solen! Det har nå begynt å bli kjølig ute, så vi har forflyttet oss inn i sofaen. Resten av kvelden går nok med til avslapping og opplading til en ny uke. Heldigvis er det bare 2 uker igjen av skolen, foruten om eventuelle eksamener! Det er utrolig herlig å tenke på at det snart er sommerferie. Dette året har gått veldig fort, men det har samtidig vært et slitsomt år. Sommerferien er derfor veldig etterlengtet. 

  - Gleder du deg til sommerferie?
  - Hva har du gjort i dag?   

  14

  Hvor mye kan du tilgi?

  • Publisert 18.05.2014 klokka 13:34
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg har den siste tiden tenkt veldig mye på tilgivelse. Hvor går mine grenser for hva jeg kan tilgi? Personlig synes jeg det er veldig vanskelig å finne ut hvor grensene går før de faktisk blir satt på prøve. Jeg synes til og med det er vanskelig å finne ut da. Det er så ufattelig stor forskjell på hva den enkelte kan og er villig til å tilgi, basert både på religion, livssyn og personlige meninger. Jeg tror jeg er en person som kan tilgi mye, men jeg bruker veldig lang tid på det. Er det noen som gjør noe galt som er vanskelig å tilgi kan det gå måneder, og i verste fall år før jeg tilgir dem.

  Jeg har for øyeblikket et nokså stort problem som jeg holder på å vurdere om jeg kan klare å tilgi. Jeg synes det er utrolig vanskelig, for i de fleste tilfeller ønsker man å tilgi, men det er ikke alltid man får det til. Det er ikke alltid et spørsmål om man ønsker å tilgi, men om man er i stand til å opprettholde et forhold med den personen man tilgir. Klarer du å se personen inn i øynene hver gang du møter hun/han og tenke inni deg; "Det er greit"? Jeg synes det er vanskelig, fordi noen ganger lurer jeg meg selv til å tro at jeg klarer å tilgi, mens egentlig så gjør jeg ikke det. Egentlig så er det ikke greit, ikke i det hele tatt.

  Man føler seg sviktet. Man føler seg overhodet ikke respektert. Man føler seg ikke satt pris på. Kanskje tenker man at det er en selv det er noe galt med. Jeg vet i alle fall at jeg har gjort det selv mange ganger. Jeg har følt meg mislykket, uønsket, urespektert. En ting er helt sikkert; tilgivelse er utrolig vanskelig.. 


  Ingen vet hva som skjuler seg bak et smil.. 

  - Synes du tilgivelse er vanskelig?
  12

  Adelens første 17. mai!

  • Publisert 17.05.2014 klokka 18:42
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg håper alle har hatt en kjempefin 17. mai og kost seg masse. Vi har som tidligere nevnt tilbragt dagen sammen med familien til Sondre, og hatt det riktig så koselig. Adelen har faktisk sovet mesteparten av sin første 17. mai, men da hun var våken så hun ut til å ha det veldig greit. Her er litt bilder fra vår 17. mai feiring!   - Hvordan har din 17. mai vært?
  - Hva har du gjort på i dag?   

  5

  Lavkarbo-pizza!

  • Publisert 16.05.2014 klokka 17:09
  • Kategori: Oppskrifter

  //Inneholder reklame

  Heisann! 

  Som jeg skrev tidligere i dag så har jeg laget hjemmelaget pizza i dag, med litt hjelp fra Funksjonell Mat. Jeg tenkte derfor å dele oppskriften på denne herlige lavkarbo-pizzaen med dere! Brødmixen fra Funksjonell Mat er lavkarbo, og inneholder kun 2,5 g karbohydrat per 100 g og 156 kcal!! Man kan bruke den til mange forskjellige ting, og i dag har jeg valgt å bruke den til pizzabunn. Jeg har i tillegg tilsatt litt revet ost, oregano og havsalt for å gi det en litt annerledes smak. Fyllet kan man selvfølgelig bestemme selv, men jeg har valgt et sunnere alternativ med kyllingkjøttdeig.

  Bunn:

  • 1 pk brødmix fra Funksjonell Mat
  • 3 dl vann
  • 100 gram ost (kan fjernes)
  • Oregano
  • Havsalt om ønskelig

  Fyll:

  • Tomatpuré eller annen pizzasaus 
  • 1 pk kyllingkjøttdeig
  • 1/2 rødløk
  • Valgfri mengde revet ost
  • Oregano

  HUSK:

  • Sett ovnen på 175 grader før du begynner

  Tips!: Ha litt vann på fingrene når du fordeler deigen på bakepapiret.  Stek til osten har fått en gyllen farge, cirka 15-20 min.


  Pizzaen endte opp med å smake helt nydelig og tilogmed kresne Sondre var fornøyd! Jeg har fremdeles flere produkter igjen fra Funksjonell Mat som jeg skal prøve, og jeg gleder med veldig! Til nå har jeg bare hatt veldig positive opplevelser med Funksjonell Mat, så jeg satser virkelig på at det fortsetter!

  - Skal du prøve denne pizzaen?
  - Har du prøvd brødmixen fra Funksjonell Mat?   

  2

  Musikktentamen unnagjort!!

  • Publisert 16.05.2014 klokka 13:15
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere!

  Nå er jeg endelig ferdig med musikktentamen, og det føles som om 20 kg har blitt fjernet fra skuldrene mine. Som Sondre sa når jeg var ferdig; "Nå kan du endelig gå tilbake til å være den vanlige Camilla, ikke en stresset og konstant bekymret Camilla!". Jeg har faktisk begynt å glede meg til 17. mai nå også, det klarte jeg ikke for noen timer siden. Det er egentlig nokså ufattelig at en slik ting kan snu livet så på hodet i en periode!

  Uansett, tilbake til selve tentamen. Som jeg har fortalt dere tidligere så har jeg vært skikkelig nervøs de siste dagene, men da jeg skulle inn i konsertsalen var jeg plutselig mye mer avslappet. Jeg startet med å spille gitar, som er min svakhet på skolen. Selv om jeg er på et veldig lavt nivå gikk det jeg spilte ok. Etter å ha spilt gitar begynte nervene virkelig å roe seg ned, og jeg følte meg faktisk nesten ikke nervøs da jeg satte meg ved pianoet. All øvingen jeg har lagt ned i pianospillingen lønnet seg virkelig og det gikk kjempefint. Da det var tid for å synge hadde nervøsiteten mer eller mindre forsvunnet. Jeg var glad, ivrig og det var gøy å stå på scenen. Til og med læreren min kommenterte det i etterkant at det så ut som jeg koste meg på scenen!   Ettersom vi allerede lå bak skjema da jeg var ferdig med tentamenen min rakk jeg ikke å få karakter i gitar, men i piano fikk jeg 5 og i sang fikk jeg 5+! Det går ikke an å beskrive hvor fornøyd jeg var. Forrige vurdering hadde jeg 5- i både piano og sang, så jeg har gått opp i karakter i begge fagene! Med en liten prinsesse hjemme som krever mye tid, eg jeg spesielt fornøyd. Jeg hadde egentlig forventet å gå litt ned i karakterer når jeg fikk henne, men når det går andre veien er det jo bare helt fantastisk. 

  Det som egentlig var best av alt med å bli ferdig med tentamen er at nå skal jeg aldri ha mer vurderinger i gitar! Jeg liker virkelig ikke gitar og neste år slipper jeg å ha det. Jeg skal i stedet ha en time mer med piano som jeg er veldig glad i.

  Nå skal jeg straks gå i gang med å lage hjemmelaget pizza som en liten belønning for de gode resultatene. Oppskrift kommer senere! :)   8

  Supersunn kveldskos!

  • Publisert 15.05.2014 klokka 22:37
  • Kategori: Hverdag

  //Inneholder reklame

  Heisann dere! 

  Dette ble et sent innlegg, men la gå. Jeg og Sondre har nettopp kost oss med en liten kveldsdessert. Vi hadde nemlig litt bær i kjøleskapet, og siden vi reiser innover til familien i morgen måtte det spises opp i dag. Ofte så har man jo fløte og sukker på bærene, men siden kostholdet vårt ikke inneholder slike "fyfy-produkter" laget vi en sunn variant! I stedet for fløte brukte vi ekstra lett melk, og i stedet for sukker brukte vi Sukrin+. (Fås kjøpt på Funksjonellmat.no) Sukrin+ er en nokså genial ting, ettersom den kan erstatte sukker. Den inneholder ingen kalorier, og er faktisk dobbel så søt som sukker. Med andre ord, du kan spise søtt uten at vekten blir påvirket! Helt perfekt for de som vil ned i vekt, eller som bare er opptatt av å ha et sunt kosthold.  Nam nam, dette smakte virkelig nydelig! Det er kanskje ikke "the real thing" med fløte, men jeg synes overhodet ikke det gjorde noe. Bærene er kjempegode i seg selv, så melken og sukrinen er bare et lite pluss. Det beste av alt med denne herligheten er at den kan spises med 100 % god samvittighet! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg skrevet litt om et par produkter fra Funksjonell Mat den siste tiden. Om ikke lenge får dere lesere mulighet til å vinne produkter derfra her på bloggen! Hvor digg er ikke det? :D

  - Har du prøvd Sukrin+?
  - Vil du prøve ut denne desserten?   

  8

  Siste sjanse!

  • Publisert 15.05.2014 klokka 18:20
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I morgen er dagen der det hele skjer. Alt jeg har jobbet for det siste året skal settes på prøve, og jeg er livredd. Jeg er rett og slett livredd for å gå inn i konsertsalen på skolen, stille meg opp foran lærerne og starte fremføringen min. Det er ikke bare en sang det er snakk om, men fem! Det er satt av hele 20 minutter til å pine meg. 20 minutter med tortur, det føles som et totalt mareritt jeg går i vente. Jeg elsker virkelig å gå på musikklinja, men i vurderingssituasjoner blir jeg virkelig helt dårlig. Jeg kjenner med fysisk dårlig i flere dager i forveien. 

  I dag er siste sjanse til å øve. Siste sjanse til å finpusse på fremføringen min. Siste sjanse til å bli bitte litt bedre før morgendagen. Nervene flyr gjennom kroppen min konstant og for hvert minutt som går stiger pulsen min et lite slag. Sondre er på jobb i dag, men heldigvis så passer moren hans på Adelen en stund i dag, slik at jeg får øvd. 

  - Blir du nervøs når du skal prestere? 
  9

  Takkekortene for dåpen til Adelen!

  • Publisert 15.05.2014 klokka 14:42
  • Kategori: Hverdag

  //Inneholder reklame

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte for en liten stund tilbake så har takkekortene for dåpen til Adelen nå kommet i posten. Takkekortene laget jeg på nettsiden til Fotoknudsen, og et par dager senere lå de i postkassen vår. Det var superlett å lage dem, og de hadde utrolig mange fine design å velge mellom. Jeg var også veldig fornøyd med at det gikk så kort tid fra jeg bestilte til de kom i posten!

  Vi ble veldig fornøyd med takkekortene, og kommer uten tvil til å bruke Fotoknudsen i senere anledninger også! Vi har blant annet mange bilder av Adelen som vi har lyst å fremkalle så vi kan lage album av barndommen hennes. Slik er alltid kjekt å ha i senere tid slik at vi kan mimre tilbake på tiden da hun var så liten. Hun vokser jo så utrolig fort; da hun ble født var hun 50 cm, og nå er hun over 60 cm!

  - Hva synes du om takkekortene?
   

  20

  GILDE OPPFORDRER TIL TREKANT!

  • Publisert 14.05.2014 klokka 19:09
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag da jeg så på TV kom jeg over en reklame som jeg rett og slett synes var skikkelig upassende. Det er sikkert bare ment som en spøk, men jeg tror den fremstår utrolig patetisk for mange. Det er mulig jeg overreagerer som synes denne reklamen er provoserende, men folk har ulike meninger. Se reklamen og si hva du synes! 

  Jeg, som mange andre, synes at alt som omhandler kjærlighet og seksualitet kun skal deles mellom to personer. Hvilket kjønn er naturligvis det samme, sålenge det kun er to. Likevel, som tidligere nevnt så har folk forskjellige meninger, og nå vil jeg vite hva du synes! Provoserer den deg, eller synes du bare det var morsomt?
  - Hva synes du om denne reklamen? 


  3

  Åneii, dette gikk ikke bra..

  • Publisert 14.05.2014 klokka 13:19
  • Kategori: Hverdag

  MINNER OM GIVEAWAYEN SOM PÅGÅR PÅ BLOGGEN DER DU KAN VINNE PRODUKTER TIL 239 KR! ---- KLIKK HER FOR Å DELTA


  Heisann dere! 

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen etter å hatt sluttvurdering i fagene hørelære og musikklære. Prøven som varte i to timer var delt opp i to like deler; en til hørelære og en til musikklære. Uheldigvis ble læreren vår i hørelære sykemeldt ut året for en uke og to siden, så vi har fått utrolig liten tid å øve sammen med vikaren. Jeg synes at vikaren vi har gjør det litt vanskeligere enn den egentlige læreren vår, noe som ga utslag på prøven i dag. Det var utrolig vanskelig, og jeg tror uheldigvis det ikke gikk så veldig bra. Det er jo veldig dumt for oss elever at vi skal måtte bytte lærer så nært sluttvurdering. Det gjør jo at vi får et mye dårligere utgangspunkt karaktermessig.

  Musikklæredelen derimot tror jeg gikk veldig fint. Ettersom karakterene i de to fagene blir slått sammen til en håper jeg at musikklærekarakteren drar opp den andre. Det har seg nemlig slik at vi har et fag som bare heter musikk, som er sammensatt av mange ulike fag. De ulike fagene er ulikt vektet, og målet mitt er å få 5 sammenlagt. Jeg klarte en 5er til jul, men jeg vet ikke om jeg klarer meg like bra nå. Da karakteren blir stående på vitnemålet håper jeg virkelig at jeg klarer det. Jeg skal derfor begrave meg i piano, gitar og sangøving de to neste dagene. 

  - Har du mange prøver for tiden?   7

  Legevakten, IGJEN...

  • Publisert 13.05.2014 klokka 22:00
  • Kategori: Hverdag

  //Inneholder reklame

  Heisann dere! 

  Nå har jeg kommet hjem, og sitter å slapper av på sofaen. Jeg begynner å føle meg klar for prøven i morgen, men skal gjøre en liten siste innspurt senere i kveld. Det jeg egentlig skulle fortelle dere om i dette innlegget er at Sondre måtte dra på legevakten med Adelen i dag, IGJEN!  Som jeg har fortalt dere tidligere så har Adelen slitt endel med tørr hud, men i dag når vi sto opp var det blitt skikkelig gale. Hun var utrolig rød og tørr, samtidig som det var dannet seg et slags lag oppå de tørre områdene. Vi ringte derfor naturligvis til legen og fikk en time til legevakten, ettersom fastlegen var opptatt. 
  Siden jeg skulle på skolen, dro Sondre og Adelen til legen. Adelen fikk påvist atopisk hud, og muligens melkeallergi. Vi ble derfor anbefalt å prøve morsmelkerstatning som ikke er melkebasert. Vi skal prøve det i to uker, og deretter få en ny legetime. Dersom det da viser seg at det er melkeallergi kommer vi til å få støtte til å kjøpe allergivennlige produkter. Morsmelkerstatning uten melk er nemlig utrolig mye dyrere enn vanlig erstatning. Jeg håper ikke at hun har allergi, men jeg håper virkelig at vi finner ut hva som er galt, og hva som gjør Adelen så utrolig sår i huden. 

  Jeg vil også bare tipse dere om en kjempeflott giveaway på facebook nå. "Hårbånd og div til søte små" Og "Unik Design barneklær" samarbeider om en giveaway der du kan velge om du vil være med i trekningen av en jentepakke, guttepakke eller voksenpakke! Med andre ord, det blir tre vinnere! For å delta i giveawayen må du gå inn på facebooksidene deres, og kommentere på bildet til giveawayen! 

  Klikk her for å komme til giveawayen!

  - Har du barn med allergier?    

  12

  Mine fantastiske planer for 16. mai!!

  • Publisert 13.05.2014 klokka 17:53
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  Jeg er av de personene som synes at når man har blitt forelder, så går man ikke lenger ut på 16. mai. 17. mai er en dag som skal feires sammen med familien, og da bør man (synes jeg) også være hjemme dagen før. Jeg skal derfor bruke min 16. mai sammen med familien min, og for å være helt ærlig kunne eg ikke tenkt meg noe annet heller. Planen vår er å feire 17. mai i Ølen, sammen med familien til Sondre.  Tidligere på dagen 16. mai har jeg derimot mye verre planer. Jeg skal nemlig ha sluttvurderinger i både sang, piano og gitar. Jeg gruer meg virkelig mye fordi jeg blir så utrolig nervøs under vurderingssituasjoner. På den andre siden har jeg øvd utrolig mye, så jeg håper det kommer til å gå bra. Jeg får lov til å velge om jeg vil ha publikum til stedet, og vurderer faktisk om jeg skal spørre om Sondre vil være der. Enkelt og greit fordi jeg tror jeg kanskje blir litt mer avslappet da, og muligens litt mindre nervøs. 

  For øyeblikket holder jeg og et par andre fra klassen min på å øve til en musikkteoriprøve som vi skal ha i morgen. Det er heldigvis mer avslappet å ha teoriprøve enn praktisk prøve, så jeg tror det skal gå fint. Uansett, nå må i alle fall øve litt mer!

  - Hva er dine planer for 16. og 17. mai? 
  23

  Adelens første 17.Mai kjole!

  • Publisert 12.05.2014 klokka 17:18
  • Kategori: Hverdag

  MINNER OM GIVEAWAYEN SOM PÅGÅR PÅ BLOGGEN DER DU KAN VINNE PRODUKTER TIL 239 KR! ---- KLIKK HER FOR Å DELTA


   

  Heisann dere! 

  På lørdag er det allerede 17. Mai! Jeg sier det ofte, men det er helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg føler det nettopp var jul, og nå er vi allerede kommet til midten av mai. 17. mai i år blir også en ny opplevelse for meg og Sondre. Vi skal være foreldre på 17. mai for første gang. Sist gang jeg gikk i tog var da jeg gikk på ungdomskolen, og for Sondre så er det enda lenger siden. I år derimot, skal vi stå opp tidlig, hive på oss finstasen og ta med oss datteren vår for å feire vår første 17. Mai sammen. Det blir noe nytt, men samtidig noe jeg gleder meg veldig til. De siste årene har jeg liksom ikke hatt noen grunn til å synes at det er så stas med 17. mai, det eneste man gjør er jo å spise kake og is, haha! 

  Nå har vi også bestemt oss for hva som skal være Adelens første 17. mai antrekk. Vi har valgt å ikke kjøpe bunad til henne ennå, da hun er så liten, men neste år blir nok det veldig aktuelt! Her er bilder av den nydelige kjolen hun skal ha på seg. 

  Denne kjolen fikk Adelen i gave fra en venninne av meg, og nå har hun endelig blitt så stor at den passer! Jeg gleder meg utrolig mye til å se den lille jenta vår i denne lille kjolen, og jeg er helt overbevist om at hun kommer til å se nydelig ut. Det gjør hun nemlig alltid! :) 

  - Hva synes du om kjolen? 
  11

  Ny rekord og plan for uka!

  • Publisert 12.05.2014 klokka 13:30
  • Kategori: Hverdag

  MINNER OM GIVEAWAYEN SOM PÅGÅR PÅ BLOGGEN DER DU KAN VINNE PRODUKTER TIL 239 KR! ---- KLIKK HER FOR Å DELTA


   

  Heisann dere! 

  I dag har jeg fri fra skolen, ettersom vi har fått avspasere MDD-timene i dag. Jeg og Sondre har derfor brukt formiddagen på trening og ukens handel. Jeg fikk som tidligere nevnt satt opp et personlig treningsprogram i forrige uke, og er godt i gang med det. Det er noen øvelser jeg liker bedre enn andre, så de gjør jeg gjerne litt oftere. Uansett, det jeg egentlig ville fortelle dere om er den skikkelig kjekke opplevelsen jeg hadde på trening i dag. Jeg satt ny rekord på favorittøvelsen min, nemlig benpress. Jeg tok 5x10 på 90 kg! Høres sikkert lite ut for mange, men for meg så er det tegn på stor fremgang. Ettersom jeg egentlig bare skal ta 3x10 så tror jeg at jeg skal prøve å øke til 100 kg neste gang.  

  Til de av dere som ikke vet hva benpress er; Her er en liten illustrasjon.

  Vi fikk også unnagjort handelen for uka. Vi pleier alltid å planlegge ukene våre på søndagen i forveien slik at vi kan dra på storhandel på mandagen. Målet vårt er å holde oss under 1000-lappen hver uke, og det klarte vi fint i dag! Sluttsummen ble nemlig på 778,-. I tillegg til å bare handle for denne uken var det en del tilbud så vi kjøpte mat til mange middager neste uke også! :) Slik ser middagsplanen vår for uken ut! 


  - Pleier du å lage en plan for uken? 
  - Synes du det er vanskelig å finne ut hva man skal ha til middag?
  22

  Babyspa og giveaway!

  • Publisert 11.05.2014 klokka 20:43
  • Kategori: Hverdag

  //Sponset innlegg, ærlige meninger

  Heisann dere! 

  For en stund tilbake nevnte jeg for dere at jeg og Adelen skulle ha babyspa. Da prøvde jeg ut noen nye produkter til Adelen som jeg fikk i posten fra www.lilleprinsen.no og tenkte derfor jeg skulle skrive litt om dem da jeg er veldig fornøyd. Grunnen til at jeg ikke har skrevet innlegget før nå er at jeg ikke fikk anledning til å prøve alle produktene da, så jeg har gjort det litt etterhvert. Produktene er av merket Burt´s Bees og kan som sagt kjøpes på www.lilleprinsen.no. Dere får i tillegg muligheten til å vinne de samme produktene lenger nede i innlegget! 

  Selv om produktene er sponset gir jeg alltid min ærlige mening, og det samme gjelder nå. Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har prøvd fra Burt´s Bees. Babyoljen som vi har hatt i badevannet hennes har gitt henne skikkelig myk og god hud. Babyshampooen har også fungert veldig bra. Den er mild, slik babyprodukter skal være, og den lukter fantastisk. Etter at jeg hadde badet Adelen den dagen gikk jeg å luktet på håret hennes hele dagen, haha! :) 

  Bleiekremen er jeg også veldig fornøyd med. Den fungerer som en zinksalve og lindrer sår hud. Jeg prøvde den på Adelen en dag hun hadde blitt litt rød og sår, og neste gang jeg skulle skifte bleie var sårheten borte vekk! Det er utrolig viktig at slike produkter fungerer raskt ettersom det ikke er noe behagelig for babyen å være sår. Denne kremen levde absolutt opp til forventningene jeg hadde fått etter å ha prøvd babyoljen og babyshampooen. 

  Ettersom Adelen har slitt med veldig tørr og sår hud på kroppen har jeg ikke fått sjansen til å prøve ut fuktighetskremen. Vi må nemlig bruke en spesialkrem som vi kjøper på apoteket. Etter å ha prøvd de andre produktene tror jeg likevel at den er veldig god den også! 

  Det som er ypperlig med disse produktene er at de er 100 % naturlige og veldig milde mot huden til babyen. Babyer har veldig lett for å få uttørket hud av ulike hudprodukter, men det gjelder overhodet ikke Baby Bee serien. Jeg har prøvd dette starter kittet som dere ser på bildet, men det finner også store flasker av alle de ulike tingene. 


  Som jeg lovet tidligere i dette innlegget skal dere også få muligheten til å vinne et Starter Kit fra Baby Bee til en verdi av 239,-. Det eneste du trenger å gjøre er: 

  - Kommentere epostadressen din i kommentarfeltet.

  - Like facebooksiden til Lilleprinsen ---------> HER!

  Jeg håper mange deltar i giveawayen! Det er virkelig produkter som er verdt å prøve dersom du har baby i hus. Bare for å nevne det har faktisk Burt´s Bees en seire som heter Mama Bee også. Serien inneholder ulike hudprodukter til både mødre og kommende mødre!   

   

  5

  Adelens nye oppdagelse!

  • Publisert 11.05.2014 klokka 17:06
  • Kategori: Adelen

  Heisann dere! 

  Om en uke er Adelen allerede 3 måneder!! Det er helt sykt hvor fort tiden går, men samtidig har jeg blitt så vant til mammalivet at det føles som en evighet siden hun kom til verden. Uansett så gjør hun nye oppdagelser hele tiden, og utvikler seg så raskt at jeg har problemer med å holde følge. Det er så utrolig sant at man bare må nyte tiden mens de er små, for babytiden flyr virkelig av sted som bare det! Her er en video av Adelens nyeste oppdagelse, nemlig leken på vippestolen! Tidligere har hun ikke brydd seg om den i det hele tatt, men nå begynner den å bli mer og mer underholdende ser det ut som! :) 

  Åå, er hun ikke herlig? :) De som sier at det bare går an å være forelsket i en person omgangen tar helt feil, for jeg er helt hodestups forelsket i denne lille snuppa! Nå ligger hun bare her på sofaen å smiler til meg, og jeg bare smelter totalt! 
  17

  Adelens dåpsgaver!

  • Publisert 11.05.2014 klokka 13:33
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå er det nesten en måned siden Adelens dåp. Dere fikk se en del bilder rett etter dåpen, men jeg kom meg aldri så langt som å vise dere gavene hun fikk. Jeg tenkte derfor å skrive et innlegg om det i dag, og vise dere bilder av alle de flotte tingene hun fikk! 

  Har hun ikke fått utrolig mange fine ting? I tillegg til disse gavene som er avbildet fikk hun en hel del penger, men jeg tenkte det ikke var noe vits i å avbilde dem :P Jeg kan nok ikke uttale meg om Adelen var fornøyd eller ikke, men jeg er nokså sikker på det, hehe! :) Hun er i alle fall i utrolig godt humør for tiden, og jeg fikk derfor knipset dette blinkskuddet av henne i går! 

  - Hva synes du om tingene Adelen fikk til dåpen sin? 
  8

  Har du et problem?

  • Publisert 10.05.2014 klokka 18:30
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  For en kort stund tilbake skrev jeg et innlegg om boken Frisk Hud som jeg også hadde en giveaway på. I samarbeid med forfatteren av denne boken, Dr. Rolah Lønning, skal hun svare på leserspørsmål dere lesere har ang. hud her på bloggen. Jeg vet at lesergruppen min er en god blanding av unge og voksne, og ikke minst mødre. Jeg vil derfor tro at spørsmål om ting som kviser, strekkmerker og hudpleie vil være veldig aktuelt! Nå har dere muligheten til å få svar på det dere lurer på av en person som virkelig vet hva hun snakker om.

  Jeg tar imot spørsmål både her i kommentarfeltet og på mail: camillallblogg@hotmail.com. Jeg håper mange benytter seg av denne flotte muligheten. Spørsmålene vil bli besvart i et innlegg her på bloggen, slik at om det er andre som lurer på det samme får de også svar.

  - Synes du dette var en kjekk mulighet for dere lesere?
   

  12

  Store muffins med mindre enn 100 kcal! - Umulig?

  • Publisert 10.05.2014 klokka 15:06
  • Kategori: Oppskrifter

  //Inneholder reklame

  Heisann alle sammen! 

  Som mange av dere vet er jeg veldig opptatt av å spise sunt, ettersom jeg holder på å gå ned i vekt. Likevel synes jeg at det er utrolig kjekt å kunne unne seg noe godt en gang i blant. Selv om det er greit å spise usunne ting i ny og ne, er det fremdeles kjekkere når godsakene også er sunne! Derfor skal jeg i dette innlegget vise dere en herlig oppskrift på deilige, sunne og gode eplemuffins.


  Til disse muffinsene trenger du en "Sunnere Kakemix" fra Funksjonell mat, som du får kjøpt på www.funksjonellmat.no eller i butikkene Life og Sunkost. Oppskriften passer til 12 store muffins, evt. flere om du bruker små former. I hver stor muffins er det under 100 kalorier! De er også glutenfrie. Her ser du næringsinnholdet i muffinsene foruten om eplene:   

  Dette trenger du:
  (+ 2 dl vann) 

  1. Bland 4 egg, 2 dl vann og 1 dl mager kesam i en bolle. Visp til kesamen er skikkelig oppløst.

  2. Ha i kakemix-posen.

  3. Visp til du har fått en jevn røre uten klumper.

  4. Strø litt kanel over og bland det inn i røren.

  5. Skrell og skjær opp 4 grønne epler.

  6. Fordel ønsket antall muffinsformer på et stekebrett.

  7. Fordel røren likt i muffinsformene.

  8. Fordel eplebitene i muffinsformene.

  9. Strø kanel over alle muffinsene.

  10. Sett i ovnen og stek i cirka 30 min.

  Ferdige muffins klare til å nytes!

  Så de ikke herlige ut? :) Jeg og Sondre synes i alle fall at de smakte helt nydelig, og anbefaler virkelig alle å prøve ut denne oppskriften.  - Kommer du til å prøve ut denne oppskriften?
  6

  "Synd for deg, pappa!"

  • Publisert 09.05.2014 klokka 19:36
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Akkurat nå er jeg og Adelen skikkelig sure på pappa, altså Sondre. Vi hadde stor planer om å overraske han når han kom hjem fra jobb i kveld, MEN etter selvfølgelig hadde han glemt å ta kameraet mitt ut av bilen sin. Ettersom denne overraskelsen krevde kamera ble det med andre ord ikke noe av.. Jeg og Adelen hadde gledet oss skikkelig, så nå er vi rett og slett kjempesure på pappa. Vel, det er synd for han for det er han som ikke får noen overraskelse! :) 

  Adelen viser nøyaktig hvor sur hun er på pappa! Haha!

  Vi satser likevel på å få gjort overraskelsen senere i kveld eller i morgen. Vi har også planlagt pappas straff for å ha glemt kameraet i bilen, nemlig å rydde og vaske kjøkkenet! Det var Adelens forslag, og jeg sa meg raskt enig, haha!

  - Hva tror du overraskelsen er?   


  5

  Vel overstått fremføring med gode karakterer!

  • Publisert 09.05.2014 klokka 14:42
  • Kategori: Skole

  Heisann dere! 

  Nå er jeg så utrolig lykkelig at dere aner det ikke! Som jeg nevnte for dere tidligere har jeg hatt sluttvurdering i faget MDD(musikk, dans og drama) i dag og det gikk over all forventning. Da vi kom på skolen fikk vi en time til å forberede oss før vi skulle starte med visningene av prosjektene våre. Rekkefølgen på gruppene ble trukket tilfeldig, og vi ble selvfølgelig den siste gruppen. Jeg satt der som er fullstendig nervevrak og så på de andre utrolig dyktige gruppene og gruet meg bare mer og mer til det var vår tur. 

  Heldigvis gikk visningen vår kjempebra og jeg husket på alt jeg skulle si og gjøre. Det resulterte også i karakterer som jeg er storfornøyd med!

  Musikk: Sist halvår: 5-   Nå: 6-

  Dans: Sist halvår: 4    Nå: 4+

  Drama: Sist halvår: 4   Nå: 5-

  Uansett hvilken karakter man får er det alltid utrolig kjekt når man har forbedret seg i et fag. Det er jo dette halvåret som virkelig teller, og karakteren jeg får nå i MDD blir stående på vitnemålet mitt ettersom det er avgangsfag. Det er heller ikke negativt at selvtilliten min blir styrket når jeg klarer å oppnå målene mine! Selv om det er utrolig deilig å være ferdig med denne vurderingen gjenstår fremdeles den jeg gruer meg mest til, nemlig spillevurderingene. Jeg må virkelig stå på og øve den kommende uken, ettersom jeg setter svært høye krav til meg selv når det kommer til musikk. Dersom det er en ting jeg absolutt HATER, er det å ikke klare målene mine.   Nå ligger Adelen og sover fredfullt på siden av meg, mens jeg straks skal gå i gang å lage en liten fotobok til henne. Resten av dagen kommer nok til å gå til avslapping, foruten om litt squats, haha! 

  - Har du noen mål du jobber for å nå? 
  - Hva er dine planer for dagen?  8

  Hvordan kombinere skole og mammarollen?

  • Publisert 08.05.2014 klokka 21:14
  • Kategori: Skole

  Heisann dere! 

  Jeg fikk et spørsmål i dag som jeg tenkte jeg kunne svare på i et eget innlegg. Jeg har allerede skrevet en del om det før, men here you go!  Jeg lurer på hvordan det gikk da du ble gravid, med tanke på VGS? Jeg går selv VG1 og har lyst på barn. Blir 17 år nå snart og har fast forhold og har alt det der. Men tok du et friår etter VG1?

  Sist skoleår gikk jeg VG1 studiespesialiserende. Jeg fant fort ut at det ikke var noe for meg ettersom jeg var veldig skolelei og lite motivert, og bestemte meg raskt for at neste år ville jeg gå på musikklinjen i stedet for. Likevel valgte jeg å fullføre året, og det med gode karakterer. Det siste halvåret av det skoleåret var da jeg ble gravid, og da hadde jeg allerede en plan på hvordan jeg ville gjøre det med skole, og slippe å ta et friår. Det var derfor jeg la så stor innsats ned på skolen det siste halvåret, og fullførte året med bare 5'ere og 6'ere.

  Det førte til at jeg året etter, altså dette året, har fritak fra alle almenfagene. Musikktimene i førsteklasse er 12 skoletimer i uken, noe som er tilsvarer mellom 1 og 3 klokketimer med skole hver dag. Jeg tenkte at med så få timer med skole hver dag, så kunne jeg klare å fortsette på skolen selv om jeg hadde blitt mamma. Denne planen krevde naturligvis at skolen var fleksibel og tillot meg å ta med Adelen på skolen de gangene Sondre var på jobb i skoletiden min, og også at jeg var i god form etter fødselen.

  Jeg var heldig å ble utrolig godt tatt hånd om på skolen da jeg begynte ved Skeisvang VGS. Jeg og Sondre var hos rådgiveren å la en plan for skolegangen min allerede første skoledag, og gjennom hele graviditeten ble jeg fulgt veldig godt opp av kontaktlæreren min. Da jeg fikk Adelen følte jeg meg raskt i veldig fin form igjen, så jeg var veldig raskt tilbake på skolen igjen. Jeg fødte Adelen tirsdagen i den første av to friuker jeg hadde, og var tilbake på skolen etter friukene. 

  Det har fungert veldig bra for meg å kombinere skole og mammarollen, MEN det hadde uten tvil ikke gått i nærheten like bra hadde det ikke vært for Sondre. Har jeg skolearbeid som må gjøres så får jeg bruke akkurat så mye tid jeg trenger til det. Jeg merker det godt de dagene der Sondre ikke er hjemme og jeg skal prøve å få øvd på instrumentene mine; det blir som regel veldig lite effektivt når man må passe på en liten baby samtidig. Neste skoleår begynner jeg for fult igjen på skolen, men da skal Sondre ta pappaperm så det løser seg fint. 

  Det går ikke an for meg å enten anbefale eller ikke anbefale å bli mamma når man går på VGS, fordi det er så utrolig individuelt fra person til person. Noen klarer å kombinere skolen og mammarollen, andre ikke. Noen må ta et friår, andre ikke. Man må selv ta en (streng) vurdering på seg selv for å finne ut om man er i stand til å klare å kombinere. Selv om man tar et friår fra skolen er man fremdeles mamma når man begynner på skolen igjen, og det blir ikke nødvendigvis noe lettere å kombinere dess eldre barnet blir. De krever gjerne mer og mer oppmerksomhet og tid, noe som kan gjøre skolegang vanskelig. Så som sagt, det er noe man selv må vurdere om man er i stand til å klare. 

  Når det er sagt så er det TUSEN andre ting som også må vurderes før man tar en så stor avgjørelse. Det er en livslang forpliktelse, som krever 100 % innsats av deg 24/7. Når man planlegger en graviditet bør man også ha økonomi på plass, et eget sted å bo, et stabilt forhold og støtte fra familie og venner. Listen er lang over hva som må tas i betraktning, og hva man selv er i stand til å klare. 

  Det å få barn er uansett det mest fantastiske et menneske kan oppleve, men jeg tror at det er enda mer fantastisk når alt annet er på "stell" og man slipper kjedelige bekymringer ang. økonomi osv. Dersom den eneste bekymringen man har er at babyen har det bra, kan man nyte småbarnstiden helt til det fulle! 

  - Dersom noen lurer på noe, legg igjen en kommentar i feltet under! 
  3

  ENDELIG!

  • Publisert 08.05.2014 klokka 17:29
  • Kategori: Hverdag

  Heisann!

  I dag fikk jeg faktisk to pakker i posten som jeg har ventet på! Jeg ble superglad da det plinget inn en sms på mobilen min der det stod at pakken min var klar til å hentes. Den andre pakken kom rett i postkassen. Den ene av pakkene inneholdt et bæresjal som jeg har ventet på, og som jeg gleder meg utrolig mye til å prøve! Jeg har lest mye om bæresjal og hørt at det er veldig praktisk. Da kan man jo få gjort ting mens babyen er med. Både jeg og Sondre synes det virkelig utrolig genialt ettersom vi ikke liker å la Adelen ligge altfor lenge alene når vi har mye å gjøre. Den andre pakken er per nå litt hemmelig, men det er ikke lenge til jeg skal vise den til dere. Dere har nemlig mulighet til å vinne en del av innholdet i pakken! 

  Nå har vi nettopp spist middag, og skal snart kjøre opp på treningssenteret. I dag har jeg en time med treningsveileder for å sette opp et treningsprogram til meg. Jeg har nemlig hatt en del smerter i bekkenet når jeg har gjort mageøvelser, så jeg håper derfor jeg får noen øvelser som kan hjelpe å bygge opp bekkenet mitt. Jeg føler allerede at jeg har gjort fremskritt, og det er utrolig motiverende! Dersom treningen aldri hadde gitt resultater tror jeg veldig mange ikke hadde giddet. Til høsten begynner vi med gym på skolen og jeg håper at innsatsen jeg legger i trening nå vil lønne seg da med tanke på karakter. 

  - Har du prøvd bæresjal? 
  - Hva tror du er i den andre pakken? 
  0

  Superhektisk hverdag!

  • Publisert 07.05.2014 klokka 18:20
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Den neste 1,5 uken blir en skikkelig hektisk uke for meg. Det å være mamma til en jente på snart 3 mnd er ofte ganske hektisk i seg selv, men når man skal kombinere det med sluttvurderinger i nesten alle fag på skolen blir det plutselig super hektisk! Allerede på fredag denne uken skal vi ha sluttvurdering i faget MDD (musikk, dans og drama) der vi skal fremføre et selvlagt stykke som inneholder alle disse tre disiplinene. Det krever mye øving, også utenom skoletid, og til tider må jeg ha Adelen med meg.

  Neste uke skal vi ha sluttvurdering i faget musikk, som er et fag som til sammen består av fem separate fag; Hovedinstrument(i mitt tilfelle; Sang), biinstrument 1(i mitt tilfelle; Piano), biinstrument 2 (i mitt tilfelle; Gitar), musikklære og hørelære. Vi blir da tatt inn konsertsalen på skolen en og en, der vi skal fremføre en eller to sanger på hvert instrument etter hverandre. Jeg er kjempenervøs allerede og trenger virkelig å øve mye, spesielt på gitar. Piano og sang begynner sakte men sikkert å komme på plass nå, men det krever likevel mye øving for å oppnå de resultatene jeg ønsker meg. I musikkfagene har jeg nemlig veldig høye krav til meg selv. Det er fag som jeg har valgt og som interesserer meg, det betyr derfor mye å gjøre det bra i dem. Vi skal også ha årsprøve i fagene musikklære og hørelære neste onsdag. Det er krevende fag som OGSÅ krever mye til å øving.

  Den kommende helgen blir derfor vier til øving. Uheldigvis skal Sondre jobbe veldig mye i helgen, så jeg håper virkelig at Adelen ikke er urolig for da blir det lite øving. Dersom hun er glad og fornøyd derimot klarer jeg ofte å få unnagjort litt øving. Det gjelder vel bare å spille og synge så bra jeg bare klarer så snuppa blir fornøyd! :) Uansett så gruer jeg meg alltid utrolig mye til å ha fremføringer i ting jeg ikke føler meg helt komfortabel med. Jeg er også av dem som liker det mye mer å være på scenen sammen med andre og ikke alene. Da får jeg automatisk mye mer selvtillit.   Mellom alt dette kaoset av skolearbeid skal jeg også klare å få til en treningsøkt hver dag, noe som ikke alltid er like lett. Heldigvis har jeg en god plan i alle fall i dag, så vi skal straks dra opp til treningssenteret. I tillegg til treningen skal jeg jo også få tid til å oppdatere bloggen. Med andre ord; Jeg har det utrolig travelt! Men, jeg skal klare det! :) 

  - Har du opplevd å ha slike utrolig travle perioder?
  - Hvordan motiverer du deg selv når du har ting du må gjøre?  
  16

  30 day Squat Challenge!

  • Publisert 07.05.2014 klokka 10:17
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  I dag har jeg planlagt å starte med den velkjente 30 day Squat Challenge! Om jeg har kapasitet til å fullføre vet jeg ikke, men jeg skal uten tvil gjøre mitt beste! Som resten av hele kroppen har rumpa også forfalt mye det siste året. Jeg tenkte derfor at det var en motiverende måte til å få orden på den igjen! :) 

  Det er egentlig litt ironisk at jeg skal gjøre denne challengen ettersom jeg vanligvis ikke liker å ta knebøy. Jeg satser likevel på at det skal være verdt det om 30 dager! Kanskje jeg til og meg kommer med før og etter bilde. Det ville i alle fall vært kult om det fungerte, så jeg gir det et forsøk. Jeg skulle faktisk egentlig på trening kl 10.00 i dag, men da jeg og Adelen våknet opp og jeg så hvor godt humør hun var i valgte jeg å droppe det. Når jeg har vært borte fra henne flere dager synes jeg ikke det gjør noe å droppe trening for å være med henne. Vi skal uansett trene senere i kveld også :) 

  Jeg og Sondre har også bestemt oss for for å kjøpe målebånd. Vi trener begge to styrke så da er det greit å kunne følge med på mål også og ikke bare vekt! Dersom man trener mye styrke kan man faktisk bli slankere, og samtidig gå opp i vekt. Uansett, nå ligger Adelen her å spreller og prøver å få mammas oppmerksomhet, så jeg runder av innlegget her! 

  - Har du prøvd 30 day Squat Challenge? 
  - Trener du? I såfall hva?   

  10

  What Do You Have In Your Fridge?

  • Publisert 06.05.2014 klokka 21:54
  • Kategori: Hverdag

  //Sponset innlegg

  Heisann! 

  Det er sikkert mange av dere som lurer litt på hva jeg mener med overskriften. I dette innlegget skal jeg rett og slett vise dere hva vi har i kjøleskapet vårt. Det er nok ikke så veldig spennende i utgangspunktet, men jeg har noe genialt å vise dere! Jeg har nemlig prøvd disse geniale båndene fra Creative Styling, og må si at jeg er utrolig fornøyd!

  Disse elastiske båndene kan du feste rundt ulike matvarer, slik at du vet hvilken dag du åpnet dem! På de produktene de ikke passer rundt kan du bare legge dem oppå, slik dere ser jeg har gjort på bildet. Det er supersmart for både deg selv og miljøet. Dersom du har oversikt over når du åpnet ting slipper du å kaste så mye fordi det har blitt dårlig.  De ulike dagene har ulik farge på båndet sitt. I tillegg står det skrevet på norsk på den ene siden, og engelsk på den andre. Disse har blitt brukt flittig her i huset, og jeg merker allerede at vi kaster mye mindre mat! Det speiler også positivt igjen på økonomien! :) Båndene, som du får kjøpt på Creative Styling til bare 99 kr, er uten tvil en god investering! 

  DIREKTE LINK TIL PRODUKTET!

  - Har du prøvd slike bånd før? 
  7

  Det fine med å være mamma på ferie!

  Heisann! 

  I dag har dagen kommet til at vi skal reise hjem til Norge igjen. Vi har hatt noen fantastisk dager her i Gdansk; opplevd, sett og shoppet veldig mye! Heldigvis er vi absolutt ikke triste for at vi må reise hjem i det hele tatt fordi vi skal jo hjem til Adelen! Vi har savnet henne helt grenseløst, så vi gleder oss kjempe mye til å hente henne hjem. Selv om det har vært utrolig hardt å være borte fra henne vet jeg at hun har hatt det veldig bra! Hun har sovet veldig godt om nettene og kost seg om dagene. Denne turen har også gjort veldig godt på forholdet til meg og Sondre, så vi ser frem til å dra hjem og være en ny og bedre familie. Foreldre som har det bra sammen er mye bedre foreldre enn de som er ulykkelige. Det er jeg fullt overbevist om.

  Tilbake til hva vi har gjort på her nede. Tatoveringene våre tok vi i nabobyen til Gdansk som heter Sopot. Etter at vi var ferdige med tatoveringene dro vi på en liten italiensk restaurant for å spise lunch. Deretter tok vi toget til det største kjøpesenteret i Gdansk, med over 200 butikker! Det var utrolig stort der, og det var ikke en eneste butikk som manglet! Det var alt fra normale, rimelige merker som H&M og Cubus til de mye dyrere merkene som Tommy Hilfiger og Lacoste. Vi shoppet (altfor) masse, og endte opp med amene fulle av handleposer! Vi fikk oss masse nye treningsklær, og Sondre kjøpte i tillegg litt vanlige klær. Jeg valgt å vente med det, ettersom jeg håper på å bli litt mindre i de kommende månedene. 

  Da vi kom tilbake til hotellet fikset vi oss litt før vi gikk ut for å spise. Vi fant en liten, koselig restaurant i en av hovedgatene i Gdansk. Vi skulle ha en liten feiring av 1,5 årsjubileumet vårt som var på søndag, derfor bestilte vi sjømattallerken for to. Den inneholdt reker, calamari (blekksprut), laks og blåsjell, og i tillegg ble den servert med salat og potetbåter. Til dessert hadde vi eplepai med is, krem og frukt. Det var virkelig et herremåltid som smakte helt himmelsk! Sondre kjøpte også en rose til meg fra en mann som kom innom restauranten. Romanse i hverdagen <3   Nå skal vi til å pakke, for vi må sjekke ut av hotellet innen 12.00. Vi har allerede bestilt taxi som skal være utenfor hotellet 12.30, som skal kjøre oss til flyplassen. Alt i alt har vi hatt en super tur, og vi reiser gjerne tilbake igjen. Da naturligvis sammen med Adelen :) 


  Jeg har forresten trukket ny vinner av Water Dancing høytalerne og vinneren av Hudbok giveawayen så husk å sjekk eposten din!

  24

  Bilder av tatoveringene våre!

  Heisann! 

  Som jeg lovde dere tidligere i dag, her kommer flere bilder av tatoveringene våre!  - Hva synes du om tatoveringene våre?
  - Har du tatovering?  
  3

  Vi har tatt tattovering!

  Heisann!

  Dette blir litt mobilblogging ettersom vi er på et kjøpesenter akkurat nå, men jeg tenkte jeg skulle fortelle dere at jeg og Sondre har tatt tattovering. Som jeg har fortalt dere før ville vi tattovere navnet til Adelen og det har vi nå gjort!

  Vi ble begge kjempefornøyde, men går for øyeblikket med plast på tattoveringene våre. Derfor tenkte jeg å vise dere bilder i kveld! Her er en liten sneakpeak! :-)

  Camilla

  27

  Jeg vil stråle! + GIVEAWAY!

  • Publisert 05.05.2014 klokka 08:23
  • Kategori: Hverdag

  //Sponset innlegg

  Heisann dere! 

  Jeg har vært så heldig å få boken "Frisk hud" skrevet av Dr. Rolah O. Lønning i posten! Det passet egentlig helt perfekt ettersom jeg har slitt litt med uren hud. Jeg har heldigvis (foreløpig) sluppet unna mye kviser, men den urene huden meldte sin ankomst da jeg ble gravid. Dessverre har det ikke blitt så mye bedre etter at Adelen kom til verden, og jeg har rett og slett ikke orket å stresse med det. 

  Nå begynner jeg sakte, men sikkert å få kroppen min tilbake, så da vil jeg ha huden min tilbake også. Med andre ord så passet det ypperlig med denne boken i posten. Den inneholder både fakta, tips og produktanbefalinger til å få vakker hud! Noe av det jeg likte veldig godt med boken var at det var tips til hvordan man skulle få frisk hud på lang sikt, men det var også nødløsninger til de gangene kvisene melder sin ankomst på upassende tidspunkt!

  Som dere ser på bildet over (forsiden på boken) inneholder boken utrolig mye nyttig info for både unge og eldre. Personlig synes jeg også at det var veldig kjekt med en egen del om strekkmerker, ettersom jeg har veldig mye av dem. Etter å ha lest denne boken har det virkelig gått opp for meg hvor dårlig jeg tar vare på huden min. Jeg er bare 17 år, så jeg burde virkelig være flinkere med det nå når jeg er ung! 

  Boken kan kjøpes på www.hudbok.no til 349 kr inkl. frakt. Jeg har i tillegg vært så heldig at jeg skal få gi bort en bok til en av dere lesere! Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere epostadressen din i kommentarfeltet under! 

  - Er du med på giveawayen? 
  0

  Der det hele startet!

  Heisann! 

  I dag har vi besøkt et veldig spesielt sted. Før vi bestilte turen vår til Gdansk, visste jeg ikke engang om dette stedet. Vi var nemlig på et sted som heter Westerplatte, som er der andre verdenskrig startet! Det går ikke an å beskrive den følelsen av å være der historiens største massemord startet. Stedet er markert med et stort minnemonument i stein, noe som var veldig rørende å se. Jeg er veldig interessert i ting som omhandler andre verdenskrig, så det var virkelig spennende å dra dit. 

  For å gjøre det litt ekstra kjekt tok vi faktisk båt opp gjennom elven for å komme til Westerplatte. Vi gikk ikke av båten der ute, for da måtte vi ha ventet en time på neste båt, men båten kjørte rett forbi minnemonumentet. På båten hadde de også en liten bar, med utvalg til store og små. Til sammen tok turen cirka 1,5 time, og det var virkelig en fin tur! 


  Båten vi tok til Westerplatte. Minnet meg veldig om Kaptein Sabeltanns "Sorte dame"!


  Minnemonumentet ved Westerplatte. 

  Etter at vi hadde besøkt Westerplatte, dro vi til Mariakirken. Det en er en gigantisk kirke midt i gamlebyen i Gdansk. Det spesielle med denne kirken er at hele 25000 mennesker søkte tilflukt der under 2. verdenskrig. Som tidligere nevnt er jeg veldig interessert i 2. verdenskrig, så dette var et sted vi måtte besøke. Det var også veldig følelsesladd å være der. I tillegg til å ha stor historisk betydning var det en utrolig vakker kirke. Vi var litt usikre på om det var lov å ta bilder der inne, men vi knipset nå et par for det! 

  Etter besøket der dro vi på senteret her ved hotellet og shoppet litt. Vi kjøpt oss et par nye ting som jeg tenkte å vise dere i et innlegg i morgen. Nå skal vi ut å spise en sen middag, så vi håper at vi finner en god restaurant. Før vi går må jeg bare slenge med en liten komisk hendelse fra dagen vår; Sondre skulle bestille seg is og sa til kassadamen: "I want ice cream, two balls". Haha, jeg måtte rett og slett le. Da jeg gjorde han oppmerksom på at det heter scoups, og ikke balls var det en passelig flau Sondre som gikk ut av butikken!   

  3

  Trening, også når man er på ferie!

  Heisann dere! 

  Jeg merker godt at mammarollen ble med meg på ferie ettersom da jeg våknet i dag tidlig viste klokken 07.30. Jeg våkner ALDRI av meg selv før 10.00, men blir som regel vekket av Adelen før den tid. Nå ligger jeg i sengen med dataen på fanget, mens Sondre ligger å sover på siden av meg. Vi hadde satt alarm på kl 09.00, så jeg tenkte at jeg kunne bruke tiden før den ringte til å blogge litt. Jeg vil jo bruke mest mulig tid på å se og oppleve ting her nede, så derfor er det viktig å skvise inn bloggingen der det er tid for det! Det er også årsaken til det sene innlegget i går kveld. 

  Selv om vi er på ferie, har vi ikke ferie fra treningen. Vi valgte hotell med omhu, så det er heldigvis treningsrom her! Planen i dag starter i alle fall med at vi skal spise frokost, deretter innta gymmen en god stund. Jeg vet jeg kanskje er ekstrem nå, men jeg har fremdeles dårlig samvittighet for alle kaloriene som ble inntatt på restauranten i går kveld. Jeg satser derfor på å så brent dem bort på dagens treningsøkt. 


  For en gangs skyld fant jeg en stol der rumpa mi faktisk ikke føltes så stor, haha!

  Omtrent 100 meter fra hoteller vårt ligger et av de største shoppingsenterne som finner i Gdansk, med over 100 butikker! Det som er så fint er at det har åpent på søndager også. Vi har litt sightseeing vi skal få unnagjort i tillegg i dag, men det er greit å ha muligheten til å shoppe litt for det om. Hotellet vårt ligger i det som heter Gamlebyen. Ironisk nok er det faktisk ikke Gamlebyen som er eldst, men Hovedbyen. Uansett er hele byen spekket full med nydelige, gamle murbygninger! Det føles plutselig som om man har blitt tatt langt tilbake i tid når man vandrer nedover gatene. Det eneste som avslører moderniteten er butikkene og bilene. 


  7

  Når man forlater barnet sitt..

  Hei! 

  Det er nå en god del timer siden vi leverte Adelen hos Frida, og jeg merket det allerede da jeg gikk ut døra at dette kom til å bli vanskelig. De siste dagene har jeg bare tenkt på at det skal bli utrolig kjekt å reise, og helt glemt ut at vi faktisk skal reise fra Adelen i hele tre døgn.. Heldigvis bryr ikke hun seg om å være borte fra oss noen døgn ettersom hun er så liten. Det hadde nok vært mye verre om hun hadde vært eldre og ikke ville at vi skulle reise.

  Likevel kjente jeg at det sved i mammahjertet da jeg gikk ut døra hos Frida. Lille jenta mi skal være borte fra meg så lenge. Allerede nå savner jeg henne grenseløst og skulle ønske hun lå her i armene mine. På den andre siden derimot skal det nok også bli kjekt å bare tilbringe litt tid sammen med Sondre. Med problemene som har vært den siste tiden trenger vi virkelig litt tid til å pleie forholdet vårt også. Vi kom frem til hotellet rundt kl 19.00, og det var virkelig nydelig her! Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter å ha vært ute å spist en bedre middag. 


  Hotellet vårt som har hele 17 etasjer! Vi bor i 10ende etasje og har kjempegod utsikt over byen! 


  Hotellrommet vårt! Vi var veldig fornøyde da vi gikk inn dørene her! :D 

  Som sagt har vi vært ute på restaurant og spist middag. Prisene her er helt latterlige i forhold til hjemme i Norge. Jeg hadde en biffmiddag (ca 500(!!!) gram kjøtt) og Sondre spiste Mousakka. I tillegg hadde begge to dessert. Jeg hadde eplepai med is, mens Sondre hadde en Baileysdessert. I tillegg hadde Sondre en øl. Hjemme i Norge ville man nok måtte betale nærmere 1000 kr for et slikt herremåltid, mens vi betalte kun 250 kr! Gå på restaurant å spise med god samvittighet er ikke noe vi gjør så veldig ofte! 


  Den herlige eplepaien min som ble servert med is og krem! 


  Vi tok også en hel del bilder i gatene både på vei frem og tilbake fra restauranten. Det var utrolig mange koselige steder som var perfekte til å ta bilder på! Uheldigvis var det blitt såpass mørkt da vi gikk at mange av bildene ble dårlige. Her er noen av dem! 

  - Har du noen gang vært lenge borte fra barnet ditt?
  - Har du vært i Polen?   

  6

  Ready for takeoff!

  Heisann dere! 

  Dette blir nok mitt siste innlegg før vi har kommet oss til Gdansk. Flyet går ikke før i 17-tiden, men vi har flere ting som skal gjøres før den tid. For øyeblikket er Sondre og Adelen på treningssenteret. Jeg takket nei til å bli med i dag ettersom bekkenet mitt gjør så vondt etter gårsdagens trening. Det siste jeg vil er å gjøre meg selv handikappet rett før vi skal ut å reise. Senere skal vi kjøre Adelen inn til Sandeid, og det tar jo til sammen to timer. Vi er heldigvis mer eller mindre ferdige å pakke til oss selv, så skal jeg pakke til Adelen nå etterpå. Det skal bli så utrolig rart å være borte fra henne i tre netter! 

  I går kveld før vi la oss, satt jeg og Sondre på PCen og googlet litt for å finne ut hva vi ville gjøre på der nede. Vi har nå laget oss en liten plan på hva vi skal gjøre de ulike dagene. Det kommer jeg til å skrive mer på om på bloggen i dagene som kommer. Jeg kan likevel love dere at det er veldig spennende ting vi skal, så jeg gleder meg! Det er en del ting vi har tenkt å handle der nede også, så jeg er spent på hvor mye penger som blir brukt under turen. Jeg bekymrer meg selvfølgelig også veldig for vekta. Ferie = mye god mat = vektøkning. Heldigvis er det treningsrom på hotellet, så jeg kan brenne litt kalorier! :) Heldigvis har jeg god motivasjon på mobilen!:   I skrivende øyeblikk sitter jeg med ansiktsmaske på meg i håp om å få litt finere hud. Det gikk nylig opp for meg at jeg hadde mange ansiktsmasker liggende, så hvorfor ikke ta en? Jeg får alltid en skikkelig herlig følelse etter en ansiktsmaske, man føler seg liksom så frisk og fin! 

  Jeg skal prøve å komme med en oppdatering til dere i kveld når vi har kommet frem til hotellet. Jeg er utrolig spent på å se hotellrommet vårt, og gleder meg til å vise det til dere! 

  - Skal du ut å reise noen plass snart?
  - Liker du å ta ansiktsmaske?   

  12

  Ukens anbefaling - 60 kcal snack!

  Heisann! 

  Jeg kommer nå og da over ting som jeg har lyst til å anbefale til dere lesere. Jeg tenkte derfor at jeg skulle starte opp et opplegg som jeg kaller "Ukens anbefaling". Hver uke kommer jeg med en ny ting som jeg vil anbefale til dere, med begrunnelse!  Denne ukens anbefaling er Wasa sitt knekkebrød som enkelt og greit heter Wasa Kanel. Det er egentlig et knekkebrød, men de smaker utrolig godt uten noe på også.De minner nesten litt om eplekake, ettersom det er en søt kanelsmak av dem. De hadde nok også vært utrolig gode med tynne epleskiver på. Jeg skal innrømme at jeg var utrolig skeptisk til å smake dem, fordi jeg ikke hadde tro på at knekkebrød med kanel smakte noe godt. Sondre klarte likevel å overbevise meg, og det er jeg virkelig glad for! 

  For meg som holder på å gå ned i vekt er det en perfekt snack når jeg har lyst på noe søtt. Det er kun 60 kcal i et knekkebrød, som kun (i gjennomsnitt) tilsvarer 3 % av det daglige inntaket ditt! Hvor herlig er ikke det? Et knekkebrød er nok til å ta bort søtsuget, samtidig som du ikke ødelegger det sunne kostholdet. 

  - Har du prøvd dette knekkebrødet? 
  5

  Det nærmer seg!!

  • Publisert 02.05.2014 klokka 13:24
  • Kategori: Hverdag

  Heisann! 

  Nå begynner det sakte, men sikkert å nærme seg at jeg blir 18 år. Det er fremdeles nesten et halvt år til, men det er ting som må gjøres før man blir 18 år også, som f.eks å ta teorien til billappen, og ta kjøretimer. Jeg har ikke begynt på noen av delene ennå, så da jeg fant Sondre sine teoribøker fant jeg ut at det var på tide å komme i gang. Teorien ser jeg på som den lette delen av å ta lappen ettersom jeg er mye bedre teoretisk enn praktisk. Kjøretimene derimot gruer jeg meg veldig til å starte med. Jeg har såvidt øvelseskjørt i det hele tatt, så jeg planlegger å bruke sommeren til det. Når høsten kommer satser jeg på å være klar for å begynne med timene. 

  I dag har vi vært en tur på shoppingsenteret Amanda for å handle inn litt nødvendigheter. Vi trengte et nytt laken til sengen, fordi de vi allerede har er for små. I tillegg kjøpte jeg meg en ny pute ettersom det var -40%! Vi var også innom apoteket og kjøpte en krem til Adelen. Hun har nokså tørr hud, og kremen som helsesøsteren anbefalte reagerte hun på, derfor trengte vi en ny. Etter handleturen kjørte vi bort på Biltema fordi Sondre skulle ha noe til hageslangen. Jeg klarte i samme sleng å grabbe med meg en liten tavle til å skrive på. Med min og Sondres hukommelse trenger vi virkelig å skrive ned ting dersom vi skal huske det! Jeg laget en oversikt over neste uke, ettersom vi reiser bort i morgen uansett. 

  Senere i dag skal jeg og Adelen ha en liten "spa-dag". Vi har noen nye produkter som vi skal teste ut, så da tenkte jeg vi kunne gjøre det litt koselig! Hun har nok ikke så veldig mye utbytte av slike koselige mor og datter aktiviteter ennå, men for meg er det veldig kjekt! :) I tillegg til det blir det en tur på treningssenteret, øving på instrumenter og pakking til vi skal reise!  

  - Har du lappen? 
  - Bruker du en slik tavle til å ha oversikt over hva du skal?
  - Hva er planene dine for dagen?   

  6

  Alt man får gjort når man har fri!

  • Publisert 01.05.2014 klokka 20:33
  • Kategori: Hverdag

  Hei kjære lesere! 

  I dag er det jo 1. mai, så jeg har hatt fri fra skolen. Flytrafikken derimot stopper ikke opp selv om det er 1. mai, så Sondre var på jobb tidligere i dag. Da han kom hjem (rundt 10.00) satt jeg og Adelen i sengen og hørte på musikk og koste oss. Senere dro vi på butikken for å handle (takk gud for søndags- og helligdagsåpen Bunnpris!) litt mat til vi skulle grille. Her i Haugesund har det vært supert vær i dag også, så hva er ikke kjekkere enn å grille?!  

  I tillegg til å grille så har jeg fått gjort mye skolearbeid, eller rettere sagt; musikkarbeid. Jeg ser egentlig ikke på det som skolearbeid å øve på instrumentene mine ettersom jeg liker det. Foruten om gitar, vel og merke! Det er jeg hverken god på eller synes er kjekt. I tillegg gjorde jeg den beste oppdagelsen jeg har gjort på lenge! Jeg har to fag som heter hørelære og musikklære, og jeg fant en app som kunne brukes til å trene på begge disse fagene! Jeg synes hørelære er veldig vanskelig å øve på alene, så en app som hjelper til er helt ypperlig for meg! Om det er noen som skulle være interesserte i denne appen, heter den MusiLearner. 

  Nå skal jeg og Sondre snart rigge oss til i sofaen for å se film. Vi satser på at Adelen begynner å bli trøtt snart, slik at vi får slappe av litt i ro. Som filmkos har vi en kurv meg jordbær, siden vi skal være sunne! :) Sondre sendte meg dette bildet i dag, og jeg kunne ikke vært mer enig! Når vi går inn i 2015 håper jeg av vi begynner å nærme oss den formen :) 

  - Hva har du gjort på i dag? 
  26

  Sangvideo - Way Back Into Love!

  • Publisert 01.05.2014 klokka 17:07
  • Kategori: Hverdag

  Heisann!

  Det er mange av dere som har etterlyst en sangvideo fra meg, så nå tenkte jeg det var på tide med en! Den er litt gammel, fordi jeg har ikke noe til å ta opp med for øyeblikket. Da jeg spilte inn sangen var jeg også veldig dårlig på piano, så se bort fra pianospillingen! :) 


  - Hva synes du? 
  14

  Hotellet vi skal bo på i Gdansk!

  Heisann! 

  Nå er det jo bare to dager til jeg og Sondre reiser på kjærestetur til Gdansk. Ettersom vi bare skal være tre netter valgte vi å bo på et av de dyrere hotellene vi fant. Med tanke på at det er til Polen vi skal, er det ikke noe særlig dyrt uansett da. Hotellet heter "Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto" og er et 4-stjerners hotell. Vi har også bestilt med frokost inkludert, ettersom jeg ELSKER hotellfrokost. Jeg er såpass sjelden på hotell at det er alltid skikkelig stas med hotellfrokost. Det er også treningsrom på hotellet, noe som passer fint ettersom jeg regner med at det blir en del restaurantbesøk.  Her er noen bilder fra hotellet:  Jeg skal selvfølgelig ta mine egne bilder av hotellet når vi er der nede, i tillegg til masse flere bilder. Jeg har virkelig begynt å vurdere å kjøpe meg en ny mobil med bedre kamera på ettersom det er så lett å ha med seg mobilen, i motsetning til den store speilrefleksen. Mobilen jeg har nå er en "billigtelefon" så kameraet kunne ikke vært mer elendig. Er det noen av dere som har noen gode kameramobiler å anbefale? 

  Det er forresten gratis internett på hotellet så jeg kan få oppdatert bloggen også. Når på døgnet innleggene kommer vet jeg ikke, ettersom vi mest sannsynlig kommer til å være opptatt med noe mesteparten av dagene. Jeg og Sondre skal denne turen vurdere om Gdansk kan være en potensiell sommerferieby, som vi kan reise til med Adelen. Rett utenfor byen er det lange sandstrender, og om sommeren er temperaturene herlige! Det hadde vært veldig greit om vi liker byen, fordi det går så billige fly dit til, i tillegg til at prisene der nede er latterlig lave! 

  - Har du noen gang vurdert å reise til Gdansk?
  - Visste du at Gdansk nesten er som Syden?   

  Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits