• Camilla Larsen

  1

  Artikkel om meg på Mammanett.no

  • Publisert 26.06.2014 klokka 13:35
  • Kategori: Media

  Heisann dere! 

  For en stund tilbake ble jeg kontaktet og intervjuet av www.mammanett.no. Artikkelen ligger nå ute om du kan lese den HER


  (Klikk på bildet for å komme til artikkelen)

  - Hva synes du? 

  2

  Artikkel om meg på Foreldre.no!

  • Publisert 20.04.2014 klokka 13:47
  • Kategori: Media

  Hei alle sammen! 

  Nå er det utrolig lenge siden sist, og det beklager jeg virkelig! Det har vært mye som har pågått de siste ukene, og jeg har ikke hatt det så bra. Nå derimot, er ting på bedringens vei og jeg satser på å komme igang igjen med bloggingen slik som før! :) For tre dager siden ble det publisert en artikkel om meg på nettsiden www.foreldre.no. Jeg ble intervjuet for ganske lenge siden, men artikkelen ble lagt ut først nå. Jeg var veldig fornøyd med den, og håper dere også har lyst å lese den! Klikk på bildet under for å komme direkte til artikkelen. 


  Det er sikkert mange av dere som lurer på nøyaktig hva som har skjedd den siste tiden, siden jeg har vært så fraværende fra bloggen. Jeg har derfor tenkt å skrive litt om det i et eget innlegg. Jeg regner med at de fleste forstår at jeg ikke deler absolutt alt, men dere skal få vite litt om hva som har skjedd. Jeg beklager som sagt fraværet fra bloggen, og håper dere vil fortsette å følge meg, Sondre og Adelen fremover!

  - Hva synes du om artikkelen?   9

  AVISARTIKKEL - Blogger om livet som ung mor

  • Publisert 18.03.2014 klokka 11:03
  • Kategori: Media

   Heisann alle sammen! 

  Her har dere artikkelen som var i avisen Grannar i går. Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar der du sier hva du synes! :) 
  8

  Intervju med avisen!

  • Publisert 05.03.2014 klokka 15:04
  • Kategori: Media

  Heisann alle sammen!

  Det blir litt mobilblogging i dag, ettersom vi er i Etne på besøk hos søsteren til Sondre. Tidligere i dag har jeg vært på skolen, men det viste seg å bli to veldig kjedelige timer ettersom vi skulle ha dans. Som tidligere nevnt har ikke stingene mine kommet seg helt ennå, så dansing var uaktuelt.

  Men tilbake til overskriften. Hovedgrunnen til at vi er her i Etne er at jeg har blitt intervjuet av lokalavisen her i Etne og Vindafjord, Grannar. Jeg fikk i forrige uke en mail om at de ønsket å skrive en artikkel om meg og bloggen min, og det stilte jeg såklart opp på! Jeg er veldig spent på artikkelen og gleder meg til å lese den! Når den kommer på trykk er jeg usikker på ennå.

  Senere i dag skal vi besøke oldermoren til Sondre, altså tipp-oldemoren(!!) til Adelen og så skal vi en tur innom til pappa :-) Hyggelig å besøke litt familie når vi først er på tur innover.

  - Har du noen gang blitt intervjuet av avis?

  Camilla

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits