• Camilla Larsen

  1

  Fra pappas øyne - Pappablogg!

  • Publisert 23.06.2014 klokka 12:28
  • Kategori: Pappablogg

  Heisann dere! 

  I dag er jeg og Adelen nok en gang hjemme alene. I lengden blir det veldig kjedelig når Sondre hele tiden jobber, men heldigvis er det snart sommerferie for han også. For øyeblikket ligger Adelen og sover søtt i sengen sin, hennes andre hvil for dagen. Døgnrytmen hennes har blitt litt tullete de siste dagene så i dag våknet hun i 5-6 tiden og var lys våken! Verdens beste pappa Sondre var så snill og stod opp med Adelen og lot meg få sove et par timer til. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten han! :)  


  Så over til det jeg ville fortelle dere om i dette innlegget. Sondre har nemlig kjørt i gang en spørsmålsrunde på bloggen sin, og har lyst på masse spørsmål! Besøk bloggen hans www.sondrek.blogg.no og still han et par spørsmål. Jeg har skrevet utrolig mye her på bloggen om hvordan der er å være mamma og om hvordan familielivet er, men når får dere muligheten til å høre litt om disse tingene fra en pappas øyne. Selv om både mødre og fedre er foreldre har de ulike roller, og derfor oppleves familielivet gjerne veldig annerledes også. 


  Jeg har også tenkt å ha en liten oppussing på Sondres blogg i nærmeste fremtid. Jeg er ikke så veldig glad i de klassiske blogg.no-designene, så jeg skal finne et fint design til å friske opp bloggen hans litt. Så som sagt; stikk innom bloggen og legg igjen et par spørsmål til han, så blir han nok veldig glad! Det har nemlig gått opp for han nå at det ikke er så veldig lett å alltid komme på hva man skal skrive om.

  - Kommer du til å stille Sondre noen spørsmål?   

  2

  Sondre har fått blogg!

  • Publisert 08.06.2014 klokka 13:31
  • Kategori: Pappablogg

  Heisann dere! 

  Det var kanskje mange som fikk med seg i går fra facebooksiden min (HER) av Sondre nå har fått seg blogg! Hovedgrunnen til det er at han skal ta opp faget norsk som privatist og i den anledning er jeg privatlæreren hans. Jeg har gitt han i oppgave å lage og opprettholde en blogg som øving til å blir bedre å skrive. Det kommer nok derfor ikke til å bli særlig mye flere gjesteinnlegg fra han. Dere kan derimot følge han på hans blogg www.sondrek.blogg.no for å få litt innsikt i hvordan pappalivet er også. 

  Vi kommer selvfølgelig til å passe på at vi ikke skriver om de samme tingene og bruker de samme bildene, men litt av det samme innholdet må dere nok forvente dere. Vi både bor sammen og har en datter sammen så livene våre er litt like! Jeg håper at mange av dere vil følge begge av oss fremover.


  Klikk på bildet for å komme til Sondres blogg! 

  Ellers fikk jeg kommentar på at det har blitt mye arkivbilder den siste tiden. Det er jeg fullt klar over og det beklager jeg! Tiden har ikke alltid stukket til med mye å gjøre. Nå som jeg nesten ikke har noe igjen av skoleåret har jeg bedre tid og skal bli mye bedre på å ta nye bilder. 

  - Kommer du til å følge Sondres blogg?


  18

  Gjesteinnlegg fra Sondre

  • Publisert 06.06.2014 klokka 18:41
  • Kategori: Pappablogg

  - Skrevet av Sondre

   

  Heisann! 

  I dag vil Camilla at jeg skal skrive om hvorfor jeg liker å spille. Dere skjønner det at Camilla hater nemlig at jeg spiller data- og tv spill. 

  Hun synes det er ekstremt teit og barnslig av meg å like å spille data spill. Jeg synes selv det er ganske greit med dataspilling fordi det får meg til å roe meg ned og det er noe jeg slapper av med og synes er kjekt. 

  Jeg synes faktisk at det er opptil hver enkelt person å bestemme hva den personen skal like; om den liker å spille spill, se film eller blogge. Det er jo opp til hver enkelt å bestemme hva de liker. Jeg synes det er veldig greit å ha noe å slappe av med etter en slitsom dag. Jeg pleide å spille en del før i tiden, rundt da jeg traff Camilla, og hun likte det ikke så jeg sluttet. Nå har det blitt slik at jeg synes det er veldig herlig å slappe av og koble ut litt med spilling. Jeg spiller ikke mye og jeg pleier bare å spille når jeg er alene hjemme. Camilla er som sagt ikke akkurat så glad for at jeg liker å spille og hun synes jeg er barnslig pga. det. Hun synes mine argumenter bare er teite og mener at jeg kan finne andre ting til å slappe av med. Hun føler at jeg synker inn i en annen verden, noe som kan diskuteres. Ja, jeg blir kanskje litt ukonsentrert viss jeg spiller når hun er hjemme. Det er bare en måte å få slappet av på. 

  Jeg liker det å spille å slappe av. Det er en grei ting synes jeg og det er noe jeg kommer til å fortsette med! Det er jo egentlig helt ubrukelig å spille dataspill, tjener jo ingenting på det foruten om å bruke tid. Det som er så greit med det er at det er kjekt å slappe av med, uansett hva, er det alltid kjekt å sitte seg ned å spille litt. Det som er litt løye er at Camilla har alltid klaget over en spesiell ting med meg, og det er at jeg liker sci-fi og fantasy filmer og bøker. Jeg har lest alle Harry potter bøkene, samt mange andre eventyr bøker som Camilla bare syns er så teit at jeg liker. For det er jo ikke realistisk, men det er jo akkurat det jeg liker med det at det ikke er realistisk. Det er noe fra en annen verden, og det det liker med det er at jeg kan leve meg inn i det. Ett lite sted jeg kan være når jeg har lyst på litt pause. Det jeg prøver å få fram her er ikke at Camilla er teit fordi hun synes jeg er teit fordi jeg spiller, men hver enkelt menneske har sin ting som h*n liker å bruke tid på, min er kanskje bare litt mer ungdomslig enn andre sine?

   

                                         

  Her sitter jeg å spiller alene for meg selv, tatt med selvutløser! :P

   

  Ha en god helg alle samen! 

  6

  Hvordan er Camilla som mamma?

  • Publisert 03.06.2014 klokka 10:44
  • Kategori: Pappablogg

  //Dette innlegget er skrevet av Sondre! 

  Hei!

  Etter innlegget Camilla skrev om hvordan jeg er som far, fant jeg ut at jeg måtte gjengjelde det og fortelle om hvordan hun er som mor!   Camilla gjør alt for Adelen. Hun stiller opp og er så fantastisk at jeg bare smiler ved tanken på det!

  Camilla har fra dag en av vært veldig stolt over å være mamma, og det kan jeg forstå. Hun tar alt alvorlig, fra påkledning til klaging fra Adelen. Hun liker  ikke å høre henne klage litt på kvelden når hun skal legge seg, og passer alltid på at hun har det bra. Hun står opp på morgenene og gjør alt for Adelen, selv om hun ikke alltid føler seg så bra selv. Hun tar morsrollen svært seriøst. Hun påpeker veldig ofte når eg gjør noe galt, som f.eks. dette med påkledning ( jeg er veldig varmblodig, mens Camilla er stikk motsatt.). Jeg tenker at Adelen ikke trenger så mye klær når jeg ikke fryser selv, men hun tåler jo ikke kulde like bra som meg. Det får jeg høre ganske ofte! He-he, men det er jo egentlig bare bra at Camilla kjefter på meg for det, fordi det er jo ikke bra for Adelen å fryse!   Camilla har virkelig tatt morsrollen på alvor og gjør alt hun kan for Adelen. Ja, vi har fått en fantastisk liten jente som gråter lite og sover bra, men jeg tror fremdeles at Camilla ville vært en god mor om det ikke var slik også. Camilla kommer alltid til å være der for sin lille prinsesse, og hun kommer nok alltid til å kjefte på meg fordi jeg gjør noe som ikke er korrekt. Adelen har vært utrolig heldig som har fått en så hengiven og herlig mor. Jeg virkelig elsker å se de to søte jentene mine sammen. 

  Jeg har absolutt aldri angret på at vi har blitt foreldre. Vår lille gullklump er bare helt fantastisk og så utrolig søt, akkurat slik som mammaen sin.  

  - Sondre

   
   

  5

  Livet som pappa!

  • Publisert 30.04.2014 klokka 15:54
  • Kategori: Pappablogg

  - Dette innlegget er skrevet av Sondre

  Hei!

  Jeg tenkte at det var på tide å fortelle dere litt om hvordan det er å være pappa. Dere har allerede fått Camilla sin versjon av morsrollen, så nå er det tid for min versjon!

  Jeg kan jo begynne med å fortelle om hvordan pappatilværelsen er. Det å få oppleve dagene med Adelen og få se henne vokse for hver dag som går er helt fantastisk! Det å se henne smile når jeg snakker (og tuller) med henne er hjertevarmende. Å våkne opp til at hun ligger og snakker med seg selv i sengen om morgenen. Det å se utviklingen hennes, kanskje ikke fra dag til dag, men uke for uke er utrolig spennende. 

  Det å være pappa er fantastisk; jeg vet ikke om noe annet ord jeg kan bruke for å beskrive det! Det er bare helt fantastisk å vite at min lille datter er avhengig av meg, nesten like mye som jeg er avhengig av henne! Det å vite at det barnet som jeg duller og daller med skal jeg følge resten av livet, dele minner med og oppdra. Det at min søte, lille Adelen skal gjør meg så stolt av mange forskjellige grunner gleder meg. Det er vel det de sier; at en alltid er stolt av barna sine, uansett!

  Som Camilla har skrevet tidligere har vi vært veldig heldig med nattesøvnen til Adelen, men det er jo ikke bare nattesøvnen som har noe å si. Adelen har hatt litt problemer med luft i magen, men i forhold til andre som sliter med kolikk har vi vært veldig heldige der også. 

  Nå skal jeg ikke si noe sikkert, men de siste dagene har det også virket som at det er noe på gang i munnen hennes. Hun sutrer og er mer urolig enn vanlig, putter hendene sine i munnen og sikler en del.  Hun er også veldig glad i smokken eller flasken sin, og roer seg ikke uten litt kjærlighet fra meg eller Camilla. Det er godt å vite at man som forelder duger til noe annet enn å bare være matfat! 

  Akkurat for øyeblikket sitter jeg nå og vipper på Adelen i vippestolen mens Camilla øver på gitar, noe Adelen ikke synes er spesielt moro. Hun begynner å gråte hver gang eneste Camilla begynner å spille gitar, så det er umulig for Camilla å få øvd når jeg ikke er hjemme! Heldigvis er Adelen veldig glad i at vi synger til henne, og det fungerer veldig ofte som god trøst når hun er i dårlig humør.    - Sondre

  1

  Forventninger til å bli pappa!

  • Publisert 20.12.2013 klokka 20:06
  • Kategori: Pappablogg

  (Dette innlegget er skrevet av Sondre)

  Heisann alle sammen!

  Etter at min kjære startet med bloggen har hun spurt meg om ikke jeg kunne skrive et lite innlegg om dette med å bli pappa for første gang.

  Hun ville at jeg skulle skrive litt om mine forventninger, håp og drømmer rundt det å bli far. 

  Ettersom jeg har hatt lyst til å bli ung far lenge, ble jeg ganske glad når jeg traff en jente som delte samme syn som meg.  Vi begynte å snakke om det etter at jeg nevnte det for Camilla en dag. Etter mange diskusjoner og samtaler om hvorfor og når fant vi ut at vi ville bli foreldre. Etter ca. 2 måneder ble Camilla gravid og vi ble utrolig glade begge to. Etter samtale med legen til Camilla ble vi oppfordret til å fortelle det til foreldrene våre, og jeg ble da veldig urolig. Var så utrolig redd for hvordan de skulle reagere. Heldigvis gikk det over alle forventninger og de tok det veldig bra.

  Nå skal jeg fortelle litt om mine forventninger. Det begynner faktisk på dette med oppdragelsen. Jeg er så redd for hvordan jeg kommer til å oppdra ungen vår. Jeg har fått høre fra mange at jeg kommer til å bli en veldig overbeskyttende far, noe jeg er nokså sikker på selv også.

  Det som er så flott med at Camilla er moren er at hun kommer til å påvirke min måte å oppdra Adelen. Vi kommer til å jobbe sammen om å oppdra henne. Vi deler også ganske mange like synspunkter på oppdragelse og slikt, men vi har jo så klart noen uenigheter også!

  Det er nokså vanskelig for meg å skrive ned mine forventninger til å være forelder, det finnes nok mange tanker og synspunkter på dette. Hva som kommer til å skje vet jeg jo ikke ennå. Alt kan skje!

  Det eneste jeg vet sikkert er at det blir mange våkne netter, diskusjoner og krangling og slitasje på forholdet til meg og Camilla. Det som også er sikkert med å få en liten baby er så klart lykke, glede og mange bursdager fremover. Det jeg likevel håper aller mest på er at jeg får en frisk og rask liten jente!

  Sondre

  - Dersom du har noen spørsmål til Sondre legg igjen en kommentar i feltet under! 

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits