• Camilla Larsen

  8

  Det føles som i går!

  Heisann dere! 

  Nå er første dag av fire med jobbing på Etnemarknaden unnagjort! Jeg har faktisk ikke jobbet siden Etnemarkanden i fjor, men det er jo egentlig forståelig da jeg både har gått på skole og vært gravid. Det er morsomt å tenke tilbake på da jeg jobbet i fjor; jeg var nemlig rundt 10-12 uker på vei og midt i min verste periode med svangerskapskvalme! Det føles nesten som det var i går jeg sto og spiste ingefær-tabletter som snop, bare for å bli kvitt kvalmen. Heldigvis har jeg det ikke slik i år og første dag på jobb gikk kjempefint! Det føles godt å gjøre litt nytte av seg av og til og faktisk tjene penger! 

  Det føles virkelig som det var i går at jeg gikk rundt med den gigantiske magen min. Allerede da jeg var 6-7 måneder på vei så jeg ut som jeg var høygravid, men jeg var utrolig stolt over magen min og elsket å vise den frem. Derfor var det overhodet ikke noe problem med stor mage :) Det føles heller ikke som det er hele 5,5 måneder siden jeg lå på sykehuset med rier og ventet på at Adelen skulle komme. Tiden har gått ufattelig fort og Adelen vokser som bare det. Jeg elsker å følge utviklingen hennes og blir like stolt hver eneste gang hun lærer noe nytt.   Jeg er en av dem som ikke synes det er trist at barna vokser fort. Jeg elsker at Adelen vokser og stadig forandrer seg. Jeg vet at jeg kommer til å få oppleve å ha en nyfødt baby igjen senere i livet, så i stedet for å være lei for at tiden går fort prøver jeg å nyte den til det fulle! :) 

  - Synes du tiden går fort når man har barn?


  4

  Til og med til de aller minste!

  Heisann dere! 

  Jeg har skrevet en god del om VannPluss her på bloggen tidligere (LES MER HER), men som jeg også har sagt før er det verdt å nevne igjen! Tidligere har jeg bare skrevet om hva jeg selv bruker VannPluss til, men det har seg nemlig slik at VannPluss passer også for de aller minste. Smaken "Eple og Pære" er helt uten tilsetningsstoffer og uten tilsatt sukker, og passer derfor også til de minste. Det er rett og slett frukt i pulverform. 

  Ettersom Adelen begynner å bli mer og mer vant til nye smaker nå tenkte jeg at hun skulle få smake VannPluss av meg. Jeg blandet en flaske til meg selv og så fikk hun litt av meg i sin egen flaske. Nesten som forventet falt det utrolig godt i smak også hos den lille solstrålen min! Hun smattet, drakk og smilte om hverandre og ble nesten litt irritert når jeg måtte forstyrre henne med fotograferingen min. VannPluss Eple og Pære koster kun 33 kr for en pakke med 6 poser, og er derfor i tillegg mye billigere enn å kjøpe drikker til barna på butikken. Alt i alt, en superdrikk! Selvfølgelig kommer ikke Adelen til å få det så veldig ofte da hun allerede er veldig glad i søte ting, men en gang i blant blir det litt kos med VannPluss på flasken! :) 

  Jeg har også fått veldig mange spørsmål om hva som er mine favoritter blant VannPluss sine smaker. Jeg liker best "Røde bær", "Antioxidant (Blåbær, solbær og acai)", "Iste med ferskensmak" og "Eple og Pære". Det er likevel veldig individuelt hvilke man liker, Sondre er nemlig ikke så veldig glad i mine favoritter. Han liker best "Defence (Lime, ingefær og giseng)", "Iskaffe med karamell" og "Iste med ferskensmak". Dersom du vurderer å prøve ut VannPluss vil jeg absolutt anbefale deg å bestille tilbudet de har der du får en pose av hver smak! Da får du prøvd alle og kan finne dine egne favoritter. Når du har funnet favorittene dine så kan du bestille mer av dem! :) Her er en oversikt over alle smakene til VannPluss! (Kan bestilles på www.vannpluss.no)  - Har du prøvd VannPluss?


  13

  Hvordan slanke seg?

  Heisann dere! 

  "Hvordan går jeg ned i vekt?" er et spørsmål som jeg får veldig ofte fra dere lesere. Det er et spørsmål som er utrolig vanskelig å svare på ettersom det er utrolig individuelt hvordan man går ned i vekt. Selvfølgelig så er det lett å svare; "Tren og spis sunt", men det er som regel mye lettere sagt enn gjort. Hvordan skal man trene? Hvordan skal man spise? Spørsmålet om hvordan man går ned i vekt har et så stort svar at det er mulig å få alt inn i et innlegg. 

  Jeg kommer fremover til å skrive en hel del innlegg som handler om både trening og kosthold, og om hvordan jeg har fått til å gå ned i vekt. Jeg kan ikke love noen at det samme fungerer for dem, nettopp fordi man er så forskjellige. De av dere som lurer på hva jeg spiser kan f.eks ta en titt i kategorien "Oppskrifter". Oppskriftene jeg legger ut på bloggen er alltid matretter jeg spiser selv i dagliglivet mitt. Jeg har også skrevet et par andre innlegg relatert til trening og kosthold. Les om mine kosttilskudd HER. Les om hva jeg har i treningsbagen min HER

  I tillegg til å skrive innlegg som jeg tror er relevante ang. trening og kosthold vil jeg gjerne spørre dere lesere om hva dere lurer på? Jeg vil svare på deres spørsmål og jeg vil hjelpe dere med deres egen vektnedgang! Så, viss du har noen spørsmål setter jeg stor pris på om du legger igjen en liten kommentar på dette innlegget så skal jeg svare på det i et eget innlegg! 

  - Har du noen spørsmål ang. kosthold, trening eller vektnedgang?


  26

  KONKURRANSE - Vinn navnelapper fra Smartlapper!

  Heisann dere! 

  I forrige uke var jeg så heldig å motta navnelapper fra Smartlapper.no i posten! Smartlapper produserer navnelapper i form av klisterlapper, strykelapper og skolapper, altså perfekte til barna! Det nærmer seg både barnehage- og skolestart og da kan det være greit å ha navnelapper på plass. Adelen skal ikke begynne i barnehagen ennå, men det er greit å ha tingene hennes merket f.eks på barnepassen på treningssenteret. Der er det mange andre barn også, og da er det lett for at ting forsvinner litt i mengden!   Når du bestiller navnelapper fra Smartlapper.no finnes det ulike pakker man kan velge mellom, som inneholder ulik mengde navnelapper. De pakkene vi har fått i posten kalles familiepakken og består av: 126 klistrelapper, 126 strykelapper og 12 skolapper. Man kan selv velge hva som skal stå på lappene; navn, telefonnummer, epost osv. Vi valgte å ha navn og telefonnummer, i tillegg til et lite søtt motiv! 


  Jeg gidder ikke å sensurere telefonnummeret mitt da det enkelt kan finnes på nettet uansett. 

  Navnelapper er faktisk også en genial måte å gi beskjed om at barnet ditt har en allergi. Dersom barnet f.eks er allergisk mot nøtter kan du skrive det på navnelappene slik at også andre som er rundt barnet ditt blir klar over det. Nå får du 10 % avslag på alle kjøp av navnelapper på Smartlapper.no ved bruk av rabattkoden Camilla når du betaler. Bli klar til skole- og barnehagestart du også! 


  Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut hele tre familiepakker til dere lesere, altså denne konkurransen har tre vinnere! Vinnersjansene er tre ganger så store som vanlig, så kanskje det blir deg som blir den heldige vinneren denne gangen? Det er veldig enkelt å delta i konkurransen, det eneste du trenger å gjøre er; 

  • Lik Smartlapper på facebook ---> HER
  • Lik facebooksiden til bloggen ---> HER
  • Kommenter under dette innlegget at du er med. (NB: Husk kontaktinfo!)  - Er du med i konkurransen?


  15

  Historien om puppene som forsvant!

  • Publisert 29.07.2014 klokka 20:08
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Jeg synes overskriften var litt morsom så jeg klarte ikke å dy meg, men det er faktisk nettopp det dette innlegget skal handle om! Som mange av dere vet gikk jeg mye opp i vekt under svangerskapet. Kiloene fra svangerskapet er borte nå, i tillegg til 5-6 kg til. Med andre ord så har jeg gått ned rett over 30 kg siden Adelen kom til verden. Jeg er selvfølgelig utrolig fornøyd og glad for det, men alle ting kommer med sine ulemper - og denne gangen var det puppene mine det skulle gå utover. 

  Det hele startet to måneder etter fødselen da jeg sluttet å amme/pumpe meg. Jeg tror de fleste kvinner som har ammet kan være enige i at puppene uten tvil er på sitt største i den perioden av livet! Det tok bare dager etter at jeg hadde sluttet å amme før størrelsen på puppene nærmere var halvvert. De var til og med mindre enn da jeg ble gravid. Selvtilliten min stupte nedover og jeg følte meg rett og slett ikke vel i min egen kropp.

   

  Det var også rundt det tidspunktet jeg sluttet å amme at jeg snudde om på kostholdet mitt og begynte å trene. Vekten fortsatte å synke, og det ble etter hvert mindre og mindre fett på kroppen. "Så bra!", tenker vel kanskje du da, men sannheten er at det ikke bare var bra. Jeg var jo selvsagt veldig glad for at vekten gikk nedover, det var jo tross alt det jeg jobbet (og fremdeles jobber) for. Det som ikke var fullt så positivt var at fettet overhodet ikke forsvant synkront. De største problemområdene mine, lårene, rumpa og magen forble nokså like, mens puppene bare ble mindre og mindre. Jeg begynner nå etter hvert å innse at det bare er noe jeg må takle som følge av den store vektnedgangen. Sett bort fra å legge seg under kniven er det uheldigvis svært lite å gjøre med problemet, så jeg er evig takknemlig til den personen som oppfant PushUp-BH!

   
  Long live PushUp 

  Til tross for at man ikke viser dem frem så veldig ofte tror jeg at puppene har utrolig mye å si for selvtilliten til jenter. Det har i alle fall påvirket meg veldig mye, og jeg vet om mange andre som det også har påvirket. Jeg forstår godt at det er mange som velger å legge seg under kniven, og har selv vurdert å gjøre det en gang i fremtiden. For dem som er fornøyde er det lett å si at man bare må akseptere den kroppen man har blitt tildelt, men jeg tror de aller fleste vet at det er mye lettere sagt enn gjort. Jeg har utrolig stor respekt for dem som klarer det, MEN jeg forstår også veldig godt dem som ikke gjør det, for jeg er en av dem. 

  - Er du fornøyd med kroppen din?


  19

  OPPSKRIFT - Tacograteng med søtpotet!

  • Publisert 29.07.2014 klokka 11:21
  • Kategori: Oppskrifter

  Heisann dere! 

  Forrige uke prøvde jeg ut ulike matretter med søtpotet! Vi startet med å prøve Linda Stuhaugs søtpotetlasagne som ble en stor hit, så jeg bestemte meg derfor for å prøve meg litt ut selv med søtpotet. Eksperimenteringen resulterte i en nydelig tacograteng som dere skal få oppskriften på nå. Vanligvis bruker vi makaroni i tacogratengen vår, men søtpotet er sunnere og mer næringsrikt, og i tillegg smakte det nydelig!

  Dette trenger du:

  • 1 pk karbonadedeig á 400 g
  • 2 søtpoteter (300-400 g)
  • Valgfri grønnsaker (f.eks mais, løk, paprika)
  • 1 dl lett creme fraiche
  • 1 pk tacokrydder eller lag ditt eget (det gjorde vi):
  • (Tomatpuré, paprikakrydder, hvitløkspulver, chillipulver, pepper, og annet ønsket krydder. Smak til)
  • Litt revet ost  Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 175 grader.
  • Stek karbonadedeigen og ha i ønsker kryddertype og evt grønnsaker. Når du er fornøyd med krydderet, tilsett 1 dl lett creme fraiche. 
  • Skrell og kutt opp søtpotet i små biter. 
  • Bland sammen karbonadedeig og søtpotet og hell over i en ildfast form.
  • Strø over litt revet ost, gjerne mager ost. 
  • Stek midterst i ovnen i 30-40 minutt. 

  Tacogratengen ble, som lasagnen, en stor hit. Det smakte utrolig nydelig og i tillegg er den relativt sunn! Det skal sies at du sparer endel kalorier på å lage ditt eget tacokrydder da hovedingrediensen i det ferdige tacokrydderet er sukker. Oppskriften passer for 2-3 personer, helt avhengig av hvor mye man spiser. Jeg og Sondre hadde litt rester igjen. 

  - Kommer du til å prøve denne oppskriften?


  8

  Lærer stadig nye ting!

  • Publisert 28.07.2014 klokka 20:02
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Adelen nærmer seg 5,5 måned nå og hun lærer stadig nye ting! Det er utrolig gøy og spennende å følge utviklingen hennes, og være en del av alle de nye opplevelsene hennes! Senest i dag fikk hun oppleve å bade i plaskebasseng sammen med mamma og pappa. Selv om det ikke ser helt slik ut på bildene så hadde hun det utrolig gøy! 


  Ohyes, jeg har en valk (og to) på magen!

  Adelen har faktisk lært seg en ny ting i dag, nemlig å sette seg opp i vippestolen sin. Jeg vet ikke om det er tidlig eller sent, men det betyr ingenting - alle babyer er ulike! Hun synes i alle fall at det var veldig gøy å få det til for da kunne hun jo tygge på leken sin! :) Adelen har nemlig kommet i den perioden der absolutt alt skal puttes i munnen og tygges på! 

  Dagen i dag har vært veldig kjedelig. Lite har skjedd og utenom badingen med Adelen er det lite å oppdatere! Til helgen skal jeg faktisk jobbe for engangs skyld på Etnemarknaden, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg har jobbet der flere år tidligere så det har nesten blitt min faste sommerrutine. Grunnet det er det ikke sikkert det blir så veldig mye blogging i helgen, men jeg skal prøve mitt beste.

  Nå kjenner jeg at magen roper etter litt påfyll, så jeg må finne meg en liten matbit! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

  - Har du badet mye i sommer?
  - Hva har du gjort på i dag? 

  23

  Vektoppdatering #2 - Et steg i riktig retning!

  • Publisert 28.07.2014 klokka 12:19
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  I dag er det mandag igjen, og som dere vet betyr det ny vektoppdatering. Denne uken har vært en veldig rar uke og humøret har svinget veldig. Noen dager har vært tunge, mens andre har vært helt topp. Til tross for dårlig med trening viser vekten fremdeles fremgang, noe som er veldig motiverende!

  Dato: 28.07.2014

  Vekt: 64,4 kg

  Nedgang siden sist uke: 1,5 kg

  BMI: 23,1 (Normalvektig)

  Nåværende mål: Under 60 kg til 26. oktober 2014 (Min 18-årsdag)

  Kilo igjen til mål: 4,4 kg

  Tid igjen til mål: 90 dager

  Motivasjon: Motivasjonen har vært veldig opp og ned denne uken. På torsdag hadde jeg en utrolig god styrkeøkt, mens økten min på mandag ble veldig ueffektiv. Jeg håper likevel at fremgangen jeg har hatt denne uken hjelper til å motivere meg videre. Motivasjonen min samsvarer også veldig ofte med humøret mitt, og med tanke på at jeg har hatt mye å takle denne uken har motivasjonen sunket.

  Treningsmengde: Som nevnt over ble det lite trening denne uken. Jeg er likevel fornøyd med den gode økten jeg fikk lagt inn på torsdag. Jeg kjenner det fremdeles i bena nå, fire dager etter, så økten må i alle fall ha vært effektiv!    Jeg har ikke tatt nye bilder i dag, enkelt å greit pga at det ikke er så mye forskjell å se etter kun en uke. Jeg legger likevel ved sammenligningsbildet fra forrige uke for dem av dere som ikke har sett det. Når jeg tar nye bilder om noen uker håper jeg på å se enda større forskjell! I tillegg til å veie meg tar jeg mål ulike steder på kroppen. Det er utrolig greit å følge med på målene når man ikke ser fremgang på vekten. Man kan nemlig ha fremgang selv om man ikke går ned i vekt! :) 

  - Ser du forskjeller på bildene over? 


  21

  Siden sist - @camillaall

  • Publisert 27.07.2014 klokka 18:39
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Det begynner å bli en stund siden forrige Instagramoppdatering nå, så her kommer en ny! Jeg har ikke vært så veldig aktiv den siste tiden, men litt bilder har det i alle fall blitt! 

  Følg meg gjerne på Instagram: @camillaall

  1. Sliten mamma etter hard treningsøkt. 2. Vektnedgang. 3. Adelen sier god morgen! 4.Enkel, sunn og god frokost. 5. Ut på tur i Stavanger. 6. Pakke i posten fra VannPluss! 7. Mor- og datterkos! <3 8. Ikke så flink til å rydde opp underveis... 9. Nydelige lille prinsessa mi! 

  - Følger du meg?
  27

  Behind The Scene - The Kitchen!

  • Publisert 27.07.2014 klokka 13:10
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte i går hadde jeg og Sondre ryddedag i går, og litt i dag. Når man rydder finner man ofte andre kjekke ting å gjøre på, så det er ikke alltid ryddingen ble så veldig effektiv. Det ble også en god del ekstra styr da vi i går fant ut at det var på tide å flytte Adelen på eget rom. Jeg synes egentlig det er veldig greit å ha henne på vårt rom, men hun reagerer og våkner pga lyder fra oss og da fant vi ut at det var bedre med eget rom. Det viste seg i natt å bli en stor suksess med eget rom ettersom hun sov fra 20.30 til 08.30, altså 12 timer i strekk!! Rommet til Adelen er langt fra ferdig innredet ennå, men jeg satser på å få gjort litt mer i kveld når Sondre kommer hjem fra jobb. 

  Resten av leiligheten begynner likevel å se bra ut! Det handler ikke alltid bare om å rydde, men om å få system i ting. Selv om man har det ryddig er det ikke alltid system, det merker jeg spesielt godt på kjøkkenet. Jeg har derfor laget meg et skikkelig og oversiktlig system på kjøkkenet nå og er veldig fornøyd! Ettersom mange av dere har etterspurt bilder av leiligheten vår kommer nå der første innlegget med bilder fra leiligheten vår, mer spesifikt kjøkkenet vårt! :) 

  Kjøkkenet vårt er ikke det fineste kjøkkenet, men det er helt greit! Nå når vi bare leier leilighet har det rett og slett ikke så veldig mye å si, det viktigste er jo at man kan lage mat der. Som dere sikkert også ser elsker jeg ulike krukker, bokser og andre fine oppbevaringsgjenstander. Der ser jo så utrolig mye finere ut enn papp- og metallbokser som står på benken. Og for dem av dere som skulle lure på det; jo, vi har kjøleskap - det viser bare ikke på bildene.

  - Tilbringer du mye tid på kjøkkenet ditt?

  5

  "Tut tut, her kommer jeg!"

  Heisann dere! 

  For cirka en uke siden fikk Adelen en skikkelig kjekk pakke i posten; nemlig barnevognskilt! Jeg synes barnevognskilt er utrolig kule og så vet alle hvem som ligger i vogna når man kommer trillende! :) Selvfølgelig er det ingen nødvendighet å ha, men som sagt; utrolig kult! Adelens barnevognskilt er fra nettsiden www.barnevognskilt.no som har et kjempestort utvalg av skilt til din barnevogn. Det finnes mange ulike design du kan velge til skiltet ditt, og farger bestemmer du helt selv. Vi valgte et skilt som både har navn og fødselsdato, og så valgte vi fargen rosa! 

  www.barnevognskilt.no har likevel mye mer enn bare skilt! Du kan få navnelapper, navnestempel, nesten alt du kan tenke deg av babyutstyr og mye mer! Med andre ord er det en super side å handle fra, da du finner omtrent alt du skulle trenge til babyen på en og samme side. Dersom du bruker rabattkoden camillall får du hele 20 % avslag på et valgfritt barnevognskilt! Koden varer til 20. august. 

  Kult, eller hva?

  - Har barnet ditt barnevognskilt? 

  //inneholder reklame

  9

  Den rette måten å starte dagen på!

  • Publisert 26.07.2014 klokka 13:02
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Etter et litt klagete innlegg i går kveld kommer det nå en litt mer hyggelig oppdatering! Denne dagen har nemlig startet 100 ganger bedre enn dagen i går, så jeg satser på at det fortsetter slik. Adelen våknet i 8-tiden i dag tidlig og da var min kjære så snill at han stod opp med henne slik at jeg kunne få sove litt til. Jeg sover utrolig dårlig om nettene pga varmen, så noen timer ekstra på øyet gjorde veldig godt. 

  Da jeg endelig våknet opp fra min lille drømmeverden hadde Sondre og Adelen vært på butikken og handlet frokost til oss. Jeg vet egentlig ikke om man kan kalle det frokost, for han hadde nemlig disket opp med ferske reker! Frokost eller ei, det smakte i alle fall utrolig deilig og var en super start på dagen. Etterpå var egentlig planen at vi skulle rydde leiligheten ettersom den har forfalt litt nå når det har vært så varmt. I stedet endte vi opp på sofaen med hver vår energidrikk i håp om å få det lille sparket i rumpa til å komme oss i gang. Jeg merker heldigvis at energien kommer snikende nå, til tross for at varmen her er fullstendig drepende! Uansett, når denne dagen er omme skal det skinne her i leiligheten, det er sikkert å visst! 

  - Hva er dine planer for dagen? 
  - Er det varmt der du bor også?


  7

  Pause fra livet

  • Publisert 25.07.2014 klokka 20:22
  • Kategori: Hverdag

  Hei dere. 

  Dagen i dag har rett og slett vært en tung dag. Det er mye som foregår i livet mitt for tiden og det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal håndtere det på best mulig måte. Spesielt i dag har det blitt litt for mye av det vanskelige og dagen har rett og slett vært skikkelig bånn. Det er på dager som disse jeg virkelig skulle ønske at det gikk an å ta en pause fra livet. Bare komme seg bort fra alt som heter bekymringer, problemer og negativitet. Rett og slett tatt en liten pause fra virkeligheten. 

  Uheldigvis er det nok umulig å ta seg den type pause. I det virkelige livet har man ikke noe annet valg enn å holde ut og komme seg videre. Til tider kan det likevel være utrolig vanskelig, og det er slik jeg har det for øyeblikket. Når livet blir tungt og vanskelig har jeg aller mest lyst til å bare legge meg ned å gråte litt, selv om jeg vet at det ikke kommer noe som helst positivt ut av det. 


  Jeg har heldigvis denne snuppa som hjelper utrolig godt på humøret <3 Tar en liten pause hun også! :)

  Som mange av dere vet har jeg slitt med fødselsdepresjon etter at Adelen ble født. Det er egentlig ikke noe spesifikt jeg sliter mer eller mindre med, men det skal utrolig lite til for at jeg blir lei meg eller gir opp ting jeg har startet på. Ta f.eks trening; Jeg sliter mye med motivasjon til trening fra før av, noe som gjør det enda vanskeligere nå. Dersom ikke ALT går knirkefritt etter planen jeg har i hodet så gir jeg opp. De minste, gjerne ubetydelige tingene kan få meg til å gi opp. Akkurat det skjedde i dag. Ikke bare gir jeg opp, men jeg ender også opp lei meg, trist og skuffet over meg selv. Så er resten av den dagen ødelagt. 

  "Du må bare lære deg å ikke gi opp så lett", tenker kanskje du? Vel, det er lettere sagt enn gjort. Jeg tror mange av de som har opplevd en depresjon vet hvordan det føles. Jeg gir opp, jeg orker ikke, jeg klarer det ikke - typiske tanker som preger min hverdag for tiden. Livet er ikke alltid like lett, og det har jeg virkelig fått kjenne på en siste tiden. 

  4

  OPPSKRIFT - Sunn vanilje- og kanelkake!

  • Publisert 25.07.2014 klokka 13:07
  • Kategori: Oppskrifter

  Heisann dere! 

  Det begynner å bli en stund siden sist jeg har delt en oppskrift med dere, så jeg fant ut at nå var tiden inne! Denne gangen får dere oppskriften på en herlig vanilje- og kanelkake, som kan minne veldig om krydderkake. Kaken er selvfølgelig veldig kalorifattig så det er ingenting i veien for å kose seg med denne også i ukedagene! Det er som vanlig en liten oppskrift (jeg brukte form på 26x20 cm) så dersom du vil ha en større form må du nok doble oppskriften et par ganger. 

  Dette trenger du:

  • 2 egg
  • 30 g sukrinmelis
  • 30 g sukrin gold
  • 85 g hvetemel
  • 15 g bakeprotein/vaniljeproteinpulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 50 g mager (vanilje)kesam (kan byttes ut med smør om ønskelig)
  • Kanel 
  • Melk til passe konsistens

  Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Bland sammen alle ingrediensene utenom melk. Pass på at det ikke er klumper.
  • Tilsett litt og litt melk i røren til du får en passe konsistens. Den skal hverken være for fast eller for rennende. 
  • Hell røren i enten en smurt eller bakepapirkledd form og stek midterst i ovnen i 15-20 minutt. 
  • Nytes best nystekt, gjerne med vaniljeis eller noen av sommerens friske bær. 

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg tror (har ikke prøvd) at denne kaken hadde blitt bedre med smør i stedet for mager kesam, MEN når man lager kake i ukedagene gjelder det å holde kalorinivået nede. Dersom jeg en gang skal lage kaken til en større anledning kommer jeg nok til å bruke smør i stedet! :) 

  - Kommer du til å prøve denne oppskriften?


  30

  Dette er min versjon av Lionheart!

  • Publisert 24.07.2014 klokka 20:28
  • Kategori: Musikk

  Heisann dere! 

  Tidligere i dag skrev jeg på facebooksiden til bloggen at jeg hadde laget en cover av Lionheart (Sophie Elise) og om dere ønsket at jeg skulle legge den ut på bloggen. Jeg fikk veldig positiv respons på det, så her kommer min versjon av Lionheart! Det har vært utrolig mye snakk om Sophie Elises akustisk versjon av sangen, der det ikke er brukt autotune, så jeg fant ut at jeg også ville lage en versjon. Jeg håper dere tar dere tid til å høre den, og legg veldig gjerne igjen en kommentar! :) 

  Sangen er tatt opp med kameraet mitt - derfor dårlig kvalitet.
  - Hva synes du om denne versjonen av sangen?
  LIK OG DEL GJERNE VIDERE OM DEN FALT I SMAK!

  20

  Dårlig butikk betyr bra butikk!

  • Publisert 24.07.2014 klokka 13:24
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle ta opp et litt morsomt tema her hjemme hos oss. Der har seg nemlig slik at vi bor ca 100 meter borte fra butikken SPAR, men vi handler nesten aldri der. "Hvorfor det?", tenker kanskje du, og det skal jeg fortelle deg. Mange tror at det ikke har så mye å si hvor man handler matvarene sine, men det er fullstendig feil. Det er utrolig mye penger å spare på å handle på de rette butikkene! Vi prøver å være mest mulig økonomibevisste når det kommer til slike ting, for vi vet at det er mye penger å spare. Penger vi kan bruke på andre kjekkere ting.

  Til vanlig handler vi enten på Coop Obs eller Rema 1000. I tillegg til Kiwi er disse butikkene de billigste dagligvarebutikkene i Norge. I følge tester som er gjort på prisene på disse ulike butikkene viser det seg at det er flere tusen kroner å spare i året på å velge den rette butikken. For å si det enkelt så er ikke vår nærbutikk, Spar, den rette butikken. Prisene på Spar er veldig høye i forhold til andre butikker, og derfor handler vi kun der i krisetilfeller.

  Så lurer du vel på hva i all verden jeg mener med overskriften? Jo,det skal jeg si deg! Selv om jeg synes Spar er en dårlig butikk med høye priser er det faktisk også en veldig bra butikk for oss, nemlig pga at de veldig ofte har nedsatte varer pga dato! Varer som går ut på dato om 2-3 dager kan være nedsatt med 50 % og oppover! For oss som prøver å være bevisste på pengebruken er det jo helt ypperlig. Ta f.eks kjøtt som vanligvis er en dyr vare; Når man får over 50 % på varen blir den jo ikke så dyr likevel og vi kan nyte god mat mye oftere til en billig penge :)
  Her er noen av de tingene vi har kjøpt med nedsatt pris den siste tiden! 

  Jeg elsker å finne slike skatter når jeg er på butikken, spesielt når det kommer til kjøtt! Kjøtt er i alle fall for oss en dyr vare, så når vi da får over 50 % avslag passer det oss helt ypperlig! Vel, så hadde vi nok sikkert kjøpt mange av disse matvarene uansett, MEN da hadde vi ikke hatt like mye penger igjen til gøy og moro! :)

  - Liker du å handle nedsatte varer? 
  - Hvilken butikk handler du på til vanlig? 


  14

  Fremtidig toppblogger?

  • Publisert 23.07.2014 klokka 21:23
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag har jeg fått bekreftet to nye konkurranser som kommer her på bloggen snart, og jeg tror virkelig at de kommer til å falle i smak hos dere! Jeg gleder meg i alle fall til det er konkurransetid igjen. Er det noen som har lyst til å gjette på hva konkurranser som kommer? De av dere som gjetter rett får en ekstra sjanse til å vinne når konkurransene blir lagt ut :) 

  Som jeg nevnte tidligere i dag så hadde jeg planer om å lage litt mat, og det har jeg gjort! Om det ble så veldig vellykket er nok dessverre en annen sak! Vanligvis blir jeg skikkelig lei meg og sur når jeg ikke får til noe, men den siste tiden har det skjedd så ofte at jeg snart begynner å venne meg til det. Jeg prøvde meg både på sukkerfri suksessterte og matmuffins. Suksessterten ble mislykket fordi den gule kremen skilte seg, mens matmuffinsene smakte egentlig greit, men ble altfor små og satt fast i muffinspapiret. Neste gang bruker jeg silikonformer! Ettersom matmuffinsen smakte godt kommer jeg nok til å prøve meg på dem igjen, og når de blir perfekte så skal jeg dele oppskriften med dere!

  Utenom å lage mat har jeg og Adelen slappet av her hjemme. Adelen fikk bade i stampen sin ute i hagen, men for å være helt ærlig var det nok jeg som ble mest bløt, haha! Hun elsker å plaske så vi har vurdert å kjøpe plaskebasseng til henne allerede nå! Da kan vi også sitte oppi sammen med henne, noe som er mye kjekkere. Tidligere i dag fant jeg også Adelen liggende slik på sofaen! 

  Farlige tendenser allerede i en alder av 5 måneder, haha! Nye toppbloggeren kanskje? ^^

  - Hvilke konkurranser tror du kommer på bloggen?
  - Liker du å lage mat?

  7

  Adelen har lært seg "brofist"!

  • Publisert 23.07.2014 klokka 13:12
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Dagen i dag har gått i ett siden vi stod opp i 9-tiden. For første gang på veldig lenge måtte vi faktisk vekke Adelen. Jeg er egentlig veldig i mot å vekke babyer når de sover, men ettersom hun hadde sovet mer enn lenge nok og vi hadde en avtale kl 10 tenkte jeg at det gikk fint. Avtalen vi hadde kl 10 var på treningssenteret. Jeg skulle ha en veiledningstime med en av treningsveilederne på senteret. Jeg sliter nemlig fremdeles litt med bekkenet under trening så jeg trengte litt tips, råd og hjelp til hvordan jeg skal håndtere det. Jeg fikk veldig god hjelp i tillegg til at vi satt opp et nytt styrketreningsprogram til meg. Det er ikke så lenge siden jeg fikk det forrige programmet mitt så vi gjorde bare noen få endringer. De øvelsene som fungerer fint beholdt vi, mens de som ikke funket så bra erstattet vi med andre lignende øvelser. Jeg tenkte å skrive litt mer om treningsprogrammet mitt senere for dere som er interesserte i det, så følg med! :) 

  Etter timen på senteret dro vi hjem fordi Sondre måtte gjøre seg klar til jobb. Han har siste innspurt med vakter på jobb nå for på fredag neste uke starter permisjonen hans! Jeg gleder meg utrolig mye til å ha han hjemme resten av året og har virkelig stor tro på at det kommer til å hjelpe veldig mye på depresjonen min. Dere lesere merker nok ikke så veldig mye til at jeg er mye deppet, men det er jo naturligvis fordi jeg ikke alltid skriver om det i innleggene mine. Her på bloggen prøver jeg å fokusere på det positive, så får jeg heller jobbe med det ikke fullt så positive utenom! :) 

  Etter at Sondre dro på jobb ryddet jeg litt på kjøkkenet mens Adelen lekte litt på babygymmen. Hun er fast bestemt på at hun skal ligge på magen hele tiden, også når hun egentlig er sliten. Til slutt måtte jeg derfor legge henne oppi babynestet på babygymmen slik at hun ikke skulle snu seg rundt på magen. Hun er en rar liten skapning den snuppa! <3 Jeg fikk knipset et par bilder av Adelen da hun satt i sofaen, og blant bildene kom dette blinkskuddet! Mon tro om det er Sondre som har lært henne dette? Hehe :) 


  "Hva er det du vil, mamma?"

  Ellers i dag har jeg planer om å lage litt ulik mat, og kanskje bake litt - vi får se! Viss det ikke er for varmt tar kanskje jeg og Adelen oss en liten trilletur også! Det skulle aller helst vært et par grader kaldere i lufta for Adelen er så utrolig varmblodig, men det har heldigvis gått fint til nå! 

  - Følger du et spesifikt treningsprogram?
  - Hva er dine planer for dagen?

  10

  Rekeaften for to!

  • Publisert 22.07.2014 klokka 21:36
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I kveld har jeg og Sondre kost oss med reker ute i hagen. Utrolig koselig, og ikke minst utrolig godt! Vi kjøpte reker på Spar, men konkluderte med de ikke var de beste vi hadde smakt. Vi har derfor bestemt oss for å prøve reker fra de andre butikkene i området også. Reker på en deilig sommerkveld er det nesten ingenting som kan måle seg med!  - Er du glad i reker?


  12

  Den ultimate superkjæresten!

  • Publisert 22.07.2014 klokka 12:59
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag har jeg virkelig vært den ulitmate superkjæresten! Sondre begynte på jobb kl 0500 i natt og var hjemme rundt kl 11. Da hadde jeg laget klar en herlig frokost til oss ute i hagen i den skinnende solen. Adelen fikk ligge på babygymmen på plenen å leke, og var kjempefornøyd. Det var også uten tvil Sondre! Senest i går snakket vi om at vi måtte bli flinkere på å gjøre snille og koselige ting for hverandre, så hvorfor ikke starte allerede i dag? 

  Etter at frokosten var inntatt dro vi til legen med Adelen. Hun har de siste dagene fått et belegg på tungen og vi fikk bekreftet at det var en ny soppinfeksjon. Heldigvis har hun ikke vært plaget av det i det hele tatt. Nå skal vi bare gi henne en behandlende mikstur så skal det gå bort etter et par uker. Vi dro en liten tur innom butikken før vi kjørte hjem for å handle et par små ting til i kveld, for da står nemlig reker på menyen! Ååå, som jeg gleder meg! <3 

  I går da vi var å handlet inn for uken kjøpte jeg inn en hel del nye matvarer som jeg skal prøve å lage sunn mat av. Jeg har lest så utrolig mye om den populære søtpoteten at jeg har funnet ut at jeg bare må prøve den! Forhåpentligvis kommer det noen oppskrifter i nærmeste fremtid! :) Foruten om at vi skal på trening senere i dag blir det nok en herlig og avslappende dag. Det er tross alt begrenset hvor mye man orker å gjøre i disse temperaturene! 

  - Pleier du å gjøre koselige ting for kjæresten din?
  - Har du prøvd søtpotet i ulike matretter eller bakst?

  22

  Vektoppdatering #1 - Ser du forskjellen?

  • Publisert 21.07.2014 klokka 21:19
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Nå er det endelig tid for den første "offisielle" vektoppdateringen her på bloggen! Disse oppdateringene kommer til å komme fast hver uke fremover og jeg håper at de kan hjelpe meg litt med å se min egen fremgang også! Det kommer nok sikkert til å bli lagt til litt punkter etterhvert som tiden går, men vi starter med disse! 

  Dato: 21.07.2014

  Vekt: 65,9 kg

  BMI: 23,7 (Normalvektig)

  Nåværende mål: Under 60 kg til 26. oktober 2014 (Min 18-årsdag)

  Kilo igjen til mål: 5,9 kg

  Tid igjen til mål: 3 måneder og 5 dager

  Motivasjon: Motivasjonen er virkelig fullstendig på bånn for tiden. Vekten har stått relativt stille en god stund nå og det er skikkelig demotiverende. Vanligvis bruker jeg fremgangen min som motivasjon, men for tiden er den eneste forandringen jeg ser på kroppen min at puppene mine blir mindre - noe som ikke akkurat er særlig motiverende! Treningsøktene blir lite effektive og jeg blir sur, irritert og skuffet over meg selv. Det er nok også en av grunnene til at jeg er så deppa for tiden. 

  Treningsmengde: I forrige uke hadde jeg 3 kombinerte treningsøkter, altså både styrke og kondisjon i ett. Ideelt sett skal jeg prøve å ha 5-6 økter per uke, og startet denne uken med en liten økt i dag. Som jeg skrev overfor så var ikke økten noe særlig effektiv, men det er da i alle fall trening. Jeg vet at om jeg vil nå målet mitt innen bursdagen min så må jeg trene hardt så jeg håper virkelig motivasjonen og fremgangen tar seg opp snart! 

  Jeg har fått jobbet litt med holdningen min, men jeg synes fremdeles jeg ser stor fremgang på denne 1,5 måneden! Selv ser jeg forskjell på haken, magen, rumpa og lårene. De har kanskje ikke blitt så kjempe mye mindre, men huden har blitt mye jevnere! Brunfargen og strekkmerkene begynner også å komme seg faktisk, haha! Jeg håper virkelig på at fremgangen fortsetter og at jeg klarer å se litt forskjell fra bilde til bilde! :) I dag er det faktisk også litt mindre skummelt å legge ut slike bilder, nettopp fordi jeg er litt mer fornøyd med det nye bildet! :) 

  - Ser du forskjeller på bildene over? 


  5

  Alle er gravide pga Fifty Shades of Grey!

  • Publisert 21.07.2014 klokka 16:13
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere.

  Denne dagen har virkelig vært en dårlig start på den nye uken. Jeg hadde sett frem til en kjekk uke i finværet, men den startet ikke noe særlig bra. Jeg har hatt mange ting å tenke på den siste tiden og i dag så fikk jeg bare helt nok. Etter at Sondre kom hjem fra jobb i 10-tiden i dag lå jeg i sengen i flere timer å bare deppet. Det var egentlig ikke noen spesifikk grunn, men plutselig bare var alt trist, dumt og fælt. Heldigvis ble ting litt bedre etter en stund når jeg og Sondre fikk snakket litt om det, og jeg fikk et par oppmuntrende ord. En kjæreste som ham er god å ha! <3 

  Så over til noe mye mer morsomt enn min lille deppe-morgen! Vi var på butikken i dag og da hadde jeg og Sondre denne samtalen; 

  Camilla: Jeg har sett så utrolig mange gravide her i dag, det er helt sykt! 

  Sondre: Fifty Shades of Grey vell. 

  Camilla: Høh, hva snakker du om? 

  Sondre: Alle er gravide på grunn av Fifty Shades of Grey. 

  Camilla: Hvorfor det? 

  Sondre: Alle har mer sex på grunn av Fifty shades of Grey, aka alle er gravide! 

  Jeg måtte virkelig le av denne samtalen! Sondre "glimter" virkelig til en gang i blant med noen morsomme kommentarer og i dag var uten tvil en av dem. Det skal sies at Fifty Shades of Grey har blitt utrolig populære rundt omkring i verden, spesielt blant kvinner, men om det har noen effekt på antall gravide er jeg nok en smule mer skeptisk til, haha! Hva tror du? 

  - Har du lest Fifty Shades of Grey? 
  13

  Coming Up

  • Publisert 20.07.2014 klokka 20:47
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg har sittet en stund å lurt på hva jeg skulle skrive om ettersom jeg egentlig hadde et innlegg planlagt fra før i kveld. Meningen var at jeg skulle sette i gang en konkurranse her på bloggen, men den ble nok dessverre for dere litt utsatt. Jeg satser likevel på å få satt i gang en konkurranse til dere snarest mulig, det begynner tross alt å bli en stund siden sist nå! :)

  Faktumet er at jeg faktisk er blank ang hva jeg kan skrive om. Jeg har flere innlegg planlagt fremover i tid, men det er innlegg som krever tid og anledning til å gjøre klare. Derfor blir dette innlegget et lite infoinnlegg om hva som kommer her på bloggen!

  • Allerede i morgen kommer den første av de ukentlige vektoppdateringene mine, MED bilder! Jeg er utrolig spent på å se om jeg ser forskjell fra sist (SE BILDER HER). 
  • Jeg har planlagt er frokostinnlegg der jeg kommer med tips og oppskrifter på sunne og gode frokoster. 
  • Jeg skal skrive et eget innlegg om mitt hjemmetreningsprogram. De dagene vi ikke får anledning til å dra på treningssenteret er et greit å kunne trene litt hjemme. 
  • Det kommer flere sunne oppskrifter her på bloggen! (Noen ønsker?) 
  • Konkurranser og giveaways kommer det flere av i sommer/høst! 
  • Bilder av leiligheten vår! (Jeg vet jeg har lovet dere dette lenge, og det kommer!)

  Jeg vil selvfølgelig også vite om dere har noen ønsker til innlegg. Som jeg har nevnt før så er det utrolig gøy å skrive innlegg som jeg vet at dere ønsker dere! Det er ikke alltid like lett å komme på tema å skrive om, så litt tips og ønsker i blant er overhodet ikke feil! :)


  Kosestund med Adelen rett før leggetid! <3 

  - Hvilket typer innlegg liker du best? (Trening, baby, kosthold osv)
  - Har du noen ønsker til innlegg?

  4

  We Meet Again

  • Publisert 20.07.2014 klokka 15:49
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Denne dagen har virkelig vært utrolig herlig! Jeg og Sondre våknet opp til skinnende sol og blå himmel, og var 100 % uthvilte. Adelen står ikke opp så veldig tidlig til vanlig, men noen ganger er det utrolig deilig å faktisk sove til man våkner av seg selv - uansett på hvilket tidspunkt det er. Da vi stod opp fikk vi beskjed om at mamma var på vei til Haugesund med Adelen og at hun forventet lunch når hun kom på besøk. Vi grep den fine sjansen og disket opp med et nydelig måltid på grillen! Det ble selvfølgelig inntatt ute den skinnene solen, så jeg satser på at brunfargen begynner å komme seg snart! 

  Det var helt fantastisk godt å se Adelen igjen og jeg tror hun synes det samme. Hun lyste i alle fall opp og smilte fra øre til øre da hun så oss! Ja, det er til tider deilig å ha litt barnefri, men det er 100 ganger deiligere når man får babyen sin tilbake! Adelen fikk ligge ute i hagen på babygymmen, godt plassert i skyggen. 

  Adelen skulle egentlig ha seg en liten lur inne i senga si, men plutselig hørte jeg litt skriking og da jeg kom inn fant jeg henne liggende slik som dette! Haha, i tillegg hadde hun en bleie som måtte byttes. Etterpå fant vi frem babynestet til sengen hennes, men sove skulle hun ikke uansett, så da fikk hun komme ut i stedet :) 

  Alt i alt har vi hatt en utrolig deilig dag, og det er fremdeles mye igjen av den! Det nydelige været skal i følge værmeldingene bare fortsette også, så det ser ut til at vi kommer til å få enda flere slike dager fremover! Resten av dagen skal vi nyte sammen med Adelen og bare kose oss :) 

  - Hva har du gjort på i dag? 
  - Har du noen ønsker om innlegg i tiden fremover?

  2

  Jeg har blitt kjedelig

  Heisann dere! 

  Nå sitter jeg og Sondre trygt plassert i sofaen vår hjemme i Haugesund. Som dere vet har vi barnefri denne helgen og skulle egentlig på festival både i går og i dag. Nesten som forventet ble det litt endringer i planene og vi dro hjem i dag i stedet. Årsaken til det er at vi var på festival i går, men det var rett og slett ikke noe særlig gøy. Jeg gledet meg veldig på forhånd fordi festivalene pleier å være sommerens høydepunkt, men jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet. Ikke skuffet over festivalen, men skuffet over at jeg ikke klarte å kose meg. 

  I stedet brukte jeg kvelden på sitte å tenke på at jeg aller helst bare ville vært hjemme sammen med Adelen og Sondre og hatt en skikkelig kosekveld. Selvfølgelig så handler det jo også en del om hva du gjør det til selv, men jeg føler ikke lengre jeg passer sånn inn. Ingen av vennene mine har barn - altså vi er på fullstendig forskjellige stadier i livet. De bryr seg vel ikke om Adelen kan rulle både fra mage til rygg og rygg til mage og at hun klarer å stå når vi holder henne i armene. Det er i alle fall begrenset hvor mye de bryr seg om slikt og det er jo helt naturlig! Vi er på ulike stadier i livet og i deres øyne har jeg kanskje begynt å bli litt kjedelig. Selvfølgelig trenger det ikke å bli slik for alle, men for min del er ikke lengre festivallivet like gøy som det var før.  

  Det som derimot er det kjekke oppe i det hele er at jeg elsker å være den kjedelige, fordi jeg kan kalle meg noe som ingen andre av vennene mine kan, nemlig mamma. <3 

  - Har du hatt en fin helg? 


  8

  Treningsbagen - Innhold og info!

  • Publisert 18.07.2014 klokka 12:55
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  I dag er det endelig fredag og helg! Selv om det er vanskelig å være borte fra Adelen kjenner jeg at det også skal bli deilig med en helg med barnefri. Jeg vet tross alt at Adelen har det kjempefint her hos mormoren sin og at hun kommer til å få det veldig gøy :)

  For å fortsette innleggene om kosthold og trening kommer det her et innlegg om hva jeg har i treningsbagen min når jeg skal på treningssenteret. Selvfølgelig varierer det litt fra gang til gang, men dette er ting som er faste i treningsbagen min!

  Treningsbagen min er fra Nike og ble kjøpt på Outlet da vi var i Sverige. Jeg har lett lenge etter rimelig bag, så jeg er veldig fornøyd!
  Adidas Supernova Glide Boost. Disse skoene er et nylig tilskudd til treningsbagen min. Jeg prøvde dem for første gang da vi var i Gdansk på ferie, men kjøpte dem først for et par uker siden. Dette er virkelig helst fantastiske sko. Det er i utgangspunktet asfaltløpesko, men jeg bruker dem både på asfalt og på treningssenteret. Da jeg har hatt litt problemer med føttene tidligere er det veldig viktig at skoene jeg bruker sitter godt på foten og det gjør uten tvil disse. Jeg kjøpte dem på XXL til kun 799 kr! 

  Polar RCX3 Pulsklokke. Pulsklokken min er også et nylig tilskudd til treningsbagen. Pulsklokken ble kjøpt da vi var på vei til Sandefjord. Jeg hadde lenge ønsket meg pulsklokke og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Det er utrolig gøy å holde følge med treningen sin og hele tiden vite hvor høy intensitet du jobber med. Det er også selvfølgelig gøy å vite hvor mange kalorier du har brent i løpet av økta. Jeg har brukt pulsklokken på 6-7 treninger nå og er kjempefornøyd. Når jeg har fått prøvd den litt mer skal jeg skrive et eget innlegg om trening med pulsklokke. Polar RCX3(inkl GPS og DataLink) ble kjøpt på G-max til 1499 kr!

  VannPluss - Flaske og pulver. VannPluss har jeg skrevet om flere ganger før på bloggen, men de er verdt å nevne flere ganger. Når jeg skal på trening har jeg alltid med meg VannPluss. Jeg har en liten samling med ulike smaker i den lille boksen som dere ser på bildet, og den ligger alltid godt plassert i treningsbagen min. VannPluss-flasken er også alltid med. For dere som ikke vet hva VannPluss er så er det små pulverpakker med ulike smaker som man blander ut i 0,5 liter vann. VannPluss finnes i 12 ulike smaker, det kan du lese mer om HER. Jeg har alltid en flaske med VannPluss når jeg trener og for meg så fungerer det faktisk som motivasjon! For hvert sett med styrkeøvelser jeg tar vet jeg at jeg får en pause og en slurk av VannPluss-flasken min når jeg er ferdig. Absolutt å anbefale! VannPluss-smakene varierer litt i pris, men du kan finne en fullstendig oversikt på www.vannpluss.no.

  Håndkle og treningsklær. Når jeg er på trening pleier jeg ofte å trene med høy puls og da begynner man raskt å svette. Derfor har jeg alltid med meg et håndkle når jeg skal på trening. Som regel pleier jeg å kle på meg treningstøyet hjemme før vi drar, men det hender at jeg skifter på senteret og da er det greit å ha et sett med treningstøy i bagen. 

  Vektløftingshansker. Mange synes kanskje vektløftingshansker er unødvendig, men for meg fungerer de veldig bra. Som nevnt over har jeg en tendens til å bli raskt svett og da kan det være vanskelig å få et godt grep på vektene. Jeg bruker derfor hanskene for å unngå at vektene skal gli ut av hendene mine. Samtidig hindrer hanskene at jeg får gnagsår på hendene av vektene. For min del var det ikke så veldig nøye at hanskene hadde noe særlig høy kvalitet så de ble kjøpt på Ebay til en billig penge. 

  De gangene jeg IKKE gjør meg klar til trening hjemme har jeg også med meg deo, toalettsaker og et sett med bytteklær.

  - Hva har du i treningsbagen din? 
  9

  The Perfect Morning

  • Publisert 17.07.2014 klokka 19:20
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag har vi hatt en rolig og avslappende dag. Sondre dro hjem for å jobbe, mens jeg og Adelen ble igjen her hos mamma i Stavanger. Adelen har sovet en hel del i dag så foruten om å lage havrekjeks har jeg bare slappet av. Dagen har også blitt treningsfri da jeg merker at det er utrolig tungt å komme seg i gang alene. Vanligvis pleier jeg og Sondre å motivere hverandre så det å trene alene har jeg ikke helt vent meg til ennå. 


  Morgenkos med Adelen er den beste måten å starte dagen på <3

  Mye av dagen min har gått med til å se på nye objektiver til kameraet mitt. Jeg synes det er utrolig vanskelig å vite hva som er bra og ikke.. Jeg har et Canon EOS 550D kamera med standarobjektivet på 18-55 mm. Det jeg ønsker meg i all hovedsak er ikke mer zoom, men bedre bildekvalitet! Bildekvaliteten på det objektivet jeg har nå synes jeg rett og slett er veldig dårlig, så jeg håper et nytt objektiv kan gjøre susen. Er det noen som har objektiv å foreslå? 

  Jeg har forresten meldt meg på en sommerbilde-konkurranse med et bilde av Adelen! Jeg synes dette var skikkelig sommerslig og passet godt i konkurransen. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt på bildet mitt av Adelen! :) Det er mulig jeg deler ut en liten premie til en av dere som har stemt, så om du stemmer; legg igjen en kommentar med kontaktinfo! :) Husk å like siden først, da kommer bildet opp! 

  STEM HER!!

  - Har du hatt en fin dag?
  - Har du stemt på bildet av Adelen?

  7

  Mine kosttilskudd!

  Heisann dere! 

  Mange av dere har etterspurt flere innlegg om trening og kosthold her på bloggen. Jeg tenkte derfor å starte med å vise dere hvilke kosttilskudd jeg bruker. Det er ulike grunner til at jeg bruker de forskjellige kosttilskuddene, så her kommer en liten oversikt med forklaringer!

  1. Arginin. Det var Sondre som oppfordret meg til å starte på arginin ettersom han hadde hatt gode erfaringer med det. Arginin har utrolig mange helsefordeler (Les mer HER), men det er i hovedsak pga treningsfordelene jeg tar det. Argining er en aminosyre, og er helt naturlig. Arginin forbedrer sirkulasjonen i kroppen samt gjør at kroppen restituerer raskere og du får større treningsutbytte. Selv har jeg nettopp begynt på arginin så jeg kan ikke uttale meg om egne erfaringer ennå. 

  2. Omega-3. Omega-3 startet jeg på da jeg ble gravid, og har fortsatt siden. Omega-3 fettsyrer har gunstig helseeffekt på blant annet hjerte og kretsløp, ledd og huden. Omega-3 finner du natulig mye av i blant annet fisk, men ettersom vi spiser svært lite fisk tar jeg Omega-3-tilskudd. Disse kapslene er også et godt alternativ til oss som ikke ønsker å ta tran i flytende form. 

  3. Grønn te. Jeg tar grønn te tilskudd av den årsak at det er påvist at grønn te gir høyere forbrenning. Jeg har en nokså lav forbrenning, noe som gjør vekttap litt vanskeligere. Som med omega-3 er det mulig å få i seg grønn te uten å ta tilskudd, men for at det skal ha en effekt på forbrenningen må du drikke rundt 5-6 kopper grønn te hver dag. Å drikke så mye te tror jeg ikke jeg hadde klart, samt at jeg ikke er så veldig glad i grønn te. 

  4. Jern. Da jeg ble gravid fikk jeg beskjed av legen at jeg hadde jernmangel og at jeg måtte te jerntilskudd gjennom hele svangerskapet. Etter at Adelen kom til verden har jeg fortsatt på jerntilskuddet da det er stor sannsynlighet for at jeg har jernmangel fremdeles. Vanlige symptomer på jernmangel er trøtthet, søvnproblemer og hodepine. Med andre ord er det greit å unngå! Jeg har utrolig lite energi for tiden, så om jeg skulle hatt enda mindre hadde jeg nok sovet hele dagen! 

  Dette er de fire kosttilskuddene jeg bruker fast for øyeblikket, men jeg kommer nok til å prøve ut litt ulike andre kosttilskudd også i tiden fremover. Jeg kommer selvfølgelig til å legge ut en liten anmeldelse av de ulike kosttilskuddene jeg bruker slik at dere vet om de har noen effekt eller ikke. 

  - Går du på noen kosttilskudd? I såfall, hvilke?
  8

  Fit For Summer 2014?

  • Publisert 16.07.2014 klokka 18:31
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Som jeg fortalte i innlegget mitt i går med vektoppdateringen så har jeg fremdeles en lang vei å gå før jeg kan si at jeg begynner å bli fornøyd med kroppen min. Selvfølgelig, 100 % fornøyd blir man aldri, men tilstrekkelig fornøyd er det fullt mulig å bli! Løpet er nok kjørt for å klare å bli fornøyd med kroppen denne sommeren, men jeg merker at i visse plagg så kjenner jeg veldig komfortabel. Selve sommerkroppen blir nok i 2015, men jeg er faktisk litt fornøyd med sommerkroppen i klær 2014, haha! Mulig dette ble litt forvirrende, men jeg håper dere forstår hva jeg mener.   I mine øyne er det utrolig hva klær kan få til. Når jeg ser meg i speilet i undertøy, slik som bildene i går, tenker jeg bare; "huff, jeg kommer aldri til å bli fornøyd!". Når klærne er kommet på derimot hender det at jeg tenker: "hmm, det er vel ikke så forferdelig likevel". Den følelsen er utrolig god, så stor takk til slankende klær sier bare jeg! :) 


  Topp fra Cubus - 99kr, skjørt fra H&M - 99 kr

  - Føler du også deg mer fornøyd med kropppen din med klærne på?


  3

  Modellspire?

  • Publisert 16.07.2014 klokka 12:18
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Først av alt vil jeg si tusen takk for all den positive responsen på innlegget mitt i går. Det betyr utrolig mye å få så mange kjekke tilbakemeldinger og det er uten tvil med på å styrke selvtilliten min. Jeg skal prøve å få tatt "Nå-bildene" av kroppen min i dag, og gleder meg til å se om jeg ser noen forskjell. 

  Dagen vår har egentlig startet på en utrolig avslappende måte. Da vi våknet opp var vi hjemme alene ettersom moren min var på jobb. Sola tittet inn vinduet og det var fullstendig stillhet! Slike morgener er utrolig deilige å våkne opp til og gir en ekstra god start på dagen. Til frokost slo jeg igjen til med mine berømte pannekaker! "Er dere ikke snart leie av pannekaker?", tenker vel kanskje du, men tenk over det; Dersom vi skulle være leie av pannekaker etter et par uker, da burde jo nesten hele Norges befolkning være leie av brød! :) Jeg er likevel enig i at det er godt å variere litt i blant så polarbrød har også blitt en hit hos oss!   Mens jeg og Sondre spiste satt Adelen på siden i sofaen. Før vi visste ordet av det hadde hun plassert seg i en posering som så skikkelig modellaktig ut, haha! Selvfølgelig er det litt justeringer som skulle vært gjort, men hey; ser du ikke likheten på poseringen??

  Nå skal vi straks en tur på kjøpesenteret kvadrat. Vi har også endelig fått blå resept til den melkefrie morsmelkerstatningen til Adelen. Det vil si at vi får den gratis da det er et allergivennlig produkt. Den melkefrie morsmelkerstatningen koster nemlig ca 4-5 ganger mer enn vanlig erstatning. Vi skal derfor på apoteket og få fikset et par nye bokser til denne. Boksene er nemlig så små at de forsvinner på bare noen dager! 

  - Hva er din favorittfrokost?
  - Hva skal du i dag?

  32

  Minus 30 kg!

  • Publisert 15.07.2014 klokka 20:41
  • Kategori: Vekttap

  Heisann dere! 

  Jeg gikk på vekta i dag tidlig og til min store glede oppdaget jeg at jeg nå har gått ned hele 30 kg siden fødselen! Det føles utrolig deilig å endelig komme ned til en vekt som jeg BEGYNNER å bli komfortabel med. Vektnedgangen går selvsagt ikke like rask nå som den gjorde før, men det sier seg jo selv når man har gått ned så mye. Jeg har allerede kommet et langt stykke forbi graviditetskiloene, og nærmer meg ferdig med kjærestekiloene jeg la på meg da jeg traff Sondre. Ordet FORNØYD er snart innen rekkevidde og selvbildet mitt begynner sakte, men sikkert å bli litt bedre. 

  Jeg har gruet meg lenge til å legge ut et slike bilder som dette, men nå har jeg endelig mannet meg opp. Disse bildene ble tatt for litt over en måned siden så magen har til min store glede blitt en god del mindre! I løpet av uken skal jeg få tatt bilder av slik jeg ser ut nå. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer å se stor forskjell. Det å se fremgang på kroppen, ikke bare på vekta er utrolig stor motivasjon for meg! Og ja, jeg vet at jeg har en langt i fra perfekt kropp, men når man går opp 35 kg på til sammen 1,5 år er det prisen man må betale. 

  Fra denne uken av skal jeg ha faste vektoppdateringer hver uke, samt innlegg der jeg skriver litt mer spesifikt om hva jeg spiser og hvordan jeg trener. Jeg vet at det er mange av dere som har lurt på nettopp dette! 

  Håper dere kan vise respekt og ikke komme med stygge kommentarer på kroppen min! Jeg vet at jeg ikke er perfekt!
  16

  Det er ikke ofte jeg skriker - men i dag var et unntak!

  • Publisert 15.07.2014 klokka 15:14
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere!

  I dag har jeg virkelig klart å prestere noe utrolig bra! Jeg sto på badet og varmet meg litt på ovnen før jeg skulle hoppe i dusjen. Før jeg visste ordet av det havnet låret mitt borti ovnen og jeg brant meg noe skikkelig. Jeg skrek til som bare det og Sondre kom løpende sjokkert inn på badet. Smart som jeg var hadde jeg tidligere på dagen skrudd ovnen på fullt, og da kan jeg love deg at den blir varm. 

  Jeg kan ikke huske sist gang jeg brant så kraftig, og det gjør fremdeles veldig vondt nå et par timer etter. Uheldigvis for meg ble det ikke noe særlig stort merke der jeg brant meg så Sondre var overbevist om at jeg bare overdrev. Jeg kan love deg at jeg ikke var særlig blid da, haha! Når man sitter med enorme smerter er det siste man ønsker å høre at man overdriver. Til tross for at jeg hadde kaldt vann på en god stund svir det fremdeles veldig. Jeg satser virkelig på at det blir bedre i løpet av dagen for svie er noe av det verste som finnes! 


     I dag reiser vi til Stavanger igjen. Sondre skal være der til torsdag, jeg til fredag og Adelen til søndag! Årsaken til det er at jeg og Sondre skal på festival i helgen og da skal moren min være barnevakt. Det begynner å bli en god stund siden vi var ute sist nå, så vi gleder oss begge to. Mer om helgen vår skal jeg fortelle dere senere! :) Nå lover jeg dere forresten at jeg skal bli bedre på å ta nye bilder, jeg vet at jeg har vært utrolig dårlig på det den siste tiden!

  - Har du noen gang brent deg kraftig?
  - Har du vært/skal du på festival i sommer?   

  13

  Feel my pain? - Hell no!

  • Publisert 14.07.2014 klokka 20:57
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag da vi var på trening klaget jeg meg litt til Sondre ettersom jeg hadde så vondt i magen. Sondre misforstod tydeligvis litt hva jeg mente, så det hele endte opp i en god latter for oss begge! Samtalen gikk slik; 

  Camilla: Åååårh, jeg har så vondt i magen!!

  Sondre: Jaa, jeg vet hvordan det er! 

  Camilla: Høh, vet du hvordan det er? 

  Sondre: Ja, man får jo vondt i magen når man gjør mageøvelser.

  Camilla: Neei!! MENSSMERTER din tulling!! Hvordan i all verden skulle du kunne vite hvordan det er??

  Sondre: Ååjaa, ehm nei, det vet jeg ikke.. 

  Jeg tror nok ikke noen gutter/menn noengang kommer til å forstå hvordan det er å ha kraftige menssmerter! Uansett hva du trykker i deg av smertestillende går ikke smertene bort. (Da snakker jeg om de tilfellene der man har veldig kraftige smerter, det gjelder selvsagt ikke alle!) Jeg er uheldigvis en av dem som sliter veldig med det og er paracet- og ibuxjunkie en gang i måneden. Jeg ble heldigvis tipset om Naproxen og de har hjulpet meg litt mer med smertene, men det går likevel ikke helt bort!


  Dette ansiktet er ikke veldig ulikt mitt når smertene er på sitt verste, haha! Bildet er lånt fra Google.

  Heldigvis for Sondre sin del var jeg ikke så hormonell at jeg ble sur for den lille misforståelsen, men på mitt "verste" kunne jeg nok uten tvil blitt det! Haha, noen ganger kan jeg bli sur for absolutt alt, og dersom noen påpeker at jeg overreagerer gjør de det bare 100 ganger verre. Det er sikkert (forhåpentligvis) noen andre som også kjenner seg igjen i det jeg skriver. Det tok lang tid før jeg klarte å innrømme at jeg faktisk overreagerer til tider, da jeg er utrolig lite glad i å innrømme at jeg også kan gjøre feil. Det er nok en av mine største svakheter; jeg skal alltid ha rett, og klarer omtrent aldri å bli enig om å være uenig med noen! 

  - Er du en av de som sliter med kraftige smerter? 


  14

  Planlegge resten av livet?

  • Publisert 14.07.2014 klokka 13:43
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg har alltid vært en person som eg veldig glad i å planlegge ting. Jeg hater å gå fremtiden i vente uten å ha en plan på hva jeg vil gjøre og ikke. Da jeg gikk på ungdomskolen hadde jeg omtrent hele livet mitt planlagt, så gikk hele planen i dass da jeg begynte på videregående. Den store planen min da var å gå på ISS (International School of Stavanger), studere juss i USA og bosette meg og jobbe i USA. Der skulle jeg finne drømmemannen, få barn, og leve et lykkelig liv.   Mange tror sikkert at det var Sondre som ødela den "perfekte" planen min, men det var det overhodet ikke. Jeg begynte nemlig på den internasjonale skolen i Stavanger, men etter å ha gått der i en måned fant jeg ut at det overhodet ikke var noe for meg. Da jeg sluttet på ISS forsvant automatisk også ønsket om å flytte til USA og ønsket om å studere juss. Plutselig satt jeg helt uten en planlagt fremtid og jeg følte meg helt forvirret i et hav av jobber å velge mellom.

  Et par måneder etter det ble jeg sammen med Sondre, og et par måneder etter det igjen flyttet jeg til han i Ølen. Sakte, men sikkert begynte jeg å få litt fremtidsplaner igjen. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle flytte til Haugesund, og jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle gå VG1 om igjen på Skeisvang. Etterhvert bestemte vi oss også for å få Adelen, og dermed hadde jeg en fremtidsplan igjen. Jeg har ikke angret et sekund på at det var den planen jeg valgte å følge.   Selv om jeg aller helst skulle hatt hele livet mitt planlagt; hva jeg skal studere, hvor jeg skal jobbe, når de neste barna skal komme, tror jeg at jeg begynner å innse at det er umulig. Og når jeg tenker over det så hadde det jo også vært utrolig kjedelig å hatt hele livet planlagt til punkt og prikke. Noen ting er greie å planlegge, andre ting må man bare ta som de kommer! Foreløpig er planen min å være en kjempegod mamma for Adelen og fullføre videregående med gode karakterer! :) 

  - Liker du å planlegge ting? 


  7

  Jeg gir opp..

  • Publisert 13.07.2014 klokka 20:39
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Som mange av dere vet så foreslo jeg til Sondre at han kunne starte en blogg ettersom han skal ta norsk som privatist dette året. Jeg vet at bloggingen har hatt en god innvirkning på mine norskferdigheter, så jeg tenkte at det samme kom til å gjelde for han. Sondre var enig og synes det var en god idé så han startet bloggen www.sondrek.blogg.no. For de av dere som har fulgt bloggen hans vet dere nok hva jeg refererer til i overskriften.  Uansett; i begynnelsen gikk det veldig bra og jeg merket raskt at norskferdighetene hans ble bedre. Jeg tror han merket det selv også og det virket i alle fall som om han var stolt over fremgangen han hadde hatt. Idyllen varte likevel kort tid og før jeg visste ordet av det så gadd han ikke jobbe mer med norsken. Jeg ble jo selvfølgelig nokså skuffet og irritert når jeg brukte såpass mye av tiden min på å hjelpe han å bli bedre, så bare gadd han ikke mer. Da jeg konfronterte han med det beklaget han og lovet at det skulle bli bedre. Bedre ble det, men det gikk bare et par dager før interessen igjen forsvant. Nå har jeg derfor funnet ut at jeg rett og slett gir opp å hjelpe han! Jeg orker naturligvis ikke å bruke masse tid på å hjelpe han når han ikke engang bryr seg... 

  Og nei, dette er ikke et innlegg for å henge han ut på noen måte. Det er et innlegg jeg skriver i håp om at det kanskje kan gjøre en forskjell. Dersom dere er klar over at han ikke gidder å jobbe med norsken lengre, så kanskje han blir litt mer motivert til å motbevise det? Ikke vet jeg, men det er i alle fall det jeg håper! Jeg vil selvfølgelig bare det beste for min kjære, men når det blir slik at jeg må mase 10 ganger til dagen om at han må jobbe med norsk - da gir jeg rett og slett opp! Jeg vet nemlig at han blir ekstra motivert når jeg eller andre klager litt på han også, for da har han noe å motbevise :) 

  Så til alle mine kjære lesere; stikk gjerne innom bloggen til Sondre og legg igjen en motiverende kommentar! Det hadde han, og spesielt jeg, satt veldig stor pris på! :) 

  - Har du besøkt bloggen til Sondre?


  16

  Vi reddet et liv!

  • Publisert 13.07.2014 klokka 14:37
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå har vi endelig kommet hjem til Haugesund ettersom Sondre skulle jobbe litt i dag. Da vi kom hjem lå det mange pakker i posten og ventet på meg, utrolig gøy! Jeg vant blant annet et gavekort på XXL for en stund tilbake så det var kommet i posten nå. Nå ligger Adelen å sover mens jeg bare slapper av. Jeg har utrolig gangsperr i hele kroppen etter treningsøkten jeg og Sondre hadde i går så det er deilig å bare slappe av.

  I går kveld var vi også på kino mens mamma passet på Adelen. Det var da den lille hendelsen jeg tenkte å fortelle dere om hendte. Da vi kjørte hjemover fra Stavanger sentrum i går rundt midnatt kom det plutselig et lite pinnsvin ut i veien. Jeg så det heldigvis tidlig og ropte "STOOOPP!" til Sondre. Da vi stoppet opp reagerte også bilene i motsatt kjørefelt og det lille, søte pinnsvinet kom seg helskinnet over veien. "Bare et pinnsvin?", tenker vel du.. Jeg synes vi altfor ofte glemmer at alle dyr har stor verdi, ikke bare husdyrene. Pinnsvin har faktisk like stor verdi som en hund eller en katt. De er levende vesener akkurat slik som alle andre dyr. Jeg satt i alle fall igjen med en kjempegod følelse etter at vi hadde reddet livet til det lille pinnsvinet. Dagens gode gjerning var gjort! :)

  - Har du noen gang reddet et pinnsvin? 

  3

  15 timer reising med baby..

  • Publisert 12.07.2014 klokka 12:41
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I går ble det ingen oppdatering her på bloggen, nemlig fordi vi var på vei hjem. Vi reiste fra hotellet i Gøteborg ca kl 0900, og var ikke fremme hos moren min før midnatt! Det ble selvfølgelig en hel del pauser med tanke på Adelen, men vi var alle sammen veldig leie da vi kom frem. Heldigvis fikk vi et par lange og gode pauser, f.eks på ferjen som tok omtrent 2,5 timer. Adelen sin søvnrytme ble også tullet helt til ettersom hun ikke sovnet før rundt kl 2200 i går kveld. Til tross for en lang og slitsom hjemreise har det uten tvil vært en veldig vellykket tur! Vi har hatt det veldig gøy på vår første ferie sammen med Adelen, og gleder oss allerede til neste.   Nå venter vi på at mamma skal komme tilbake fra butikken fordi jeg skal lage pannekaker til lunch. Jeg og Sondre har virkelig savnet frokostpannekakene våre de dagene vi har vært på ferie! Det har nesten blitt en fast rutine med pannekaker til frokost. De hadde pannekaker på hotellet vi bodde på også, men de var naturligvis ikke så veldig sunne og da får jeg bare dårlig samvittighet når jeg spiser dem! (Klikk her for oppskrift til mine sunne pannekaker!)  - Har du vært på lengre biltur med baby før? 
  - Har du prøvd oppskriften på pannekakene mine? 
  - Hva er din planer resten av helgen?

   

  9

  Litt panikk og mye moro!

  • Publisert 10.07.2014 klokka 22:25
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Som jeg nevnte i går har denne dagen dessverre blitt tilbragt inne. Det å være ute med Adelen når det er over 30 grader var bare ikke aktuelt, så vi valgte heller å dra på en liten shoppingtur på et senter nede i sentrum. Det var heldigvis veldig greie temperaturer inne på senteret så det var ypperlig for Adelen. Vi shoppet som vanlig litt treningsklær, heldigvis veldig billig. Jeg var også en tur på Body Shop og fikk hjelp til å velge rett farge til både foundation, pudder og concealer. Det er ikke alltid like lett å finne de rette fargene til sin egen hud så da er det utrolig greit å få litt hjelp. Vi kjøpte litt diverse andre ting også som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg senere! 


  Dagens sovestilling!

  Vi kjøpte også med oss badebleier til Adelen slik at vi kunne bade i bassenget her på hotellet. Det største bassenget var litt for kaldt for henne, men boblebadet som var der hadde helt perfekt temperatur. Adelen så virkelig ut til å kose seg, så bading kommer uten tvil til å bli en aktivitet vi kommer til å fortsette med. Siden vi kom litt sent hjem fra byen ble også badingen litt sen. Adelen var derfor totalt utslitt da vi var ferdige. Heldigvis sovnet hun søtt i vognen sin da jeg og Sondre spiste middag her på hotellet. Jeg hadde en pastarett med biffstrimler, mens Sondre hadde en Beef Wellington. Begge rettene falt utrolig godt i smak og med rimelige priser var vi veldig fornøyde. 

  Jeg hadde forresten et øyeblikk av panikk tidligere i dag da jeg ikke fant platen min (en type regulering til tennene). Jeg lette over alt og var helt fra meg da jeg ikke fant den. Jeg var nemlig overbevist om at jeg hadde lagt den fra meg enten på ferjen til Sverige eller på kafeen vi var på i går. Med tanke på at en ny plate koster mange tusen var det ikke en veldig kjekk følelse jeg satt med da jeg ikke fant den. Heldigvis dukket den opp rett før vi gav opp letingen. Jeg aner ikke hvordan, men den hadde havnet i en pose med et par ting jeg kjøpte i går. 
  Til tross for en innedag i det fine været har vi kost oss veldig! Jeg ser ikke så svart på at vi måtte tilbringe dagen inne da det skal være fint vær i lang tid fremover hjemme også. Vi må trossalt gjøre det som er best for Adelen, og i dette tilfelle var det å være inne. Alt i alt har vi hatt en kjempefin liten ferie og skulle gjerne blitt litt lengre. Likevel går turen i morgen til Stavanger der vi skal være et par dager hos moren min. Selv om det er kjekt på ferie skal det også bli deilig å komme hjem. Det er vel det de sier; Borte bra, men hjemme best! 

  - Hva har du gjort på i dag? 

  1

  Babyutstyr - Hva trenger du?

  Heisann dere! 

  Jeg fikk for en stund tilbake spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvilket babyutstyr vi bruker og hva vi har hatt bruk for og ikke. Jeg skal derfor skrive et lite innlegg om det nå. Dersom dere fremdeles skulle ha noen spørsmål etterpå er det bare å legge igjen en kommentar.

  Bilstol. Bilstol er selvfølgelig et must når man får baby. Vi har Maxi Cosi Cabriofix og er veldig fornøyde med det. 


  Vogn.  Barnevogn er også helt obligatorisk når man får baby. Vognen bli brukt mer eller mindre daglig, og da er det viktig å ha en av god kvalitet. Vi har vognen Simo Kombi, som er en vogn som består av både bagdel og sportsdel. Vi er veldig fornøyde meg vogna vår og angrer ikke en plass på at vi valgte den. Den er enkel å pakke sammen til å ha i bilen og den er veldig lett håndterbar.  

  Vippestol. For oss har vippestolen vært fantastisk å ha. Når Adelen har vært urolig har vippestolen vært et sted der hun har roet seg ned, og flere ganger sovnet. Den er også veldig enkel å ta med seg når man skal på tur. Vi har vippestolen fra Babybjørn og liker den veldig godt. Vi har også en leke som hører til den og den elsker Adelen å leke med. 

  Tripptrapp-stol. Tripptrapp-stolen er helt fantastisk. For det første så er det utrolig koselig å kunne ha Adelen oppe ved bordet sammen med oss når vi spiser middag osv. I tillegg er den veldig praktisk når vi skal gi henne mat. Hun sitter veldig stødig, og med selene på sitter hun også helt trygt. Tripptrapp-stolen kan også brukes i lang tid, faktisk i mange år fremover. Vi har tripptrapp-stolen fra Stokke med newborn seat og kunne ikke klart oss uten! 

  Ammepute. Jeg kjøpte ammepute før Adelen ble født fordi jeg var forberedt på at jeg skulle amme. Ammingen gikk ikke slik som jeg hadde håpet, men jeg fikk brukt ammeputen et par ganger likevel. Til dem som skal amme vil jeg virkelig anbefale ammepute. Ammeputen var utrolig god å ha de gangene jeg ammet, og jeg hadde i alle fall ikke klart ammingen uten. 


  Babynest. Babynest fikk jeg ikke før Adelen var rundt tre måneder gammel og det angrer jeg virkelig på. Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt babynest halt fra hun ble født ettersom det virkelig er en genial oppfinnelse. Babyen sover mye bedre i babynestet i tillegg til at samsoving er både enklere og tryggere med babynest. Babynest vil jeg anbefale alle å kjøpe FØR babyen blir født, da det ofte er litt bestillingstid på dem :) Vårt babynest er fra Lille Verden og vi er kjempefornøyde! 

  Bæresjal. Samme som med babynestet fikk vi bæresjalet ganske sent, men jeg synes det var veldig praktisk. Vi kunne nok brukt bæresjalet nå også, men vi har ikke hatt så stort behov for det. Når Adelen var nyfødt slet hun veldig med luftsmerter og da hadde bæresjalet vært utrolig greit å ha. Når det kommer til om det er nødvendig eller ikke ville jeg valgt å vente til babyen er født med å kjøpe det. Dersom babyen har kolikk eller sliter med luftsmerter anbefaler jeg bæresjal på det sterkeste. 

  - Hvilket utstyr har du hatt bruk for til babyen din?


  12

  Familiekos i Gøteborg!

  • Publisert 09.07.2014 klokka 19:06
  • Kategori: Hverdag

  Hei igjen dere! 

  Nå har vi kommet tilbake til hotellet etter en herlig dag i Gøteborg sentrum. Temperaturen her har vært helt syk og vi har hatt problemer med å holde Adelen avkjølt. Planen om å spise lunch i parken måtte vi motvillig avlyse da det var altfor varmt for Adelen å være ute over lengre tid. Hun lå i vognen i bare bodyen, men vi måtte inn for at hun ikke skulle bli overopphetet. Jeg må innrømme at jeg skulle ønske det hadde vært et par grader kaldere. Litt for min egen del, men aller mest fordi jeg blir bekymret for Adelen når hun blir så varm.  

  Vi spiste lunch på en liten cafe i sentrum av Gøteborg. Maten var nydelig og til tross for at det var varmt inne også var det deilig å få sette seg ned litt og bare slappe av. Vi ble såpass mette av den såkallede lunchen vår at vi fant ut at det egentlig var middag også. Vi kjøpte derfor med oss en kurv med jordbær og en kurv med blåbær som vi skal kose oss med her på hotellrommet i kveld når Adelen sover. Jeg hadde også egentlig planer om å ta en liten joggetur i dag, men etter å ha kjent på temperaturen ute i hele dag er sannsynligheten stor for at jeg dropper det. Joggetur i 30 grader er ikke akkurat det som frister mest!

  Etter lunchen ble temperaturen ute litt bedre så vi koste oss litt i skyggen i parken midt i Gøteborg. Utrolig koselig, og det så ut til at Adelen også koste seg. Hun fikk ligge på teppe på gresset, mens det var en herlig bris som kjølte oss litt ned. Hver gang det kom et vindpust sprellet hun som bare det, haha!   Mor og datter kos på teppe i parken er obligatorisk! <3   Bilder fra cafeen vi spiste lunch på! 

  Et par far og datter bilder er også selvfølgelig obligatorisk! :) 

  Adelen lå å sprellet med bena i vogna i dag! Det var varmt for lille gullet vårt i denne temperaturen!  

  Nå holder Sondre på å legge Adelen for kvelden. Etterpå skal vi kose oss med bærene vi kjøpte og planlegge morgendagen. Jeg hater å si det, men jeg tror dessverre at deler av morgendagen kommer til å bli tilbragt inne, rett og slett pga varmen. Det var altfor varmt for Adelen i dag når vi dro inn til sentrum, og hun svettet som bare det. Vi måtte legge de kalde vannflaskene våre oppi vognen med henne for å prøve å kjøle henne ned. Det fungerte delvis, men den høye temperaturen er overhodet ikke ideell for henne. Heldigvis er det meldt fint vær med litt lavere temperaturer når vi kommer hjem også, så da kan vi være masse ute. 

  - Hvordan har du tilbragt denne utrolig varme dagen? 


  7

  På ferie i Sverige eller Sahara?

  • Publisert 09.07.2014 klokka 13:56
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå har vi kommet frem til hotellet i Gøteborg og rigget oss til på rommet. Hotellet er enkelt, men kjempefint. For oss passer det i alle fall helt ypperlig! På rommet er det to senger på 150 cm så planen var å sette dem inntil hverandre så vi får en skikkelig king-size bed! Både ferjeturen og kjøreturen til Gøteborg gikk utrolig fint og Adelen har virkelig vært en eksemplarisk liten baby!


  Bassenget på hotellet vårt! Det bli nok en dukkert eller to her.

  Det har helt siden i dag tidlig vært utrolig varmt, både i Sandefjord og på veien til Gøteborg. Bilen målte 28 grader i skyggen da vi kjørte nedover mot Gøteborg, og vi måtte ha airconditionen på fullt for at det ikke skulle koke over i bilen. Adelen har arvet Sondres gener når det kommer til kroppstemperatur og begynner å bli varm og svetter utrolig fort. Vi må derfor være veldig flinke å passe på at hun ikke blir for varm. Med den temperaturen som er ute nå er ikke det alltid fullt så lett!


  Slik ser rommet vårt ut, foruten om at vi har to senger i stedet for sofaen.

  Nå har vi snart tenkt oss en tur ned til Gøteborg sentrum å se oss litt rundt, og så skal vi spise lunch. Frokosten ble inntatt kl 0700 i dag tidlig og så matlagrene våre begynner å bli veldig tomme. Jeg er utrolig spent på å se hva Gøteborg har å by på så jeg gleder meg veldig til vi skal ut en tur. 

  Det har vært dårlige oppdateringer de siste dagene, men i kveld skal jeg få skrevet et skikkelig innlegg med bilder her fra Gøteborg!

  Ha en fin dag videre alle sammen! 
  8

  OPPSKRIFT - Sunne proteinpannekaker!

  • Publisert 08.07.2014 klokka 21:10
  • Kategori: Oppskrifter

  Heisann dere! 

  Som jeg lovde dere i forrige uke er det nå tid for å dele den første av oppskriftene mine på sunne pannekaker. Jeg lager pannekaker veldig ofte nå for tiden og da er det greit å variere oppskriftene en gang i blant. Ettersom jeg er i en vektnedgangsprosess er jeg veldig nøye på hva jeg spiser, og derfor må selvfølgelig pannekakene også være sunne. Heldigvis blir ikke smaken negativt påvirket, de smaker nemlig himmelsk! :) Pannekakene kan nytes til både frokost, lunch, dessert, og kvelds, alt etter som! Dersom du ikke ønsker amerikanske pannekaker kan du kutte ut bakepulveret. Hver pannekake inneholder kun 115 kcal! 

  Dette trenger du:

  • 3 egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1/2 dl havregryn
  • 1/4 dl bakeprotein (kan byttes ut med annen tørrvare)
  • 1/2 dl ekstra lett melk
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 dl søtning (Jeg brukte Sukrin og Sukrin+) 
  • Et dryss vaniljepulver (kan droppes) 

  (Hvetemelet kan du bytte ut med annet mel, evt. bytte ut deler med mer havregryn. Anbefaler ikke å bruke kun Sukrin til søtning)


  Slik gjør du: 

  • Ha alle tørrvarene i en bolle. Tilsett melk og egg og visp til en jevn røre. 
  • La røren stå i kjøleskapet 15 - 30 min. (Kan droppes)
  • Stek pannekaker på middels varme. (Min røre gav fem store pannekaker, to er mer enn nok til et måltid)
  • Server sammen med ditt favorittilbehør. (Jeg brukte lime-kesam, jordbær og et dryss Sukrin Gold. Du kan også bruke andre bær, sukkerfritt syltetøy (oppskrift HER), cottage cheese osv)  Pannekakene ble en hit her i gården og lime-kesamen som både jeg og Sondre smakte for første gang i dag kommer nok til å bli en fast matvare her i hus. Som dere ser på bildet valgte jeg å lage ekstra store pannekaker. Amerikanske pannekaker pleier som regel å være nokså små, men i dag gjorde jeg et unntak. Jeg vil nok si at oppskriften passer til 2-3 personer, avhengig av om man spiser mye eller lite. Om du vil ha melkefri pannekaker kan du kutte ut melken og redusere mengde tørrvarer. 

  - Kommer du til å prøve denne oppskriften?


  5

  Liten oppdatering + Vinner av babynest!

  • Publisert 08.07.2014 klokka 16:03
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Jeg beklager for lite oppdateringer i dag og i går. Når man er på ferie blir naturligvis andre ting prioritert enn å sitte inne å blogge. Det har nemlig vært helt nydelig vær her i Sandefjord og vi har for det meste tilbragt tiden ute. På vei til Sandefjord i går stoppet vi på en sportsbutikk og kjøpte oss pulsklokker. Pulsklokker er noe jeg har ønsket meg lenge, og var veldig glad for å endelig å meg en! Vi måtte selvfølgelig teste dem ut så vi var på en liten joggetur i går når Adelen hadde lagt seg. Tanten min var hjemme å så etter henne, så det var herlig å få litt kjærestetid til tross for at det var slitsomt, haha! Jeg må virkelig si at det er motiverende å trene med pulsklokke. Det å få oversikt over kaloriforbruk, puls under trening osv gjør det mye lettere å skreddersy et passende treningsprogram.


  (En liten pause på vei til Sandefjord)

  I dag har jeg og Sondre vært en liten tur på kjøpesenteret her i Sandefjord mens tanten min passet Adelen en time og to. Vi fant nemlig ut at jeg trengte et par nye sommerkjoler og solkrem. Jeg fant meg to nydelige kjoler på H&M som kun kostet 99 kr per stykk! Det er så gøy når man kan finne fine ting til en billig penge. Kjolene kan jeg vise dere i et innlegg senere. Etter den lille handleturen vår møtte vi resten av gjengen på en restaurant i Sandefjord sentrum. Der spiste vi en deilig lunch ute i sommervarmen.

  Nå har jeg forresten også trukket vinneren av konkurransen på bloggen der du kunne vinne babynest. Den heldige vinneren ble Marit Murray Bakkli! Gratulerer så mye! :)
  9

  8 enkle tips til en sunnere hverdag!

  Heisann dere! 

  Som mange av dere vet er jeg veldig opptatt av å leve et sunt og aktivt liv. Jeg har hatt en vektnedgang på over 28 kg siden jeg fødte Adelen, og det har krevd kraftig innstramming av både kosthold og trening. Jeg tenkte derfor at jeg skulle gi dere noen enkle, men gode tips til en sunnere hverdag! 

  1. Få maten til å se fin ut. Når du tilbereder sunn mat som du kanskje ikke er veldig glad i - få den til å se fin ut! Når maten ser fin ut appelerer den mye mer, og det er lettere å spise sunt! Legg maten opp fint på tallerkenen og pynt. F.eks lag et fint fruktfat der du legger frukten fint opp! Jeg venter på en pakke fra Ebay med noe som kalles PopChef. PopChef er et verktøy som du kan bruke til å kutte frukt og grønsaker opp i forskjellige figurer. 

  2.Kutt ned på ris/pasta/poteter. Akkurat dette punktet var veldig vanskelig for meg når vi la om kostholdet vårt. Jeg er nemlig veldig glad i både ris og pasta, og nedkutting så jeg veldig mørkt på. Heldigvis gikk det bedre enn forventet og store deler av pastaen og risen ble byttet ut med sunne og næringsrike grønsaker. 

  3. Unngå brus, juice og saft. Alle disse tre drikkene inneholder mye kalorier og bør ikke være en stor del av kostholdet ditt. Det finnes selvfølgelig alternativer til brus, juice og saft som er sunnere. Personlig så drikker jeg mye VannPluss som jeg har skrevet om tidligere. VannPluss er et veldig bra alternativ de det kun inneholder 1/3 av søtningsmengden i brus, juice og saft. I tillegg smaker det vidunderlig og er MYE billigere enn å kjøpe brus og juice på butikken! Les mer om VannPluss ---> HER

  4. Bytt ut sukker med sukrin. Da jeg la om kostholdet mitt kuttet jeg fullstendig ut alt sukker. Nå bruker jeg kun ulike varianter av sukrin. Sukrin er er 100 % naturlig søtningsstoff og fungerer på samme måte som sukker. Sukrin inneholder null kalorier, og påvirker heller ikke smaken på de tingene du lager. (Vanlig sukrin kan gi litt dårlig ettersmak - jeg anbefaler sukrinmelis, sukrin+ og sukrin gold)

  5. Alltid ha tyggis eller sukkerfri pastiller i nærheten. Det å ha tyggis og sukkerfri pastiller i nærheten kan virkelig være en super redning når søtsuget melder seg. I stedet for å spise noe usunt og få dårlig samvittighet etterpå kan tyggis og sukkerfri pastiller redde deg. Dersom du ikke har noen av delene i nærheten er et supert triks å pusse tennene når søtsuget melder seg.  6. Gi deg selv lov til å "synde" en gang i blant. Selv om du er nøye med hva du spiser må bør du tillate deg selv å kose deg en gang i blant. Sjansene for å lykkes med den dietten du går på et mye større om du lar deg selv få lov til å "synde" en gang i blant. Skal man ha en 100 % perfekt diett er det store sjanser for at man kommer til å sprekke og miste all motivasjon. Tro meg, jeg snakker av erfaring!

  7. Vær bevisst på kaloriinnhold i maten du spiser.  Jeg mener overhodet ikke at du trenger å telle kalorier, men prøv å være litt bevisst på hvor mye kalorier maten du spiser inneholder. Visste du f.eks at 1 dl matolje inneholder hele 900 kalorier? Et godt eksempel på mangel på bevissthet på kaloriinnhold demonstrerte Sondre for et par dager siden. Han skulle bare ha seg et lite måltid til kvelds, og før han visste ordet av det hadde han spist over 1000 kalorier. Nettopp fordi han ikke hadde peiling på hvor mange kalorier maten han spiste inneholdt.

  8. Drikk vann. Det vet vel de fleste at de burde, men det å drikke vann er faktisk utrolig viktig! I tillegg kan det være smart å drikke en god del vann både før og under et måltid. Du vil da føle deg mer mett, altså du spiser mindre. Dersom du synes det er veldig kjedelig med vanlig vann vil jeg som nevnt i punkt tre anbefale VannPluss. Det er små pulverposer som man blander i vannet og får ulike smaker.  

  - Hva synes du om tipsene?


  2

  Mr & Mrs?

  • Publisert 06.07.2014 klokka 19:10
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  Nå har jeg endelig fått tatt i bruk noen av de nye tingene jeg har fått/kjøpt til leiligheten! Det tar litt tid å finne ut hvor man vil ha de ulike tingene og hvilke gjenstander som passer best hvor. Jeg har allerede vist dere et par av tingene i dette innlegget, men noe er nytt også. For en stund tilbake fikk jeg nemlig en helt nydelig ramme i posten fra Toves Interiør, som også sponset de tidligere interiørkonkurransene jeg har hatt på bloggen. Toves Interiør har så ufattelig mye fint, så jeg er utrolig glad for at jeg har fått muligheten til å samarbeide med henne. Selv om det mest sannsynlig er en stund til det blir Mr & Mrs i dette huset så var det kjærlighet ved første blikk da jeg så rammen! 

  Jeg klarte ikke helt å bestemme meg hvordan jeg skulle plassere de ulike tingene på toppen av kommoden, men foreløpig blir det slik som på bildet over. I grunn synes jeg det var ganske søtt, spesilet med den lille hjerteskyggen på bildet over! Jeg anbefaler alle å ta en tur innom facebooksiden til Toves Interiør. Jeg kan love deg at du finner utrolig mye fint der, til en grei pris.

  - Hva synes du om rammen?
  - Har du/kommer du til å handle hos Toves Interiør?

  11

  Pakkeliste til baby - Sommerferie!

  • Publisert 06.07.2014 klokka 11:44
  • Kategori: Interiør

  Heisann dere! 

  I morgen reiser vi endelig på vår lille sommerferie. I den anledning var det noen som ønsket at jeg skulle legge ut en pakkeliste til Adelen. Hva trenger man egentlig til babyen når man skal på feire? Nå skal vi heldigvis ikke til varmere strøk så det er ikke så mye "ekstra" vi trenger å tenke på, likevel er det en hel del som må pakkes med på ferien. Her er en liste over hva vi pakker med til Adelen når vi skal være bort en uke.

  Klær:

  • 10-12 bodyer. Høres kanskje veldig mye ut, men det er bedre å ha for mange enn for få. Før man vet ordet av det så har man hatt et par uhell med f.eks gulp, og da er det veldig greit å ha et par ekstra bodyer. Adelen bruker også kun body til å sove i ettersom hun blir altfor varm dersom vi kler på henne mer.
  • 5 bukser. Vi har ikke pakket med fullt så mange bukser da Adelen skjelden pleier å skitne ut buksene sine. Dersom vi plutselig skulle trenge flere så er butikkene heldigvis ikke langt unna. 
  • 2-3 kjoler. Både jeg og Sondre elsker å kle opp Adelen i fine klær. Vi har derfor valgt å ta med et par kjoler, men det er overhodet ikke nødvendig.
  • 3 strømpebukser. Strømpebukser er alltid greit å ha, både under buksen og sammen med en kjole. Vi har ikke så mange strømpebukser i Adelens nåværende størrelse så vi må nok gå til innkjøp av et par til når vi er på ferie.
  • Litt diverse klær. 1 heldress, 1 genser, noen par sokker, 2-3 luer. 

  Utstyr:

  • Bleier. Akkurat dette punktet sier seg vel litt selv. Siden bleier er mye dyrere i Sverige enn i Norge så kommer vi nok til å ta med oss en god del bleier. 
  • Våtservietter. Også veldig obligatorisk å ha med når man reiser noe sted med baby. 
  • Vogn. Det som er utrolig praktisk med å reise på ferie med sin egen bil er at det er veldig enkelt å ta med seg barnevogna. Vognen kommer nok til å bli godt brukt både i Sandefjord, Gøteborg og Stavanger. I mine øyne er vogn absolutt et must! 
  • Babynest. Vi tar selvfølgelig med oss babynestet når vi reiser på tur. Da kan Adelen ligge trygt og godt i sengen sin å sove uten noen risiko for at hun ruller ut av den. 

  • Flasker og scrubbers. Flasker til Adelen må naturligvis bli med på turen. Heldigvis trenger vi ikke å ta med så veldig mange da vi har de geniale scrubbersene som jeg har skrevet om tidligere. Det er små poser med rensepulver til flaskene. (LES MER HER)

  • Nutramigen. Nutramigen er morsmelkerstatningen som Adelen får. Den er melkefri og må kjøpes på apoteket. Jeg vet ikke om de har den i Sverige også så vi tar med oss en ekstra boks bare i tilfellet.
  • Smekker. Det kan ofte bli litt søl når Adelen får mat, derfor er smekkene veldig greie å ha. 
  • Vippestol. Vippestolen er ikke helt nødvendig å ta med, men siden vi har god plass i bilen tar vi den med likevel. Den er veldig grei til å gi Adelen mat i, i tillegg til at hun elsker å sitte i den. 

  • Bilstol. Enda et punkt som selvfølgelig sier seg selv når vi skal på biltur.
  • Dyne og teppe. Adelen sover alltid med egen dyne selv om hun sover med oss, derfor må den også bli med på tur. 
  • Babyolje og babysåpe. Olje og såpe er veldig greit å ha med seg til når vi skal bade Adelen. Adelen liker veldig godt når vi tar henne med oss i dusjen, så når vi er på hotellet blir nok det løsningen. Vi har egentlig en reisebadestamp, men vi tar nok ikke den med oss denne gangen. 

  Jeg håper ikke jeg har glemt noe nå, men det er godt mulig. Hukommelsen er ikke alltid helt på topp så pakkelistene våre må som regel gås gjennom opp til flere ganger for at vi skal være sikre på at vi har husket alt. Uansett, nå nærmer vi oss klare for sommerferien 2014 og gleder oss veldig! 

  - Har du noen tips til hva man bør huske til babyen når man skal på ferie?


  4

  Skrive, skrive og atter skrive!

  • Publisert 05.07.2014 klokka 19:18
  • Kategori: Hverdag

  Hei igjen dere! 

  I dag har jeg skrevet utrolig mye. Jeg holder nemlig på å gjøre klart en hel del innlegg til neste uke når vi skal på ferie. Når vi er på feire så ønsker jeg å bruke minst mulig tid på bloggen, og mest mulig tid på å ha det gøy, derfor forhåndsskriver jeg så mange jeg kan. Selvfølgelig kommer det et par innlegg med bilder fra turen vår underveis, men dersom jeg skal få til mine to faste daglige innlegg må jeg forhåndsskrive en del. Flere av innleggene som kommer er det dere som har etterspurt, så jeg håper virkelig dere blir fornøyde! 

  Lesertallet mitt har vært utrolig ustabilt den siste tiden. Det er veldig lett å se at lesertallet avhenger av hva jeg skriver om og om folk finner det interessant. Det kan ofte være vanskelig å finne på gode temaer å skrive om, men jeg gjør mitt beste. I går kveld hadde jeg, med litt hjelp fra Sondre, en brainstorming på potensielle innlegg jeg kan skrive fremover. Vi kom faktisk opp med en stor liste, så jeg satser på null skrivesperre fremover. 

  Uansett, jeg håper dere kjære lesere vil fortsette å lese bloggen min, og ikke minst komme med ønsker om innlegg! Da blir jeg utrolig glad. Jeg skriver naturligvis om det jeg selv ønsker å skrive om, men det er ikke alltid like lett å komme på temaer. Da passer det ypperlig med litt tips fra dere. 

  - Har du noen ønsker til innlegg jeg kan skrive for den kommende uken? 
  - Hva er dine planer denne lørdagskvelden?     19

  Gjør dette meg til en dårlig mor?

  Heisann dere! 

  Da jeg gikk gravid sa jeg hele tiden at jeg hadde så lyst å ha permisjon et år og bare være hjemme med Adelen. At jeg skulle ha permisjon hadde vi utelukket allerede da jeg begynte på skolen i fjor, så det var uaktuelt. Selv om jeg ikke har hatt permisjon har jeg heller ikke gått fulltid på skolen. Jeg hadde kun et par skoletimer hver dag fra desember til juni, og det ble veldig lite rutine i hverdagen. Jeg følte at jeg bare gikk hjemme uten å gjøre noe spesielt. Jeg kjedet meg rett og slett. Adelen sov jo store deler av dagen, og da var det lite interessant å bare sitte hjemme alene.  Jeg føler det har blitt slik at man ikke har lov til å si at man ikke har lyst å ha permisjon når man er mamma. Det har jo overhodet ingenting med hvor glad man er i barnet sitt osv å gjøre. For noen passer det bare ikke med permisjon, og jeg er nok en av dem. Jeg leste en artikkel da jeg var gravid om en dame som ikke ønsket å ha permisjon og på det tidspunktet ble jeg nokså overrasket og sjokkert over det jeg leste. Nå derimot forstår jeg hvorfor hun mente det hun mente. Det å ikke ønske å være hjemme fra jobb/skole i et helt år etter at man har fått barn er overhodet ikke noe galt. Det betyr ikke at man ikke setter barnet sitt først, og det betyr ikke at man har andre ting i livet som er viktigere enn barnet. Barna kan ha det akkurat like bra hjemme med fedrene sine! 

  Sondre gleder seg til å ha fem måneder med permisjon, og det er jeg utrolig glad for! Det at han ønsker å være hjemme med Adelen når jeg begynner på skolen igjen betyr utrolig mye for meg og jeg tror det gir dem en ekstra god mulighet til å knytte sterke bånd. Det blir ofte slik at barna har et ekstra sterkt bånd til mødrene sine når de er små, nemlig fordi det er dem de tilbringer mest tid med. Jeg vet at Adelen har det akkurat like bra hjemme med Sondre som hun ville hatt med meg, og derfor har jeg ingen problem med å være tilbake på skolebenken for fullt til høsten. Jeg gleder meg faktisk til å begynne på skolen igjen! Ikke fordi jeg ikke har lyst til å tilbringe tid med familien min, men fordi jeg tror det kan være veldig bra for meg å få litt rutiner inn i hverdagen igjen. Selv om kanskje rutiner ikke alltid er like gøy så gir de struktur i hverdagen og det er noe jeg trenger. Jeg blir helt tullete når det ikke er noe som helst rutiner slik det i stor grad har vært det siste halve året.   Dersom folk vil kritisere meg fordi jeg ikke ønsker å være et år hjemme i permisjon får de bare gjøre det. Jeg har nesten vært hjemme hele tiden med Adelen siden hun ble født, og jeg vet at hun har et sterkt bånd til meg. Jeg vet også at hun kommer til å ha det strålende hjemme med pappaen sin til høsten. Jeg synes derfor at det overhodet ikke er noe galt i å ikke ønsker å ha permisjon. Selvfølgelig er det jo en helt annen sak dersom hverken mor eller far ønsker å være hjemme, og heller ansetter dagmamma fra babyen er helt liten. Da knytter jo babyen like sterke bånd til dagmammaen som til foreldrene. 

  - Hva synes du om at noen mødre ikke ønsker å ha permisjon? 


  8

  Billig ferie like bra som dyr ferie?

  • Publisert 04.07.2014 klokka 19:43
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Som mange av dere vet reiser jeg, Sondre og Adelen på ferie på mandag. Vi skal først være to netter i Sandefjord hos tanten min, så skal vi ta ferjen derfra over til Strømstad i Sverige. Fra Strømstad skal vi kjøre ned til Gøteborg (ca 2. timers kjøretur) og bli der to netter. Når vi drar hjem på fredagen stopper vi i Stavanger hos moren min og blir der over helgen. En enkel, men kjekk ferie. Jeg gleder meg veldig og er utrolig giret på å reise!

  Jeg og Sondre har bestemt oss for at vi skal prøve å gjøre ferien så billig som mulig uten at det går utover hvor gøy vi har det. Vi har allerede bestilt et rimelig, men kjempefint hotell i Gøteborg, og ferjen fra Sandefjord til Strømstad koster ikke mer enn 160 kr hver vei for alle oss tre pluss bil. Når man er på ferie ryker det raskt utrolig mye penger, så derfor har vi tenkt å være litt bevisste slik at det ikke skjer med oss. Mye av pengene man bruker når man er på ferie kunne man faktisk unngått å bruke uten at det hadde gått ut over kvaliteten på ferien.   Vi har f.eks planlagt piknik i en park i Gøteborg i stedet for å dra på restaurant å spise lunch. Hvor koselig er det ikke å trille tur med Adelen i strålende vær (i følge yr) og deretter ha en koselig piknik ute i frisk luft? Spør du meg så gjør det bare ferien bedre selv om det er billigere enn å dra på restaurant. Slike små ting gjør ferien billigere uten at vi på noen som helst måte er gnitne. For ja, ferier er til for å kose seg, og man SKAL bruke litt penger!   Turen til Ullared som jeg snakket om tidligere har vi bestemt oss for å droppe. Etter å ha lest litt på nettsidene til Ullared har jeg forstått det slik at vi kan ende opp med å stå i lange køer denne tiden på året. Med Adelen er det naturligvis uaktuelt. Ullared får bli en opplevelse vi har til gode til en annen gang. 

   


  Har du deltatt i konkurransen som pågår på bloggen min? Du kan vinne ditt eget babynest til en verdi av 650 kr! Dersom du ikke har små barn selv er babynest den perfekte gave til kommende eller nybakte foreldre! KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN! 

  - Skal du på ferie i sommer? Hvor? 
  - Tror du en billig ferie kan bli like bra som en dyr?
  - Har du deltatt i konkurransen? 

  27

  Skal jeg fortelle deg en hemmelighet?

  • Publisert 04.07.2014 klokka 12:33
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Etter innlegget mitt i går om at mange bloggere fremstiller livet sitt så perfekt, fant jeg ut at jeg skulle fortelle dere en liten hemmelighet. Det er ikke en særlig stor hemmelighet, men mer enn nok til å gjøre meg veldig flau! Det har seg nemlig slik at jeg klarer ikke å ta armhevinger, haha! Selv om jeg skulle ønske jeg klarte det (noe som jeg nå trener mot), synes jeg faktisk det er nokså morsomt å tenke på at jeg ikke gjør det! Jeg ler rett og slett litt av meg selv en gang i blant! 

  Ikke misforstå meg; det er overhodet ikke noe galt i å ikke klare armhevinger, for det er jo faktisk en del mennesker som ikke gjør det. Det som derimot er litt morsomt er at jeg flere ganger har trent, trent og atter trent (over lenger tid), men fremdeles ikke fått til armhevinger. Jeg klarte hele 1(!!!) armheving da jeg var i "toppform"! (Toppform: dårlig form, men bittelitt bedre enn tidligere). Så nå jobber jeg hardt, i håp om å nå den såkallede toppformen min igjen, og helst litt til. 


  (Med disse armene er det vel egentlig ikke så rart at jeg ikke klarer armhevinger...)

  Så, jeg er litt flau og så synes jeg det er litt morsomt. Rett og slett en god blanding. Jeg føler meg selvfølgelig en smule mer flau enn morsom når jeg snakker med folk som lett tar 30++ armhevinger på rappen, men hallo, en dag skal jeg også bli som dem! (Kommer nok dessverre aldri til å skje, men det er vel lov å drømme?) Foreløpig burde jeg kanskje starte en klubb? "Vi-som-ikke-klarer-armhevinger-klubben" eller "VSIKAK" om du vil. Jeg vet at dette ble et veldig tullete innlegg, men jeg blir vel kanskje litt tullete når jeg skal være ærlig. Uansett, til alle dere der ute som heller ikke klarer armehevinger, vit dette; Dere er ikke alene! :)

  - Klarer du armhevinger eller vil du bli med i klubben min?


  7

  Jeg lever et perfekt liv

  • Publisert 03.07.2014 klokka 20:25
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I bloggverdenen finnes det utallige blogger som kun viser den fantastiske og flotte delen av livet. Folk flest vet at det mer eller mindre er umulig å ha et så perfekt liv som mange av bloggerne utgir seg for å ha, men det er lett å bli bitt av basillen. I dagens samfunn har det liksom blitt slik at man "skal" ha et perfekt liv, og så skal man dele det på sosiale medier. Ta matlaging f.eks; man finner mange bilder på Facebook fra folk som har laget ulike gode og fine matretter. Det du derimot finner svært lite av er bilder av de gangene det ikke gikk fullt så bra på kjøkkenet. 


  (Hvordan ser håret ut på dette bildet? Hvordan ser smilet mitt ut? Ser jeg tykk ut?)

  Jeg merker faktisk selv at jeg er blitt litt bitt av denne basillen. Jeg har lenge utsatt det å legge ut bilder av leiligheten, nemlig fordi det er litt rotete her. Jeg legger ikke så ofte ut nye bilder av meg selv, da det ikke er så mange bilder jeg er komfortabel med å legge ut. Man skal hele tiden ha det perfekte liv, og andre må vite om det. Jeg prøver å fremstille livet mitt slik det er, men det sier seg også selv at det ikke er alt jeg skriver her på bloggen. Kanskje det ser ut som at jeg og Sondre har det perfekte forholdet, MEN jeg skriver så klart ikke på bloggen hver gang vi har hatt en krangel eller uenighet. Jeg skriver ikke på bloggen de gangene jeg er sint på han, eller han er sint på meg; nemlig fordi det er nokså privat. 


  (Bilde som er tatt da vi akkurat hadde ankommet hotellet. Lurer på hvordan det så ut en time etterpå?)

  Jeg har stor respekt til de som overhodet ikke bryr seg om dagens "press" til å være perfekt. De som snakker og forteller om livet sitt slik det er, helt ufiltrert. De som ikke bryr seg om at det ligger leker strødd ut over hele gulvet når de legger ut bilder av stuen på sosiale medier. De som ikke er redde for å si; "Jeg har det ikke så bra for tiden". Når det gjelder akkurat det tok jeg et stort skritt i riktig retning selv da jeg la ut innlegget om sykehusoppholdet mitt og om hvordan det la grunnlag for fødselsdepresjon. Jeg håper at jeg i fremtiden kan bli fullstendig uredd for å dele livet mitt slik det virkelig er; helt ufiltrert. 


  (Tenk hvor mange ganger kaken ikke ble så fin så dette)

  - Hva tenker du om at livet skal fremstilles så perfekt på sosiale medier?


  15

  All American Style

  • Publisert 03.07.2014 klokka 12:46
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  De siste ukene har jeg virkelig fått øynene opp for matlaging. Det har sikkert en del å gjøre med at jeg har fått meg ny kjøkkenmaskin, men jeg tror også jeg har begynt å sette litt mer pris på at Sondre lager middag til meg hver dag. Som takk har jeg derfor laget amerikanske pannekaker til frokost nesten hver dag de siste to ukene. Sondre elsker pannekaker, og det samme gjør jeg! For å variere litt har jeg laget flere ulike typer; vanlige pannekaker, bananpannekaker, sjokoladepannekaker, peanøttpannekaker og proteinpannekaker.


  (Akkurat disse pannekakene er ikke amerikanske, meen det var de eneste jeg hadde bilde av!)

  I begynnelsen brukte jeg uendelig lang tid på kjøkkenet om morgenen, da jeg ikke var så veldig trygg på hverken oppskriftene eller mine egne matlagingsevner. Nå derimot går det fort å både lage røren og steke pannekakene. Sondre blir også kjempeglad hver morgen han får servert god frokost. Jeg synes i alle fall selv at en god frokost legger grunnlag for en bra dag! Frokost er jo det viktigste måltidet hver dag, så hvorfor ikke gjøre det litt ekstra godt? 

  Pannekakene jeg lager er selvfølgelig ikke vanlige pannekaker med masse sukker i. Jeg lager alltid gode og sunne alternativer, men som fremdeles smaker veldig godt. Det er sikkert en god del av dere som er nysgjerrige på oppskrifter, og jeg lover dere at det kommer etter hvert. Det er nemlig ikke hver morgen jeg har tid til å ta bilder og skrive ned oppskriftene, men jeg skal gjøre mitt beste. 


  Har du deltatt i konkurransen som pågår på bloggen min? Du kan vinne ditt eget babynest til en verdi av 650 kr! Dersom du ikke har små barn selv er babynest den perfekte gave til kommende eller nybakte foreldre! KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!   - Liker du amerikanske pannekaker?
  - Har du deltatt i konkurransen på bloggen?   

   

  74

  KONKURRANSE - Vinn Babynest!

  DENNE KONKURRANSEN ER AVGJORT!

  Heisann dere!

  Som jeg lovde dere i forrige uke er det nå tid for konkurranse igjen her på bloggen! Nå kan du nemlig vinne ditt eget babynest til en verdi av 650 kr. Denne konkurransen er i samarbeid med Lille Verden og du kan lese mer om babynestene til Lille Verden HER. Du kan velge mellom utallige fine babynest med enten jentefarger, guttefarger eller nøytrale farger. I tillegg til babynest lager Lille Verden ammeputer, vognpynt og navnevimpler.Dersom du ikke har små barn selv, tenk så perfekt gave det er!

  Det er kjempeenkelt å delta i konkurransen, det eneste du trenger å gjøre er: 

  • Lik facebooksiden til Lille Verden ---> HER
  • Del dette innlegget på facebook (Trykk på "del"-knappen under)
  • Kommenter under at du er med! (NB! Husk kontaktinfo!)


  (Her er et lite utvalg av babynestene til Lille Verden! Vi har det opperst til venstre!) 

  Lille Verden hadde også satt pris på om du svarte på disse spørsmålene, men det er ikke nødvendig for å delta i konkurransen! 

  • Hvordan liker du utvalget av babyreder til Lille Verden?
  • Hva slags farge og mønster liker du best til ditt babyrede?
  • Hvilke farger/mønster syns du Lille Verden skulle tilbudt i tillegg?
  • Vil du besøke www.lilleverden.no når nettbutikken åpner i september?

  Følg gjerne Lille Verden på Instagram for å få de nyeste oppdateringene! @lille_verden

  - Er du med?


  6

  "Se hva jeg kan, mamma!"

  • Publisert 02.07.2014 klokka 14:25
  • Kategori: Adelen

  Heisann dere! 

  Adelen har allerede rukket å bli 4,5 mnd og jeg synes fremdeles at det er helt urolig hvor fort tiden går. Det er jo ikke lenge til hun er et halvt år gammel! På de 4,5 månedene hun har levd har hun rukket å lære seg en hel del nye ting, og det er utrolig gøy å følge utviklingen hennes! Her er en liten oversikt over hva hun har lært seg til nå! 

  Jeg smiler. Adelen begynte å smile nokså tidlig og har overhodet ikke vært sparsom med smilet! Hun elsker å smile og smiler nesten alltid tilbake når noen smiler til henne.   Jeg ler. Det er ikke så lenge siden Adelen begynte å le, så det er fremdeles skikkelig stas når vi får høre den herlige babylatteren. I begynnelsen var hun veldig sparsom på latteren, men nå får vi som regel høre den hver dag! Det er virkelig sant at det er ingenting som kan varme et mammahjerte slik babylatter kan.

  Jeg ruller fra mage til rygg. Adelen lærte seg å rulle fra mage til rygg for en liten måned siden. I begynnelsen virket hun litt overrasket over at hun faktisk fikk det til, men nå er det bare morsomt.  Jeg ruller fra rygg til mage. Første gang Adelen rullet fra rygg til mage var det ingen andre enn hun selv som så det. Jeg hadde nemlig lagt henne på teppet sitt på gulvet, og da jeg skulle se til henne lå hun plutselig på magen. Jeg ble selvfølgelig superstolt og veldig nysgjerrig på å se henne gjøre det, men hun nektet å rulle mer den dagen. Nå derimot ruller hun når hun vil! 

  Jeg sitter (nesten av meg selv). Adelen elsker å sitte slik at hun kan se hva som foregår rundt seg. Det å ligge på ryggen er veldig kjedelig og hun blir spesielt sint om noen prøver å bære henne som en "baby". Hun har ikke balansen helt på plass ennå så hun sitter ikke helt av seg selv, men det er ikke langt ifra. 

  Jeg står når mamma eller pappa holder meg i hendene. Adelen har den siste tiden blitt veldig sterk i beina så hun klarer å stå selv når vi holder henne i hendene. Det virker som hun synes det er utrolig kult å stå selv også for hun smiler alltid når hun får lov å stå litt.   Jeg spiser annen mat enn melk. Som jeg har skrevet tidligere har vi begynt å gi Adelen fast føde. Som regel får hun 1-2 måltider med fast føde hver dag, og hun liker det veldig godt. I begynnelsen var det veldig uvant å få mat med skje, men nå begynner hun å få det veldig bra til. 

  Jeg "snakker". Adelen elsker å snakke med oss og babler i vei hele tiden. Det er utrolig morsomt og hun har alltid mye på hjertet! 

  Jeg folder hendene mine. Noen ganger når Adelen ligger å leker for seg selv så kan hun finne på å folde hendene! Såå søtt! :) 

  Lik og del gjerne videre! 
  5

  Lurer du på hvordan det er å være ung mor?

  • Publisert 01.07.2014 klokka 19:56
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  I dag er jeg fremdeles syk, og formen er skikkelig bånn. I tillegg er jeg helt tom for idéer om hva jeg kan skrive om. Jeg setter derfor i gang en ny spørsmålsrunde her på bloggen! Lurer du på noe om hvordan det er å bli ung mor, hvordan livet mitt er generelt eller noe helt annet er det bare å spørre. Jeg blir glad for alle slags spørsmål og skal prøve å få svart på alle spørsmål som ikke er ufine. 

  Det er ikke alltid like lett å vite hva dere lurer på om hvordan mammalivet er så nå får du sjansen til å spørre om nøyaktig det som du lurer på. Jeg håper selvfølgelig å få mange gode spørsmål og jeg gleder meg til å svare på dem! :) 

  - Hva lurer du på?
  12

  Hvorfor har unge mødre noe å bevise?

  Heisann dere! 

  Jeg får nå og da kommentarer på innlegg jeg skriver om at det virker som om jeg har noe å bevise med det å være ung mor. Jeg skulle virkelig ønske at det ikke var slik, men dessverre er det blitt slik at jeg tror mange unge mødre føler de har noe å bevise. Bevise at de kan klare seg like bra som eldre mødre. For min del handler det i stor grad om at det var flere som ikke hadde troen på at jeg kunne klare morsrollen samtidig som utdanning. Det var også folk som synes synd på meg fordi jeg skulle bli mor. Det at noen skal synes synd på meg for det fantastiske familielivet jeg har nå synes jeg er både trist og ufattelig. Så ja, jeg føler nok at jeg har noe å bevise.   Selvfølgelig så handler det jo i bunn og grunn om hvordan jeg har det, og ikke om hvordan alle andre tror jeg har det, men det er likevel kjekt at andre vet at jeg trives veldig godt i mammatilværelsen! Jeg er ufattelig stolt over å være mamma og det vil jeg at andre skal vite. Jeg vil ikke at de skal sitte å tenke: "Stakkars henne som har ødelagt hele livet sitt". Så ja, jeg beskytter unge mødre nettopp fordi jeg VET at de kan være akkurat like gode mødre som andre og de kan ha det akkurat like bra som andre ungdommer, bare på en annen måte. Det er ikke synd på barna til unge mødre, det er synd på barna som har voldelige foreldre eller foreldre som rett og slett ikke bryr seg. De foreldrene kan være både unge og gamle. 

  Jeg synes ikke alder har noe å si på hvor god mor man er, men det har liksom blitt en så forferdelig ting å være ung mor. Stakkars barn og stakkars mor. Jeg tror det er en av de største grunnene til at unge mødre føler de har noe å bevise. De vil vise at både dem selv og barnet(a) sitt har det bra, og at de mestrer morsrollen. Når man er forelder så er man stolt av barnet sitt, og selvfølgelig ønsker vi å vise det frem til andre.  Jeg synes ikke det er galt i at unge mødre prøver å bevise at de også er gode mødre. Det jeg derimot synes er galt er at vi skal føle behovet for å bevise at vi er gode mødre. Det er nemlig utrolig mange som klarer å både være mamma og elev på skolen. Så ikke døm oss. Vi er stolte, unge mødre som er dyktige foreldre til barna våre og som har et akkurat like bra liv som andre ungdom (om ikke bedre), bare på en litt annen måte!

  - Hva synes du om temaet?


  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits