• Camilla Larsen

  3

  Do You Even Squat?

  • Publisert 29.01.2015 klokka 22:04
  • Kategori: Trening

  Hei og hå alle sammen! 

  I dag var det tid for ukens andre LEGDAY! Jeg fikk nylig nye øvelser til beina og det har derfor blitt mye kjekkere å trene bein den siste tiden. Noen av øvelsene jeg tar er knebøy, bulgarsk utfall i smith-maskin, vanlig utfall og rear kick. Jeg kjører et par andre øvelser også, men jeg kommer ikke på navnene akkurat nå. I dag fikk jeg Sondre til å ta bilde av meg når jeg tok knebøy, og det eneste jeg kan si er: "You are supposed to look like you are giving birth while you are working out!". Haha, fytti for et nydelig ansikt på meg! 

  Jeg kommer til å skrive mer om øvelsene jeg tar i tiden fremover, så vær tålmodig! Jeg er faktisk ute etter et par til nye beinøvelser, så legg gjerne igjen en kommentar med dine favorittøvelser for beina (og ikke minst rumpa)! :) 
  10

  Bloggen tar en ny vending!

  • Publisert 28.01.2015 klokka 21:27
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Som dere sikkert ser så har jeg skiftet header på bloggen i dag. Jeg har bestemt meg for å ta bloggen i en annen retning fremover, nemlig innen trening og kosthold. Privatlivet mitt kommer i stor grad til å bli utelatt fra bloggen, og heller erstattet med tips, råd og inspirasjon innen trening og en sunn livsstil! En oppdatering på livet mitt vil selvfølgelig komme en gang i ny og ne for dere som er interessert i det også! :) 

  I tiden fremover kommer jeg til å skrive innlegg om trening og kosthold, og jeg kommer til å fortelle en del om min egen reise! Jeg har veldig lyst til å svare på det dere lurer på, så legg gjerne igjen en kommentar dersom det er noe spesielt du vil jeg skal skrive om! :)

  10

  Nytt løpeprogram!

  • Publisert 01.09.2014 klokka 21:30
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Hele livet mitt har jeg egentlig hatt veldig dårlig kondisjon. Jeg har aldri vært av dem som løper raskest og i alle fall ikke av dem som holder ut lengst. Den dårlige kondisjonen har også plaget meg store deler av livet, så jeg bestemte meg derfor for at det var på tide med en forandring! Etter å ha lest meg litt opp på temaet laget jeg meg i dag et løpeprogram som jeg skal prøve å følge utover høsten. Det kommer naturligvis til å bli litt endringer underveis, men dette er programmet jeg starter med. Jeg hadde faktisk min første økt i dag, en langkjøring på 60 min, og det gikk overraskende bra! 

  Jeg skal trene styrke på siden av dette programmet, så jeg kommer til å få veldig mange økter i uken. Likevel skal det etter planen gå helt fint ettersom mange av øktene kommer til å fungere som restitusjonsøkter. Jeg skal ha to kondisjonsøkter i uken som er skikkelig harde, de korte intervallene, resten av øktene fungerer som restitusjonsøkter. Med restitusjonsøkter menes det at øktene skal ha en lav intensitet og du skal lade opp musklene i stedet for å slite dem ut. Lav intensitet vil si at du skal ligge mellom 60-70% av din makspuls. (regn ut cirka-makspulsen din slik: 220-alder) I begynnelsen så jeg virkelig svart på å skulle jogge i 60 minutter uten å bli ordentlig sliten, men etter dagens økt ser jeg at det er fullt mulig. Jeg måtte naturligvis skru ned tempoet veldig , MEN jeg klarte å holde en jevn fart over lengre tid uten å føle behovet for å stoppe. 

  Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med løpeprogrammet mitt og jeg er veldig spent på om jeg kommer til å få gode resultater. Målet er jo selvfølgelig å få bedre kondis, kanskje til og med bedre enn Sondre? Jeg tror i alle fall at et slikt fast program kan hjelpe meg med å holde motivasjonen oppe og gjør det vanskeligere for meg å droppe treningen. Nå satser jeg virkelig for komme i form, og da skal jeg gjøre mitt aller beste for å klare det! 

  - Hvor ofte trener du?
  - Liker du best kondisjonstrening eller styrketrening?

  2

  Growing Muscles!

  • Publisert 26.08.2014 klokka 16:31
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Nå er det rundt 4 måneder siden vi begynte å trene på Yes Treningsenter. Jeg startet med et veldig dårlig utgangspunkt etter en veldig lang periode med treningsfri. Nå derimot, merker jeg virkelig at musklene begynner å spille mer på lag. Jeg kan løfte mye tyngre vekter nå enn for 4 måneder siden, og jeg er nærmere enn noen sinne å klare ordentlige armhevinger. Det er faktisk bare noen centimeter som mangler på at jeg kommer helt ned til gulvet!

  I tillegg til at jeg kjenner at jeg har blitt sterkere de siste månedene er det også blitt godt synlig på kroppen. Musklene mine på armene begynner å vise godt, og det er noe jeg virkelig setter stor pris på. Selv om jeg skulle ønske at det ikke var slik så betyr utseende en hel del enten jeg vil det eller ei. Uansett så vet jeg at jeg jobber mot et fint utseende på en sunn og bra måte, og det er selvfølgelig det viktigste. Jeg har aldri i løpet av denne vektnedgangsprosessen gått rundt sulten og tenkt at jeg ikke kan spise fordi da går jeg ikke ned i vekt. Jeg spiser til jeg blir mett, jeg bare er mer nøye på hva jeg putter i kroppen min. 


  Bilde 1 er fra 6. juni. Bilde 2 er nå. - På mindre enn 3 måneder har det vært stor forandring!

  Da jeg startet denne vektnedgangsprosessen var hovedpoenget med det å få et utseende jeg var fornøyd med. Ettersom tiden har gått har (heldigvis) fokuset mitt begynt å endre seg, og nå er det ønsket om en sterk kropp som står øverst på prioriteringslista. Jeg er bare 17 år, så det å gi kroppen mitt et godt grunnlag for de (forhåpentligvis) neste 60 årene er utrolig viktig. Det er også utrolig motiverende at det å klare ordentlige armhevinger bare er et vindpust ifra!

  - Hvorfor trener du?

   

  7

  Flat mage?!

  • Publisert 24.08.2014 klokka 20:42
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere en ny treningsøvelse som jeg pleier å gjøre når vi er på senteret. Øvelsen kalles faktisk for "Flat mage" og grunnen til det er at man skal holde magen flat under øvelsen. I all hovedsak går øvelsen på kjernemusklaturen og fungerer derfor som en veldig god stabliseringsøvelse. Da jeg var gravid ble magemusklene mine rett og slett ødelagt så når jeg begynte å trene igjen måtte jeg begynne helt fra bunnen. Til og med sit-ups, som jeg tidligere så på som den lette øvelsen, er nå veldig krevende. 

  "Flat mage" kan gjøres enten slik som jeg gjør den på bildet under eller med armene i en slynge. Dersom du bruker slynge blir øvelsen en hel del tyngre, og det er ikke kroppen min sterk nok til ennå. Likevel er det en øvelse som virkelig hjelper meg å trene de svakeste musklene mine, nemlig kjernemusklaturen. Det er kanskje litt vanskelig å se på bildet, men knærne er naturligvis ikke ned i gulvet. Når jeg tar øvelsen gjør jeg 3 x Max, altså tre ganger så lenge jeg klarer.   Pass på at du strammer godt i kjernemusklaturen når du gjør øvelsen. Dersom du ikke er så sterk i armene, slik som meg, kan det kjennes som at øvelsen kun trener armer ettersom at man blir mest sliten i dem. Likevel er det en veldig god stabliseringsøvelse og anbefales absolutt, særlig til de som nylig har vært gravide. Jeg håper at jeg snart blir sterk nok til å gå over til slynge, men det vil tiden vise. Det ser kanskje ut som en superenkel øvelse, og for noen er den nok det, men for oss som ikke har så god kjernemusklatur er den helt ypperlig! 

  - Kommer du til å prøve denne øvelsen? Har du prøvd den før?


  6

  Trening blir aldri lettere!

  • Publisert 15.08.2014 klokka 12:53
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Kjenner du deg igjen i å ha tenkt at til mer du trener til lettere blir treningen? Det gjør jeg. Tidligere tenkte jeg alltid at desto sterkere jeg blir og desto bedre kondis jeg får, desto lettere blir treningen. Det er ikke før nå etter fødselen at det har gått opp for meg at det utsagnet overhodet ikke stemmer. Og dersom du tror det stemmer kan det faktisk få ganske kjedelige konsekvenser for deg selv! 

  Det er ikke meningen at trening skal bli lettere. Trening skal være hardt, for det er da du har utbytte av det. Du kommer ikke noen vei dersom du aldri øker vanskelighetsgraden på det du gjør! Dersom Det er lett å ta 50 kg i benkpress, så får du ikke noen fremgang om du bare fortsetter å løfte 50 kg. Du må øke antall kilo, dersom du skal bli bedre. Det skal vær like tungt uansett om du løfter 20 kg eller 120 kg! 


  Det er meningen at man skal se litt svett og ekkel ut! Trening er ikke en skjønnhetskonkurranse :) 

  Selvfølgelig, om du jogger en time på 9 km/t hver eneste dag vil det bli lettere og lettere, men du vil til slutt ha lite utbytte av treningen. Du må derfor gjøre det vanskeligere for deg selv! Løp raskere, løp i oppoverbakke, løp intervaller - gjør det som gjør løpeturen tøffere. Det er ikke meningen at det skal føler som en søndagstur når man er ute å trener. Man skal bli sliten, man skal kjenne det i kroppen, man skal svette; det er nemlig da du vet at du trener skikkelig. Det å bli sliten er overhodet ikke en indikasjon på at du er i dårlig form, men heller at du trener effektivt og gir kroppen din utfordringer. 

  For oss som sliter med motivasjonen til å trene er det kanskje ikke så veldig oppmuntrende å høre at det aldri blir lettere, MEN prøv å finn motivasjon i det at du klarer å løpe litt raskere og løfte litt tyngre. Kroppen din blir sakte, men sikkert i bedre form når du trener, men det krever at du trener ordentlig! 

  - Er du disiplinert når det kommer til trening? 


  19

  Superøvelsen for rumpe og lår!

  • Publisert 07.08.2014 klokka 21:04
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Mange av dere har etterspurt konkrete treningstips her på bloggen, og jeg vet at det har tatt lang tid. Årsaken til at det har blitt utsatt så lenge er at jeg har hatt lyst til å bruke egne bilder, noe jeg ikke har hatt anledning til å ta før nå. I dag skal jeg vise dere en av mine favorittøvelser for rumpe og lår som er utrolig effektiv og kan gjøres hvor som helst og når som helst. 

  Og den magiske øvelsens navn; Utfall


  Utfall er en kjempegod øvelse som i hovedsak involverer muskelgruppene; fremside lår, bakside lår og rumpa. Som du ser på bildet over skal du gå ned i slik at begge beina står i ca 90 graders vinkel. Hvordan du velger å vinkle beina påvirker hvilke muskler du trener mest. Dess mindre vinkelen på den fremste foten er, dess mer trener du forside lår, og omvendt. 

  På bildet over ser du vanlig utfall. For meg som ikke er så godt trent er det mer enn stor nok belastning, men for dem som er litt mer trente finnes det mange alternativer for å gjøre øvelsen tyngre! Du kan ha manualer i hendene, du kan ha vektstang over skuldrene og du kan til og med ha en annen person på ryggen! Sistenevnte så jeg faktisk da jeg leste ShapeUp i dag. Øvelsen fungerer på akkurat samme måte da også, den blir bare tyngre. Avhengig av hvor stor plass du har til rådighet kan du velge mellom å ta et skritt frem og så ta foten tilbake eller å fortsette å gå fremover skritt for skritt. Stopp gjerne opp et par sekunder i posisjonen som er vist på bildet for å kjenne det ekstra godt i musklene! Når jeg gjør denne øvelsen på trening tar jeg 20 skritt (10 per fot) x 3. 


  Her har den fremste foten litt mindre vinkel, altså større belastning på forside lår.

  En ting som er viktig å huske på når man tar utfall er at man skal være rett i ryggen. Ryggen skal ikke krummes; da gjør du øvelsen feil. En god måte å unngå å gjøre denne feilen er å gjøre øvelsen foran et speil. Jeg pleier alltid å gjøre slike typer øvelser foran speil slik at jeg kan se at jeg gjør dem ordentlig. En ting som også er en stor fordel med utfall er at den belaster ryggen mye mindre enn f.eks. knebøy. 

  - Er utfall en del av treningsprogrammet ditt? 
  - Har du noen gang prøvd utfall?

  14

  "Prosjekt 18" - I form på 2,5 måned?

  • Publisert 06.08.2014 klokka 20:37
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  For de av dere som har fulgt med på vektoppdateringene mine vet dere at det første av delmålene mine er å komme meg under 60 kg innen jeg blir 18 år, altså den 26. oktober. Sist vektoppdatering var jeg 3,9 kg fra målet mitt. Mange tenker kanskje at 3,9 kg på 2,5 mnd ikke er så mye, MEN det er ikke like lett å gå ned i vekt lenger når jeg allerede har gått ned over 30 kg. For å bli mer motivert har jeg derfor laget meg et lite treningsprosjekt som skal pågå frem til jeg blir 18 år, nemlig "Prosjekt 18". Det handler i bunn og grunn om at jeg ønsker å være (i alle fall litt) fornøyd med kroppen min når jeg blir 18 år. Uheldigvis er jeg langt fra fornøyd for øyeblikket så jeg har mye som skal gjøres de neste 2,5 månedene. Selv om målet mitt er å komme under 60 kg betyr ikke det at jeg kommer til å være fornøyd med kroppen min. Mye styrketrening må også inkluderes i treningen for å forme kroppen slik jeg vil ha den. Jeg har derfor forberedt meg på at jeg går noen hardt måneder i møte! 

  Jeg kommer til å skrive mer om "Prosjekt 18" på bloggen etterhvert. Jeg må selv sette meg ned å lage en grundig plan på hvordan jeg skal gjennomføre treningsprosjektet og finne ut hvordan jeg skal lykkes på best mulig måte. Jeg har troen på meg selv, men likevel er 2,5 måned en kort tidsperiode! Jeg er virkelig spent på å se hva denne kroppen klarer å prestere og hvordan jeg kommer til å se ut dagen jeg blir 18 år. Det kommer i alle fall til å bli et mye strengere treningsregime i tiden fremover.

  I dag var vi på treningssenteret og fikk unnagjort denne ukens tredje treningsøkt! Jeg kjenner ENDELIG at motivasjonen sakte, men sikkert begynner å ta seg opp igjen og det er en utrolig god følelse. Spesielt styrketreningen går mye bedre enn før, noe jeg tror kommer av at jeg er så fornøyd med det nye treningsprogrammet mitt. Kondistreningen er så som så, men den må være en del av treningen skal jeg ned i vekt. Kostholdet har gått kjempebra lenge nå og det å holde seg unna søtsaker blir bare lettere og lettere! Jeg må innrømme at det var veldig vanskelig å motstå fristelsene når jeg jobbet på Etnemarknaden for der var det både boller, is, pannekaker, belgiske vafler, smultringer, godteri og masse mer. Heldigvis klarte jeg å motstå fristelsene og vekten gikk nedover tilogmed den helgen! :) 

  - Pleier du å bruke treningsprosjekter til å nå målene dine? 
  - Har du noen tips til mitt treningsprosjekt?

  8

  Treningsbagen - Innhold og info!

  • Publisert 18.07.2014 klokka 12:55
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  I dag er det endelig fredag og helg! Selv om det er vanskelig å være borte fra Adelen kjenner jeg at det også skal bli deilig med en helg med barnefri. Jeg vet tross alt at Adelen har det kjempefint her hos mormoren sin og at hun kommer til å få det veldig gøy :)

  For å fortsette innleggene om kosthold og trening kommer det her et innlegg om hva jeg har i treningsbagen min når jeg skal på treningssenteret. Selvfølgelig varierer det litt fra gang til gang, men dette er ting som er faste i treningsbagen min!

  Treningsbagen min er fra Nike og ble kjøpt på Outlet da vi var i Sverige. Jeg har lett lenge etter rimelig bag, så jeg er veldig fornøyd!
  Adidas Supernova Glide Boost. Disse skoene er et nylig tilskudd til treningsbagen min. Jeg prøvde dem for første gang da vi var i Gdansk på ferie, men kjøpte dem først for et par uker siden. Dette er virkelig helst fantastiske sko. Det er i utgangspunktet asfaltløpesko, men jeg bruker dem både på asfalt og på treningssenteret. Da jeg har hatt litt problemer med føttene tidligere er det veldig viktig at skoene jeg bruker sitter godt på foten og det gjør uten tvil disse. Jeg kjøpte dem på XXL til kun 799 kr! 

  Polar RCX3 Pulsklokke. Pulsklokken min er også et nylig tilskudd til treningsbagen. Pulsklokken ble kjøpt da vi var på vei til Sandefjord. Jeg hadde lenge ønsket meg pulsklokke og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Det er utrolig gøy å holde følge med treningen sin og hele tiden vite hvor høy intensitet du jobber med. Det er også selvfølgelig gøy å vite hvor mange kalorier du har brent i løpet av økta. Jeg har brukt pulsklokken på 6-7 treninger nå og er kjempefornøyd. Når jeg har fått prøvd den litt mer skal jeg skrive et eget innlegg om trening med pulsklokke. Polar RCX3(inkl GPS og DataLink) ble kjøpt på G-max til 1499 kr!

  VannPluss - Flaske og pulver. VannPluss har jeg skrevet om flere ganger før på bloggen, men de er verdt å nevne flere ganger. Når jeg skal på trening har jeg alltid med meg VannPluss. Jeg har en liten samling med ulike smaker i den lille boksen som dere ser på bildet, og den ligger alltid godt plassert i treningsbagen min. VannPluss-flasken er også alltid med. For dere som ikke vet hva VannPluss er så er det små pulverpakker med ulike smaker som man blander ut i 0,5 liter vann. VannPluss finnes i 12 ulike smaker, det kan du lese mer om HER. Jeg har alltid en flaske med VannPluss når jeg trener og for meg så fungerer det faktisk som motivasjon! For hvert sett med styrkeøvelser jeg tar vet jeg at jeg får en pause og en slurk av VannPluss-flasken min når jeg er ferdig. Absolutt å anbefale! VannPluss-smakene varierer litt i pris, men du kan finne en fullstendig oversikt på www.vannpluss.no.

  Håndkle og treningsklær. Når jeg er på trening pleier jeg ofte å trene med høy puls og da begynner man raskt å svette. Derfor har jeg alltid med meg et håndkle når jeg skal på trening. Som regel pleier jeg å kle på meg treningstøyet hjemme før vi drar, men det hender at jeg skifter på senteret og da er det greit å ha et sett med treningstøy i bagen. 

  Vektløftingshansker. Mange synes kanskje vektløftingshansker er unødvendig, men for meg fungerer de veldig bra. Som nevnt over har jeg en tendens til å bli raskt svett og da kan det være vanskelig å få et godt grep på vektene. Jeg bruker derfor hanskene for å unngå at vektene skal gli ut av hendene mine. Samtidig hindrer hanskene at jeg får gnagsår på hendene av vektene. For min del var det ikke så veldig nøye at hanskene hadde noe særlig høy kvalitet så de ble kjøpt på Ebay til en billig penge. 

  De gangene jeg IKKE gjør meg klar til trening hjemme har jeg også med meg deo, toalettsaker og et sett med bytteklær.

  - Hva har du i treningsbagen din? 
  27

  Skal jeg fortelle deg en hemmelighet?

  • Publisert 04.07.2014 klokka 12:33
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  Etter innlegget mitt i går om at mange bloggere fremstiller livet sitt så perfekt, fant jeg ut at jeg skulle fortelle dere en liten hemmelighet. Det er ikke en særlig stor hemmelighet, men mer enn nok til å gjøre meg veldig flau! Det har seg nemlig slik at jeg klarer ikke å ta armhevinger, haha! Selv om jeg skulle ønske jeg klarte det (noe som jeg nå trener mot), synes jeg faktisk det er nokså morsomt å tenke på at jeg ikke gjør det! Jeg ler rett og slett litt av meg selv en gang i blant! 

  Ikke misforstå meg; det er overhodet ikke noe galt i å ikke klare armhevinger, for det er jo faktisk en del mennesker som ikke gjør det. Det som derimot er litt morsomt er at jeg flere ganger har trent, trent og atter trent (over lenger tid), men fremdeles ikke fått til armhevinger. Jeg klarte hele 1(!!!) armheving da jeg var i "toppform"! (Toppform: dårlig form, men bittelitt bedre enn tidligere). Så nå jobber jeg hardt, i håp om å nå den såkallede toppformen min igjen, og helst litt til. 


  (Med disse armene er det vel egentlig ikke så rart at jeg ikke klarer armhevinger...)

  Så, jeg er litt flau og så synes jeg det er litt morsomt. Rett og slett en god blanding. Jeg føler meg selvfølgelig en smule mer flau enn morsom når jeg snakker med folk som lett tar 30++ armhevinger på rappen, men hallo, en dag skal jeg også bli som dem! (Kommer nok dessverre aldri til å skje, men det er vel lov å drømme?) Foreløpig burde jeg kanskje starte en klubb? "Vi-som-ikke-klarer-armhevinger-klubben" eller "VSIKAK" om du vil. Jeg vet at dette ble et veldig tullete innlegg, men jeg blir vel kanskje litt tullete når jeg skal være ærlig. Uansett, til alle dere der ute som heller ikke klarer armehevinger, vit dette; Dere er ikke alene! :)

  - Klarer du armhevinger eller vil du bli med i klubben min?


  14

  Deilig, men samtidig ikke!

  • Publisert 25.06.2014 klokka 12:20
  • Kategori: Trening

  Heisann alle sammen! 

  I dag har vi endelig vært på trening igjen! Vi har hatt en uke og to ufrivillig pause ettersom vi bare ikke har hatt tid. Sondre har jobbet utrolig mye osv. Det var utrolig deilig å være tilbake og endelig få litt gang i kroppen igjen, men det var også utrolig tungt! Jeg hater når vi har hatt treningspauser og man skal tilbake på trening igjen. Alt føles mye tyngre, og man klarer gjerne ikke like mye som man gjorde før pausen. Heldigvis går det nokså raskt å bygge seg opp igjen, men det er likevel kjedelig. 

  Jeg har den siste tiden begynt å bli veldig kvalm mens vi trener, noe som heller ikke akkurat er så veldig motiverende. Det å trene gjennom kvalme er helt grusomt og det føles virkelig som om frokosten skal komme opp igjen. Heldigvis har jeg Sondre som motiverer meg til å stå på videre og minner meg på hva jeg jobber mot. Skulle jeg har gjort alt alene hadde nok ikke ordet motivasjon engang eksistert. (Forresten, om noen har tips mot kvalme under trening hadde jeg satt utrolig stor pris på det!) 

  Nå har Sondre dratt på jobb og jeg har funnet meg til rette i sofaen med en flaske VannPluss (Les mer HER). Adelen ligger og sover og jeg skal snart gå i gang med å planlegge dagens bakverk! Det har seg nemlig slik at Sondre kom hjem med en splitter ny Kenwood Major Titanium kjøkkenmaskin til meg i går! Jeg holdt på å hoppe i taket av glede - min kjæreste er virkelig verdens beste! Bare i går laget jeg både lapper som Sondre hadde med seg på jobb og brød som vi spiste til frokost i dag. Ettersom faktisk begge deler ble stor suksess er jeg utrolig giret på å lage noe i dag også - jeg vet bare ikke hva ennå! 

  Etter gårsdagens innlegg om vektoppdateringen så var det flere av dere som etterspurte innlegg om både hvordan jeg trener og om hvordan jeg spiser. Jeg kommer selvfølgelig til å følge opp disse ønskene, og jeg skal begynne på dem så snart jeg får tid. Slike innlegg må ofte planlegges nøye og tar litt tid å skrive ferdig, men jeg håper dere klarer å vente litt :) I mellomtiden kan dere gjerne sjekke ut de sunne oppskriftene jeg har lagt ut på bloggen tidligere! 


  (Jeg beklager alle arkivbildene, men jeg har ikke fått anledning til å ta noen bilder i går og i dag!) 

  - Hvordan finner du motivasjon til å trene og spise sunt?
  - Liker du å lage mat?

  16

  30 day Squat Challenge!

  • Publisert 07.05.2014 klokka 10:17
  • Kategori: Trening

  Heisann dere! 

  I dag har jeg planlagt å starte med den velkjente 30 day Squat Challenge! Om jeg har kapasitet til å fullføre vet jeg ikke, men jeg skal uten tvil gjøre mitt beste! Som resten av hele kroppen har rumpa også forfalt mye det siste året. Jeg tenkte derfor at det var en motiverende måte til å få orden på den igjen! :) 

  Det er egentlig litt ironisk at jeg skal gjøre denne challengen ettersom jeg vanligvis ikke liker å ta knebøy. Jeg satser likevel på at det skal være verdt det om 30 dager! Kanskje jeg til og meg kommer med før og etter bilde. Det ville i alle fall vært kult om det fungerte, så jeg gir det et forsøk. Jeg skulle faktisk egentlig på trening kl 10.00 i dag, men da jeg og Adelen våknet opp og jeg så hvor godt humør hun var i valgte jeg å droppe det. Når jeg har vært borte fra henne flere dager synes jeg ikke det gjør noe å droppe trening for å være med henne. Vi skal uansett trene senere i kveld også :) 

  Jeg og Sondre har også bestemt oss for for å kjøpe målebånd. Vi trener begge to styrke så da er det greit å kunne følge med på mål også og ikke bare vekt! Dersom man trener mye styrke kan man faktisk bli slankere, og samtidig gå opp i vekt. Uansett, nå ligger Adelen her å spreller og prøver å få mammas oppmerksomhet, så jeg runder av innlegget her! 

  - Har du prøvd 30 day Squat Challenge? 
  - Trener du? I såfall hva?   

  16

  Et nytt og bedre liv!

  • Publisert 27.03.2014 klokka 17:19
  • Kategori: Trening

  Heisann! 

  Nå har jeg kommet meg til Etne, og sitter for øyeblikket i sofaen og slapper av. Vi skal snart spise taco, nam nam gleder meg! :D Adelen ligger for øyeblikket på fanget mitt og sover søtt. Hun har hatt litt magevondt de siste dagene, så det er herlig når hun først sovner skikkelig. 

  Jeg føler meg skikkelig bra for tiden nå som jeg har komt i gang med treningen og spiser sunnere! På mandag var det slutt på alt av usunn mat og søtsaker. Etter å ha spist mer eller mindre det jeg ville i lang tid, merket jeg at det var utrolig vanskelig. Heldigvis merker jeg allerede nå etter fire dager at det begynner å bli lettere, noe om får meg til å se mye lysere på å faktisk klare å holde det i lengden. Målet mitt er veie det samme som jeg gjorde for 1,5 år siden - noe som uheldigvis er myeee mindre enn det jeg veier nå. Men så har jeg jo trossalt en unnskyldning også da - jeg har vært gravid. 

  Treningen har jeg også tro på at skal bli bra fremover! Jeg og Sondre skal begynne på et treningsenter som har barnepass, der jeg har søkt jobb faktisk. Jeg har funnet flere saltimer jeg har lyst til å prøve ut i tillegg til egentrening. Det er også så utrolig mye kjekkere å trene når man trener sammen med noen! :) Slenger med litt treningsinspisasjon!

  - Jobber du for å nå et mål? Hva er målet ditt?  14

  MIN EGEN SLANKEKRIG - Day 1 & 2

  • Publisert 22.03.2014 klokka 13:21
  • Kategori: Trening

  Heisann! 

  På gårsdagens shoppingtur fant Sondre ut at han ville ha seg nye joggesko. Det har nemlig vært unnskyldningen hans for å ikke jogge en god stund nå, så vi fant ut at det var en god idé. Når det i tillegg var 20 % rabatt på skobutikken Mani var det perfekt timing! Senere på dagen reiste vi jo til Stavanger, og i går kveld fant Sondre ut av han ville ut på joggetur. Han ville selvfølgelig ha meg med, og til min store overraskelse klarte jeg faktisk å motivere meg til å bli med. Det er veldig lenge siden jeg har trent nå ettersom jeg slet med bekkenløsning store deler av svangerskapet, så jeg var både spent og nervøs for å se hvordan formen var. Jeg var forberedt på det verste, men jeg ble faktisk positivt overrasket; Det kunne vært verre! :)  Såå, nå er vi i gang. Kiloene skal bort, forhåpentligvis nokså raskt! :) Jeg har jo også en stor fordel siden jeg ammer/pumper. Kroppen bruker ekstremt mye energi på å produsere og drive ut melken så de hjelper veldig på vekttapet. Nå skal det sies at jeg merker det godt på kroppen at jeg har gått lenge gravid og vært gjennom en fødsel, så jeg må nok ta det litt med ro. Da vi kom tilbake fra joggetur i går hadde jeg vondt alle slags steder på kroppen, haha! Det viktigste er vel at man kommer seg i gang, ikke nødvendigvis hvor hardt man presser seg!

  - Trener du? Når begynte du å trene igjen etter fødselen? 
  Les mer i arkivet » Januar 2015 » Oktober 2014 » September 2014
  Camilla Larsen - Trening og kosthold

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits