• Camilla Larsen

  4

  Once In A Lifetime

  • Publisert 24.09.2014 klokka 20:49
  • Kategori: Musikk

  Heisann dere! 

  I forrige uke fikk jeg og moren min tak i billetter til Elton John konsert i Stavanger! Billettene var egentlig utsolgt, men vi var heldige og fant 2 billetter på finn.no. Både jeg og mamma, som er store fans, var overlykkelige da billettene var sikret. Konserten er med Elton John og hele bandet hans, så det kommer uten tvil til å bli en fantastisk opplevelse! Mamma har vært på en konsert med han tidligere, men da var det kun han og pianoet. Med band blir nok konserten en helt annen opplevelse. Konserten tar sted allerede 16. November så det er ikke lenge til!

  Når vi skal på konsert har jeg faktisk blitt 18 år! Om to dager er det bare en måned til bursdagen min og jeg gleder meg en hel haug! Jeg er på god vei med å ta billappen, og jeg gleder meg til den dagen jeg kan sette meg i bilen ALENE og kjøre akkurat der jeg vil. Det gir uten tvil stor frihetsfølelse å ha den muligheten. 

  - Har du noen gang vært på en stor konsert? 
  - Liker du Elton John?

  3

  Et skritt nærmere!

  • Publisert 19.09.2014 klokka 16:24
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Lenge siden sist, igjen! Skolen, Adelen og trening tar opp veldig mye av tiden min så bloggen blir dessverre ned prioritert. Jeg skal likevel prøve å titte innom så ofte som jeg klarer! Uansett, det har skjedd litt siden sist blogginnlegg - jeg bestod nemlig teoriprøven til bil på tirsdag! Jeg ble utrolig glad og det føles deilig å være et skritt nærmere lappen. Merkelig nok var faktisk spørsmålene på den virkelige prøven lettere enn de på teoritentamen, men det var jo bare positivt for min del. 

  I går var hele klassen, hele musikklinja faktisk, på en opera med navnet Nenia. Selv om jeg kom med et åpent sinn, må jeg rett og slett innrømme at slik type musikk ikke appelerer så veldig til min musikksmak. Jeg skulle egentlig ønske at den gjorde det, for da hadde mye av skolearbeidet mitt blitt kjekkere også. Men, man får det ikke alltid som man vil, eller hva? 

  Jeg og Sondre skal snart spise taco før vi mest sannsynlig tar turen til treningssenteret. Etter en lang pause pga sykdom er motivasjonen godt på plass og treningen er faktisk nokså kjekk for tiden! Jeg merker at jeg har fremgang, spesielt på styrkedelen, og det er veldig motiverende.

  - Hva skal du i helgen?

  4

  "Just do it" - Er det virkelig så enkelt?

  • Publisert 14.09.2014 klokka 15:57
  • Kategori: Hverdag

  Hvor mange ganger har vi ikke hørt det velkjente uttrykket "Just do it"? Vi hører det ofte i treningssammenheng, men også i andre situasjoner bi kvier oss for å gjennomføre. I utgangspunktet er det jo som regel bare å gjøre det, MEN er det virkelig så enkelt å bare gjøre det?

  For noen er dagliglivet enkelt og det er ikke noe problem å bare gjøre det som må gjøres, men slik er det langt i fra for alle! Personlig så synes jeg det er veldig vanskelig å bare gjøre ting, så jeg er glad for at jeg har Sondre til å motivere meg. Det er særlig ting man må gjøre mange ganger for å oppnå resultat som er vanskelige å gjennomføre, som f.eks trening. Jeg har aldri hatt noe særlig treningsglede, noe jeg er utrolig lei meg for. Jeg skulle virkelig ønske at jeg elsket å trene, men som sikkert mange andre vet er det lettere sagt enn gjort. Man blir ikke i god form av en treningsøkt. Man blir ikke engang i god form at 20 treningsøkter. Trening må utføres over lang tid for at man skal se resultater og da kan det være vanskelig å motivere seg selv.  Jeg synes f.eks at det er mye lettere å bare gjøre det når det kommer til rydding. Når man rydder ser man resultatene umiddelbart, og det er en mye større motivasjonsfaktor enn at man må gjøre det kontinuerlig i flere måneder, kanskje år for å oppnå de resultatene man vil ha. Hvor enkelt eller vanskelig det er å bare gjøre det avhenger jo selvfølgelig veldig mye av hva man synes om det man skal gjøre. For dem som liker å rydde er det enkelt å bare rydde og for dem som liker å gjøre lekser er det enkelt å bare gjøre leksene.

  I tillegg spiller personligheten til en person mye inn på evnen til å ta seg selv i nakken å bare gjøre det. Jeg har hele livet mitt vært utrolig dårlig på det, og det reflekterer også personligheten jeg har i dag. Jeg sier gjerne nei til utfordringer jeg ikke har noe lyst til å utføre og unngår i stor grad å sette meg selv i situasjoner jeg ikke er komfortabel i. Jeg er ufattelig dårlig på å se den positive siden av ting jeg synes er kjedelig, som f.eks rydding og trening. I utgangspunktet er det jo viktige og positive ting, men hodet mitt har bestemt seg for at jeg skal mislike dem. Jeg vet godt at jeg burde jobbe med meg selv for å endre synet mitt på slike ting, men det er også lettere sagt enn gjort. Eller så er det kanskje bare til å gjøre det?  På en annen side så er det kanskje spesielt for mennesker som meg ordtaket er laget; "Just do it". Det er vi som har problemer meg å tvinge oss til å gjøre ting som virkelig trenger slike ordtak, og det er vi som virkelig burde ta en runde med oss selv. Vi må komme oss i gang, gjøre det som skal gjøres og lære oss å motivere oss selv. Det er vi som virkelig burde leve etter det ordtaket; "Just do it"!

  - Synes du det er vanskelig å bare gjøre ting?


  2

  Obligatorisk grising!

  • Publisert 13.09.2014 klokka 20:10
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Nå sitter jeg i sofaen, ser på Skal vi danse og koser meg med litt lørdagsgodt for en gangs skyld. Når man er syk er det greit å gi seg selv litt ekstra kos. Så snart jeg blir frisk igjen skal jeg tilbake til treningssenteret. Jeg merker faktisk at jeg begynner å bli nokså rastløs etter å ha vært i dårlig form så lenge. Store deler av dagen blir tilbragt i sengen, så det har vært stor mangel på fysisk aktivitet den siste tiden. 

  I går kjøpte vi baby-sett til Tripptrappstolen til Adelen. Til nå har hun brukt nyfødsetet, men nå fant vi ut at det var på tide å bytte til babysettet. Adelen var storfornøyd og digget rett og slett å sitte i den nye stolen sin. Prinsessa vår begynner å bli stor jente nå og er faktisk hele 7 måneder om 5 dager! Tiden har gått så utrolig fort og nå er det ikke lenge til hun klarer å krabbe!

  På bildene over var det papaya- og mangomos som sto på menyen og da er det jo selvfølgelig nødvendig å grise seg til! Vanligvis er smekken på og mamma passer bedre på, men noen ganger er det litt morsomt å la henne grise seg litt til også! 

  - Hva gjør du på i kveld?

  2

  Time For New Ink!

  • Publisert 12.09.2014 klokka 17:11
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Dagen i dag startet med legebesøket jeg fortalte dere om i går. Jeg fikk oppklart hva som forårsaket hodepinen min, og det var faktisk så enkelt som at jeg har fått et lite virus. Jeg fikk resept på litt sterkere smertestillende til hodet mitt, så dagen i dag har gått mye bedre enn tidligere i uken. Til tross for at jeg har vært i veldig dårlig form denne uken er jeg glad jeg har vært på skolen alle dagene. Jeg kommer til å få en del fravær med tanke på kjøretimer, så jeg prøver så godt jeg kan å unngå annet fravær. 

  Etter skolen kom Sondre å hentet meg og vi dro til et tatoveringsstudio her i Haugesund. Jeg har planlagt min neste tatovering ganske lenge nå og siden jeg snart blir 18 år fikk jeg bestilt meg time i dag. Det er ikke før i slutten av november, men jeg gleder meg allerede! Jeg liker tatoveringer veldig godt, så lenge det ikke blir for mye. Her er de to tatoveringene jeg har fra før:  Jeg kommer nok ikke til å si noe mer om hvilken tatovering jeg skal ta før jeg har tatt den, men for meg er det veldig viktig at tatoveringene mine skal bety noe. De skal tross alt følge meg resten av livet og må derfor være nøye gjennomtenkte. 

  - Hva synes du om tatoveringer?
  - Har du tatoveringer selv?   

  6

  Bilteorien på rekordfart?

  • Publisert 11.09.2014 klokka 21:54
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Det ble ikke noe innlegg på meg i går, og det med god grunn. Jeg var opptatt med skole og kjøretimer hele dagen og var ikke hjemme før 17.30. Etter å ha gitt Adelen det siste snevet av energi jeg hadde igjen tok jeg kvelden allerede kl. 19.00. Vanligvis er jeg vant til å ha en travel timeplan, men når man har gått med en grusom, konstant hodeverk i flere dager blir energinivået drastisk redusert. Til tross for at hodepinen har fortsatt i dag også har jeg i alle fall ikke vært trøtt!

  Nå har jeg faktisk hatt seks kjøretimer allerede, og flere står for tur neste uke. Jeg har nevnt for dere flere ganger at jeg skal begynne å lese på teorien, men jeg har egentlig aldri kommet skikkelig i gang før i dag. I dag tok jeg boka fatt og kjøpte en ukes tilgang til teoritentamen.no og har store planer om å lese meg opp til teorien på rekordfart. Jeg vet at det er mulig om jeg legger ned nok tid og energi, noe jeg også er veldig innstilt på. Dersom jeg klarer å få oversikt over stoffet raskt er planen å ta teorien allerede mandag eller tirsdag neste uke! Mulig jeg har tatt meg vann over hodet, eller hva?


  Jeg har ikke helt kontroll på alt stoffet helt ennå!

  I morgen skal jeg til legen før jeg skal på skolen. Hodepinen min vil ikke gi seg og nå har jeg hatt konstant vondt i snart en uke. Det går ut over både skole og fritid, og det er utrolig vanskelig å konsentrere seg om ting. Jeg har aldri vært noe særlig plaget av hodepine tidligere så derfor fant jeg ut at det kunne være greit å få sjekket ut. Heldigvis er det helg i morgen, så jeg slipper å tenke mer på skole før mandag. Forhåpentligvis får jeg noen svar på hva som kan være galt med meg, og hva jeg kan gjøre med det.  

  Uansett, nå må jeg tilbake til teoriøvingen min før jeg tar kvelden. Søvn har blitt satt stor pris på den siste uken ettersom det er den eneste tiden jeg får "fri" fra hodeverken! Ha en fin kveld videre alle sammen!

  - Hvor lang tid brukte du på å lese på teorien?
  3

  Konkurranse fra Toves Interiør!

  Heisann dere! 

  De siste dagene har jeg ikke vært noe særlig i form. Jeg har hatt urolig vondt i hodet og i dag har jeg også hatt feber. Jeg har ikke vært hjemme fra skolen, men så snart jeg har kommet hjem fra skolen har enten sofaen eller sengen blitt inntatt. Uheldigvis har det gått litt ut over skolearbeidet og jeg har ikke fått gjort alt jeg skulle ha gjort denne uken. Jeg satser derfor på at formen kommer seg så snart så mulig slik at jeg klarer å holde følge på skolen.

  Uansett, i dag vil jeg tipse dere om en konkurranse hos Toves Interiør! Jeg har tidligere hatt konkurranser her på bloggen med flotte produkter fra Toves Interiør, mens denne gangen tipser jeg dere bare om en pågående konkurranse. Konkurransen pågår på facebook og du kan delta HER. Premien er et kjempesøtt nøkkelknippe med valgfri tekst!  Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg tar kvelden. Det sies i alle fall at mye søvn hjelper når man er syk, så det er det jeg satser på. 

  - Hva har du gjort på i dag? 
  - Har du deltatt i konkurransen?

  3

  When life is hard, take a break!

  • Publisert 08.09.2014 klokka 20:07
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Lenge siden sist, eller hva? Det begynner å bli en stund siden jeg hadde en såpass lang pause fra bloggingen, men alt har sin forklaring. Uten å gå nærmere inn på det så har det pågått mye hjemme som har vært tungt for meg å takle. I tillegg har jeg fullt program med både skole, mammatilværelsen og trening, derfor har bloggen den siste uken blitt fullstendig nedprioritert. Nå derimot, begynner endelig ting å falle på plass igjen, så derfor tar jeg fatt i bloggingen igjen også! 

  Det har egentlig ikke skjedd særlig mye den siste uken hjemme hos oss. Hverdagen har gått sin gang, foruten om på fredag da jeg ble syk. Som jeg fortalte dere hadde jeg min første kjøretime forrige mandag og i dag hadde jeg enda en time (dobbeltime). Det har faktisk gått over all forventning og jeg begynner å bli trygg på de grunnleggende områdene med kjøringen. Dersom min neste time, som er på onsdag, går bra skal jeg ha en veiledningstime før jeg går videre til neste trinn av opplæringen. For de av dere som måtte lure på det tar jeg lappen hos Haraldseid Trafikkskole i Haugesund, og læreren min heter Tone. Jeg kjenner henne fra før av, noe jeg virkelig synes er en stor fordel. I tillegg er hun uten tvil en fantastisk god lærer!

  Det begynner også å bli travelt på skolen nå. I neste uke har vi vår første prøve, og innleveringer har vi allerede startet med. Dagene mine går i ett, og jeg er utrolig glad for at jeg har et sted å skrive ned alt som må gjøres om dagene. Uten almanakken min hadde jeg aldri klart å huske alt! Til tross for at skolehverdagen er travel synes jeg det er veldig gøy! Vi har mange ulike musikkfag, og jeg har lært mange nye ting allerede. 

  I dag skulle vi egentlig på trening, men jeg har hatt så ufattelig vondt i hodet i dag så det ble dessverre droppet. Typisk at slikt skal skje akkurat de dagene jeg faktisk er motivert til å dra på trening. Jeg satser på å være tilbake i drift i morgen og få unnagjort en god armøkt. Det er utrolig kjekt å trene armer for tiden fordi jeg er utrolig nær å klare ordentlige armhevinger nå!

  Jeg kunne sikkert snakket lenge om ting som har skjedd den siste uka, men egentlig er ingenting av det noe særlig spennende. Jeg holder på å planlegge noen bra innlegg til dere fremover og skal få tatt noen skikkelige bilder igjen veldig snart! Jeg setter selvfølgelig stor pris på tilbakemeldinger på hva dere ønsker at jeg skal skrive om, så legg gjerne igjen en kommentar i feltet under!

  - Hvordan er din hverdag?
  - Savner du sommerferien?


  10

  Nytt løpeprogram!

  • Publisert 01.09.2014 klokka 21:30
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Hele livet mitt har jeg egentlig hatt veldig dårlig kondisjon. Jeg har aldri vært av dem som løper raskest og i alle fall ikke av dem som holder ut lengst. Den dårlige kondisjonen har også plaget meg store deler av livet, så jeg bestemte meg derfor for at det var på tide med en forandring! Etter å ha lest meg litt opp på temaet laget jeg meg i dag et løpeprogram som jeg skal prøve å følge utover høsten. Det kommer naturligvis til å bli litt endringer underveis, men dette er programmet jeg starter med. Jeg hadde faktisk min første økt i dag, en langkjøring på 60 min, og det gikk overraskende bra! 

  Jeg skal trene styrke på siden av dette programmet, så jeg kommer til å få veldig mange økter i uken. Likevel skal det etter planen gå helt fint ettersom mange av øktene kommer til å fungere som restitusjonsøkter. Jeg skal ha to kondisjonsøkter i uken som er skikkelig harde, de korte intervallene, resten av øktene fungerer som restitusjonsøkter. Med restitusjonsøkter menes det at øktene skal ha en lav intensitet og du skal lade opp musklene i stedet for å slite dem ut. Lav intensitet vil si at du skal ligge mellom 60-70% av din makspuls. (regn ut cirka-makspulsen din slik: 220-alder) I begynnelsen så jeg virkelig svart på å skulle jogge i 60 minutter uten å bli ordentlig sliten, men etter dagens økt ser jeg at det er fullt mulig. Jeg måtte naturligvis skru ned tempoet veldig , MEN jeg klarte å holde en jevn fart over lengre tid uten å føle behovet for å stoppe. 

  Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med løpeprogrammet mitt og jeg er veldig spent på om jeg kommer til å få gode resultater. Målet er jo selvfølgelig å få bedre kondis, kanskje til og med bedre enn Sondre? Jeg tror i alle fall at et slikt fast program kan hjelpe meg med å holde motivasjonen oppe og gjør det vanskeligere for meg å droppe treningen. Nå satser jeg virkelig for komme i form, og da skal jeg gjøre mitt aller beste for å klare det! 

  - Hvor ofte trener du?
  - Liker du best kondisjonstrening eller styrketrening?

  Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits