• Camilla Larsen

  3

  Ukens anbefaling - Drep søtsuget!

  Heisann dere! 

  Årsaken til at jeg kom på å skrive dette innlegget var faktisk at jeg satt her med et ekstremt søtsug. Når man da ikke har noe søtt i hus, kan det fort bli irriterende! Jeg synes i alle fall det er helt grusomt å gå rundt med et skikkelig søtsug. Jeg satt og klaget meg litt til Sondre da han foreslo at jeg kunne ta meg en Blink. Blink er noen nye sukkerfri drops som smaker helt vidunderlig! De finner egentlig i mange forskjellige smaker, men i Norge har jeg kun sett smakene cola og peachberry. Jeg elsker begge smakene og de dreper søtsuget på 1-2-3! 

  I tillegg til å smake godt ser innpakningene helt SMASHING ut! Jeg synes de har så utrolig kult design, og merkelig nok synes jeg faktisk det gjør noe for smaksopplevelsen også! Det er alltid kjekkere å spise ting som ser gode ut. Blink er min og Sondres nye favorittdrops, og heldige som vi var hadde Obs tilbud på dem i forrige uke, så derfor kjøpte vi inn et lite lager! Det er alltid greit å ha slike i hus når søtsuget plutselig melder seg. 

  Jeg vil også minne dere om konkurransen som pågår her på bloggen der du kan vinne denne nydelige klokken! DELTA HER
  - Har du prøvd Blink?


  12

  Ukens anbefaling - 60 kcal snack!

  Heisann! 

  Jeg kommer nå og da over ting som jeg har lyst til å anbefale til dere lesere. Jeg tenkte derfor at jeg skulle starte opp et opplegg som jeg kaller "Ukens anbefaling". Hver uke kommer jeg med en ny ting som jeg vil anbefale til dere, med begrunnelse!  Denne ukens anbefaling er Wasa sitt knekkebrød som enkelt og greit heter Wasa Kanel. Det er egentlig et knekkebrød, men de smaker utrolig godt uten noe på også.De minner nesten litt om eplekake, ettersom det er en søt kanelsmak av dem. De hadde nok også vært utrolig gode med tynne epleskiver på. Jeg skal innrømme at jeg var utrolig skeptisk til å smake dem, fordi jeg ikke hadde tro på at knekkebrød med kanel smakte noe godt. Sondre klarte likevel å overbevise meg, og det er jeg virkelig glad for! 

  For meg som holder på å gå ned i vekt er det en perfekt snack når jeg har lyst på noe søtt. Det er kun 60 kcal i et knekkebrød, som kun (i gjennomsnitt) tilsvarer 3 % av det daglige inntaket ditt! Hvor herlig er ikke det? Et knekkebrød er nok til å ta bort søtsuget, samtidig som du ikke ødelegger det sunne kostholdet. 

  - Har du prøvd dette knekkebrødet? 
  Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits