• Camilla Larsen

  14

  Babymote - Ugler

  Heisann dere! 

  I dag fikk Adelen en kjempenydelig pakke i posten! Vi har ventet på et sett med klær fra Vivtra som du finner på facebook. Hun syr barneklær selv som hun segler, og hun er utrolig dyktig! På facebooksiden hennes og på bloggen hennes finner du masse bilder av utvalget hun har av klær! Når jeg skulle bestemme hvilket sett vi ønsket sa jeg bare at jeg ville ha med ugler, så kunne hun bestemme resten. Det er jeg utrolig glad for at jeg gjorde, for resultatet ble utrolig nydelig.  Når det kommer til babyklær er virkelig ugler noe jeg elsker. Ugler har blitt utrolig populært de siste årene, både for store og små, noe jeg synes er kjempekult. Ugler er både søtt og litt kult på samme tid, og det er noe helt annet enn de typiske hundene, kattene og kaninene du ofte finner på barneklær. Med andre ord; Adelen kommer til å ha masse klær med ugler på, haha! :)   Senere denne måneden kommer det en giveaway her på bloggen med klær fra Vivtra, så husk å følge med! Som sagt, dersom dere har lyst til å se mer av utvalget hennes er det bare til å ta en titt på facebooksiden og bloggen hennes. Jeg garanterer deg at du finner noe du liker! Og om du ikke har barn selv er slike unike klær den perfekte gave! Jeg har sluttet å handle så mye klær på kjedebutikkene ettersom nesten alle har de samme klærne. Det er nesten bare bodyer vi handler på kjedebutikkene, resten fra mer unike forhandlerer slik som Vivtra! :) Da unngår man at barna alltid har de samme klærne som andre, i tillegg til at de veldig ofte er mye søtere også:) 

  - Liker du ugler?
  - Hva synes du om uglesettet?

  /inneholder reklame/

  5

  "Tut tut, her kommer jeg!"

  Heisann dere! 

  For cirka en uke siden fikk Adelen en skikkelig kjekk pakke i posten; nemlig barnevognskilt! Jeg synes barnevognskilt er utrolig kule og så vet alle hvem som ligger i vogna når man kommer trillende! :) Selvfølgelig er det ingen nødvendighet å ha, men som sagt; utrolig kult! Adelens barnevognskilt er fra nettsiden www.barnevognskilt.no som har et kjempestort utvalg av skilt til din barnevogn. Det finnes mange ulike design du kan velge til skiltet ditt, og farger bestemmer du helt selv. Vi valgte et skilt som både har navn og fødselsdato, og så valgte vi fargen rosa! 

  www.barnevognskilt.no har likevel mye mer enn bare skilt! Du kan få navnelapper, navnestempel, nesten alt du kan tenke deg av babyutstyr og mye mer! Med andre ord er det en super side å handle fra, da du finner omtrent alt du skulle trenge til babyen på en og samme side. Dersom du bruker rabattkoden camillall får du hele 20 % avslag på et valgfritt barnevognskilt! Koden varer til 20. august. 

  Kult, eller hva?

  - Har barnet ditt barnevognskilt? 

  //inneholder reklame

  1

  Babyutstyr - Hva trenger du?

  Heisann dere! 

  Jeg fikk for en stund tilbake spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvilket babyutstyr vi bruker og hva vi har hatt bruk for og ikke. Jeg skal derfor skrive et lite innlegg om det nå. Dersom dere fremdeles skulle ha noen spørsmål etterpå er det bare å legge igjen en kommentar.

  Bilstol. Bilstol er selvfølgelig et must når man får baby. Vi har Maxi Cosi Cabriofix og er veldig fornøyde med det. 


  Vogn.  Barnevogn er også helt obligatorisk når man får baby. Vognen bli brukt mer eller mindre daglig, og da er det viktig å ha en av god kvalitet. Vi har vognen Simo Kombi, som er en vogn som består av både bagdel og sportsdel. Vi er veldig fornøyde meg vogna vår og angrer ikke en plass på at vi valgte den. Den er enkel å pakke sammen til å ha i bilen og den er veldig lett håndterbar.  

  Vippestol. For oss har vippestolen vært fantastisk å ha. Når Adelen har vært urolig har vippestolen vært et sted der hun har roet seg ned, og flere ganger sovnet. Den er også veldig enkel å ta med seg når man skal på tur. Vi har vippestolen fra Babybjørn og liker den veldig godt. Vi har også en leke som hører til den og den elsker Adelen å leke med. 

  Tripptrapp-stol. Tripptrapp-stolen er helt fantastisk. For det første så er det utrolig koselig å kunne ha Adelen oppe ved bordet sammen med oss når vi spiser middag osv. I tillegg er den veldig praktisk når vi skal gi henne mat. Hun sitter veldig stødig, og med selene på sitter hun også helt trygt. Tripptrapp-stolen kan også brukes i lang tid, faktisk i mange år fremover. Vi har tripptrapp-stolen fra Stokke med newborn seat og kunne ikke klart oss uten! 

  Ammepute. Jeg kjøpte ammepute før Adelen ble født fordi jeg var forberedt på at jeg skulle amme. Ammingen gikk ikke slik som jeg hadde håpet, men jeg fikk brukt ammeputen et par ganger likevel. Til dem som skal amme vil jeg virkelig anbefale ammepute. Ammeputen var utrolig god å ha de gangene jeg ammet, og jeg hadde i alle fall ikke klart ammingen uten. 


  Babynest. Babynest fikk jeg ikke før Adelen var rundt tre måneder gammel og det angrer jeg virkelig på. Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt babynest halt fra hun ble født ettersom det virkelig er en genial oppfinnelse. Babyen sover mye bedre i babynestet i tillegg til at samsoving er både enklere og tryggere med babynest. Babynest vil jeg anbefale alle å kjøpe FØR babyen blir født, da det ofte er litt bestillingstid på dem :) Vårt babynest er fra Lille Verden og vi er kjempefornøyde! 

  Bæresjal. Samme som med babynestet fikk vi bæresjalet ganske sent, men jeg synes det var veldig praktisk. Vi kunne nok brukt bæresjalet nå også, men vi har ikke hatt så stort behov for det. Når Adelen var nyfødt slet hun veldig med luftsmerter og da hadde bæresjalet vært utrolig greit å ha. Når det kommer til om det er nødvendig eller ikke ville jeg valgt å vente til babyen er født med å kjøpe det. Dersom babyen har kolikk eller sliter med luftsmerter anbefaler jeg bæresjal på det sterkeste. 

  - Hvilket utstyr har du hatt bruk for til babyen din?


  8

  Et MUST når man skal ut å reise!

  Heisann dere! 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere en genial ting som jeg fikk i posten for en stund tilbake fra nettbutikken www.mimmis.no. I mine øyne er disse et absolutt "must" når man skal ut å reise med baby og barn. 

  Når man skal ut å reise kan det ofte være et problem med rengjøring av flasker. Det er ikke alle steder man har mulighet til å rengjøre dem, så man må istedet ta med en hel haug med flasker! Denne geniale oppfinnelsen her gjør sånn at du slipper det! Disse små posene heter Scrubbers og inneholder enkelt og greit pulver som man bruker til å rengjøre flasken med. 

  Det eneste man trenger å gjøre er å helle pulveret i flasken, tilsette 50 ml vann, og så riste godt! Etterpå skyller man flasken. Scrubbers er den eneste typen med slike pulver på markedet som kun inneholder godkjente stoffer for inntak, og ingen allergifremmende stoffer. De er virkelig geniale å ha med seg når man skal ut å reise, så man slipper å dra med seg massevis med flasker.   Scrubbers selges i pakker på 10 stk og koster kun 49 kr på www.mimmis.no! Det er en utrolig liten investering for en så utrolig praktisk oppfinnelse. Jeg bruker dem til og med hjemme i noen tilfeller dersom jeg har det veldig travelt! De er også kjempegreie å ha i stellebagen.

  - Har du prøvd Scrubbers?

   

   

   

  //Sponset innlegg

   


  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
  Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid

  Velkommen til bloggen min!

  Mitt navn er Camilla Larsen, og jeg er en jente på 17 år. Jeg bor i Haugesund sammen med min forlovede, Sondre, og datteren vår, Adelen som ble født 18/02/14. Jeg går på musikklinja på Skeisvang VGS.

  På bloggen min skriver jeg om livet som mamma, men også andre sider av livet mitt. Trening og kosthold er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg har til nå gått ned over 30 kg siden jeg ble mamma. Interiør, oppskrifter og personlige innlegg er også å finne på bloggen min.

  Kontakt/sponsing:
  camillallblogg@hotmail.com

  Bloggist.no - Toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits