• Camilla Larsen

  0

  NY BLOGG! Fitfam.blogg.no

  • Publisert 24.03.2015 klokka 15:23
  • Kategori: Musikk

  Hei! 

  Jeg har startet ny blogg der jeg og Sondre kommer til å skrive om trenings- og kostholdsrelaterte ting!

  Besøk

  www.fitfam.blogg.no

  www.fitfam.blogg.no

  www.fitfam.blogg.no

  www.fitfam.blogg.no

  Camilla

  4

  Once In A Lifetime

  • Publisert 24.09.2014 klokka 20:49
  • Kategori: Musikk

  Heisann dere! 

  I forrige uke fikk jeg og moren min tak i billetter til Elton John konsert i Stavanger! Billettene var egentlig utsolgt, men vi var heldige og fant 2 billetter på finn.no. Både jeg og mamma, som er store fans, var overlykkelige da billettene var sikret. Konserten er med Elton John og hele bandet hans, så det kommer uten tvil til å bli en fantastisk opplevelse! Mamma har vært på en konsert med han tidligere, men da var det kun han og pianoet. Med band blir nok konserten en helt annen opplevelse. Konserten tar sted allerede 16. November så det er ikke lenge til!

  Når vi skal på konsert har jeg faktisk blitt 18 år! Om to dager er det bare en måned til bursdagen min og jeg gleder meg en hel haug! Jeg er på god vei med å ta billappen, og jeg gleder meg til den dagen jeg kan sette meg i bilen ALENE og kjøre akkurat der jeg vil. Det gir uten tvil stor frihetsfølelse å ha den muligheten. 

  - Har du noen gang vært på en stor konsert? 
  - Liker du Elton John?

  30

  Dette er min versjon av Lionheart!

  • Publisert 24.07.2014 klokka 20:28
  • Kategori: Musikk

  Heisann dere! 

  Tidligere i dag skrev jeg på facebooksiden til bloggen at jeg hadde laget en cover av Lionheart (Sophie Elise) og om dere ønsket at jeg skulle legge den ut på bloggen. Jeg fikk veldig positiv respons på det, så her kommer min versjon av Lionheart! Det har vært utrolig mye snakk om Sophie Elises akustisk versjon av sangen, der det ikke er brukt autotune, så jeg fant ut at jeg også ville lage en versjon. Jeg håper dere tar dere tid til å høre den, og legg veldig gjerne igjen en kommentar! :) 

  Sangen er tatt opp med kameraet mitt - derfor dårlig kvalitet.
  - Hva synes du om denne versjonen av sangen?
  LIK OG DEL GJERNE VIDERE OM DEN FALT I SMAK!

  Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015
  Camilla Larsen - Trening og kosthold

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits