• Camilla Larsen

  8

  Forandring fryder!

  • Publisert 07.10.2014 klokka 11:39
  • Kategori: Hverdag

  Heisann dere! 

  Det er veldig lenge siden sist, og det er rett og slett fordi jeg har valgt å legge bloggingen litt på hylla. Blogging har begynt å bli et ork i stedet for noe gøy, og da er det for min del på tide å ta en pause. Jeg føler også at om jeg skal blogge ordentlig så tar det alt for mye av tiden min. Når jeg både går på skolen og trener vil jeg bruke resten av fritiden min til å være med Adelen. Trening har også blitt en stor del av hverdagen min, så det er også veldig tidkrevende. 

  Som en liten erstatning for at jeg ikke kommer til å blogge så veldig mye fremover kommer jeg til å være mer aktiv på Instagram, Følg meg gjerne @camillaall dersom du fremdeles ønsker å følge oss fremover. Det kommer nok til å komme et blogginnlegg i ny og ne, så jeg slutter ikke helt :) 

  Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits